Berlijn: 57 aanvallen op brandweerauto´s in 16 dagen

Screenshot_264

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het begin van het jaar worden aanvallen op de brandweer statistisch geregistreerd. Inmiddels is er een eerste balans opgemaakt. Binnen de eerste 16 dagen van het jaar werden 57 auto´s van de brandweer met stenen, vuurwerk e.d. bekogeld. Dat komt overeen met ongeveer 25 aanvallen per week respectievelijk 3½ per dag.

Duits - Zuerst

Het meest werden voertuigen van de vrijwillige brandweer Urban met 11 aanvallen getroffen, daarna volgden met 9 aanvallen de auto´s van de Directie West. De brandweer in Berlin-Treptow stond met 7 aanvallen op haar voertuigen op de derde plaats.

“Aanvallen op de voertuigen van de brandweer en op de brandweerlieden zelf zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen”, zei een woordvoerder van de brandweer tegenover de “Bild-Zeitung”. Niet alleen het aantal, ook de intensiteit van de aanvallen is de afgelopen jaren toegenomen.

Dit blijkt bijvoorbeeld uit de zaak van Illker C. (31), die in december 2016 ambulancepersoneel met een 15 kilo zware rugzak aangevallen en bespuugd zou hebben. Bovendien zou hij hen hebben uitgescholden met “Ik vermoord jullie allemaal, jullie kloten-christenen”. Daarom moet hij zich op dit moment voor het kantongerecht verantwoorden wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, bedreiging en belediging.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Berlijn: 57 aanvallen op brandweerauto´s in 16 dagen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Verstek de brandweer een vuistvuurwapen want doodschieten is de enige remedie voor dit soort agressieve en alles vernietigende invasieve bacteriën.

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  Direct ophouden met welke hulpverlening dan ook.
  Of ze gewond zijn, hun huis in brand staat, of wat dan ook.
  Laten ze het zelf dan maar zien op te lossen.
  Misschien gaan ze het dan snappen.

  Geliked door 3 people

  • louis-portugal zegt:

   Sorry BertG maaar zo werkt dat niet.
   Ze willen dat het spul afbrandt want dan krijgen ze nieuwe spullen.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @BertG. Als eerste moet men de autochtone bevolking uit gevaarlijke buurten evacueren. Daarna zal het veel makkelijker zijn de rest in behandeling te nemen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ja, dat als eerst.
    Die hebben er anders ook last van wanneer er niemand meer komt om een brandje te blussen.
    En laat de rest het dan maar zelf uitzoeken, hek er omheen, en klaar zijn we daar dan mee verder.

    Like

 3. paulzwueste zegt:

  Waarom laten ze die branden niet gewoon uitfikken?
  Als de brandweer niet meer komt kunnen we die buurten waar de islam heerst eens goed uitfakkelen.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ja, dat komt natuurlijk omdat de mohammedaan er niet van houdt dat vuur wordt geblust. Hij maakt er juist zo veel werk van om ‘ongelovigen’ letterlijk en figuurlijk af te branden.

  Gloeiende, gloei… enz. wat zijn die mohammedaanse hellehonden toch brutaal!
  Ik wou dat ik hen in handen kreeg en met dat tuig mocht doen wat ik wil.
  Kan ik ze ook eens even ‘prikken’ of er een lucifertje onder houden.
  Of hun kop in de wc-pot dompelen.

  Ik zeg ook maar wat…

  of, zoals je ook wel hoort:

  ‘Ik geef mijn bek ook maar een douw.’

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Hoe zegt men het ook alweer? Allah Hakbar (God is groot)? Men gelooft ook dat alles God’s wil is. MAAR Men weet ook dat die ongelovige christenhonden het niet over hun hart kan laten gaan om vervolgens voor de dames en heren een spiksplinternieuw gebouw neer te zetten, met extra luxe voor het ongemak (zwembad of zo..) van belastingroof van belastingslaven.

   Geliked door 2 people

 5. duinsnip zegt:

  Het is de schuld van de brandweer zelf. Als zij het besluit nemen niet meer uit te rukken zolang de regering geen keiharde maatregelen neemt, is het zo afgelopen. Maar befehl ist befehl zeker weer.

