200 “BE´ers”

Screenshot_127

(Door: Drs. E.N. Schilder)

En nòg maar eens wat extra olie op het vuur bij de VARA. Gisteren deden een aantal ‘BN´ers’(!?) bij DWDD nog wat extra olie op het vuur voor wat betreft de eindeloze Zwarte Pieten discussie. Wel 200(!?) ‘BN´ers’, van wie ik in de lijst alleen Verbaan als enigszins bekend herkende, waren een inhoud-loze, kleinzielige T-shirt actie gestart. Helaas voor Verbaan staat zij voornamelijk ‘bekend’ als ‘niet het meest briljante lampje van de klas’.

Ook zat er een licht getinte vermeende ‘BN´er’ dame aan tafel die wist te vertellen dat Nederland al 400 jaar van de slavernij profiteert. Zij zelf dus ook (!), maar daar ging ze gemakshalve even aan voorbij. Als ik er de vele miljarden aan financiële hulp die we inmiddels aan Afrika hebben geschonken, en nòg schenken(!), van aftrek, komen we mijns inziens wat dat betreft ruim in aanmerking voor teruggave. Al is het maar omdat er in Afrika nog nóóit iets met al die miljarden is gebeurd wat de Afrikaan daadwerkelijk naar een beter leven helpt. Zoals al eerder door mij beschreven, blijven zij in dat continent daarnaast hersenloos door fokken alsof het heetweerkonijnen zijn en mag u ervoor opdraaien met ontwikkelingshulp van uw belastinggeld. Ze willen gewoon niet en komen inmiddels zelfs met miljoenen deze kant op voor geld. Klaar dus met geld gooien in de bodemloze put die Afrika heet.

Ook heeft haar zoontje ‘elke dag last van racisme op school vanwege zijn huidskleur…’ zegt ze. Persoonlijk denk ik echter dat dit eerder ligt aan mama zelf en op de manier waarop zij zich profileert dan aan het jochie, maar zij zal dat niet (willen!) zien. Tevens vindt zij ook nog dat ‘zij’ (30%  – het percentage dat overigens alleen voor Amsterdam geldt – van de bevolking die Zwarte Piet racisme vindt) rècht hebben om een uiterlijke veranderingen van Zwarte Piet ‘te eisen’. Zij eisen wederom, ten koste van de overige vermeende 70% van de bevolking… leve de democratie.

Ook ‘Neerlands dichter’ Nico had uiteraard nog een, door de VARA gesponsorde/geregisseerde, plicht om er in zijn wekelijkse gezever nog iets over te zeggen. Een ronduit zielige vertoning zo onderhand. Wat dat betreft is het net een dichtende prostitué. Voor geld dicht hij alles wat de VARA eist.

Ik heb nooit een hekel gehad aan negroïde mensen en/of moslims, maar inmiddels is dat drastisch aan het veranderen, en ik ben klaarblijkelijk de enige niet. Ik zou ze inmiddels liever ‘BE´ers’ willen noemen, deze bloed-irritante, alsmaar eisende bloedzuigers: Bekende Etterbakken.

Dokkum, de demonstratie tegen Zwarte Piet voor komend weekend is definitief goedgekeurd, dus er komen weer een paar bussen vol met die etterbakken jullie kant op. Ik zou zeggen; start een ludieke actie: Zwarte Piet is lief! Zet dit op T-shirts en grote spandoeken en ga links, rechts en pal in beeld van het protest-vak om hen heen staan. Laat geweld achterwege, maar camoufleer het feestje van deze egocentrische zwartkijkers met liefde voor Zwarte Piet.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op 200 “BE´ers”

 1. P. Puk zegt:

  Sodemieter toch op met dat domme gelul. Geen podium geven, dan is het zo over.

  Like

 2. Mary zegt:

  Ik weet zeker dat Dokkum heel goed weet hoe je met dit soort etterbakken om moet gaan!!!.

  Geliked door 3 people

 3. Petra DeBoer zegt:

  Die BN-ers hangen vaak aan het subsidie infuus en dan zijn ze bij de VARA aan het juiste adres.
  Georgina Verbaan heeft een boekje te promoten en doet daarom mee en dat het een dwaallicht is, is allang bekend. Erik van Muiswinkel horen we momenteel verrassend genoeg nauwelijks. Hij houd nu op twitter al maanden zijn mond want anders loopt hij het risico dat de zalen leeg gaan lopen tijdens zijn optredens. Gewoon geen DWDD kijken want jezelf gaan ergeren is niet handig.

  Geliked door 4 people

 4. Mirjam zegt:

  Het is de door links overheerste NPO die deze linksen natuurlijk een podium geven.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Wat ,mij zo enorm stoort in Bners is dat levensgrote EGO wat ze hebben. Bij een nuchter denkend mens komen ze over als een stel totaal oninteressante mensen, maar tegelijk idd ook enorme vervelende etterbakken. Het gaat nergens meer over en de domheid regeert.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Stelletje jengeljankerds, bleke landverraders!

  Ik had nooit een hekel aan negers en andere getinten, maar sinds ze niets anders doen dan smeerlapperij uithalen en zeiken, heb ik een hekel aan hen gekregen, een schurftige hekel!

  Geliked door 4 people

 7. Perfide Albion zegt:

  Wat een dom links en lelijk wijf is die Verbaan eigenlijk!

  Geliked door 2 people

 8. Guardiacivil zegt:

  Omhoog gevallen nsb´ers dat zijn de BN´ers, vallen in de smaak van de overheid, ontmoeten elkaar op cliché-recepties om bij te praten, doen of ze geheel op de hoogte zijn maar vergeten dat het om Nederland en de Nederlandse cultuur gaat omdat het ze geen reet interesseert hoe onze maatschappij afglijdt.
  Wel als eerste op de voorgrond staan om te vertellen welke goede doelen ze steunen en soms ook met welke actie of met hoeveel geld er gedoneerd is.
  Ratten.

  Geliked door 4 people

 9. Elisah zegt:

  https://cultuurondervuur.nu/lespakket-jerry-afriyie-plagiaat-zwarte-piet/
  jerry afriyie heeft meermaals plagiaat gepleegd bij het maken van een lespakket tegen zwarte Piet.
  Wel heel verdacht dat een “dichter” zelf geen tekst kan schrijven….

  Geliked door 2 people

 10. ongesgoolde zegt:

  Voor een paar munten meer komen ze je de volgende keer vertellen dat Idi Amin wat scherpe randjes had maar eigenlijk heel lief en menselijk was.

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @ongesgoolde, inderdaad daar hebben de aanhangers van de linkse kerk geen moeite mee. Ze hebben Mugabe ook ondersteund dus dan kan Idi Amin er ook bij. Sowieso vereren ze immers ook figuren als Stalin, Lenin en Mao. Echt allemaal linkse lui die geen morele waarden kennen.

   Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Zet wat mij betreft, een giga groot hek ,om die deugers, in de grachtengordels,
  Het gros ,wat daar in de rondte loopt,heeft ,,ooit eens voor zwarte piet gespeeld!
  En nu deugd het niet meer?
  FUCK THEM ALL!!!!!!

  Geliked door 2 people

 12. Flo zegt:

  Stop de uitkeringen van al die BN figuren ,en we kunnen een nieuw programma tegemoet zien met de kerst ,BN ers vieren kerst onder de brug .

  Geliked door 3 people

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Gisteren in Tilburg.
  Ik kom langs restaurant De Postelese Hoeve en er staan twee zwarte Pieten buiten, dus Ik zeg voor de gein, naar mijn mening heten jullie beiden Piet met je voornaam aan je kleurtje te zien.
  Komt de vouwelijke Piet naar me toe en zegt nee Ik heet Petra, maar hooelijk bent U niet zo’n zeikert die over mijn kleur valt.
  Ik geef als antwoord, meisje je weet niet hoe goed je mijn dag maakt omdat blijkt dat je met beide mooie benen stevig op de grond staat.
  Zoals iedereen hier wel begrijpt mijn dag was zeer goed.
  Hier in Tilburg zouden de 200 mafketels die zich B.N. ers noemen zeer snel met hun neus op de feiten gedrukt worden.
  Btw heb ik in de verschillende winkelcentra alleen maar zwarte Pieten gezien, dus neem Ik aan dat de winkeliers zich niet in laten pakken door het stel drammers uit Amsterdam die zowat dagelijks hun vuilspuiterij mogen verkopen.

  Geliked door 2 people

 14. Claudia M. zegt:

  BN-ers? Banale Nederlanders…

  Geliked door 2 people

 15. Cynicus zegt:

  Ja de term bekende etterbakken is een hele goeie term.

