CITAAT Golda Meir

Screenshot_104

“We zullen pas vrede hebben als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabieren, gezond realisme, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT Golda Meir

  1. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Zo mooi, zo waar.

    Like

  2. Henk der Niederlànder zegt:

    Inderdaad zo waar, maar ook hun achterlijke en achterhaalde ideologie ligt aan alle ellende met moslims ten grondslag.
    Het gaat daarbij niet alleen om de Joden maar daarnaast ook om alle ”ongelovigen” want in hun gedachtengang mag er maar een religie zijn en dat is de Islam.
    Want is de Islam de enige religie zou xijn zou er vrede in de wereld zijn.
    Dat is dus voor de buhne want als dat bereikt zou kunnen worden gaan de sjiiten en soenieten elkaar nog meer te lijf als ze nu al doen.

    Like

    • tippelaar zegt:

      Tegen de islam is maar 1 remedie. Dood de moslims. Het zijn er vreselijk veel maar je ergens beginnen. Zonder begin is er ook geen einde. Degenen die de fout maken te denken dat er moslims vreedzaam samen te leven is, moeten dat straks met de dood bekopen. Wacht maar tot de moslims voldoende mankracht hebben om de macht over te nemen.

      Like

  3. msn2017 zegt:

    Ik word er zo moe van. Niemand trekt zich iets van een ander aan. En ze moeten allemaal gelijk hebben. Pfff. Ook bij ons.

    Like

  4. Rensk. zegt:

    Had ik nog nooit gezien dit gezegde van Meir. Maar ze heeft hartstikke gelijk. Die haat, die moslims/palestijnen bij hun kinderen inbrengen komt volgens mij weer voort uit jaloezie. Als je ziet hoe Israël een onvruchtbaar land tot bloei heeft gebracht kun je daar je pet voor afnemen. maar het kan tevens enorme jaloezie geven bij mensen, die de er te lui voor zijn of die hun energie aan de verkeerde dingen besteden.

    Like

Plaats een reactie