Zuhal Demir boos op VB dat hypocrisie aantoont van graaimoslims bij de Sint

Screenshot_92

Zuhal Demir van de N-VA is boos op Vlaams Belang Kapellen. De VB-afdeling plaatste namelijk een foto op Facebook van de Goedheiligman omringd door moslimkindjes. Er werd nog bij vermeld dat het plots wel oké is om iets te krijgen van een Katholiek symbool “zolang het maar gratis is…” Demir is op haar Koerdische teentjes getrapt, want platvloers en blablabla. Maar Zuhalleke zou beter eerlijk zijn en de frustraties van de brave Vlamingen onder ogen zien.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Islam, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zuhal Demir boos op VB dat hypocrisie aantoont van graaimoslims bij de Sint

 1. Elisah zegt:

  Kinderen zijn gek op Sinterklaas, islamitische kinderen meestal ook, als ze het tenminste mogen van hun ouders. Ik weet van iemand dat ze ooit weggelopen is van huis omdat er ruzie was vanwege het wél willen vieren van Sinterklaas.

  Like

 2. Thom zegt:

  De Belg die dit artikel geschreven heeft weet niet wie J. Vlieger in Amsterdam was. De zaak bestaat al 150 jaar en gaf vroeger kinderboeken uit. Nu verkopen ze alleen nog verf en papier.

  http://www.hetoudekinderboek.nl/blogoudekinderboek/uitgever-j-vlieger-en-bakerrijmen-bibliografisch-gepuzzel/

  De tekening komt waarschijnlijk uit een oud Sinterklaasboek in een tijd, dat er in Amsterdam nog geen moslims waren. De kinderen op de tekening zijn gewoon Nederlandse kinderen in hun vooroorlogse kleren.
  Je moet niet in elk wit laken een spook proberen te ontdekken.

  Like

 3. Elena zegt:

  Zuhal op FB. krijgt veel medestanders.
  Ze heeft haar kopvod niet afgelegd.
  LOL !

  Like

 4. Elena zegt:

  15 jaar cel voor spekblok(jes) in mos-keet…had hij beter de hut kunnen affikken.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1400779/15-jaar-cel-voor-spekblok-in-moskee

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, hoezo krankzinnig buitenproportioneel….
   Hij kan altijd nog zeggen dat zijn bloedsuikerspiegel niet goed was of dat hij last heeft van dementie, in Nederland werkt dat prima.
   Moordenaars en verkrachters komen hier zelfs met een belachelijk lichte straf weg.

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Is zij van Koerdische afkomst? En ze komt op als een door en door islamitische, ze draagt geen hoofddoek, Ik heb moeite met haar houding als…… ik ben “gematigd” maar kom niet aan moslims! Of spreekt ze gewoon voor eigen belang gezien haar positie?

  Like

 6. Rene Kampers zegt:

  Als Sinterklaas en zijn zwarte Piet oog in oog komt met iets oudere Moslimkinderkes dan zouden zij hem van zijn paard trekken zijne zak leegmaken en zijn zwart hulpje het pak van zijn leven geven , hem eens goed aframmelen . Tenslotte er zijn alle redenen voor , het is een halve heilige van de verkeerde godsdienst , , dus een ongelovige , Hij moet niets geven ze zullen het wel nemen en hij kan wat krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja hoor, vermoedelijk vergist ? hijzich, , of hoopt dat dat gebeuren zou, ‘ van moslims-afstamming,….met…’ingebouwde, overgeerfde’..’killer- instinct’ , vooral van de voorheen afstammende ..MONGOOLSE NOMADEN- HORDEN.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Alle moslims houden hun hand op. Velen zien frauderen dan ook als een prettige vorm van jihad; zij een dikke audi en werken ho maar. Al doende wordt de kaffir (H&I) verzwakt.
  Nee, snoepgoed oprapen door kinderen, dat is pas erg?? Pleurt op.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  De NVA is een partij voor de naïeven. De Wever een nep-patriot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s