PVV: Stop linkse indoctrinatie in ons onderwijs

PVV nieuw

De PVV eist uitleg van de minister van OCW over de schoolopdracht aan leerlingen van het Gregorius College waarbij zij “Wilders rot op” moesten zingen. Deze vorm van indoctrinatie is totaal onacceptabel en geeft eens te meer aan dat ons onderwijs verziekt is door leraren die onze leerlingen dagelijks bestoken met hun eigen linkse politieke standpunten.

PVV Tweede Kamer

PVV-woordvoerder onderwijs Harm Beertema: “Leraren dienen kennis en kunde over te brengen en zich in ieder opzicht te onthouden van politiek activisme en indoctrinatie van hun leerlingen. Leraren dienen zich in de klas neutraal te uiten. Ze dienen hun eigen politieke voorkeuren, welke dat ook zijn, niet mee de klas in te nemen. Dinsdag zal ik mondelinge vragen stellen om opheldering te vragen aan de minister over deze onacceptabele vorm van politieke indoctrinatie.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Indoctrinatie, Links fascisme, meningsdictatuur, PVV. Bookmark de permalink .

53 reacties op PVV: Stop linkse indoctrinatie in ons onderwijs

 1. BertG. zegt:

  Ik heb dit soort gedrag van leraren nog nooit mee gemaakt op school.
  Iedereen kon wat anders vinden ergens over, en het maakte helemaal niemand wat uit.
  Politieke indoctrinatie op leerlingen zou een reden moeten zijn voor ontslag op staande voet.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Zo is dat, @BertG.! Leraren die hun leerlingen met hun eigen politieke overtuiging beïnvloeden moeten ontslagen worden!
   Een docent hoort zich neutraal op te stellen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Als Het volk niet “Minder, minder,minder” mag scanderen…

    De “PEADAGOGEN” die dit “WILDERS ROT OP” in hun zieke koppen hebben bedacht moeten een bijzonder passende straf krijgen.
    Beginnen met een aanklacht, als dit of ’n geding niks uithaalt het recht in eigen hand nemen als ouders, en die leraren zodanig corrigeren dat ze ruim de tijd hebben om rustig liggend naar ander werk te solliciteren, want als peadagoog zijn ze volstrekt onbekwaam…!!!

    Like

 2. Williaan zegt:

  De aanvallen op de PVV nemen extreme vormen aan nu zelfs kinderen worden geindoctrineerd.
  IS mentaliteit om jonge mensen te hersenspoelen!

  Like

 3. Jean zegt:

  Als ze nu zouden zingen “oranjes rot op” dan kregen ze veel aanhang want die oranjes zijn door NIEMAND gekozen en Geert Wilders wel.
  In een Democratie kan en mag nooit een monarchie aanwezig zijn, dus massaal dat liedje zingen “oranjes rot op”.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  100% Eens, leraren m/v horen zich politiekneutraal op te stellen voor de klas !!
  Nu (dit is al jaren en jaren aan de gang) worden kinderen vanaf de basisschool al geïndoctrineerd
  door de lees gevende.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  In tegenstelling tot NL [ wordt/werd immers NOG veiliger volgens oudbewindsman ‘OPTESTELTEN ‘], wordt Zweden er steeds onveiliger op.
  * * * *
  ZWEDEN………….
  Midden in de nacht werd een 97-jarige vrouw wakker door de aanwezigheid van vier Arabische mannen, die via de kelderdeur waren binnengedrongen.

  Ze hebben haar twee uur lang bedreigd, en alle waardevolle spullen gestolen (televisie, telefoons, sieraden, creditcard …).
  Een paar dagen later wilden ze hetzelfde doen bij een andere oude vrouw, een 95-jarige dame.
  Maar bleven met lege handen achter en werden tijdens hun vlucht gearresteerd door de politie.
  De officier van justitie eiste 8 jaar gevangenisstraf, maar ze kwamen er met veel minder van af, een stuk minder.
  Als er al een verband tussen de 2 misdadige gewelddaden bestaat, komt dit doordat een van de vier in de thuiszorg had gewerkt en wist dat deze oude dames waardevolle spullen hadden.

  Bron: Skånska Dagbladet via Speisa.com

  Geliked door 1 persoon

 6. Margreet Scheeringa zegt:

  Waar zijn de ouders eigenlijk in deze? Keuren die dit goed?

