IS ER WEL IETS GOEDS AAN DE ISLAM?

Screenshot_190

ISIS-vermaak in de vorm van een barbecue . . .

(Door: “M.A.L. Sion”)

Het is niet vreemd dat mensen die weinig inzicht hebben in het wezen van de islam, uitgaande van de wil om een goede samenleving op te bouwen, zich afvragen of er toch niet op vreedzame wijze met de islam valt samen te leven. Zowel onder christenen, humanisten en atheïsten zijn er veel die in onze ‘gezapige’ samenleving zeggen: Leven en laten leven. Het is een andere vorm van: ‘Het zal mijn tijd wel duren!’ Wat dat laatste betreft, zou het wellicht verstandig zijn ook eens te denken aan hen die na ons komen. Belangrijk is dat er bewustwording komt en groeit ten opzichte van dit levensgrote en tevens levensgevaarlijke fenomeen dat zich aan ons opdringt.

Screenshot_191De media spelen (helaas) een belangrijke rol in de opinievorming en in het al dan niet slagen in het vormen van een objectief beeld van deze quasi religie. Veel kwalijke uitingsvormen van de islam worden stelselmatig onderbelicht of weggemoffeld. Toch worden er ook wel goede pogingen gedaan. Zoals: Elsevier heeft er weer eens een speciale uitgave aan gewijd:

Het toenemend aantal moslims in Nederland roept tal van vragen op over hun geloof. Wat zijn de basisgedachten van de islam? Hoe verhoudt de zelfbewuste religie zich tot de westerse cultuur? In de speciale editie Islam in Nederland behandelen deskundige auteurs deze en andere vragen. Ook komen moslims zelf aan het woord.

VERHULLEN of  DE WAARHEID BLOOT LEGGEN?

Als nuchter, kritisch medewerker van de beweging ‘de patriotten’ ( http://depatriotten.weebly.com ) betreur ik het dat de overgrote meerderheid van de bevolking geen of zeer weinig aandacht schenkt aan de islam als groeiend element in onze samenleving. De veiligheid van ons en onze nakomelingen hangt zeer sterk af van de wijze waarop onze samenleving kennis heeft van de gevaren die ons bedreigen. De islam is zo’n vreselijk gevaar.

Het is nuttig om te kijken naar hoe de islam zich manifesteert in de hedendaagse samenleving. De speciale uitgave van Elsevier is daarbij toch een hulpmiddel. Ja, er zijn veel moslims die zich nuttig maken en op constructieve wijze meebouwen aan onze economie en alles wat daarmee samenhangt. Wie, met dat voor ogen, zegt: ‘Het valt wel mee met die islam’ laat toe dat de ware aard van de islam voor hem/haar verhuld wordt. De ware aard van de islam is dat het een gruwelijk wrede, niets en niemand ontziende moordmachine is. Dat was hij onder het beleid van de stichter van deze sekte, de pedofiele, moordzuchtige bendeleider Mohammed in de achtste eeuw, die door zelfs de huidige zogenaamde gematigde moslim als rolmodel wordt vereerd. Hoog geplaatste politici met een moslimachtergrond zeggen dat elke moslim in wezen een salafist is en zeggen dat de jihad bij de islam hoort.

Met hoogwaardig technische hulpmiddelen wordt het ‘gedrag’ van de islam vorm gegeven. Op twee manieren. Tamelijk onschuldig in de vorm van propaganda in onze moderne wereld. Een enkel voorbeeld: het uitnodigen van kinderen van niet-islamitische scholen voor een les ‘religie’ in de moskee. Daarentegen verre van onschuldig in de islamlanden waar de mensheid dom wordt gehouden, waar terreur hoogtij viert en waar het leven van de mens slechts minieme waarde heeft. Met hoogwaardig 21e-eeuws wapentuig rolt een executieleger over gebieden met mensen met een ander geloof of met een afwijkende stroming binnen de islam. Daarbij vallen niet enkele slachtoffers, nee, daar worden massa’s mensenlevens genadeloos vernietigd. Buitengewoon dom is dat een groot deel van de westerse samenleving daar bewust of onbewust de ogen voor sluit. Met het opdringen van de islam en het streven naar een ‘wereld-kalifaat’, waar naast de islam geen ander geloof toegestaan zal zijn, komt een sombere toekomst op ons af. De vraag voor u en mij is of dat nog te voorkomen is.

 Door:
“M.A.L. Sion”
malsion@orange.fr – aanspreekpunt ‘de patriotten’
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Nederland, onwetendheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op IS ER WEL IETS GOEDS AAN DE ISLAM?

 1. Statler & Waldorf zegt:

  “De vraag voor u en mij is of dat nog te voorkomen is.”

  Met de mentaliteit, het stellen van onjuiste prioriteiten en het zal mijn tijd wel duren instelling van de huidige Nederlander/Europeaan?

  Nee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het zeggen: ik vertrouw NIET ÉÉN mohammedaan.
  Ook de ‘gematigde’ en de ‘lieve’ niet!
  Zolang ze hun prachtige handboek (koran) in huis hebben, zijn ze levensgevaarlijk.
  Dat die linkse feministische mutsen en hun ‘getemde’ mannetjes dit nu niet willen inzien!
  Je kunt praten tot je het eelt op je lippen hebt staan, maar de stommelingen luisteren niet.
  En waar ik woon, zijn ze allemaal nog zwaar ‘koningsgezind’ ook.
  Dol op zijne ‘christelijke’ doorluchtigheid en familie die nota bene ‘bevriend’ zijn met rijke mohammedaanse olieboeren uit het Midden-Oosten.
  ‘ZE DOEN ZOVEEL VOOR ONS LAND’, kwaken ze dan.

  O, wat een rotwereld is dit toch. Alles wordt verpest door die linkse honden aan de macht met hun werktuig, de islam.
  Wát zíjn de dictators in hun nopjes met zoveel linkse aanhang!

  Linksen aan de macht + hun linkse aanhang + de linkse media + de mohammedaan versus de realist, die uitgescholden wordt voor ‘nazi’, ‘racist’ en andere fraaie benamingen.

  Het is een ongelijke strijd.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Sorry TTW. Ik zou liever tussen koningsgezinden leven dan tussen moslims.
   Gelukkig zijn er hiet maar heeeeel weinig,

   Like

   • Yvonne zegt:

    ik leef liever in een vrijstaande villa met zwembad, maar ik heb geen 30 miljoen zoals pas een winnaar, die ze niet wil en aan familie gaat geven
    waarom heb ik nou nooit eens een oom die ook gaat delen

    Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Daarbij vallen niet enkele slachtoffers, nee, daar worden massa’s mensenlevens genadeloos vernietigd. Buitengewoon dom is dat een groot deel van de westerse samenleving daar bewust of onbewust de ogen voor sluit. (..)

  Niet in Irak… : een Iraakse rechtbank heeft een Duitse vrouw tot de doodstraf veroordeeld. De vrouw met Marokkaans bloed, had zich aangesloten bij Islamitische Staat. Dat meldt een woordvoerder van de rechtbank.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1567953/duitse-wordt-opgehangen-vanwege-steun-aan-is

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Moest onlangs weer aan deze foto denken. Deze mannen leven echt niet meer, zijn hoogstwaarschijnlijk op deze wijze verbrand!! Heel smerig werd een een spoor van brandend materiaal aangelegd die uiteindelijk bij deze mannen uitkwam en ze levend verbrandden. Te gruwelijk voor woorden, De Satan ten voeten uit!! Heb ik de Landverraders hier dit publiekelijk horen veroordelen?? Kan ik mij niet herinneren!!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Het “goede” en mooie van de islam is natuurlijk ook de “eenvoudigheid”
  van de beheerders van de heilige plaatsen.
  Ze poetsen zelfs mee om de Kaäba te laten pronken in z’n zwarte eenvoud.
  Koning Salman gaat voorop bij de grote kuis…………………!

  http://www.arabnews.com/sites/all/themes/arabnews/assets/img/logo.png?11bb
  Abdul Majeed Leads Kaaba Washing Ritual

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Helaas wil men in “progressieve kringen” nog steeds niet het ware gezicht van de islam accepteren. Men is in onze tijd eindelijk bereid te accepteren dat het Communisme heeft geleid – net als het Nazisme – tot de moord van miljoenen mensen. Hitler, Stalin, Mao Tse Tung en Pol Pott waren van dezelfde hout gesneden en ambieerden genocide en mega massamoorden. Islam hoort bij deze ideologieën. Het is een moordenaarsreligie. Precies op dezelfde leest gegoten als het Nazisme of Communisme. Hun god Allah neemt de plaats in de hiërarchie van een onsterfelijke Hitler, Stalin of Pol Pott. Een ultieme massamoordenaar die via de Koran opdracht geeft iedereen te vermoorden die niet van hem houdt of in hem is geïnteresseerd.

  Geliked door 1 persoon

 8. duinsnip zegt:

  Waar komen toch de volgende spreekwoorden vandaan?
  -De wal keert het schip.
  -Als het kalf verdronken is dempt men de put.
  -Water naar de zee dragen.
  -Zijn kop in het zand steken.
  -Bewust de andere kant uit kijken.
  -Geld over de balk smijten.
  -De klok een uur terugzetten.
  -Alle waarschuwingen in de wind slaan.
  -Tranen met tuiten huilen.
  Het zijn de ervaringen van mensen die eerder
  -Alle profeten de mond hebben gesnoerd, dus
  -Boontje komt om zijn loontje.
  Het is helaas niet anders

  Geliked door 1 persoon

 9. Petra de Geus zegt:

  Helemaal mee eens!

  Like

 10. Qvic zegt:

  Het is dat de meeste onder ons; hun wereldje op hun mobieltje belangrijker vinden, dan wat dan ook. Die leven in een andere dimensie, dit zombie volk loopt letterlijk blind en horend doof door het land. Die zijn tot geen enkele reden vatbaar, alleen hun wereldje op hun mobieltje vertelt volgens hun zelf de waarheden van de maatschappij. Politieke propaganda nemen zij klakkeloos voor waar aan, dus als jij ze met feiten en onderbouwingen komt wat de islam werkelijk inhoud. Wordt jou verhaal met droge ogen ontkent en ze zullen jou beschuldigen van racist en discriminatie e.d. Want de ware aard van de islam kom je niet tegen op YouTube of Facebook of MSM. Waar de meeste van het mobiele zombie volk zich bezig houdt. Niet voor niets wordt er nu op Facebook e.d. censuur toegepast, want de elite willen ten aller tijden voorkomen dat het zombie volk wakker wordt in de echte realiteit en dan is het over en uit met hun NWO project.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wolf zegt:

  De Staatsomroepen proberen met nep nieuws ons wijs te maken dat er 1,5 miljard mossels zijn. Een LEUGEN!!! Er zijn er nog maar net 1 miljard. Alleen China heeft al 1,7 miljard inwoners die geen islamiet zijn ,ROT NOS! De andere 5 miljard mensen zijn ook geen islamietjes ROT NOS!! Knoop dat eens in jullie rooie oren ,ROTNOS!

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Het is een vorm van geestelijke luiheid om geen kennis te nemen van de islam, een vijand die je niet kent kun je ook niet verslaan en dat laatste is hard nodig, lees je mee Mark?

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Uitstekend.
   En dan is het ook belangrijk om onderscheid te maken. Mark maakt zich er vanaf door de goede islam te onderscheiden van “radicale islam”, en gaat over tot de orde van de dag. KAN NIET.

   Like

  • Wolf zegt:

   Een Keizerlijk Japanse wijsgeer heeft een eeuwenoude gezegde ooit uitgesproken; Je moet eerst vriend worden van je vijand , voordat je hem kunt vernietigen.

   Like

 13. Jean zegt:

  Het is juist omdat ik me 24u op 24u inzet voor de toekomst van mijn/onze kinderen en kleinkinderen dat ik me 24u op 24u inzet in de bestrijding van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij want die zwijnerij is een bedreiging voor mijn/onze kinderen en kleinkinderen en voor onze vrouwen, dochters en kleindochters.
  Onze veiligheid en onze vrijheid/leefbaarheid is enorm beperkt door de aanwezigheid van die barbaren.
  Mensen denk 2x na voor U uw stem uitbrengt en denk daarbij aan onze toekomst.
  Dubbele nationaliteit én stemrecht voor vreemdelingen MOET VERBODEN WORDEN dan is het binnen de 24u verleden tijd met vreemdelingen op publieke functies, dan worden illegalen binnen de 24u van ons grondgebied verwijderd en dan worden de grenzen gesloten als de conclusie getrokken wordt; Stem alleen PVV in Nederland, VB in Vlaanderen AfD in Duitsland, FN in Frankrijk, FPÖ in Oostenrijk enz. enz. zodat ONS Europa terug voor Europeanen is en vreemdelingen die voor 100% integreren en ONZE seculiere wetten respecteren en dat zonder EU dictatuur.
  Heel dat proces kan “ZONDER GEWELD” want geweld brengt niets op maar levert enorme schade.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Ik heb het niet kunnen ontdekken !!

  Like

 15. BertG. zegt:

  Is er wel iets goed aan de islam?

  NEE.

  Like

  • kopjethee zegt:

   JAWEL ! Er is maar 1 ding goed aan de Islam, en dat is de manier van geld lenen, ZONDER RENTE ! Rente vragen op geld is verboden. Hoe dat precies in zijn werk gaat is mij helaas onbekend, maar ik heb me wel eens afgevraagd, of mohammedanen dan een eigen bank hebben. Of is het misschien zo, dat de geld-business zich afspeeld in de moskee ??? Ik weet het niet….
   En dan is er nog iets : ( niet meteen BOEEEE roepen ) ….maar er is een manier om op de JUISTE WIJZE, dieren te slachten. Of dit de manier van Halal – slachten is van tegenwoordig, is mij niet bekend. De echte JUISTE manier is pijnloos en staat ook bij ons in de bijbel beschreven. Ik kan me echter niet voorstellen, dat het DIE manier is, die bij de Islam – slagerijen wordt toegepast. Ook al om het feit dat hormonen en antibiotica niet toegestaan zijn van OORSPRONG, en dat is anno onze tijd ONMOGELIJK ! De oorspronkelijke JUISTE manier van dieren slachten dateert van uit de tijd van Abraham en was dus 3 a 4000 jaar VOOR dat de Islam opkwam in 622 na christus.
   Bovendien, als je ziet hoe moslims met dieren omgaan, is de term Halal – slachten vermoedelijk totaal niet in de haak tegenwoordig, ik geloof er niks van

   Like

 16. Rensk. zegt:

  Rutte met zijn zogenaamde positief blijven wat er ook gebeurd. Een positieve instelling is goed, maar die snuiter ziet geen verschil tussen terechte positiviteit en onterecht. Met andere woorden als er een moordzuchtige psychopaat op je af komt? Gewoon positief blijven. Niks aan het handje. Ik vind hem ziekelijk met zijn zogenaamde positiviteit. Als ze te lang macht hebben zie je toch vaak dat ze hele vreemde kronkels en ideeen gaan krijgen. Daarom kunnen ze in America niet langer dan 8 jaar president zijn. En ook dat proberen machthebbers te omzeilen door onder 1 hoedje te spelen. Obama sluit deal met Hillary zodat eerst Obama kan regeren en zij na Obama, met daarvoor haar Bill als president. Het schuift elkaar de macht door. Net als hier het partijkartel. Kink in de kabel is Trump. Zou leuk zijn als ze in de bak eindigt.

  Like

 17. Rookmelder zegt:

  Het moet maar, een keer tegen de stroom in, wat er wel goed aan is, het is wat bot en lomp, is dat ze elkaar in de landen van herkomst rucksichts en zonder pardon uitroeien !

  Like

 18. Wolf zegt:

  Volmondig JA ,er is wel iets goeds aan de islam…………Zolang ze elkaar maar zoveel mogelijk uitmoorden onderling is dat een GOED ding van die islam ratten.

  Like

 19. Jan zegt:

  Je aansluiten bij moordenaars en terroristen heeft gevolgen:

  Iraqi Court Sentences German Woman to Death for Joining ISIS

  Commentaar van linksmens

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  ANTWOORD IS NEE
  Onmogelijk islam met het Westen te laten samensmelten……………krijg je gedegenereerde kamelen van……….en we doen het al slecht na afschaffen van 4 belangrijke toetsen….rekenen, taal, geschiedenis en aardrijkskunde………….en over staatsinzicht zullen we het al helemaal niet meer hebben……….heette dat vroeger niet maatschappijleer?

  Like

 21. Jan zegt:

  De koran, knip- en jatwerk van verhalen van o.a. joden en christenen en anderen

  Like

 22. Jan zegt:

  Shanghai vandaag

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s