  Geliked door 1 persoon

 16. Cynicus zegt:

  Weet je wat ook leuk is om op de site frontaalnaakt.nl flink te gaan stangen. Die anti zwarte piet zeikers die vliegen er wel op. Ik heb als nickname Kick out zeurpiet.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Cynicus.
   Ik heb eens even rondgekeken op die site: “Frontaal Naakt.
   Kreeg eigenlijk geen hoogte van datgene wat de FN-Bloghouder bedoeld.
   Afgezien van wat saaie nudistenfilmpjes uit grootmoeders tijd gaan ze daar voornamelijk helemaal extatisch los op het Zwarte Piet-gebeuren.
   Ik heb nooit geweten dat mensen zo erg konden haten.
   En waar voor in Godsnaam…?
   Voor ’n onnozel kinderfeest wat allang van elke eventuele discriminerende betekenis is ontdaan.
   Iedereen met ’n klein beetje verstand begrijpt dat, maar links is totaal hysterisch…!
   Helemaal los van God geslagen idioten die het St Nicolaasfeest vergelijken met de ergste drama’s uit de geschiedenis der mensheid.
   Hitler en Djengis Khan zijn de meest vriendelijke kleutertjes bij die duivelse Zwarte Piet vergeleken…
   Hoe ver weg van de pot gerukt kun je toch zijn, als links gemarteld mens.
   Rechts wordt continu voorgesteld als het grootst mogelijk bestaande kwaad dat het links onmogelijk maakt te functioneren, dus op te komen voor de zuivere menselijkheid…
   Hoera, we hebben dus succes!
   Links verliest hele veldslagen en gaat gebukt onder onze onmenselijke terreur..
   Prima zaak dus.
   Wat me ook opviel was dat ze zo ontdaan zijn van het feit dat KUZU van DENK laatst in de Kamer totaal los werd gemaakt door mevrouw Arib.
   Arib is dus een fascistisch wijf enzovoorts… werkelijk onbegrijpelijk.
   Laten we blij zijn dat er ’n Arib als poortwachteres voor ons in de 2e Kamer zit en die twee hypocriete turken klein houdt en op hun plaats zet.
   Maar dat snapt Frontaal Bloot helemaal niet.
   Turken Lovers dus (ook dàt nog…).
   Ik zou zeggen blote jongens en meisjes ga lekker bij Erdogan slijmen.

   Denk dat je binnen de kortst mogelijke tijd totaal lensgeslagen in een turkse gevangenis om je moeder roept…!
   Zou wel leuk zijn overigens….

   Like

  • Joshua zegt:

   @Cynicus
   1 december 2017 om 11:25
   Het enige commentaar wat de moslims kunnen geven, is met hun ziektes te koop lopen en het iedereen toewensen die niet met het koran/cancer virus besmet zijn.

   Like

 17. M. zegt:

  Alles wat er op die tv rondhangt aan hypocriete idioten is de achterlijkheid al ver voorbij..
  Pas maar op want die achterlijkheid schijnt zwaar besmettelijk te zijn.
  En als u die waanzin van ze blijft slikken krijgt u er nog meer van.
  Gooi weg die tv je ziet alleen maar leugenaars en hypocrieten.
  Moet je jezelf niet willen aandoen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Enkele ‘BN’ers’
  Jett Rebel: alcoholist en verwijfd ventje, denkt dat hij kunstenaar is
  https://www.lindanieuws.nl/nieuws/jett-rebel-ik-ben-zeven-jaar-lang-geen-seconde-nuchter-geweest/

  Tofik Dibi, Israëlhater en antisemiet

  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2014/08/islamic-relief-drukt-stempel-op-gazademo.html
  Krijgt Dibi zijn zin niet roept hij op tot geweld
  http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/2011/08/het-oproepen-tot-gebruik-van-geweld.html
  De leugenaar Dibi
  https://www.parool.nl/opinie/tofik-dibi-israel-schendt-nederlandse-waarden~a3708910/

  Renske de Greef (veganist): is een Nederlandse schrijfster en columniste die bekend werd door haar columns over seks en relaties voor het online jongerenmagazine Spunk.
  Heeft problemen met haarzelf: Stripcolumnist Renske de Greef: ‘Ik onderzoek mijn eigen ongemak’
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/09/21/stripcolumnist-renske-de-greef-ik-onderzoek-mijn-eigen-ongemak-13118386-a1574325

  https://wnl.tv/2017/11/29/bekende-nederlanders-willen-zwarte-piet-verdwijnt/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s