Geert Wilders verwijdert lijsttrekker Géza Hegedüs van de Rotterdamse lijst

Screenshot_6

Geert Wilders en Géza Hagedüs.

(Door: Bas Paternotte)

Man steunt Holocaust-ontkenner David Irving

De Rotterdamse lijsttrekker van de Rotterdamse PVV Géza Hegedüs heeft in 2014 zijn respect betuigd aan Holocaust-ontkenner David Irving. Reden voor de PVV hem te schrappen als lijsttrekker in Rotterdam.

Post online

De PVV in een perscommuniqué vrijdag: “Tot onze grote spijt hebben wij kennisgenomen van nieuwe, ons niet bekende, informatie rondom lijsttrekker Géza Hegedüs. Deze informatie is onaanvaardbaar en past niet bij een PVV-politicus. Betrokkene is per direct van de lijst verwijderd.”

Wilders: ‘‘Ik betreur dit zeer, als we dit hadden geweten dan was de heer Hegedüs nooit op de lijst gezet. Volgende week maakt de PVV de nieuwe lijsttrekker bekend.’’

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Geert Wilders, Jodenhaat, Naïviteit, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

72 reacties op Geert Wilders verwijdert lijsttrekker Géza Hegedüs van de Rotterdamse lijst

 1. Sabeltant zegt:

  Helder, zulke idioten wil niemand in zijn partij.

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Theresa,

  snap je nu waarom Geert geen leden in zijn partij wil toelaten? Dit is nota bene iemand die na screening op de kieslijst stond. Kun je nagaan wat voor neo-nazi bagger er in de partij zou kunnen infiltreren.
  Als de PVV open zou staan voor leden, zou ik de eerste zijn om zich aan te melden. Maar voorlopig ben ik blij dat ik aan de zijlijn moet blijven staan. Better safe than sorry…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ J. C. Th. Köhler 15 december 2017 om 17:45

   Ik ben het helemaal met u eens. Wilders heeft veel te veel vijanden om zich een ledenpartij te kunnen veroorloven. Jammer, maar wel verstandig van Wilders.

   Geliked door 1 persoon

  • Mary zegt:

   Helemaal mee eens er zijn er zat die daar misbruik van zouden willen maken en dus moet Geert het zo houden als het is.

   Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ten eerste, Ted, begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed, dat je hierover nu direct tegen mij begint, zelfs nog vóór ik er hier één woord over heb gezegd, en ten tweede kan ik je hier naar eer en geweten op antwoorden, wat ik er eerder al over te berde heb gebracht: Als het dan een veiligheidskwestie, ècht een veiligheidskwestie is, dan zou hij toch heus moeten proberen, daar iets vervangends voor in de plaats te zetten: Meer vriendenclubs, of iets van dien aard, zéker beter verdeeld over het land, zodat iedereen, die dat wil, meer mogelijkheden heeft om dinnen de beweging te komen, want zelfs mèt dat geldige veiligheidsaspect als excuus s het nóg geen goede zaak, dat de achterban zó als los zand aan elkaar hangt. Dat blijf ik nu eenmaal vinden.
   Geen ledenpartij, dan een alternatief verzinnen; is dat nu zó’n onredelijke wens?
   Die éne vriendenavond te hooi en te gras in Groningen zit me nog steeds erg dwars, dat mag je gerust weten. Bij zoiets zou ik ook wel graag geïntroduceerd willen worden. Omdat ik er in gelóóf, snap je?
   Of je het gelooft of niet, ik voel me alweer geëmotioneerd worden. Dat niemand dat hier schijnt te snappen, daar kan ik niets aan veranderen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dit is nu de reden, dat ik soms wou, dat ik in Engeland zat: Daar is tenminste een vergelijkbare partij met mensen, waar je wèl bij mag horen, al komen ze nog zo slecht van de grond, helaas…Ik zou ècht vreselijk graag willen, dat de PVV die mogelijkheid via de één of andere omweg óók zou creëren….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @J.C. Th. Köhler: Sorry, Ted: Ik weet, dat je het opperbest bedoelt, maar ik zou je toch willen vragen: Probeer me liever níet nadrukkelijk te overtuigen van iets, waar ik het nu eenmaal vreselijk moeilijk mee heb, al probeer ik op mijn manier, er mee te dealen.
    Het is natuurlijk mooi voor jou, dat je er op deze manier in staat, maar mij is dat nu eenmaal niet gegeven. Dat ik desondanks niet ben afgehaakt, is, met het oog op mijn inslag, juist een teken, hoezeer ik achter het gedachtegoed van de PVV stá, dat kun je gelóven.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 15 december 2017 om 19:37

    Die éne vriendenavond te hooi en te gras in Groningen zit me nog steeds erg dwars, dat mag je gerust weten.

    Zo’n avond is alweer een tijdje geleden, hoor. Dat was op 03-03-2017 dacht ik.
    Als ik er weer voor zou worden uitgenodigd, zou ik er best moeite voor willen doen om jou te introduceren. Dan zou je bij ons kunnen logeren.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Theresa,
    bij het lezen van het artikel dacht ik ogenblikkelijk aan jou en het feit dat je steeds onvrede hebt met de huidige vorm van de PVV en die onvrede ook naar buiten brengt.
    Dus zonder dat je nú er iets over hebt gezegd, wilde ik er met je over in discussie gaan. En ik vind dat ik niet hoef te wachten tot jij er iets over zegt. Ik mag toch ook de eerste zijn die iets tegen jou zegt, of niet soms? Niet om je aan te vallen of zo, maar om nogmaals tot een gedachtenwisseling te komen.
    Ik geloof net zo hard als jij in Geert Wilders en de PVV, maar ik heb het meegemaakt bij de LPF en voor mij is het duidelijk dat Geert het anders moet doen. Zelf ben ik maar één keer op een PVV bijeenkomst geweest, dat was jaren terug in Kijkduin, bij Den Haag. Als je me diep in m’n hart kijkt zou ik wel elk kwartaal naar zo’n meeting willen gaan. Maar ik tel m’n zegeningen; ik kijk niet naar wat ik niet heb, maar wat ik wel heb. Bij Geert en de PVV heb ik een goed gevoel en bijvoorbeeld de herinnering aan de demonstraties bij het eerste proces in Amsterdam en op het Malieveld.
    Er zitten in de PVV-fractie een heleboel goede leden en gelukkig is er nu een bijtijds ontmaskerd, die op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezing stond en eruit geflikkerd.
    Laten we maar zeggen dat we “agree to disagree”. En ook dat is goed. Zonder elkaar in de stront te trappen van mening verschillen. En het respectvol met elkaar oneens te zijn.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 21.26u.: Lief van je en het zou voor mij inderdaad belangrijk genoeg zijn om dat héél serieus in overweging te nemen, dat meen ik ècht!
    Gelukkig heeft mijn vriend zich intussen bereid verklaard, in dergelijke gevallen financieel bij te springen, wat alweer een belangrijk obstakel minder is. Al is het me inmiddels tevens duidelijk, dat ik slecht langer dan één nacht van huis kan: Tóch vanwege de katten, begrijp je.
    Maar, het gaat hier niet alleen om mij, natuurlijk: Geen ledenpartij, dan blijf ik erbij, dat dit soort alternatieven zorgvuldiger over heel Nederland zouden moeten worden gecreëerd: Een achterban bestaat niet bepaald uit wegwerpartikelen; dat zou de PVV zich íets beter kunnen realiseren, blijf ik vinden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, het blijft achterlijk dat je eerst met andere aan moet pappen om ergens binnen gelaten te worden.
    Zonder je eerst bij iemand in te slijmen, maak je dus geen enkele kans.
    Hoe goed je verhaal ook is.
    En als ik ergens een hekel aan heb, dan is dat wel aan deze methode om ergens binnen te komen.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 9.39u: Ik ben daar ook allesbehalve een voorstander van, maar degenen met de touwtjes in handen nu eenmaal wèl en je ziet het hier op deze site: Ze hebben genoeg support van een schare van klakkeloze aanbidders, aangevuld met diegenen, die daar tóch weer anders in staan, om het te houden, zoals het nu is.Dan kun je, als machteloos individu, zoals jij en ik, twee dingen doen: Vanwege dit interne beleid, dat jou niet ligt, de hele PVV bij het grof vuil zetten, óf er dan maar in vredesnaam mee zien te dealen in het kader van “Als het niet kan, zoals het zou moeten, dan moet het maar zoals het zou kunnen.
    EN omdat de PVV nog wel wat meer is, dan een willekeurige hobbyclub, die je zonder noemenswaardige consequenties kunt afdanken, dóe je dat in Godsnaam dan maar. Ik tenminste wèl.
    De dialoog blijven aangaan om met eindeloos geduld tóch iets van verandering in dit opzicht misschíen nog eens er dóór te krijgen, is nog altijd beter dan het bijltje neergooien om vervolgens helemáál met lege handen te staan. Vind ik dan.

    Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Helemaal mee eens en wat gebeurd er als iemand met foute bedoelingen de ledenlijst in handen krijgt. Als er geen leden zijn kan er ook nooit een ledenlijst gebruikt worden voor verkeerde doeleinden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Heer Kohler.
   Er zijn hier mensen die hardnekkig weg kijken van het probleem, en maar door blijven drammen dat Wilders ’n ledenpartij moet vormen, niet sociaal is enz.
   Maar onze Wilders is ’n héél wijs man en zal nimmer leden toelaten.
   Vandaar dat hij alles zelf wil financieren, en zelfs die mogelijkheid wil men van hem afnemen.
   ’n Echte held!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Als je, zoals Theresa, een mening hebt en ervoor staat, zou ik het geen drammen noemen. Dan zou je Geert Wilders ook een drammer kunnen noemen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou Kohler.
    Jij bent er ook eentje waar je het nooit goed kan doen behalve meneer Kohler zelf.
    Nou had ik het woordje “drammen” niet mogen gebruiken, maar als bepaalde mensen daar de afgelopen jaren al zo vaak op zijn teruggekomen en zich zuchtend en steunend naar de stembus voortslepen om dan toch maar op Wilders te stemmen, dan kan ik vrijelijk het woord “drammen” inpassen.
    Snap je, of wil je dat misschien niet snappen.

    Wijsneus.
    Ga lekker wieberen man.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @paul, in twee reacties geef je jezelf volledig bloot, als iemand je niet support of mee heult, maar een correct antwoord geeft, is het ineens een wijsneus ! Teken van zwakte ….

    Like

  • Harry zegt:

   Nee , heer Köhler , dat gaat ze niet snappen .
   Ze wil zó graag in the picture komen , dat iets aannemen ( van anderen ) ,
   buiten de opties valt .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jammer genoeg voor jou.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Harry, weer projecteer je jezelf, kijk eens wat vaker in de spiegel !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Harry.
    Doe geen moeite.
    Kohler wordt “Ted” genoemd.
    Dan weet je het wel…

    Zie het voor je…?
    Kleffe boel hoor.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En Rookmelder voelt zich ook weer direct geroepen om je te pakken te nemen Harry.
    Het gaat hier niet om het dispuut… maar om je te dwingen dezelfde mening te hebben, anders wacht je de hel.
    Vol met dode spiegels, waar zij die daar mee gooien nog nooit in gekeken hebben.
    De stommelingen…!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 17.53: Paul, je bent kennelijk besmet met het hier rondwarende “Harry-virus,” oftewel: dingen insinueren, waar je geen ene flikker van afweet!
    Ik ben niet verplicht, je hierover uitleg te geven, maar ik zal het wel doen:
    Ik ontmoette de Heer Köhler live in 2016, bij mijn poging, een demonstratieve stadswandeling in Amsterdam te organiseren. Uiteindelijk lukte dat niet, doordat er bijna niemand kwam opdagen, maar hij kwam dan nog kort wèl.
    Bij de ontmoetingsplaats vóór het CS informeerde ik: “Mijnheer Köhler…?” We gaven elkaar de hand, waarop hij benadrukte: “Ted.”
    Daarmee wist ik, dat het zijn wens was, dat we elkaar zouden tutoyeren, wat ik eerbiedigde- en thans nóg eerbiedig. Dat is alles.
    En verder valt het me al meer en meer op, dat jij de laatste tijd onvoorspelbaarder wordt dan het wéér:
    Dàn krijgt díe de één of andere sneer voor zijn kiezen om het één of ander, en dàn weer díe! Het lijkt wel, of je pathetisch probeert, iedereen tegelijk hier te vriend te houden, maar moeite hebt met het bepalen van je koers!
    Tip van mij: Dat lukt je oneindig veel beter, als je daarbij niet zo nadrukkelijk op de popie jopie toer gaat: Een beetje meer subtiliteit doet wonderen.
    En belangrijk: Probeer dat Harry-virus de kop in te drukken, want uit loze insinuaties is nooit iets goeds voortgekomen, hooguit roddel en achterklap.
    En dat is hopelijk niet je bedoeling, tóch?

    Like

 3. Rensk. zegt:

  Zo zie je maar weer dat je verdomd goed moet uitkijken wie wie is. Op marcro en zeker ook op microniverau. Er lope

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:


  https://www.ad.nl/binnenland/rotterdamse-pvv-lijsttrekker-steunt-holocaustontkenner-op-facebook~a4985734/

  en hij heeft contacten met de naziclub Erkenbrand
  Erkenbrander Fausto over de Holocaust: ‘Ik zal ook geen traan laten als men de trein naar het Oosten weer opnieuw opstart.’
  https://www.ad.nl/dossier-pvv-in-rotterdam/kafka-lijsttrekker-rotterdamse-pvv-heeft-extreemrechtse-ideeen~a0b4b367/
  http://jalta.nl/binnenland/erkenbrand-onder-de-loep/

  blunder van Wilders

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 15 december 2017 om 18:01

   Wilders kan ook niet door iedereen heen kijken, hè?
   De grootste smeerlappen kunnen zich als de meest engelachtige schattebouten voordoen.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Tistochwat
    Dat is waar dat Wilders kan niet door iedereen heen kijken. Dat geldt voor kleine aanhang dat op demonstraties van de PVV verschijnt. Maar mijnheer Hegedus zou geen kleine vis zijn. Hij kwam in aanmerking voor een serieuze plek binnen de partij: een fractievoorzitter. De PVV heeft genoeg geld in de kas, om haar kandidaten te screenen. Vooral de onbekenden onder hen. Zo’n blunder zou bijvoorbeeld niet gebeuren bij de VdD; die als beginnende partij veel minder geld in de kas heeft. Daar zou vriend Theo Hiddema er voor zorgen. Geloof mij, als Hiddema had Hegedus voor deze functie geïnterviewd zou hij binnen een kwartier buiten staan. Ook bij wijlen Pim Fortuyn zou hij het interview niet goed afronden. . .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Thomasson:
    U oordeelt heel helder, positief en objectief,en tóch tegelijkertijd zónder blindelings te aanbidden.
    Een aspect, dat hier van tijd tot tijd geen overbodige luxe is; respect daarvoor!

    Like

   • Wim Vreeswijk zegt:

    Wilders had eenvoudig kunnen screenen door in de archieven van Kafka te kijken en dan had hij deze kandidaat reeds lang geleden kunnen afserveren, zonder een hoop negatieve publiciteit, wat er nu ontstaan is. Ik verwacht dat hij a.s. zondag al weer lager staat in de peilingen van Maurice d’Hont en dat is toch jammer. “Beetje dom zou Maxima zeggen”. Je zou bijna zeggen: een beginnersfout, maar dat is het ook niet, want Wilders draait alweer minstens 20 jaar mee in de politiek en 2e Kamer……

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Wim, dat heb je goed, er zijn zoveel mogelijkheden om te screenen, blijkbaar is dat niet juist en zorgvuldig gebeurd. En Maurice de Hond met zijn -manipulatieve- peilingen kan je beter met een kilo zout nemen, hij is van PvdA- huize en ‘verward’ links !

    Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Kan hij beter gaan solliciteren bij FvD, die schijnen ook contacten met Erkenband
   te hebben, komen ook op congressen!
   Beetje flauw om het een blunder van Wilders te noemen.

   Like

   • Wolf zegt:

    Totaal eens met Giny, Dit is koren op de mallemolen voor links als je woorden zoals blunders zeg tegen 1 van de grootste mannen ooit Dhr. Wilders te gebruiken.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja, ergens wel natuurlijk.
   Je moet zeker weten wat voor vlees je in de kuip hebt vóórdat je iemand officieel naar voren schuift.
   Maar misschien heeft hij dit wel expres gedaan om mogelijke klachten in een vroegtijdig stadium te kunnen kennen…

   Geliked door 2 people

   • Rookmelder zegt:

    @paul, ja hoor, “misschien heeft hij dit wel expres gedaan….”, kom op zeg, als je iets in die demoniserende media niet wil hebben, is het wel negatieve aandacht ! Noem het liever een -grove- onzorgvuldigheid tijdens de ‘screening’ die na een flater kordaat en op de -enige- juiste manier is opgelost. Tegelijk is het voor Wilders -weer- een les en een aandachtspunt dat de screening zuiver, secuur en zorgvuldig moet gebeuren om dit soort vervelende en negatieve excessen te voorkomen, zeker zo kort voor de verkiezingen !

    Like

   • Wolf zegt:

    Of dat er een vuile linkse MOL rat binnen de PVV dit voor elkaar heeft gemaakt.Er lopen heel wat van die joop onderbroeken rond om de PVV de afgrond in te proberen krijgen , zolang onze PVV al bestaat. Het is vast en zeker een idee geweest van een extreem linkse viespeuk die zich binnen gedrongen heeft in de PVV aldaar. Links is net de verschrikkelijke ziekte de Tumor en de islam is de alomtegenwoordige kanker. Daarom moet de PVV NOOIT!! en te nimmer een ledenpartij worden. Dat zou de ondergang zijn , een NACHTMERRIE Onze vijanden de islamisten ,islamofielen en ander links tuig zijn hiermee druk bezig om de terrorist die Joden aanviel in het linkse bolwerk Mokum buiten schot t houden en de hand boven zijn gore duivel kop te houden om te zeggen, ZIE JE WEL??? de PVV heeft zelf een nazi in de gelederen.[ waar een linkse mol voor gezorgd heeft ,dus.]

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Rookmelder.
    Wen er aan dat ik voortaan niet meer op je reacties reageer.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @paul, zeker niet doen, als je zelf met zo’n kul argument aankomt !

    Like

 6. Wim zegt:

  Wisten ze bij het AD natuurlijk al lang… Maar we zien nu hoe het werkt: Probeer een ‘bananenschil’ altijd te bewaren tot een gelegen moment, zodat deze het meeste schade aan kan richten…

  Geliked door 2 people

 7. Thomasson zegt:

  Ik neem aan dat deze mijnheer,Géza Hegedüs, is een Hongaar van geboorte., Dus geen Nederlander. Toen ik voor het eerst zijn naam hoorde,, dacht ik: ‘Wat vreemd!, Wilders nomineert een Turk als leider van zijn fractie in Rotterdam. Dus hij moet een hele bijzondere Turk zijn. Dus niet!. Verder wordt gemeld dat hij heeft geen enkele politieke ervaring, Behalve dat hij een oud militair was (en nu ook nog een actieve neo-nazi) is over hem weinig bekend. Nog zijn status van dienst noch zijn rang worden vermeld. Alles bij elkaar moet men vragen waarom heeft Wilders hem als leiders van zijn fractie benoemd? Heeft iemand zich gevraagd, wat is zijn toegevoegde waarde? Iedere stinker van DENK of een van de linkse partijen maakt van hem in een debat bal gehakt?

  Geliked door 1 persoon

 8. Rookmelder zegt:

  Het enige en juiste besluit van Wilders ! Wel vervelend dat hij het niet eerder opmerkte, dit is weer koren op de molen van de demoniserende media, maar goed, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, mijn support blijft Wilders gewoon houden.

  Geliked door 3 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Wat een afgang. In Brabant staan rijen mensen te popelen om aan de slag te gaan voor de PVV, tevergeefs, maar in Rotterdam wordt iemand lijsttrekker, zonder dat men weet wat voor vlees men in de kuip heeft.
  De PVV moet toch echt goede mensen aan zich binden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “In Brabant staan rijen mensen te popelen om aan de slag te gaan voor de PVV, tevergeefs, maar in Rotterdam wordt iemand lijsttrekker, zonder dat men weet, wat voor vlees men in de kuip heeft.”
   Precies! Spijker op de kop! Dit toont aan, dat het hele door de PVV gehanteerde systeem van geen mens vertrouwen en iedereen buiten houden en super-selectief te werk gaan ook al niet alleenzaligmakend is, al willen er hier een paar het uiteraard weer gelijk over díe boeg gooien.
   Misschien tóch een reden om zich eens te gaan herbezinnen op de werkwijze? Dat is immers geen schande!

   Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Theresa,
    ook ik ben er geen voorstander dat de PVV een gewone ledenpartij moet zijn. Ik heb gezien hoe Leefbaar Rotterdam in enkele jaren veranderde in een partij van plucheklevers en niksnutten. Gewoon omdat de leden kozen voor eigenbelang en niet voor de stad en niet voor hun achterban.
    Meneer Eerdmans claimt nu erfgenaam te zijn van meneer Fortuyn en islamiseert Rotterdam nog alle dagen met coalitiegenoot D666. Waarom houden de leden van LR zo iemand op het pluche?
    Aan de andere kant moet er wel iets verbeteren.
    Mensen, die de PVV steunen in alles, krijgen niet de gelegenheid om aan de slag te gaan. Uit angst dat er misschien een rotte appel tussen zit. En vaak is kantoorpersoneel van de fracties ronduit slecht; een veel gehoorde klacht is dat de PVV niet reageert op mails en dat klopt wel. Oom Geert moet toch echt zaken delegeren aan zijn naasten en ze het mandaat geven fracties op te richten en personeel te werven. En fracties te weigeren, mensen de laan uit te sturen en personeel te ontslaan. Iets moet er veranderen, want ook ik wil mijn land terug.
    En met 1 keer stemmen in de zoveel jaar gaat dat niet lukken. daar is meer voor nodig.

    Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @leefbarbaar, ik begrijp je reactie, maar wat moet Wilders met gemeenteraadsverkiezingen in Vught, Bladel of Deurne etc,etc. Hij wil juist en sowieso meedoen in de -grotere- plaatsen, waar de moslimpopulatie al groot is om te voorkomen dat ze nog voor de PVV een te grote en duidelijke inbreng krijgen in de gemeenteraden, waardoor terug knokken tegen een -snel- groeiende moslimaanwas -steeds- moeilijker zal worden.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Rookmelder,
    juist in veel gemeenten waar de PVV de grootste partij is bij landelijke verkiezingen zou men een fractie in de gemeente goed kunnen gebruiken. Dat er hier en daar nog geen islamprobleem zou zijn zegt niks; in Rucphen stemt iedereen PVV terwijl er geen moslims wonen. En dat wil men zo houden.
    En de PVV kan de schaamteloze corruptie van zoveel bestuurders en wethouders doorbreken. Nu is iedereen lid van dezelfde partijen en verdeelt onder elkaar de baantjes en knoeit dan maar een eind weg, want de meerderheid heeft daar geen probleem mee.
    Tot slot; nieuwe PVV-ers in een gemeente zullen niet allemaal toppers zijn, maar er zitten natuurlijk wel kanjers tussen, die het verdienen om verder door te stromen en aan de slag te gaan voor ons. Maar dat moet je ze wel leren kennen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Leefbarbaar, 10.02u.: Andermaal een punt: Dan moet je ze wel leren kènnen!
    Want dat gebeurt nu niet: Niemand wordt vertrouwd, alles en iedereen wordt al bij voorbaat buiten de deur gehouden omdát er wel eens een rotte appel tussen zou kunnen zitten, er is geen enkel deugdelijk PVV-netwerk en zo krijgen die mensen niet eens de káns om zich te bewijzen!
    Als dáár niet het gevaar in schuilt, dat het kind met het badwater wordt weggegooid, dan weet ik het niet meer.
    En naar de mogelijkheid, dat al die “lone wolves, pardon: PVV’ers” op den duur in staat zijn om zich op eigen kracht aaneen te sluiten en massaal de straat op te gaan, zoals Geert zo graag schijnt te willen, kan hij dan óók wel gevoeglijk flúiten: Uitgesloten, op die manier.
    Al twee aspecten gemankeerd, doordat Geert zo voorzichtig moet zijn èn alles per sé in eigen hand wil houden! Wat koop je ervoor, op den duur?
    Alle eer voor zijn moed, zijn durf, zijn overtuiging en zijn inzet, maar laten we alsjeblieft eens ophouden met hem te bejubelen als de supermens, die met alles gelijk heeft:
    Een held is hij ongetwijfeld, maar geen onfeilbare alleswetende, wiens woord heilig is!
    Je kunt met alles doorslaan en dit óverbenauwde interne beleid behoeft op de een of andere manier lúcht, daar krijgt niemand mij vanaf.

    Geliked door 2 people

   • Rookmelder zegt:

    @Leefbarbaar, hij wil juist meedoen in de gemeenten waar er wel islamproblemen zijn en de moslims al een -te- grote populatie vormen. Daarbij zou het inderdaad mooi zijn als Wilders ook in gemeenten meedoet waar dat -nog- niet het geval is, maar blijkbaar lukt dat niet qua capaciteit en inzet om dat naast zijn reguliere werk te doen of kan hij in zijn ogen de geschikte kandidaten daar niet voor vinden. Dat hij zorgvuldig te werk gaat is alleen maar goed om negatieve aandacht en ondermijning van zijn partij te voorkomen. Een laatste mogelijkheid kan zijn dat Wilders het allemaal wel wil, maar te laat gestart is met de selectie van geschikte en juiste kandidaten voor de komende verkiezingen.

    Like

   • Wolf zegt:

    @ Rookmelder ….. U slaat de spijker keihard op de kop. Precies ZO zit politiek in elkaar.

    Like

   • BertG. zegt:

    “Je kunt met alles doorslaan en dit óverbenauwde interne beleid behoeft op de een of andere manier lúcht, daar krijgt niemand mij vanaf.”

    En mij ook niet.

    Like

 10. Jean zegt:

  De houding van Geert is bewonderenswaardig maar zal helaas door die vreemdeling schade oplopen, jammer, daarom mijn levensspreuk “laat geen vreemdelingen toe in bestuursfuncties en niet bij de leden. Vreemdelingen mogen geen stemrecht hebben idem dito voor de dubbele nationaliteitsbezitters.
  Vreemdelingen blijven ALTIJD hun afkomst steunen iets wat ik logisch vind want ik zou het ook doen, daarom; stemrechten voor vreemdelingen intrekken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wim Vreeswijk zegt:

  Na 35 jaar aktieve politiek w.o. talloze malen lokale kieslijsten samengesteld te hebben weet ik ongeveer wel ‘wat voor vlees je in de kuip’ hebt en was hij bij mij m.i. wel voortijdig wel onverkiesbaar of helemaal niet op de lijst gekomen. Zeker voor de 2e stad van Nederland is dit niet best ! Zet er de volgende keer maar een psycholoog op die deze karakters bijtijds kan vaststellen.

  Like

 12. Giny zegt:

  Heb een vermoeden dat Geert hier niet helemaal bij betrokken is geweest.
  De fractievoorzitters van de PS zouden die
  taken op zich nemen en de mensen screenen.
  Ook met hen een klasje vormen, er is gewoon
  iets onbewust verkeerd gegaan.
  Net op Twitter gelezen dat er al een nieuwe bekend is, zeer capabel en bekend in de politiek, de naam wilde hij niet zeggen, dat
  liet hij aan Geert over.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1439825/pvv-limburg-besluit-terugbetalen-fraudebedrag-is-politieke-afrekening

  PVV Limburg: besluit terugbetalen fraudebedrag is politieke afrekening

  MAASTRICHT – De Statenfractie van de PVV in Limburg heeft geen goed woord over voor een terugbetalingsbesluit van Provinciale Staten (PS) van Limburg. „Een politieke afrekening”, noemt PVV-fractievoorzitter Robert Housmans het besluit van PS, dat de PVV-fractie een bedrag van bijna 179.000 euro voor 2023 moet terugbetalen aan de provincie. Dat bedrag werd door voormalig fractievoorzitter Michael Heemels van de PVV Limburg achterover gedrukt.

  De PVV wilde dat de provincie het fraudegeld rechtstreeks bij Heemels ging terug halen. Maar CDA, SP, VVD, D66 en PvdA en oppositiepartij GroenLinks staken daar een stokje voor.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Wat een stelletje asbakken zijn het ook he?
   Alles doen om de PVV kapot te maken,daar in die kamer.

   Like

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Rechtstreeks bij Heemels terughalen? Hier geldt het m.i. het bekende spreekwoord: Van een kale kip kun je niet plukken en zeker geen 179.000 euro anders was er allang beslag gelegd!

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Gejat geld terug betalen. Ook de PVV, want het is belastinggeld.
   Natuurlijk moet dit ook voor alle partijen gelden.
   En wat voor iedereen geldt: een penningmeester moet je ook controleren. Dus de schuld is niet alleen te leggen bij de oplichter. De fractie heeft ook gefaald.

   Like

 14. Giny zegt:

  Theresa, dinsdag 19 december is er een PVV achtergrond avond in Overijssel, dat wil ik je even laten weten. Er zijn ook tweede Kamerleden aanwezig en Peter Siebelt als
  gastspreker.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oké, en dat waardeer ik dan ook: Het is tenminste een ander geluid dan het eeuwige “houd-erover-op-en-houd-op-met-drammen-want-Geert-weet-heus-wel-wat-hij-doet.” Dank je, dat je dit hebt laten weten; dat meen ik oprecht.
   Alleen, daar heb je het weer: Overijssel. Zie dat maar eens klaar te spelen zonder eigen vervoeren voor één avond, als je uit de Kop van Noord-Holland moet komen, nog afgezien van dat de juiste locatie e.d. zou moeten worden achterhaald. En hier in het Westen van het land heeft voor zover ik weet in tijden niets meer plaatsgevonden.
   Daarom zeg ik ook: dergelijke bijeenkomsten moeten niet alleen frequenter plaatsvinden, ze moeten tevens beter over het land worden verspreid.

   Like

   • Wim Vreeswijk zegt:

    De PVV zou eens een keer een netwerk van lokale afdelingen moeten opstarten, zodat je eens kan zien wat je ‘voor vlees je in de lokale kuip hebt’ voordat je je kostbare stem ergens aan geeft.

    Like

 15. Thomasson zegt:

  @Theresa Geissler. Het enige wat wij moeten aanbieden, is de realiteit. De realiteit in dit geval staat, jammer genoeg, niet aan de kant van de PVV en Wilders. De PVV heeft hier paar serieuze blunders begaan: a) Volgens Wilders mogen mensen met dubbele nationaliteit geen deelnemen aan de Nederlandse politiek. Zie het debat in de Kamer over Minister Ollongren van BiZa (Zweedse nationaliteit). Hoe komt dat hij wel accepteert een man met dubbele nationaliteit voor een hoge functie in zijn partij? (NL. en Hongaars) b) Op welke maatstaf is Geze Hegedüs gekozen tot een leider van de PVV fractie in Rotterdam, als hij geen politieke ervaring heeft? Marjan Gozalves stond voorheen op plaats 6 bij Leefbaar Rotterdam en was een vice voorzitter van een Commissie. M.a.w. hij moest zonder politieke ervaring leiding geven aan een vrouw (of aan meerdere fractieleden) die wel politieke ervaring hebben. Hoe zou dat te werk gaan? Zal dat niet al bij voorbaat interne problemen leveren binnen de fractie? c) Na het uiterlijk van Marjan Gonzalves te oordelen, moet zij een halve Creoolse zijn (Suriname of de Antillen). Wat voor samenwerking zouden dat leveren voor de PVV? Een Creoolse vrouw met een macho racist? Zou zo’n fractie door interne ruzies niet binnen de kortste keer uiteenvallen? Wat voor baat zouden PVV aanhangers hebben aan zo’n fractie? d) contacten met Erkenband en neonazistische sympathieën.

  De blunders kunnen de PVV duur komen te staan. Ze kunnen bij veel mensen het vertrouwen in de capaciteit van de partij ondermijnen; iets waar ik niet op hoop. Wij hebben de PVV hard nodig om de islamisering van Nederland tegen te gaan.

  Geliked door 2 people

 16. Thoth zegt:

  En wat dan te denken van andere partijen, D’66, PvdA, VVD, CDA, enz. b.v. PvdA, Kuzu en Oztürk? Die zaten jarenlang bij de partij en waren door en door rot… dus blunder van Geert, nee. Hij heeft het snel afgehandeld!

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  @ Wim Vreeswijk 16 december 2017 om 00:59

  Ik verwacht dat hij a.s. zondag al weer lager staat in de peilingen van Maurice d’Hont

  Ach ja, Moories de bonte hond zal wel weer in zijn nopjes zijn.
  Ik moest opeens aan dit cartoontje denken:

  Geliked door 1 persoon

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Lachen ! Goed voor de bloeddruk !

   Like

   • Giny zegt:

    Peilingen zijn gemanipuleerd, de echt zetels zitten in de kamer, dat telt.
    Maurice de Hond is over zijn houdbaarheidsdatum heen en wordt er trouwens
    voor betaald! Als de club van Baudet in een week 2 zetels stijgt, zou dat beteken
    dat ongeveer 125000 duizend mensen van gedachten zijn veranderd, hou toch op.

    Geliked door 1 persoon

 18. tippelaar zegt:

  Ook zonder leden, is de PVV een politieke partij. De miskleun om een dag na het presenteren van de PVV.lijstrekker voor Rotterdam, deze figuur te ontslaan (op hele goede gronden, dat dan weer wel), zal de PVV duur te staan komen. De peilingen zijn nu al niet goed voor de PVV. 1 zetel verlies. Het is met name de verdenking van onzorgvuldigheid in de selectie van de raadsleden, die de PVV schade berokkent. Ik zou, als ik Geert was, eens een hartig woordje spreken met degenen in de selectiecommissie die dit op zijn/haar geweten heeft. Het niet zijn van een ledenpartij heeft, naast voordelen, ook nadelen. Bij de PVV ontbreekt de organisatie om mensen aan zich te binden. Er is dus geen band met de kiezers, het is eenrichtingsverkeer. Voor degenen die denken dat ik de PVV ontrouw ben, integendeel, ik stem nog steeds PVV en dat blijft zo. PS, ik zag via YouTube, een videoverslag van het partijcongres van de partij Forum voor democratie. Een zinderende zaal vol aanhangers van Baudet, de stemming zat er goed in. Dat willen de aanhangers van de PVV ook, bij de partij horen en meepraten op het congres. Ook zonder leden moet het mogelijk zijn om een PVV.congres te organiseren, met een dagvoorzitter, diverse sprekers die het gedachtengoed van de PVV nog eens voor het voetlicht brengen. Ik denk dat niet alleen aan Geert Wilders daar moet optreden maar ook de partijidioloog Martin Bosma, die de PVV.aanhangers wel eens in het echt willen zien en hem horen spreken. Met interruptiemogelijkheden om ideeën naar voren te brengen en vragen te stellen. Ook gewone stemmers moeten daar de kans krijgen om hun zegje te doen. Ook een mooie gelegenheid om eventuele nieuwe kamerleden en/of gemeentggeraadsleden te werven en te selecteren. zoals: 1: Is iemand wel om aan te zien, voordat hij zijn mond open doet. 2: spreekt iemand ABN. Heeft hij wel goede ideeën waar de partij wat mee kan in het verkiezingsprogramma. Hoewel de antiislam nog steeds een hot item is in de PVV, moet er ook meer in het partijprogramma zijn. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hoop dat Geert Wilders deze commentaren ook leest en er wat mee doet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Vertrouwen moet nog altijd van 2 kanten afkomen.
   En anders werkt het niet.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tippelaar, 16.06u: Uit-het-hart gegrepen!!!
   Dat ledenloze is op zichzelf misschien nog niet eens zo erg, maar het feit, dat de PVV-aanhang helemaal nergens bij betrokken wordt!
   Zo doet geen enkele andere, nieuw-gegronde realistische partij in Europa het, en niet zonder reden.
   Als de PVV ook maar een béétje gezond verstand binnen haar gelederen heeft zitten, gaat ze daar gauw wat aan doen, vóór het te laat is!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s