  Like

  • De meeste ouders werken beide, om het hoofd boven water te houden en om aan een goede toekomst te werken, de scholen zijn al decennia surrogaat ouders en laten de opvoeding aan de meestal links georiënteerde juffen over. Sinds mijn lagere (basis) schooltijd is er niets aan veranderd. De indoctrinatie van kinderen moet vroeg beginnen om het beoogde doel te bereiken.

   Like

   • Het beoogde doel is o.a. een grote heilstaat, een overgeperfectioneerde samenleving die later een fata morgana blijkt te zijn, voor idealisten die in deze collectieve waanzin geloven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hoe kan jij dat nou mee gemaakt hebben op school.
    Volgens mij ben jij een stuk ouder dan ik ben, en ik heb daar nog nooit wat van gemerkt.
    Juffen waren er in de 1ste, 2de en 3de klas, daarna leerkrachten.
    En altijd op RK scholen gezeten, misschien deden die daar niet aan om kinderen te beïnvloeden, nee ook niet over god of de kerk.

    Like

   • Elisah zegt:

    Klopt Adriaan, plús nog het mantelzorgen voor hun bejaarde ouders, daardoor zitten er ook te weinig uren in de dag en een burn-out ligt constant op de loer.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Sommige mensen kunnen zich niet meer goed voorstellen hoe het op jonge leeftijd eraan toeging, en hebben een slecht instinct of intuïtie en zien niet of nauwelijks de parallellen met het verleden.

    Like

  • Stef zegt:

   Natuurlijk margreet,
   Net als in antwerpen waar de 14 jarige maroccanen € 1000,- /dag verdienen met het dealen van bolletjes cocaïne zijn het de moeders het die deze bolletjes thuis in elkaar draaien.
   ( en de pa’s ) die op de achtergrond de dealertjes in de gaten houden.

   Like

  • Rensk. zegt:

   Nou ja het gebeurt buiten het ouderlijk huis dus zijn ze in hun beleving niet verantwoordelijk. Zagen jullie die moslimvader op tv waarvan de dochter door marokkanen naakt op een site was gezet? De man huilde en smeekte alsjeblieft haal het er af. In de plaats als een kerel te zeggen godverdomme degene die dit gedaan hebben die achtervolg ik zolang ik leef. Dat zou zn dochter meer goed gedaan hebben dan dit zwakke gejank. Wat een volk wat een hel.

   Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Weer een (school)voorbeeld hoe VERROT de HELE TENT is (gemaakt)! Het Land van Onze Voorouders verkloot en afgegleden! Op een met goudomrand presenteerblaadje aangereikt aan de ‘De Satan’ door de Landverraders!!

  Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Allochtone jeugd ophitsen tegen een gekozen volksvertegenwoordiger; typisch PvdA. Het onderwijs is ook in handen van de PvdA, daarom verdienen gewone docenten zo weinig, graait de top zich suf en hebben diploma’s nauwelijks waarde meer. Want iedereen slaagt, zelfs gastarbeiderskinderen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Leraren komen veelal uit linksche nestjes, vandaar dat er al decennia een schrijnend tekort bestaat aan vakmensen, en een overvloed aan schoolverlaters met een linkerhand (hand opgehouden om te bedelen), (met de rechterhand verdient men geld), dus een linksgeoriënteerde jeugd zal deze indoctrinatie aangrijpen om het arbeidsproces linksch te laten liggen.

  Like

 10. Jan zegt:

  video/1

  Like

 11. Met de hoofdjes naar Mekka gekeerd, worden Nederlandse kinderen van de basisschool door hun linkse onderwijzers alvast rijp gemaakt voor de toekomst. “Tot volgende week kinderen”, besluit de imam het islamitisch gebedsonderricht…..

  Like

  • Benesha zegt:

   Zieltjes winnen. En zeggen dat links honderd jaar tegen de katholieke Kerk gestreden heeft. Mijn kinderen gaan nooit of ye nimmer aan dergelijke indoctrinatie deelnemen. Dat is zeker.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Links heeft nooit specifiek tegen de Rooms Katholieke kerk gestreden want dat waren eeuwenlang de protestanten. Links strijd tegen christenen in het algemeen en samen met moslims denken ze die strijd te winnen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Eeuwenlang geleden had je al niks aan die linkse in de strijd tegen de RK kerk.
    Dat hebben de protestanten toch maar mooi weer opgeknapt.
    En nog steeds heb je niks aan die linkse, die vechten tegen iedereen, en denken dan ook nog dat ze gaan winnen.

    Hoe krijg je het verzonnen.
    Maar jij hebt je goede daad weer verricht voor vandaag, lang leve de protestanten, de echte strijders tegen de RK kerk.
    Want daar doe je het toch voor, altijd een beetje reclame blijven maken voor je kerkje.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, wel eens van de beeldenstorm in o.a. Nederland gehoord? Ja, dat waren de protestanten tegen de rooms katholieken. Zo nu heb ik mijn goede daad voor vandaag weer gedaan en nog wel op zondag door wat geschiedenisles te geven.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Beeldenstorm

    Like

   • BertG. zegt:

    Die beelden hebben ze gesloopt omdat protestanten intens lelijke mensen waren en zijn, en niet tegen al die schoonheid op konden.
    Daarom hebben ze alles kort en klein geslagen, om niet met geconfronteerd te worden met hun eigen lelijke kop.
    En ze waren jaloers, dat ze die zelf niet konden maken.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, kinderachtige reactie wat uw onkunde weer eens duidelijk naar voren brengt.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als je er goed over nadenkt, dan waren de protestanten zo’n beetje de 1ste antifa beweging in die tijd, door alles te slopen en af te breken waar ze het niet mee eens waren.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, De ideologie van het socialisme bestond toen nog niet en dus was er geen links of rechts. Het ging destijds om de onderdrukking van de RK kerk ten opzichte van de gelovigen en ontaarde in een godsdienstoorlog waarbij het o.a. ging om de “aflaten” praktijken van de RK kerk, want wie veel geld had kon een moord afkopen bij de Roomsen.

    Like

  • Cathja zegt:

   Mijn kinderen zouden van school gehaald worden. Ik zou dit beslist NOOIT accepteren!!!

   Geliked door 5 people

  • Helena zegt:

   Ach die arme kinderen!!! Te ziek voor woorden en pikken die ouders dat??? Ik had me daar een partij stennis gemaakt als ik er achter was gekomen!! Aan zulke malloten vertrouw je je kinderen toch niet toe??

   Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Je weet dat het gebeurd, maar het is voor mij haast niet meer te behappen allemaal.

   Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Dat men op een dergelijke linkse school in Utrecht (waar zelfs Zwarte Piet wordt gedenomineerd) probeert om Geert Wilders te gaan demoniseren of beledigen is op zich niet nieuw. Een paar jaar geleden was er een school in Helmond waar soortgelijke leraren, toen Wilders daar op bezoek kwam op het probleem omtrent de Marokkanen aan te kaarten, probeerden om de leerlingen tegen hem op te zetten! Zelfs de ouders waren toen verbaasd dat hun kinderen zo schandelijk werden gebruikt la had mijn oma altijd al een hekel aan de Turkse en Marokkaanse jeugd daarginds!
  Deze linkse leraren zijn niets anders dan een stel gore lafbekken die beter in strips zoals Lucky Luke kunnen gaan proberen om deze stoere cowboy uit te schelden, beledigen en wegjagen zodra deze juist desperado’s zoals de Daltons, Jesse James, Billy the Kid enz. wil verjagen of veroordelen! Of anders kunnen ze net zo goed naar Den Haag gaan om daar alle ministers en wethouders voor rot te schelden die al jarenlang het hele scholensysteem naar de knoppen hebben geholpen!
  Een oud-collega was trouwens in de jaren ’90 al eens naar het Binnenhof gegaan waar woedende studenten loeikwaad waren op de regering omdat zij helemaal overbelast waren door de verknalde universiteiten en hebben ze de akelige Wim kok helemaal verrot gescholden! En deze snertkerel verdiende het, gelijk aan alle linkse stomkoppen daar, om te worden vernederd!

  Like

 13. Patriot 2.0 zegt:

  Net Buitenhof gekeken:
  Rutte wil meer diversiteit, Kuzu zegt dat de integratie geslaagd is en dat wij aan vijands denken lijden. Ik heb het na ruim 5 minuten uitgezet.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Die Domme Kaaskoppen hebben hun eigen ondergang gefinancierd!! Ja, hebben! De ondergang is reeds ingezet! 100en MILJARDEN, ONS GELD, zijn er doorheengejast door de Landverraders, sinds 1970!

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Patriot 2.0 17 december 2017 om 12:21

   Ruim 5 minuten volgehouden?
   Ik zou dat nog geen 5 seconden kunnen.
   Gelukkig heb ik niet eens een tv.
   Het apparaat staat nog op de kast, maar ik heb al jaren geen abonnement op die zooi meer.

   Like

  • Rensk. zegt:

   @Partiot snap ik dat je m uitgezet hebt. Ik heb wel gekeken. Ik blijf ze volgen, omdat ik wil weten of ze nog gekker aan het worden zijn. Achterlijke Witteman: jullie geven elkaar toch wel handjes he? Kuzu endie man van leefbaar Rotterdam haten elkaar en dan zoiets zeggen. Hypocriet.

   Like

 14. Patriot 2.0 zegt:

  Onze maatschappij is PLURIFORM, niet: multi-cultureel.

  Like

 15. Patriot 2.0 zegt:

  Waarom legt Macron een band met Erdogan? De Fransen hadden ook banden met het Ottomaanse Rijk: herhaalt de geschiedenis zich ook hier wellicht.

  Like

 16. Helena zegt:

  Al jaren erger ik me aan de linkse indoctrinatie en zeker ook in het onderwijs dat m.i. de oren veel te veel laat hangen naar de islam. De beïnvloeding van leerlingen qua politieke standpunten wordt er al op de basisschool ingepompt. Bij de laatste verkiezingen zat ik op het stembureau in een Arnhemse school toen een klas – voornamelijk allochtone kinderen – samen met een leraar kwam kijken hoe het stemmen werkte. We legden heel duidelijk de regels uit, en vooral dat het niet was toegestaan dat er meerdere mensen in een stemhokje stemden, en dat er geen beïnvloeding mocht plaatsvinden door anderen. En raad eens wat: de ‘leraar’ liet de hele klas meekijken op welke partij hij stemde waarna er een gejuich opsteeg nadat hij heel duidelijk links had gestemd! Hij hield het biljet zelfs triomfantelijk omhoog! Ik was zo kwaad op die man en heb hem ter plekke als een kleuter in de hoek gezet. “U houdt zich openlijk niet aan de regels en heeft de klas beinvloed, dit is zo kinderachtig en een provocatie, u moest u schamen! We zullen hier op de rapportage een opmerking over maken!”We hebben het gerapporteerd maar zoals te verwachten is er niets mee gedaan.

  Geliked door 3 people

 17. Cynicus zegt:

  Wat een walgelijke sluwe en gemene indoctrinatie. Die leerkrachten moeten opgepakt worden wegens opruierij.

  Like

 18. Statler & Waldorf zegt:

  Eng !!

  Like

 19. Petra DeBoer zegt:

  Zeer verontrustend en dat moet stoppen, die linkse indoctrinatie op vooral openbare scholen.

  Like

 20. Anneke zegt:

  Op deze wijze worden de onschuldige kinderen van nu, de toekomstige dienaren van de Anti-Christ. Pure hersenspoeling !!!!

  Like

 21. Rensk. zegt:

  Hier breekt mijn bek helemaal open van. Wat een griezelige enge lui als je je hiermee bezig houdt Ik ben van 1954 en nooit heb ik enige indoctrinatie gemerkt op school. Ik weet wel dat er een poster van KVP op ons raam zat, maar wat het inhield wist ik toen niet, dan alleen Kontje van Plastic. Er werd bij ons nooit gesproken over politiek en op school al helemaal niet. Heb wel eens klappen gehad, maar die waren denk ik wel verdiend.

  Like

 22. J. Rompelman zegt:

  Helemaal eenser Wilders. Jonge kinderen worden geindoctrineerd door linkse onderwujzers . Dat moet VERBODEN worden
  Ik zie war het doet met mn kleinkinderen. Het is gewoon misdadig !!

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Azarkan laat zien Johan Derksen gelijk had: te veel Marokkanen bederven de sfeer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s