Nep dierenliefde in de provincie Gelderland

Screenshot_95

(Door: E. van B.)

Het AD meldt: “Wasberen in de provincie Gelderland lopen vanaf volgend jaar het risico afgeschoten te worden”. Er zouden “mogelijk” wel een 20-tal van die schattige diertjes in de provincie zijn. Dat aantal “moet” naar nul. Het zijn exoten, die in Gelderland niet thuishoren (!!!) Ze zouden “mogelijk” ziektes bij zich kunnen hebben. Hoe zit dat eigenlijk die Noord-Afrikaanse teringlijers, de moslim terroristen en al dat andere allochtone tuig??? Dat zijn toch ook exoten. Hebben die geen ziektes bij zich??? Mogen of moeten die ook worden afgeschoten???

In Gelderland is heel veel natuurgebied, waar veel wild rondloopt. De Veluwe lijkt inmiddels wel een fokkerij voor wilde zwijnen en herten. Zo leuk, al dat wild. Daar zijn ze in Gelderland heel zuinig op. Er worden elk jaar grote jachtpartijen georganiseerd, waar heel veel van dat wild wordt afgeschoten. En dat afgeschoten wild vindt dan een weg naar de menukaarten van exquise restaurants. Milieu- en faunabeheer is dus gewoon “big business”!!! En die schattige “zieke” wasbeertjes mogen de jacht natuurlijk niet in de weg lopen. Stel je eens voor dat ze ziektes zouden overbrengen op wilde zwijnen en herten.  Dan is dat vlees niet meer te verkopen. En dat zou een grote schadepost betekenen. Enkele jaren geleden hebben ze niet voor niets ook de moeflons op de Hoge Veluwe geprobeerd uit te roeien. Hoe “nep” is de dierenliefde in de provincie Gelderland ???

www.ad.nl

Door:
E. van B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nep dierenliefde in de provincie Gelderland

  1. Republikein zegt:

    Je moet ze vangen, kogels dienen voor het rapalje.

    Geliked door 2 people

  2. Ruud. zegt:

    STEL: dat die wasberenlijkjes opgevreten worden door de zwijntjes,die zwijntjes worden afgeschoten voor de (kerst)consumptie,ik zou zeggen,verwerk dat door het voer van dat tuig,en zie daar,het heft zich vanzelf op,oftewel,probleem opgelost.

    Geliked door 1 persoon

    • Theresa Geissler zegt:

      Dan moet dat tuig daar wèl nadrukkelijk van op de hoogte worden gesteld, want anders helpt het nóg niet:
      Reden: Natúúrlijk krijgen ze niets van het eten van varkensvlees, dat praten die malloten elkaar alleen maar aan!

      Geliked door 1 persoon

  3. Cathja zegt:

    Dierenliefde in de provincie Gelderland bestaat dus niet. Laat ze met hun poten van de wasbeertjes afblijven! Ga eerst alle AZC’s maar eens langs, en laat iedereen onderzocht worden op enge ziektes, waarmee ze ons zouden kunnen besmetten. Die kans is vele malen groter dan wat die wasbeertjes zouden kunnen doen. Wasbeertjes reizen niet met het openbaar vervoer; asieleisers wel. Wie weet wat voor rottigheid die onder hun leden hebben?!

    Waar is de Partij voor de Dieren nu met een waarschuwing aan de provincie Gelderland? En wat vindt Dion Graus hiervan? Hij staat pal voor het welzijn van álle dieren!

    Geliked door 3 people

  4. baksteen zegt:

    groen is gek……maar dat wisten we al.
    De term “invasieve exoten” geeft nog beter aan wat we hier bedoelen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Tistochwat zegt:

    De meest schadelijke en gevaarlijke faunavervalsing wordt veroorzaakt door de onreine mohammedaanse parasiet. Deze zal de oorspronkelijke fauna (autochtone bevolking) dan ook volledig verdringen en vervangen.

    EN LAAT DIE WASBEERTJES $#@!@#$$%^&&^%%$#@ TOCH MET RUST!

    Werden er destijds ook niet veel reeën afgeschoten omdat Juliana zo ‘dol was op reerug’?
    Die woonde me toch mooi met die paradijselijke tuin? Ja, je kunt beter dement zijn in een paradijs vol waterpartijen, groen en bloemen dan in een doods kamertje zonder uitzicht op de natuur, zoals mijn arme moeder (R.I.P.) en later idem mijn vader (R.I.P). Die lijdensweg kan ik nooit meer vergeten.

    Geliked door 4 people

  6. Cleo zegt:

    De parallel tussen ‘immigranten’ en ‘invasie exoten’ is leerzaam; wanneer in een land te grote aantallen ‘exoten’ worden ingevoerd, gaat dit onherroepellijk ten koste van de natuurlijk reeds aanwezige flora en fauna (vgl. konijnen en reuzenpadden in Australie: van origine kwamen die NIET in Australie voor, maar na invoering groeiden ze uit tot een onbeheersbare plaag). Wanneer in een land ongecontroleerde en grote aantallen van ‘immigranten’ worden geimporteerd, gaat dit onherroepellijk OOK ten koste van de natuurlijke inwoners. Dit effect wordt versterkt wanneer de ‘immigranten’ zich ongestraft niet hoeven aan te passen aan het gastland. Voila een recept voor chaos en ellende. De regering is hiervoor verantwoordelijk, maar laat het op dit vlak geheel afweten: wegkijken is makkelijker…

    Geliked door 2 people

  7. Leo 1 zegt:

    Als het dan toch zo moet……….. ?

    Neem de asiel exoten dan ook op de korrel,

    Gelijke monniken gelijke kappen !

    Geliked door 1 persoon

  8. jungleelephant zegt:

    Altijd:tegen de kerst is dierenliefde ver te zoeken,dan kruipen de jagers weer uit hun hol voor een vers stuk vlees,om zich gratis vol te kunnen vreten!

    Geliked door 1 persoon

  9. Sabeltant zegt:

    Mogen of moeten die ook worden afgeschoten???

    Ik zeg niets…..

    Geliked door 1 persoon

  10. Oeps48 zegt:

    Dames en Heren.
    Was beertjes zijn toch zo leuk. Je zou die doerakjes toch zo als huis dier willen hebben.

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      Denk, dat je dit leuke wasbeertje als huisdier heel snel zat bent en het weer de vrije natuur in zet (waar die overigens thuis hoort). Je wilt niet weten hoe je woning er binnen no time uitziet met deze stoute rakker. 😀 😀 😀

      Geliked door 1 persoon

  11. leefbarbaar zegt:

    Iedere provincie besteedt honderden miljoenen euro’s aan nepnatuur. Men bepaalt er precies hoeveel beesten er mogen wonen en wat voor beesten.
    Inderdaad moeten dan alle exoten verwijderd worden. Raar, want allochtonen mogen allemaal hier komen, terwijl gastarbeiders veel schadelijker zijn dan wolhandkrabben en wolven.
    Zo bouwt men ecoducten waar bepaalde beesten niet overheen mogen lopen.
    Zo trekt men in het bos allochtone bomen uit de grond. Foei !
    Verwijdert men foute vissen uit de vaderlandse wateren..
    En zo slacht men graag de wasbeer af, want dier met 2 paspoorten.
    Met ganzen doen ze het andersom verkeerd; exoten heeft men beschermd, de autochtone gans schiet men af. Dat dan weer wel. Omvolking van gans het land.

    Geliked door 1 persoon

  12. Jules Vismale zegt:

    Laten we hopen dat dadelijk een heel stel wisenten (Europese bizons) worden losgelaten op die akelige “dierenliefhebbers” omdat deze met hun horens het allochtoonse ongedierte en het linkse bestuur zo hard onder hun zitvlakken stoten dat ze mijlenver uit de Veluwe vandaan vliegen! Of anders zullen de verfoeide wasberen bij hun vijanden thuis binnendringen en het interieur zodanig slopen dat ze al wensten dat daar helemaal geen exoten (?) meer rondlopen!

    Geliked door 1 persoon

  13. trebor2110 zegt:

    De exoten brengen ook ziekten Aids , TBC, Polio , schurft

    Met de “vluchtelingen” komen de ziektes

    Geliked door 1 persoon

  14. H. Numan zegt:

    Wasbeertjes zien er schattig uit, maar horen niet in Europa. Het zijn Amerikaanse dieren. Verder is Nederland een groot park: alle bomen zijn aangeplant. Het laatste stukje natuurbos werd rond 1895 omgehakt. Marokkaanse dieren horen in Marokko, en Turkse dieren horen hier ook niet thuis.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie