Trump tot nieuwe uitgever “New York Times”: Laatste kans om terug te keren naar objectieve journalistiek

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

De “New York Times” heeft een nieuwe uitgever. Er waren gelukwensen van Donald Trump. De krant zou nu haar laatste kans hebben om terug te keren naar een objectieve verslaggeving, verklaarde de Amerikaanse president.

epoch times

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de nieuwe uitgever van de “New York Times” gefeliciteerd en hem opgeroepen tot het doen van objectieve verslaggeving.

Hij zou Arthur Gregg feliciteren, schreef Trump op Twitter. Dit zou echter de laatste kans van de “mislukkende” krant zijn om te voldoen aan de visie van haar oprichter Adolph Ochs.

De “New York Times” zou “onpartijdig moeten berichten, zonder angst en gedienstigheden, zonder rekening te houden met de betrokken partijen, religies of op het spel staande belangen”, citeerde Trump de oprichter.

De krant zou zich los moeten maken van al haar “vervalste of niet bestaande bronnen” en de president van de VS “fair” moeten behandelen, aldus Trump. Op deze wijze zou de krant zich bij haar lezers niet hoeven verontschuldigen voor het slechte werk, wanneer hij en het volk de volgende keer opnieuw winnen, verklaarde de Amerikaanse president.

Screenshot_39

Doelbewuste anti-Trump berichtgeving

Arthur Gregg Sulzberger werd op 1 januari de nieuwe uitgever. Daarvoor werd de “New York Times” beschuldigd van een doelbewuste anti-Trump berichtgeving. Een undercover journaliste van “Project Veritas” sprak in een geheim interview met de redacteur van de “New York Times”, Nicholas Dudich. In het interview liet Dudich merken hoe weinig hij opheeft met de Amerikaanse president Donald Trump en hoe hij belangrijke informatie weglaat om mensen tegen Trump op te stoken:

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Trump tot nieuwe uitgever “New York Times”: Laatste kans om terug te keren naar objectieve journalistiek

 1. Rookmelder zegt:

  De NYT is een duidelijke linkse krant met te opvallende partijdige en gekleurde berichtgeving, Trump geeft Sulzberger op voorhand een kans, maar hij weet nu ook meteen dat een gewaarschuwd mens voor twee telt.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben wij de “onafhankelijke” NPO, “onafhankelijke” rechters en “onafhankelijke” politici die een appartement cadeau krijgen voor hun “onafhankelijkheid”. Nederland is een gezegend land.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ze zitten allemaal in hetzelfde sfeertje, en denken nog dat ze onafhankelijk zijn ook.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @guus
   En ze bauwen gewoon CNN na.
   Het is trouwens erg moeilijk om een genuanceerd beeld van Trump’s presidentschap uit de Amerikaanse media te destilleren. Want, of hij is het onechte kind van satan en beelzebub himself, of hij is de messiaanse verlosser. Een tussenweg in de berichtgeving schijnt er niet te zijn.

   Like

 3. Eric zegt:

  Linkse journalisten bestaan niet. Het zijn gewoon professionele leugenaars die door types als Soros betaald worden om vrachten stront in de hoofden van hun lezers te stouwen. Hun cynisme is eindeloos en ik vrees dat zelfs Donald Trump daar niks aan zal kunnen veranderen. Maar ik wens hem het beste toe.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ach Republiekein.
   Mischien herken je Rob Reiner niet maar hij speelde de rol van Meat bal in de serie Archie Bunker.
   Een typisch voorbeeld van het linkse artiesten clubje dat alles veroordeeld wat maar enigszins rechts durft te zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Rob Reiner is de dagen van All In The Family kennelijk niet vergeten. Natuurlijk zegt hij wat miljoenen Amerikanen ook zeggen. Maar gemakshalve vergeet hij dat er ook miljoenen Amerikanen zijn die het met Trump eens zijn. Dus “the majority of Americans” denken misschien wel anders dan Rob “Meathead” Reiner.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Hij zat wel werkloos te zijn en aan tafel mee te eten met Archie….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s