Politiek correcte NOS relativeert terrorisme weer eens: “Kans dat je door een bij overlijdt is groter”

Screenshot_131

Een terrorist van het aan ISIS-gelieerde Boko Haram bescheurt zich.

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Ja. Dus…?

De redactie van de NOS, een trouw lid van het linkse mediakartel, leek vandaag weer eens in een bijzonder politiek correcte bui te zijn. Hoewel Europa – geheel toevallig natuurlijk – sinds het begin van de massamigratie hierheen door recordaantallen aan terreuraanslagen geraakt wordt, vonden de redacteuren het weer eens nodig om te zeggen: niets aan de hand, mensen.

In een artikel vanmorgen vroeg werd ordinaire reclame gemaakt voor de zogenaamde ‘Bosatlas van de veiligheid’. In die atlas kun je uitgebreid lezen waar in Nederland welke gevaren bestaan, en hoe groot die gevaren nou echt zijn. Hartstikke interessant – zeker in kaartvorm – maar om dat soort informatie meteen te gaan zitten misbruiken is ook een kunst. De NOS weet namelijk maar één conclusie uit het boekwerk te destilleren: de kans dat je door een bijensteek omkomt, is veel groter dan dat je het loodje legt bij een terreuraanslag.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NOS, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Politiek correcte NOS relativeert terrorisme weer eens: “Kans dat je door een bij overlijdt is groter”

  1. BertG. zegt:

    Wanneer je dan ook nog tegelijk op een keuken trappetje staat, dan heb je 2x zoveel pech.l

    Geliked door 2 people

  2. koddebeier zegt:

    De kans dat je overlijd aan ergernis over oa. het vreemdelingen beleid Rutte lll is nog groter !!

    Geliked door 3 people

  3. Republikein zegt:

    Dat is de schuld van mensen zoals Rob Verlinden, en de tuincentra. Gevaarlijke lieden. En wat dacht je van de imkers, criminelen zijn het.

    Geliked door 1 persoon

  4. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Weer wat geleerd. Ik moet niet bang zijn en als ik dan toch een beetje een bangerd ben moet ik dus bang zijn van een bij en niet voor die waanzinnige en moordlustige mohammedanen. Maar ik weet er nog 1 de kans dat ik van woede een hartaanval krijg bij het het horen van zulke achterlijkheden of het lezen van allerhande flauwekul is groter dan dat ik omkom bij een terreuraanslag. Dus in vervolg ben ik niet meer bang van die krankzinnige mohammedanen maar ben ik bang van de NOS, NRC etc.

    Geliked door 3 people

    • Rensk. zegt:

      Idd ik vind het ook enge hele benauwde, bekrompen en nare mensen. Net als hun vriendjes en vriendinnetjes de Bners, die steeds weer op kosten van de belastingbetaler op de buis worden gezet om ons te vertellen wat en hoe we moeten denken. Wat met de mensen hier niet lukt, maar erg genoeg bij veel mensen voor de enige en echte waarheid word aangezien.

      Like

  5. Cathja zegt:

    Wat weer een kul-verhaal!
    De kans dat ik door een bijensteek om het leven kom, is dan misschien een mogelijkheid, maar het is van een geheel andere orde dan een terroristische daad, gepleegd door moslim-terroristen, met de bedoeling om zoveel mogelijk onschuldigen van het leven te beroven. Als je terroristen niet buiten je land wenst te houden, dan is dat vragen om bloedvergieten. Een bij steekt je misschien ooit eens als hij zich in het nauw gedreven voelt, maar beseft niet wat de gevolgen kunnen zijn.

    De vergelijking gaat dus totaal niet op, en is bedacht door mensen die er op uit zijn om het leed wat moslim-extremisten ons willen aandoen te ontkennen. De ‘goedmensen’ willen daar niets van horen.
    Want de islam betekent toch…..’vrede’…?

    Geliked door 2 people

    • tippelaar zegt:

      Voor mij betekent “Vrede”, als alle moslims bij Allah zijn verzameld.

      Geliked door 1 persoon

      • scherpschutter1943 zegt:

        De kans dat de redacteuren van de correcte NOS, statistisch gezien, zullen vallen onder het mes van de door hen zo geliefde moslims in nederland, is 100%. Probleem voor hen is dat ze dat niet wensen te geloven . Als je bij het zien van het gevaar zo schrikt dat je niet verder kan, kijk je snel de andere kant op en prevel je de mantra: “ik ben niet bang, want we zijn met meer, ik ben niet bang want we zijn met meer”. Na 300 keer deze mantra opzeggen en daarbij snel met je ogen van links naar rechts rollen (R.I.M), ga je er zelf in geloven. Mocht dat nog niet helpen dan de volgende mantra maar dan 600 keer: “Rutte beschermt ons, Rutte beschermt ons”, gevolgd door 600 keer R.I.M. Mocht dat zelfs niet helpen, dan adviseer ik de redacteuren van de NOS, zich collectief te verhangen op het voorterrein van het mediapark in Hilversum. Graag datum en tijd vermelden, maak ik er met de buren een dagje uit van.

