Geen land wilde Joden hebben

Screenshot_192

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Op de Conferentie van Évian in 1938 wezen 32 landen de opname van Joden af en waren zodoende medeverantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden. Op 6 juli 1938 kwam het Franse stadje Évian-les-Bains in de schijnwerpers van de internationale politiek te staan. Een globale vluchtelingenconferentie moest over de verdeling van Joden, die uit nazi-Duitsland gevlucht of uitgezet waren, beslissen.

De Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt nodigde een serie regeringen uit een commissie te vormen om de emigratie van vluchtelingen uit Duitsland en Oostenrijk te vergemakkelijken. Onder de Joden en hulpcomités ontstond optimisme:

“Duizenden kijken naar deze conferentie als rechters over hun lot”, schreef de Amerikaanse publiciste Dorothy Thompson.

En toch: Was de conferentie voor Roosevelt – die later ook de toegangswegen naar Auschwitz NIET liet bombarderen – alleen maar schijnheilige propaganda?

De 32 deelnemende landen: Argentinië – Australië – België – Bolivia – Brazilië – Canada – Chili – Colombia – Costa Rica – Cuba – Denemarken – Dominicaanse Republiek – Ecuador – Frankrijk – Guatemala – Haïti – Honduras – Ierland – Mexico – Nederland – Nicaragua – Noorwegen – Panama – Paraguay – Peru – Zweden – Zwitserland – Verenigd Koninkrijk – Verenigde Staten – Uruguay – Venezuela

Niet uitgenodigd: Duitse Rijk – Italië – Japan – Sovjet-Unie – Tsjecho-Slowakije – Hongarije

Meer dan tweehonderd journalisten berichtten over de vluchtelingenconferentie, waarvoor diplomaten uit de hele wereld naar het kuuroord waren gekomen.

De truc: Het woord “Jood” viel maar uiterst zelden op de conferentie. Er werd alleen van “vluchtelingen” gesproken, hoewel IEDEREEN wist om wie het in werkelijkheid ging.

Schande:

Slechts 32 (!) landen stuurden hun vertegenwoordigers naar het kuuroord aan het Meer van Genève en dat hoewel de hele wereld was uitgenodigd. 39 organisaties en hulpcomités, meer dan de helft daarvan joodse, lieten zich accrediteren.

In ELK van de deelnemende landen wist men door mediaberichten, activiteiten van de geheime dienst en vluchtelingen WAT er met de Joden in Duitsland en Oostenrijk gebeurde.

Maar in veel landen kwam een opname niet in aanmerking:

 • Tsjecho-Slowakije: te onveilig
 • Hongarije: een antisemitisch regime aan de macht
 • Italië: het fascistische Mussolini-regime bereidde een anti-joodse politiek voor
 • Zwitserland: sloot de grens volledig af
 • Overige westerse landen: probeerden vluchtelingen uit Duitsland en Oostenrijk met wettelijke en administratieve maatregelen weg te houden

VS: Nee!

Al in de uitnodiging had de Amerikaanse regering verzekerd dat “van geen enkel land verwacht of geëist wordt een groter aantal emigranten op te nemen dan zijn wetgeving toestaat.”

Ook de VS zelf waren NIET bereid hun eigen quotum te verhogen, dat jaarlijks 27.370 immigranten uit Duitsland en Oostenrijk toeliet, mits zij voldeden aan de strenge visumvoorwaarden.

Groot-Brittannië: Nee, alleen “geselecteerde gezinnen”

Lord Winterton (Groot-Brittannië) zei heel duidelijk:

“Het Verenigd Koninkrijk is geen immigratieland”. Bovendien zouden klimatologische, racistische en politieke omstandigheden in Britse kolonies en bezittingen een immigratie in de weg staan.

Hij stelde VAAG in het vooruitzicht dat wellicht “een beperkt aantal geselecteerde gezinnen in ieder geval als begin” in bepaalde streken in Oost-Afrika terecht zouden kunnen.

Over het Britse mandaatgebied Palestina, het belangrijkste opnameland voor joodse vluchtelingen, sprak Winterton – tot grote teleurstelling van de zionistische organisaties – met geen woord. En dat niet zonder reden: want de Britten probeerden daar de joodse immigratie te beperken.

Frankrijk: Nee!

De Fransman Henry Bérenger zei dat de financiën van zijn vaderland helaas niet zo onbeperkt waren als de ontembare wil de menselijke gemeenschap te dienen.

Geen van de grote mogendheden wilde joodse vluchtelingen uit nazi-Duitsland opnemen!

De redenen waarom niemand Joden wilde hebben

Het wanhopige appèl van Duitse Joden werd niet gehoord. Waarom zij nergens opgenomen werden en waarom de nazi-propaganda triomfeerde.

Op de Conferentie van Évian, waarop beslist moest worden WAT er met de joodse vluchtelingen uit nazi-Duitsland moest gebeuren, weigerden bijna alle landen Joden op te nemen.

De redenen daarvoor heb ik met rood gemarkeerd:

België: Nee!

De Belgische gedelegeerde sprak eveneens duidelijke taal: zijn land zou niet nog meer Joden willen opnemen, omdat anders gevreesd zou moeten worden voor “maatschappelijke schokken”, ja zelfs een antisemitische golf.

Zwitserland: Nee!

De chef van de Zwitserse vreemdelingenpolitie, Heinrich Rothmund, argumenteerde dat Zwitserland slechts een transitland zou zijn en geen vluchtelingen zou binnenlaten die via Duitsland zouden zijn binnengekomen. Zes maanden later sprak ook hij duidelijke taal:

“We hebben niet al twintig jaar met de middelen van de vreemdelingenpolitie tegen de toename van de vreemde overheersing en in het bijzonder tegen de verjoodsing van Zwitserland gestreden om ons nu emigranten te laten opdringen”. Dat in ieder geval schreef hij in januari 1939 aan een Zwitserse gezant in Nederland.

Overig West-Europa: Nee!

Ook de kleinere West-Europese landen jammerden uitvoerig over de al precaire economische situatie en de hoge werkloosheid.

Canada, Australië, Nieuw-Zeeland: Nee!

Canada, Australië en Nieuw-Zeeland weigerden eveneens. Met die uitzondering dat Canada de binnenkomst alleen toestond aan diegenen die het vermogen hadden om een boerenbedrijf draaiende te houden.

De Australische gedelegeerde: “Men zal ongetwijfeld begrijpen dat wij, die geen echt rassenprobleem hebben, ook niet zo eentje bij ons willen invoeren.”

Latijns Amerika: Nee!

Ook de vertegenwoordigers van de Latijns Amerikaanse landen (behalve de Dominicaanse Republiek) wimpelden af. De gedelegeerde van Peru sprak erover dat zijn land “zou streven naar een veilige en rustige opname van de immigranten”, maar ook “tegen de invasie van andere volkeren”.

Een van de BELANGRIJKSTE redenen om de opname te weigeren, was de vrees dat de Joden ontvangers van sociale uitkeringen zouden kunnen worden.

Het appèl van de Duitse Joden wordt niet gehoord!

Ook de Duitse joden mochten een delegatie naar Évian sturen. Maar hun appèl aan de overige naties stierf zonder resultaat weg.

Men zag eveneens af van een officieel protest tegen nazi-Duitsland en Adolf Hitler!

De truc: Het woord “Jood” viel op de conferentie slechts zelden. In plaats daarvan was er alleen maar sprake van “vluchtelingen”, hoewel IEDEREEN wist om wie het eigenlijk ging.

Slotsom: niemand wilde de Joden

Geen enkel land (behalve de Dominicaanse Republiek) was bereid zich te verplichten tot de opname van een exact aantal joodse vluchtelingen. En dat, hoewel op er op dat moment nog ongeveer 540.000 joden in Duitsland woonden, waarvan 190.000 in het aangesloten Oostenrijk.

De “Zeit” schrijft daarover: “De gedelegeerden hadden tien dagen lang in Évian vergaderd – met desastreus resultaat. Het was duidelijk geworden dat geen enkel land de joodse vluchtelingen wilde opnemen. Des temeer haast hadden de potentiële landen van opname om de laatste gaten in hun immigratiewetten en bij hun grenscontroles te dichten.”

Geen wonder dus dat de nazi-propaganda van een “flop” sprak. In een hoofdartikel van de “Völkischer Beobachter” stond dat niemand de joden zou willen, maar dat men in plaats daarvan “dus voorzorgsmaatregelen zou nemen zich te beschermen tegen een toestroom van joodse immigranten, omdat men de nadelen van een verjoodsing duidelijk herkend heeft.”

Een andere afloop van de conferentie zou de moord op honderdduizenden Joden hebben kunnen voorkomen.

Juist die landen, die na de oorlog zo schijnheilig oordeelden, waren diegenen die geen Joden wilden opnemen.

Bronnen:
http://www.michaelgrandt.de/kein-land-wollte-juden-haben-1/
http://www.michaelgrandt.de/kein-land-wollte-juden-haben-2/
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Genocide, Historie, Hypocrisie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nationaalsocialisme, nazisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

47 reacties op Geen land wilde Joden hebben

 1. Petra de Geus zegt:

  Zeer informatief. Hartelijk dank voor dit artikel!

  Geliked door 1 persoon

 2. Trump is een van de weinigen die voor Israël is !

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   En ook daar heeft hij de impasse doorbroken en het “speelveld” veranderd: hij neemt duidelijk stelling (Jerusalem). Leon de Winter legde dat ook uit bij Harry Mens, voor zover het over Noord – Zuid Korea gaat (ze zijn nog nooit zo verliefd geweest op elkaar). Er is genoeg aan te merken op de manieren van Trump, maar deze man bereikt echt veel en daar heb ik ongelooflijk veel waardering voor. Dan maar een beetje lomp, haha…

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  En dan durven ze die mohammedaanse veroveraars van nu te vergelijken met de Joden van toen!
  Hoe halen ze het in hun hoofd?!!!
  Worden die allah-aanbidders tegenwoordig niet ‘de nieuwe Joden’ (of iets dergelijks) genoemd?
  En de AZS’s zouden net concentratiekampen zijn?!!!

  Nou ja, alles wat krom is, wordt recht gepraat en andersom. Het lijkt wel alsof ik door een spiegel ben gekropen en me nu in een wereld bevind die ‘spiegelbeeldig’ is.

  Geert Wilders, de enige die echt uit overtuiging met hart en ziel voor ons opkomt, wordt als een duivel afgeschilderd en een Mark Rutte, Alexander Pechtold, enz. worden door het merendeel van het volk beschouwd als heilig.
  Het kuddevee bijt de hand die hen voedt en vreet daarbij ook ons maar meteen helemaal op.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De vergelijking met moslims gaat sowieso niet op. Joodse mensen waren toch veelal Europeanen/Duitsers?! Dus de vergelijking met de “moslim-immigranten” is absurd! Zeer intimiderend, en demagogisch. Pure emotionele en morele chantage.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   AZS’s

   oeps, moet zijn:

   AZC’s

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   AZC ‘;s concentratiekampen? Ik heb het hele proces van inrichting van een AZC (die op het laatste moment niet doorging) meegemaakt en intensief gevolgd. Ongelooflijk wat die mensen in zo ’n AZC allemaal aangeboden zouden krijgen, inclusief volledig verzorgde dag-inrichting-programma ‘s: een paradijs zou ik eerder zeggen. En datwerd ze allemaal aangeboden om te voorkomen dat ze anders rotzooi gingen schoppen. Beloning op slecht gedrag, zou ik zeggen.

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   “……….de AZS’s zouden net concentratiekampen zijn?!!!……….”

   Dat waren de pauselijke woorden een paar mnden geleden.
   Hij zit nu in “Amazonie”, het Zuid-Westen van Peru, in het oerwoud tussen de inheemsen goedig te doen……!


   Le pape François lors d’une réunion avec des représentants des communautés indigènes du bassin amazonien à Puerto Maldonado, le 19 janvier 2018, au Pérou – © Vincenzo PINTO

   https://www.rtbf.be/info/monde/detail_pape-les-peuples-autochtones-d-amazonie-n-ont-jamais-ete-autant-menaces?id=9816128

   Geliked door 1 persoon

 4. Wat men toen aan gaf, om de schijn op te houden, heeft men nu geen last meer van, nu het om moslims gaat. Ik bedoel wat in het artikel met rood is aangegeven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wolf zegt:

  Joden als Van Thijn, sonja Barends ,Cohen, Samsom, Joshua Livestro, soros, Zuckerberg van face book, etc.kunnen me gestolen worden.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Wolf. Ben 100% met je eens. Voeg hierbij ook Susan Wojcicki van YouTube.

   Like

  • Harry zegt:

   Ja , helaas zijn er ook een boel foute Joden . Linkse , allemaal .
   Ze zijn ook niet zo stom als de gemiddelde mens , hebben soms ook nog een behoorlijke status bereikt en zijn dus nog gevaarlijker ook !
   Ik heb me een tijdje af zitten vragen aan welke van die opgesomden ik nou de grootste hekel heb , verdomd ik zou het niet weten ! Allemaal rotstralen .
   De grootste hufter is voor mij toch wel Job Cohen .

   Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  In de tijd dat landen zaten te confereren en zelfs iets daarvoor, konden rijke Amerikaanse Joden en rijke Joden over de hele wereld een lijn zetten om illegale immigratie naar Palestina te financieren. Joodse jongeren/ jong volwassen zonder kinderen helpen uit Duitsland en Oostenrijk te vluchten naar het land dat van hen is.. Wat na de oorlog gebeurde, kon ook voor de oorlog gebeuren. Zodra de jongeren daar waren, zouden ze in de bestaande Joodse bevolking mengen en verdwijnen. Maar dat deden ze niet. Het probleem is – vooral toen – dat mensen zich te veel leunden op de goede wil van anderen. Wil die er niet was en nooit bestond. Jammer genoeg dat de Darwinistische leer en mentaliteit waren toen nog niet doorgedrongen. Het had veel levens kunnen redden en meer dan dat. De staat Israël anno nu, zou 10 stappen in alle opzichten vooruit staan tegen wat het nu is. Onder de Duitse en Oostenrijkse Joodse jongeren en de Mishlingen zaten briljanten koppen; gewone hoogbegaafde en zelfs genieën. Van degenen die er wel kwamen, zijn tot aan de dag van vandaag de sporen zichtbaar: Nobelprijs winnaars, wetenschappers en uitvinders. Hun nakomelingen ontwikkelen nieuwe wapentuig, zorgen dat de satellieten van het piepkleine landje in het Midden Oosten krijgt non stop luchtfoto’s van wat bij de vijanden is gaande. Zij hebben technologisch parken ontwikkeld, ontwikkelen nieuwe medicijnen en top ICT. De Europese landen die ze niet wilden hebben, ontvangen nu vluchtelingen die uitsluiten prijs kunnen winnen met a) het brengen van levensgevaarlijke besmettelijke ziektes het land binnen (artikel over resistente TBC), b) Zij zijn meester verkrachters, c) meester criminelen en moordenaars d) top parasieten en e) zeer ambitieuze en getalenteerde terroristen. Deze immigratie wordt in de 21ste eeuw door dezelfde regeringen van toen met open armen ontvangen; zelfs ten kosten van de autochtone bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Feit is dat Nederland haar Joden vrijwillig en met verlenen van hand en spandiensten (NS transporteerde de Joden naar Westerbork en verder) aan de nationaal socialisten heeft overgeleverd.

  Deze nationaal socialisten bouwden aan een nieuwe mens en aan een nieuwe wereld.

  Komen deze kreten je ook bekend voor.

  Zie hier het verhaal van de SS St. Louis. De boot die door gevluchte joden gebruikt werd nadat ze uit Nationaal socialistisch Duitsland vertrokken waren in 1939. De boot voer de halve wereld af met haar lading Joden maar in elke haven die ze aandeden werd de toegang voor de gevluchte Joden geweigerd. Uiteindelijk moest de boot weer richting Duitsland stomen omdat geen enkel land haar opnam. Ook deze boot Joden vonden de dood in de gaskamers omdat geen land hen wilde.

  Geliked door 2 people

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend artikel !
  Als de Jood geen ras (…) als bijvoorbeeld ’n chinees is, is de benaming “vluchteling” de linguïstische ontkenning dat men vanaf geboorte Joods is, evenwel zonder staatsrechtelijke geboorteplaats. Schandelijk resultaat van de Conferentie van Évian.

  Helaas kan nadien menig regering (…), en zeker de islam de Staat Israël niet verdragen.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Aegolius cs, Joden zijn op de eerste plaats een etniciteit oftewel een volk. Je bent een jood als je moeder een jodin is. Iedereen met een joodse moeder is dus jood volgens de Talmoed en het maakt niet uit welke religie je wel of niet aanhangt. Daarnaast zijn er bekeerlingen die Joods zijn geworden en de ene stroming van de Joodse religie ziet bekeerlingen als Joods en de andere niet.

   Verder is het zo dat verschillende stromingen van orthodoxe Joden tegen het zionisme zijn (waarom is me niet echt duidelijk) en dat er twee groeperingen Joden zijn, namelijk de Sefardische Joden en de Asjkenazische Joden.
   Vanuit de bijbel stammen de Joden af van Izaäk, de tweede zoon van aartsvader Abraham en zijn vrouw Sara. De eerste zoon Ismaël stamt af van de dienstmaagd Hagar omdat Sara eerder geen kinderen kon krijgen. God heeft bepaald dat zijn volk afstamt van Izaäk en sloot met Abraham het eeuwige verbond dat zijn volk het eeuwige recht op Israël heeft. Omdat de meerderheid van de Israëlieten niet geloofden dat Jezus de messias was, werden ze tijdelijk verbannen. De laatste 100 jaar zijn de Joden weer op weg naar hun beloofde land, vooral vanaf 1948.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Je moet het toch allemaal willen weten.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, is essentieel om o.a. de geopolitiek te begrijpen. Wie hiervan geen kennis heeft begrijpt niks van wat er speelt in de geopolitiek maar ook niet van de geschiedenis.

    Like

   • BertG. zegt:

    Toch mooi allemaal zo.
    Dat jij dat nou weer wel allemaal door heb, en de rest, je weet wel, al die atheïsten, die zullen het dan wel nooit door hebben.
    Zijn ze ook veel te stom voor. Die snappen niks.
    Daar doe je verder niks aan, ze willen het toch niet weten.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Petra

    Is jouw interpretatie de enige juiste?
    Astrologisch gezien is er elke 2000 jaar een wending. Zo ook nu. We beginnen aan het Aquarius (Waterman) tijdperk. 2000 jaar gelden werd het tijdperk van de Ram (Jodendom) afgesloten en begon het Vissen (Christendom) tijdperk. De Ram loste de Stier (Gouden kalf / Egypte) af. Zie direnriem, met zijn 12 tekens. Let op het getal 12..

    In deze interpretatie is dus het Joodse volk 2000 jaar (tijdperk Ram) het uitverkoren volk geweest. Of ze dat nog is, durf ik niet met zoveel stelligheid als jij, te zeggen. Ik spreek het overigens ook niet tegen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, ik heb het in deze niet specifiek over atheïsten maar over mensen in zijn algemeenheid. Vul geen zaken in die ik niet schrijf.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Dank voor uw heldere uiteenzetting.
    Talmoed, ik denk dat u de Thora (Joods) bedoelt en bijbel (Christelijk) blijken veel overeenkomst te hebben omtrent de stamvader hetwelk voor het Jodendom erfelijk is. Dat in tegenstelling met het katholieke(Bijbels) alsook andere wereldgeloven.
    Nochtans een “vreemd” fenomeen in het Avondland, dat duidelijk maakt dat bestuur en kerk (Duitsland b.v.) ook heden niet gescheiden zijn.
    In ieder geval zal de islam nooit de “goddelijk” erfelijkheid erkennen en het kerkelijk (bestuurlijk) Westen begrijpt de koranopdracht niet omtrent ongelovigen betreft.
    Misschien maakt het de meelezers duidelijk dat geloof ’n machtsuitoefening betreft en de EU er slecht in zal scoren.
    MVG.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0., astrologie is niet bijbels en daar hou ik me dus niet mee bezig en heeft ook niets met het “uitverkoren volk” van doen.
    God heeft zijn belofte vele keren uitgesproken en wie de schrift volgt zou geen andere interpretatie moeten hebben.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Aegolius cs, geen dank. Ik heb het toch echt over de Talmoed en dat is de leer die mondeling is overgebracht van generatie op generatie. Daarin staat o.a. beschreven hoe de Joden bijvoorbeeld de spijswetten moeten interpreteren en in de loop der eeuwen zijn er ook weer vernieuwingen cq wijzigingen bij gekomen. De orthodoxe Joden bestuderen vooral de Talmoed. De Thora is gelijk aan het oude testament van de bijbel maar de christenen hebben ook het nieuwe testament. Omdat de Joden van het judaïsme Jezus niet als Gods zien, erkennen ze het nieuwe testament niet.

    Het is ingewikkelde materie, ook op geopolitiek vlak, maar zeer boeiend.

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Petra
    Koning Melchior deed wel degelijk aan astronomie en astrologie en volgde de ster van Bethlehem..Sterrenwichelarij is pas on-Bijbels als je er een te grote / verkeerde waarde aan hecht. Ik vind uw interpretaties toch wel vrij star, al respecteer ik uw inzet en uw kennis zeer.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Petra
    De Thora is gelijk aan het Oude Testament? Ik dacht alleen aan de eerste vijf boeken van het Oude Testament.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0., astrologie is gewoon niet geoorloofd volgens de bijbel. Het is niet mijn interpretatie want het staat er letterlijk in en meerdere keren. Astronomie is wel geoorloofd want dat is geen waarzeggerij.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Patriot 2.0.,het moet de Tenach zijn, wat gelijk is aan het oude testament, alleen in een andere volgorde. De Thora (wetten) is daar onderdeel van met de eerste vijf bijbel boeken.

    Like

 10. José Antonio zegt:

  Alleen Franco’s Spanje heeft uiteindelijk vele Joodse vluchtelingen opgenomen…

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlànderï zegt:

  Ach het westen heeft al sinds mensenheugnis het antisemitisme gefaciliteerd.
  Feitelijk niks nieuws onder de zon.
  Velen denken nog steeds dat het antisemitisme opbloeide tijdens WW2 maar het is al honderden jaren een gedoogde politiek in Europa.

  Geliked door 2 people

 12. Margreet Scheeringa zegt:

  Ik heb diep respect voor de joden in ISRAËL. Een stuk woestijn omgetoverd tot een welvarend land. En ze weten hoe te blijven leven door de oog om oog en tand en tand techniek tov de moslims. Moslims begrijpen dat. De slapppelingen in Europa zouden deze techniek ook beter toepassen. Nu gaat het Europese volk verloren.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Tribale volken moet je niet aanpakken met een “goed gesprek”, want daar zijn ze NIET vatbaar voor. Dat is de les.

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @Margreet, jouw eerste zin, heerlijk in deze tijd van afgunst, onterechte nijd en jaloezie, waar die verachtelijke VN-organisatie, -bijna- altijd volmondig gesteund door 57 geislamiseerde landen, onterecht en draaiende met de vele ooit al afgesloten akkoorden aan meewerkt. Temeer daar Israel zich staande houdt als “strookje land” t.o.v. de Aribische landen, waarvan de oppervlakte +/- 640 maal groter is,daar komt nog bij een bevolking van +/- 7 miljoen t.o.v. 350 miljoen Arabieren. Duizelingwekkende verhoudingen Ik sluit me dan van harte bij jou aan en zeg ook : Diep respect !!

   Geliked door 1 persoon

 13. Rookmelder zegt:

  @Margreet, jouw eerste zin, heerlijk in deze tijd van afgunst, onterechte nijd en jaloezie, waar die verachtelijke VN-organisatie, -bijna- altijd volmondig gesteund door 57 geislamiseerde landen, onterecht en draaiende met de vele ooit al afgesloten akkoorden aan meewerkt. Temeer daar Israel zich staande houdt als “strookje land” t.o.v. de Aribische landen, waarvan de oppervlakte +/- 640 maal groter is,daar komt nog bij een bevolking van +/- 7 miljoen t.o.v. 350 miljoen Arabieren. Duizelingwekkende verhoudingen Ik sluit me dan van harte bij jou aan en zeg ook : Diep respect !!

  Like

 14. Rookmelder zegt:

  Zo, wat een prima, nee uitstekend artikel van de heer Grandt, ik deel hem niet live uit, maar desondanks bij deze een virtuele gouden griffel !

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Australië weigert Joden sjoel, te gevaarlijk vanwege moslims

  video/1

  2017 zelfde verhaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s