Viktor Orbán: Hongarije beschouwt “vluchtelingen” als islamitische “veroveraars”

Screenshot_32

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft de kritiek op zijn “vluchtelingen”politiek afgewezen. “De quota werden door meer dan twintig landen niet ingevoerd, desondanks worden alleen wij bekritiseerd, dat is een geval van meten met twee maten”, zei Orbán tegenover de “Bild-Zeitung”.

politikstube

Een feit is: het vonnis had alleen maar betrekking op het EU-besluit, dat praktisch gelijktijdig met het vonnis afliep. Nu moet men opnieuw discussiëren.” Het Europees Gerechtshof had in een vonnis Hongarije aangewezen om 1.294 “vluchtelingen” op te nemen. Hongarije heeft dit geweigerd en Orbán had het vonnis “schandalig” genoemd.

Orbán motiveert de weigering om “vluchtelingen” op te nemen als volgt: “Het verschil is: zij wilden de migranten. En wij niet.” Hongarije zou zijn werk doen door de buitengrens van Schengen met Servië te beschermen. Dit zou sinds 2015 € 1 miljard extra gekost hebben en ´Brussel betaalt ons geen cent´”, aldus de Hongaarse minister-president.

“De oplossing van het probleem ligt er in ieder geval zeker niet in om de mensen die zich illegaal in de EU bevinden over het hele gebied van de EU te verdelen.” Op de vraag waarom Hongarije geen “vluchtelingen” zou willen hebben, zei Orbán tegen de “Bild-Zeitung”: “Wij beschouwen deze mensen niet als islamitische vluchtelingen. Wij beschouwen ze als islamitische veroveraars.” Om bijvoorbeeld vanuit Syrië in Hongarije aan te komen, zou men vier landen moeten doorkruisen, die allemaal niet zo rijk als Duitsland, maar stabiel zouden zijn. “Ze rennen daar dus al niet meer voor hun leven”, aldus Orbán.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Viktor Orbán: Hongarije beschouwt “vluchtelingen” als islamitische “veroveraars”

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Beschouwt hij de islam dan ook als veroveringsgodsdienst waarbij geweld (volgens hun) geoorloofd is? Ik ben benieuwd.

  Like

 2. Mary zegt:

  Ik denk dat de smerige EU club ze ook ziet als Islamitische veroveraars, daarom zijn ze ook uitgenodigd, dat ze geen ellende, moord en doodslag kunnen veroorzaken in de Oost Europese landen zijn ze in Brussel niet blij mee, gelukkig voor de Hongaren zit Orban daar helemaal niet mee.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Niet op zoek naar een nieuw bestaan, maar op zoek naar een verzorgd bestaan,

  Like

 4. Peacepipe zegt:

  De islam heeft zich gedurende haar hele bestaan tot nu toe gedragen als een zeer wrede “veroveringsgodsdienst”! Vooralsnog zijn er geen bewijzen van het tegendeel als zijnde een “godsdienst” van vrede zoals men ons wil doen geloven. Dus is er ook géén enkele reden om ze niet dienovereenkomstig te behandelen!

  Like

  • Louis Portugal zegt:

   Helemaal mee eens Peacepipe.
   Van die pipe moeten die moslims helemaal niets hebben.
   Gelukkig hebben we Orban en daar nog een paar anderen.

   Like

 5. Jade zegt:

  Die Orbán heeft een gezonde kijk op de zaak…
  Daar kan onze rutteflutte nog wat van leren.

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Orban heeft een goede en de juiste kijk op wat er gaande is !

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De invasie van Europa gaat gewoon door.

  https://www.liveleak.com/view?i=0f6_1515339219

  Een horde van honderden illegale migranten bestormde de grens van de Spaanse exclave Melilla. Een grenswachter raakte hierbij gewond.
  De “immigranten” renden al jubelend door Melilla.
  De invasie van Europa gaat door.
  Lees meer op https://www.liveleak.com/view?i=0f6_1515339219#zWuCoKs4vpfWIiU9.99

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat enkel de Visegrad landen hebben verantwoordelijke en sobere politieke leiders. Mensen voor wie het zorg voor hen land op nr. 1 staat. Jammer dat wij niet zo’n premier hebben. Wij mogen op dat punt best jaloers zijn op Hongaren, Tsjechen, Slowaken en Polen.

  Like

 9. Floris Jan zegt:

  Koran hoofdstuk 4 vers 100:
  “Hij, die zijn land verlaat voor de zaak van het ware geloof Gods, zal op aarde een aantal personen vinden, die gedwongen zullen zijn hetzelfde te doen en overvloedige hulpbronnen bezitten. En hij, die zijn huis verlaat en tot God en zijn gezant toevlucht neemt, zal, indien hem den dood op dien weg overvalt, God verplicht zijn, te beloonen; want God is genadig en barmhartig.”

  Dat is de reden dat moslims hier naartoe komen. En het feit dat de Europanen ze voorziet in uitkering, subsidies, gratis zorg, woning etc etc zien ze als een bevestiging van hun gelijk.
  Koran 4:100. Onthoud dat vers.

  Like

 10. Jan zegt:

  Orban over de VN die zich als doel heeft gesteld het westen te verwoesten

  Like

 11. Jan zegt:

  Viktor Orban replies to Belgian PM’s threat of force to accept Muslim migrants

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s