        Geliked door 1 persoon

    • Republikein zegt:

      Zo was er een man in het voormalige Yougoslavië die erg gelovig was.
      Op een vrijdag de 13e nam hij een verlofdag om het onheil te ontlopen, om vervolgens tijdens het bereiden van de maaltijd in de keuken gestoken te worden door een ongelovige bij waarna hij vervolgens overleed.

      Overigens lijkt dit op plagiaat.
      http://vrij-zinnig.nl/wp/2014/01/14/moslims-deporteren-een-beschouwing/

      Like

  6. Flo zegt:

    Die 60 000 000 krijgen ze wel door deze conclusie………….

    Like

  7. Rene Kampers zegt:

    Dat moeten ze eens vertellen tegen de nabestaande van de slachtoffers

    Like

  8. Elisah zegt:

    De kans dat je dood blijft door een aanval van een nijlpaard is veel groter dan door een aanval van een haai.
    Dussssss, laten we gezellig bij de haaien gaan zwemmen?

    Geliked door 2 people

  9. Williaan zegt:

    Waardeloos boek, Ze vergeten dat de meeste mensen in bed dood gaan, dus niet meer doen hoor, de kans dat je daar in dood gaat is ca 95 % (uit de statistieken van een andere onbenul)

    Like

  10. Yvonne zegt:

    bijen zie ik bijna nergens, dit in tegen stelling tot de oprukkende invasie die ons van de aarde af willen helpen

    Like

  11. Charles Martel zegt:

    Nu snap ik het: heel West Europa ligt vol betonblokken tegen de bijen.

    Like

  12. MF zegt:

    Met een vliegtuig verongelukken is ook een bepaalde kans, maar je laat een vliegtuig dan toch niet met opzet verongelukken….

    Like

  13. louis-portugal zegt:

    Ik wist niet dat er afgelopen jaren honderden mensen door bijensteken zijn overleden.
    Wel door terroristische aanslagen.
    En bijen verkrachten ook niet.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      LOL! 😆 “En bijen verkrachten ook niet” . . .

      Like

      • Henk der Niederlànder zegt:

        Moet je niet zeggen @Bert en Louis
        Het zal niet echt lang meer duren voordat men ons wijs probeert te maken dat een vrouw niet was verkracht door een lichgetinte maar door een bij dan wel wesp.
        In dit verradersland sta Ik in ieder geval nergens meer versteld van.

        Like

  14. Claudia M. zegt:

    Neemt iemand de NOS nog serieus dan?

    Verder is het inderdaad zoals @koddebeier zegt, die kans acht ook ik, vele malen groter!

    Like

  15. Mensen laten wij toch maar duidelijk 1 ding vaststellen en dat is dat de regering grotendeels bestaat uit criminelen van de lafste soort, met een sausje van waanzin erover. heen.

    Geliked door 2 people

  16. koddebeier zegt:

    Een bij kan je zonder gezeik dood slaan.

    Geliked door 3 people

  17. Pietersen zegt:

    Bijen zijn er maar een paar per seizoen, maar moslimterroristen zijn 365 dagen per jaar actief.

    Like

  18. Harry Kooistra zegt:

    Ik werd in augustus twee maal door een wesp in mijn nek gestoken. Het dier vloog in een winkel per ongelijk in de kraag van mijn jas. Twee kleine bultjes en pijnlijke rode plekken. Na twee dagen waren de symptomen verdwenen. Verder heb ik daar niets van overgehouden.
    Als ik twee maal in mijn nek was gestoken door een terrorist dan was ik dood gegaan. Een terrorist belandt niet per ongelijk in mijn nek.

    Geliked door 2 people

  19. Aegolius cs zegt:

    Een statisticus is een soort vroegere chemicus die weet uit het ongebreideld verzamelde, een “waardevolle” conclusie te trekken. Verzint u er nog een bij, als bij een flesje bier openen versus?

    Misschien de islam:

    Meer dan 20.000 aanslagen sinds 11 september 2001

    En de actuele teller: 32165

    https://www.thereligionofpeace.com/

    Like

  20. Rookmelder zegt:

    Alstublieft zeg, de NOS, in het verleden was alleen het glazen huis doorzichtig !

    Like

  21. Theresa Geissler zegt:

    De NOS moet wat, want hoogstwaarschijnlijk is dat nu juist de opdracht, die ze van overheidswege onophoudelijk mee krijgen: Relativeren en blijven relativeren, opdat de onrust onder de massa zo veel mogelijk beperkt blijft.
    Maar op een gegeven ogenblik ben je uitgerelativeerd en wat moet je dàn weer verzinnen?
    Als je het tóch over Boko Haram hebt, schiet me meteen weer dat stelletje BN-nitwits te binnen, die op TV lacherig gingen zitten doen over de woordvoerder i.v.m. de ontvoering van die schoolmeisjes: “Néé, zeg, dat had NIETS met de slam te maken: Die man was gewoon drónken!”
    Als het maar niets met de islam te maken heeft, hè? Of beter gezegd: Als je maar kans denkt te zien, er die punt aan te draaien, dan hoeft er verder niet over gepraat te worden.
    Maar dat gaat inmiddels niet meer op, dús proberen ze het weer eens op déze manier…
    Voorál geen TV meer aanzetten als je qua actualiteiten de realiteit wilt vernemen, want ze naaien je nog steeds waar je bij staat!

    Geliked door 2 people

  22. N.E. Derlander zegt:

    Wordt een bij wel eens onwel wegens gebrek aan suiker?

    Geliked door 1 persoon

  23. R.Kroonenberg zegt:

    .
    Gelukkig zijn er optimisten zoals Lenaers
    die onderbouwend met 1 Veiligheids-atlas
    ons leert dat ’t nog nooit zo veilig was
    al VOELT het dat we uitgaan als een nachtkaers !
    .
    het menselijk geweld neemt juist behoorlijk àf…
    en de Natuur wordt merkbaar voelbaar gewelddadig
    (al lijkt dat ons waarschijnlijk eigenaardig)
    en terrorisme-slachtoffers vinden in ’t Buitenland hun graf 😛
    .

    het complete rijm:
    http://www.Jasterke.Wordpress.com

    Like

  24. Tistochwat zegt:

    Ik word pas bang als ik een bij met een bomgordel zie, die ‘allahu akbar’ roept.

    Like

  25. Guardiacivil zegt:

    Wat als die NOS straks zelf doelwit is van een grote BOEM omdat er ongelovig bijenvolk huist?

    Like

    • tippelaar zegt:

      Dat zou geweldig zijn. Ik hoop dat de camera, dan ook die laatste grote klap laten zien en de gevolgen ervan, zoals ” het verkoolde verminkte lijk links op uw scherm was de presentator van dwdd, “om maar eens een voorbeeld te noemen. Je moet er toch wat bij vertellen. Beetje stemmige achtergrond muziek maakt de stemming compleet. De andere avond een stille tocht op het mediapark met graflichten ( hebben we toch altijd in huis want je weet maar nooit) en een bloemetje. Ook briefjes met: “we zullen jullie nooit vergeten, zeker niet vanwege de verhoging van de kijkersbelasting”. Op naar de volgende klap

      Geliked door 1 persoon

      • tinekevanschagen zegt:

        @ tippelaar
        Geweldige reactie!
        U vergat alleen de reactie nog van onze grote vriend in de tweede (slaap)kamer,
        We leven mee met de nabestaande….de droplul!

        Like

  26. Trucker zegt:

    Heb vorig jaar vijf (VIJF) wespensteken gehad, was op een nest gestoten, ik leef toch nog.
    Dus die pratende hoofden kletsen uit hun nek.
    De slachtoffers van alle aanslagen gepleegd door islamieten kunnen het niet meer navertellen.
    Media is de handlanger van het status quo en dat is tot nader order de politiek die bedreven wordt door keffertjes als Rutte en co.
    By the way wie mainstream media volgt verdiend een Rutte als premier 🙂

    Like

  27. BM Fidel zegt:

    Deze keer heeft de NOS gelijk. Daarom ben ik niet bang voor een aanslag, dat overkomt immers altijd een ander. Veel gevaarlijker is de politieke jihad, het infiltreren in de openbare instituties om die later geruisloos over te kunnen nemen, geheel volgens het handboek van de moslim broederschap.
    Politie, leger, inlichtingendiensten, gemeenteraden, burgemeesters, integratieclubjes, schoolbesturen, ambtenaren, die allemaal met belastinggeld betaald worden.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie