Denemarken: “We zullen de getto´s vernietigen”

Screenshot_143

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Denemarken wordt zogenaamde parallelsamenlevingen het vuur na aan de schenen gelegd. Minister-president Lars Løkke Rasmussen verklaarde in zijn nieuwjaarstoespraak dat hij desnoods ook gebouwen zou afbreken om de sociale problemen in de getto´s onder controle te krijgen.

journalistenwatch

“We zullen nieuwe wetten aannemen met het doel de getto´s op te ruimen. Daar waar de problemen het grootst zijn, moeten we handelen. Dat kan ook betekenen dat gebouwen afgebroken en de bewoners over andere gebieden verdeeld worden”, aldus Rasmussen in zijn tv-toespraak op 1 januari.

“We moeten de keten doorbreken volgens welke de ene generatie na de andere in haar eigen parallelsamenleving leeft. Een kind bezit maar één jeugd, die mag niet verspild worden. Er zijn kinderen die naar heropvoedingslessen gestuurd worden als ze te Deens worden. Ouderen geven hun kinderen daar straf voor. We moeten als samenleving de omgekeerde weg bewandelen, de kinderen ondersteunen en de ouders bestraffen. We moeten een gemengde buurt creëren, waarin de mensen van verschillende afkomst elkaar kunnen ontmoeten.”

Denemarken zou een open land moeten blijven voor iedereen die zijn steentje zou willen bijdragen. “Maar ik weet dat velen van u mijn zorgen tegenover diegenen delen die dat niet willen. Die onze gastvrijheid misbruiken, onze manier van leven veranderen en onze tolerantie op het spel zetten.”

In september had Rasmussen al aangekondigd hardheid te willen tonen tegenover de parallelsamenlevingen.

De Deense Volkspartij (DF) gaat nog verder. Zij stelde een zeven-punten-plan voor. Onder andere dient er in probleemdistricten vanaf 20.00 uur een uitgaansverbod voor onbegeleide personen onder de 18 jaar ingevoerd te worden. Ook stelt de DF meer politieaanwezigheid in de getto´s voor, evenals een voorlopige bouwstop op nog meer moskeeën met minaretten, die een symbool van de splijting zouden zijn.

Verleden jaar werden in Denemarken nog maar 3.500 asielaanvragen ingediend, het laagste aantal sinds 2008. De DF wil ook in de toekomst de condities voor asielzoekers strikter vormgeven en beperken. Zo dienen asielzoekers met een tijdelijke verblijfsvergunning niet het staatsburgerschap te kunnen krijgen en onmiddellijk naar hun land terug te keren als die weer veilig zijn.

Sinds de verkiezingen in 2015 is de DF de op één na grootste partij in Denemarken en gedoogt een minderheidsregering die bestaat uit Venstre, de Liberale Alliantie en de Conservatieve Volkspartij. Haar voorstellen, zoals het bouwen van een grenshek langs de Duitse grens naar Hongaars voorbeeld, veroorzaakten vorig jaar weer enorme golven van verontwaardiging en woede onder politici en in de mainstream media.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Denemarken: “We zullen de getto´s vernietigen”

 1. Mary zegt:

  Misschien moeten ze eens kijken hoe Islamieten dat doen, overal waar Islamieten van af willen blazen ze op, walsen ze plat, steken ze overhoop of molesteren ze, volgens de EU richtlijnen moet dat met de mantel der liefde behandeld, of onder het tapijt geschoven worden, of dat ook geldt voor Europeanen zouden ze eerst even moeten navragen bij die club.

  Geliked door 2 people

  • Thom zegt:

   Ja er worden cursussen genoeg gegeven onder andere met vrachtwagens, met messen, ramen inslaan. Tegenwoordig is zelfs met je piemel spelen voor het raam van een Israëlisch restaurant een hoofdvak.

   Geliked door 1 persoon

 2. Eric zegt:

  Denemarken, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechie¨, Polen, Slowakije en in mindere mate Bulgarije: er tekent zich een anti-EUgenootschap af van landen die hun territoriale souvereiniteit benadrukken en Juncker, Merkel & Co. het nakijken geven. Hoeveel leugens de mainstream media nog mogen verspreiden, het Europese Misbaksel loopt langzaam op zijn laatste poten. Eens de Brexit afgerond kan de explosie écht beginnen ! Dan pas zal blijken wat Trump bedoelde toen hij Brussel een hellhole noemde. Een kerkhof van bleke ambtenaartjes, allemaal uit die glazen mastodont gesprongen. Leve de DF (Democratisch Front)

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Hoopvol?
  Wellicht een beetje.
  Visegrad, Oostenrijk en Denemarken rommelen met hun inwonersaantal in de marge.
  Ik geloof er pas echt in als het mainstream gaat worden in Duitsland en Frankrijk.

  Totdat ik dat waarneem gaat Europa nog steeds bergafwaarts.

  Geliked door 1 persoon

 4. carthago zegt:

  Nu de Zweedse ezels nog en de noordstroom zit op slot voor kalifaatratten en kokosnoten. De Mergelgeit zal uit frustratie ontvoerd worden door een kokosnoot of een erdobok en dan kan germania ook op slot ,beter te laat dan nooit.

  Like

 5. kopjethee zegt:

  Sociale problemen ? Jaaa, onder andere door dit soort klootzakken. Kom ik er net vandaag achter dat die Rapper Boef nog meer van dat lekkers op zijn kerfstok heeft. Vreselijk wat ie heeft gedaan een tijdje geleden :
  https://www.cnnbs.nl/rapper-boef-gooit-kat-auto-ruzie-om-wietkwekerij/
  Die mag van mij ook meteen de bak weer in met DIEREN-TBS
  Wat een walgelijke toestanden vinden hier plaats, met onze dieren ! En dadelijk wordt het ook weer voorjaar en gaan er veel dieren weer de wei in of worden mishandeld op de kinderboerderijen.
  En die Rapper Boef moet OVERAL GEBOYCOT worden ! Zijn miljoen magtie opvreten en dan kan ie daarna ook de bijstand in, maar liever nog het vliegtuig in en terug….

  Like

 6. Flo zegt:

  Politici ?dat zijn nog geen honderd man ,imbeciel ,en helpt Nederland om zeep .

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Je moet de bewoners van de getto´s niet verdelen naar andere gebieden, maar naar het land van herkomst !! Stuur deze onaangepaste retour !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Stap 1: laat nieuwkomers hun eigen plek in de maatschappij verdienen, laat ze alles zelf bereiken en opbouwen.
  Stap 2: wie dat niet lukt en crimineel gedrag vertoont, gaat zonder pardon het vliegtuig in.
  Getto’s verleden tijd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Hoezo afbreken? 1 Pershing er in en het probleem behoort tot het verleden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  De ghetto’s afbreken is niet de oplossing. De islam Denemarken uit wel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lot zegt:

  als ik in Nigeria woon en in de stad wonen 100 blanke mannen, dan heb ik er daar een van. Wij zoeken elkaar wel op. Je kunt verdelen wat je wilt. Ik heb ook Arabische buren gehad maar ga daar niet mee om.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Zo’n man moet in een inrichting.
  Volkomen getieft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s