Pence ergert zich aan EU: “Spreek je uit tegen Iran”

Screenshot_85

(Door: Berend Sommer)

Niet alleen Amerika, maar ook de Europese Unie moet zich uitspreken tegen de dictatuur in Iran. Dat zegt de Amerikaanse vicepresident Mike Pence (foto). Pence roept op om de protesten van het Iraanse volk te steunen.

Dat schrijft Pence in een ingezonden stuk in het Amerikaanse dagblad The Washington Post. Pence vindt dat de vorige regering, die van president Barack Obama, steken liet vallen tijdens de vorige golf van demonstraties tegen het Iraanse regime. In 2009 werd, tijdens de ‘Groene revolutie’, geprotesteerd tegen president Mahmoud Ahmadinejad. Pence vindt dat de Verenigde Staten toen hebben verzaakt als wereldleider.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Donald Trump, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Iran, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Pence ergert zich aan EU: “Spreek je uit tegen Iran”

  1. Rensk. zegt:

    En ik blijf zeggen: steek je grote gok niet meer in andermans zaken. De geschiedenis heeft al genoeg voorbeelden laten zien dat de gevolgen door die bemoeienis vele malen erger worden.

    Like

    • Jan zegt:

      de geschiedenis heeft ons de voorbeelden laten zien van bemoeienis i.v.m. eigenbelang, Rensk. Trump neemt het gemeend op voor de onderdrukte volkeren!

      Geliked door 1 persoon

    • Rensk, dank je wèl! Jullie zijn in 1945 ook o.a. door diezelfde groothartige Amerikanen bevrijd geworden! Er was niks te halen, enkel uit het oogpunt om de bevolking te BEVRIJDEN. En ook nog eens een hand toe te steken door de Marshal Hulp.
      Kijk en luister hier maar eens om je geheugen wat op te frissen! Enig respect en dankbaarheid zou je sieren! Deze Canadees zegt het zó goed; https://www.youtube.com/watch?v=oJ_okAgAUGE

      Like

      • Republikein zegt:

        Remember Dresden.
        Met de hulp van Marshall?
        Zaken steken toch anders in elkaar.
        Fijne dag nog tezaam, het gaat vriezen.

        Like

      • BM Fidel zegt:

        Je vergeet dat nazi-Duitsland booming business betekende. IBM en General Motors deden er gouden zaken tot in 1944! In feite heeft Hitler Amerika uit de Grote Depressie gered. De Amerikanen kwamen pas in actie toen de commies de boel dreigden in te pikken. De jodenvervolging interesseerde hen minder, ook in Amerika waren joden niet bepaald geliefd. Ook onze eigen Hendrik Colijn, de grootste particuliere belegger in Nederland, had zijn hele kapitaal in de Duitse economie gestoken. Daarom liet hij honderduizend doodsbange joden aan de grens staan – om meneer Hitler niet voor het hoofd te stoten.
        Oorlog is nooit zoiets simpels als de strijd van Goed tegen Kwaad, het gaat altijd om grote economische belangen. Er zijn dikke boeken over geschreven, maar het lijkt wel of niemand nog geïnteresseerd is in de werkelijkheid àchter de werkelijkheid.

        Like

  2. Republikein zegt:

    Een nieuwe lente.

    Like

  3. Sabeltant zegt:

    De EU heeft haar ziel al verkocht aan de Arabieren en de islam. Half Zwitserland is al opgekocht door de Arabieren.
    Een enkele Arabier hoeft maar te bellen met dat ONGEKOZEN stel oude seniele zuipschuiten en ze laten met knikkende knieën hun hoofd hangen naar de islam.
    Mooi voorbeeld van besluitloosheid…

    Zie vooral onze VVD EU trekpop -onnozele hals- Halbe Zijlstra met zijn sneue reactie.

    Geliked door 2 people

    • Jan zegt:

      Halbe Zijlstra is een simpele ziel die achter de EU aanloopt, zo kan hij straks een mooi baantje in dat Brusselse fake parlement vol graaiers tegemoet zien.

      Like

  4. Mary zegt:

    Ik snap Pence heel goed maar dat gaat toch heel moeilijk worden om je als EU dictators uit te gaan spreken tegen datgene wat je zelf aan het creëren bent en daarom ook aan allerlei kanten ondersteund!!!

    Geliked door 3 people

  5. Jan zegt:

    Amerika staat lijnrecht tegenover het EU fake parlement, uiteindelijk zal de Trump trein deze parlementariërs/graaiende nietsnutten vernietigen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie