VIDEO: Paul Weston ontbindt Liberty GB en sluit zich aan bij For Britain van Anne Marie Waters

 

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Islamisering, Verzet. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Paul Weston ontbindt Liberty GB en sluit zich aan bij For Britain van Anne Marie Waters

 1. Wachteres zegt:

  Ook dit bericht kreeg ik doorgestuurd via Vederso.

  Hier hoopte ik al op toen Anne Marie Waters met haar nieuwe partij “For Britain” opkwam.

  Paul doet mij aan Martin Bosma denken en kan op dezelfde manier als Martin het doet een geweldige intelletuele steun zijn voor de nieuwe partij.

  Laten we hopen dat Anne Marie kan doen wat Paul niet gelukt is – en daar is hij heel eerlijk in, hij zoekt op geen enkele manier zijn eigen belang – dat deze partij een grote stem krijgt in de Britse politiek.

  Zelf twijfel ik nog of Waters qua persoonlijkeid wel geschikt is om veel te bereiken, maar ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk krijg.

  Paul, je bent en blijft een geweldige strijder voor een vrij Europa. Dank, dat je daarvoor zo groot bent om jezelf en jouw aspiraties opzij te zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat IS hij! En geef toe, dat we tot nu toe op het politieke vlak NIEMAND hem dat hebben zien nadoen, níet op deze manier!
   Ik kan het me tenminste niet herinneren.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Kijk eens aan! Kan één partij -ook al is het dan een realistische partij- in Europa hen dit nazeggen?
  Ik vond al, dat die twee samen moesten gaan, als ze onderling genoeg raakvlakken konden ontdekken en zie: Paul Weston heeft dat ook beseft en de knoop doorgehakt!
  Maar hij is er tevens duidelijk in, dat hij zèlf – binnen For Britain- óók doorgaat en ook dat is alleen maar toe te juichen!
  Wie weet, waar een verenigd, sterker geworden “For Britain” nog toe komt! Hulde voor dit initiatief!
  Vergeet de UKIP: Met alléén EU-kritisch zijn, kom je er niet: Het gáát niet zonder islam-kritiek -stévige islam-kritiek, wel te verstaan.
  Laten wij de komende tijd het reilen en zeilen van “For Britain” alle aandacht geven en ze steunen, waar dat mogelijk is: Geert moest eigenlijk eens gauw contact met ze opnemen, met ze gaan práten -zou ik tenminste doen, in zijn plaats.
  Leve Mr. Weston en Ms.Waters! Leve For Britain!
  Congratulations and cheers!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hansfree zegt:

  Een heel verstandige stap van Paul Weston denk ik. Anne Marie Waters heeft toch net iets meer het vermogen in zich om mensen te overtuigen en zover te krijgen de barricaden op te gaan. Waar Paul helaas toch minder succes oogst met zijn beschaafd gebrachte, meer verstandelijk gerichte boodschap, is Anne Marie de vechter, de aanvoerder, die in niet mis te verstane termen zegt waar het anno nu op staat en daarmee wellicht meer indruk maakt op ‘the man and woman in the street’.
  Liberty GB gaat nu op in For Britain; Paul Weston beseft goed dat het beter is de krachten van meet af aan te bundelen. Leadership en drive is wat er nu heel hard nodig is, en dat potentieel heeft For Britain met Anne Marie Waters absoluut in huis. Niet dat de rol van Paul in het geheel nu is uitgespeeld, verre van, zegt hij zelf. Gelukkig!
  UKIP, de partij die altijd al behoedzaam met een boogje om de islam heenliep, is na de victorie van de nog immer niet geëffectueerde Brexit inmiddels zo ongeveer ingekapseld tot onderdeel van het politiek-correcte bestel. De redding van het VK moet nu echt van For Britain komen (zie http://www.forbritain.uk). Ik hoop dat Geert Wilders het ook zo ziet en spoedig zijn steun voor Anne Marie Waters en haar nieuwe partij zal uitspreken (als dat al niet is gebeurd buiten mijn blikveld).

  Geliked door 2 people

 4. Henk.V zegt:

  Paul Westen en Anne Marie Waters zijn zeker in staat om de broodnodige waarschuwing tegen de islamisering van Groot Brittannië duidelijk te laten horen.
  Let even op het gegeven dat Weston Geert Wilders als succesvolle strijder tegen de islamisering noemt. In het buitenland weet men het belang van iemand als Geert Wilders naar waarde te schatten!
  Ik hoop dan ook dat dit signaal uit Engeland door Geert Wilders zal worden opgepikt. De eenzame strijders in het land dat mij zeer dierbaar is, kunnen een goede samenwerking met Geert wel gebruiken.
  Kijkend naar het vermoeide gezicht van Paul Weston viel mij namelijk op hoe zeer hij was getekend door zijn jarenlange pogingen om de de beschaving van Engeland veilig te stellen.

  Anne Marie en Paul kunnen wel wat bijval van ons gebruiken … ….

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geen sterk verhaal van Paul Weston. Hij geeft aan dat hij niet geslaagd is in zijn streven de islamisering een halt toe te roepen. Als belangrijkste oorzaak noemt hij het huidige kiesstelsel in het UK. Vervolgens roept hij op achter Anne Marie Waters te gaan staan. Maar die zal tegen hetzelfde kiesstelsel aan lopen. Paul Weston, ziende dat hij vanwege het huidige kiesstelsel niets heeft kunnen bereiken, laat dan Anne Marie Waters de hete kastanjes uit het vuur halen.
  Eerste opgave is dus het wijzigen van het kiesstelsel, vóór de islamisering kan worden aangepakt. Ook met de hele achterban van Liberty GB erbij, is de taak voor Anne Marie Waters een welhaast onmogelijke opgave. Als niet eerst het districtenstelsel wordt vervangen door een stelsel van evenredige vertegenwoordiging is al de rest vechten tegen de bierkaai en is het UK verloren. De huidige dominante partijen, zowel Labour als Tories zijn mordicus tegen zo’n wijziging, omdat ze vrezen hun leidende positie kwijt te raken. Het worden sombere tijden voor het UK.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is waar: Dat vervloekte Britse kiesstelsel…..
   Daar zou inderdaad meten worden ingegrepen: Het is zo oneerlijk als…nou ja, voor mijn part als de néten!

   Like

  • Wachteres zegt:

   Daarom ishet zo jammer dat Nigel Farage de islam blijkbaar niet als een groot probleem ziet.

   Iemand die ervoor kan zorgen dat GB Brexit gaat, is absloluut in staat om andere problemen ook op te lossen.

   Een gemiste kans voor Ukip, voor Groot-Brittannië en voor de heel Europa.

   Like

   • Hansfree zegt:

    Vermoedelijk heeft Nigel Farage al vroeg met zichzelf afgesproken de islam maar liever met rust te laten, om zijn hoofddoel, uittreding van het VK uit de EU, niet in gevaar te brengen. Zodra je kritiek hebt op islam ben je melaats en kun je al het andere ook wel vergeten.
    Moeilijk te zeggen of hij gelijk heeft gehad met die strategie (als mijn theorie al klopt). Erger vind ik dat hij door de verkeerde personen te ondersteunen het heeft laten gebeuren dat na Brexit de UKIP zo gemarginaliseerd is.
    Overigens geloof ik zeker dat hij het verschil had kunnen maken, inderdaad een gemiste kans.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Paul Weston is een persoon met een grote innerlijke beschaving. Zo zie je er maar weinig. Jammer dat het geen straat vechter is. Maar als hij een straatvechter zou worden ging dat ten koste van zijn innerlijke beschaving. Anne Marie Waters is een pittig type. Laten we hopen dat ze alle twee een goed duo gaan vormen om de stem van de UK bevolking voor zich te winnen.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Dat zeg ik ook over onze situatie, eerst een grote zuivering zowel op Brussel als op het Binnenhof.
  Anders gaat het niet lukken. De elite is zo diep geworteld en de islam is al zover geinfiltreerd dat je eerst zuiveringen moet doorvoeren wil je echt resultaat kunnen boeken om het Westen/Nederland vrij te maken. 72 jaar geleden deed mijn vader dit op een Mitchell b25 om Nederland te bevrijden van de nazi. Dat was ook een grote zuivering.
  Maar dat bleek niet voldoende want veel nsb´ers zijn nog blijven zitten en naderhand hun kinderen en de nieuwe elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s