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Respect voor het gezag is ver te zoeken ,Brussel heeft niks dan narigheid gebracht ,we laten dat tuig zonder slag of stoot de dienst uitmaken, een speciale eenheid die met harde hand even de orde op zaken stelt,en gevaarlijke buurten even schoonveegt is hard nodig .

  Geliked door 1 persoon

 7. abouneenee zegt:

  Niets aan het handje mensen, gewoon doorlopen…

  Geliked door 1 persoon

 8. Rookmelder zegt:

  Gaat lekker daar, Duitsland is al aardig op dreef, een gevolg van -het gaat nog steeds op-: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Moet toch niet moeilijk zijn zo’n brandweerauto de juiste richting op te sturen. Het is ten slotte oorlog.

  Like

 10. repelsteeltje zegt:

  ja waarom blijven wij europeanen/westerlingen die mensen toch helpen??????Ze waarderen het niet eens dus stoppen en snel!Trump heeft weer eens gelijk sorrie hoor!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Helaas willen de autoriteiten in west- en noord Europese landen niet accepteren dat hun schattige geïmporteerde troetelbeestjes uit de jungles en de woestijn zijn al in oorlog met de autochtone bevolking. Het is niet enkel in Duitsland, maar ook in Nederland is de oorlog al volop aan de gang. Kijk maar naar het bericht van paar dagen geleden uit Culemborg
  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2303520/16-tips-over-autobranden-Culemborg
  tientallen auto’s zijn daar al in brand gestoken. Men vraagt de bevolking hulp bij het vinden van de daders. Een leuke actie. Maar ieder die het bericht met behulp van Google maps en Google Street view onderzoekt, komt heel snel tot de volgende conclusie: de wagens worden in brand gestoken in schotelantennes rijke buurten met veel fokvee voor toekomstige Calergi-Plan. De autochtonen die daar nog wonen, worden op deze wijze weggejaagd. Zie links over de brandstichtingen in Ede https://www.youtube.com/watch?v=GWIOVv3oxPg en https://www.youtube.com/watch?v=GbAoPGNVXdE
  In Almelo ging men nog een stapje verder tot brandstichting in huizen

  Ook in Almelo gebeurden deze misdaden in schotelantenne rijke buurten met veel Kalergi- potentieel. De slachtoffers waren, zoals gewoonlijk, autochtonen die plaats moeten maken voor meer schotelantennebezitters.
  In Duitsland, Zweden en Nederland probeert men met alle mogelijke middelen deze realiteit te trivialiseren. Men speelt het spel van een ‘verwaarde man’, ‘jongeren bij wie de Cortex nog niet is goed ontwikkeld en ze weten niet wat ze doen’. ‘Ze zijn jong, dus ze hebben een behandeling nodig’ enz. Ondertussen groeit het aantal slachtoffers gestaag.
  Als een hond merkt dat iemand bang voor hem is (mens of dier), valt hij genadeloos aan. Zo ook de daders van deze acties. Zij volgen hun beestachtige instincten die in hun genen zijn geslagen. De hoofdschuldigen zijn de mensen die wij keer op keer een mandaat geven het land te regeren. In Berlijn bijvoorbeeld kan men binnen een week de orde herstellen. Het enige dat ze nodig hebben, is een peloton gewapende Bundeswehr soldaten en invalwagens. Een complete lijst met namen van gevaarlijke families zit opgeslagen in alle mogelijke computerdata. De autoriteiten kunnen gebruik maken van verlaten DDR kazernes als interneringskampen en snel daarna de hele lading naar het land van herkomst sturen. WAAR WIL IS, IS EEN WEG. Maar de wil is er niet. Zeker niet bij Angela Merkel, Martin Schulz en consorten. .

  ,

  Geliked door 1 persoon

 12. Aegolius cs zegt:

  Hilfe bei Flüchtlingsthemen
  Ausschreitungen in Cottbus eskalierten: Oberbürgermeister fordert mehr Unterstützung
  Außerdem sei bei der Polizei in den vergangenen Jahren Personal abgebaut worden.
  Deutlich mehr Flüchtlinge als bei anderen Kommunen

  https://www.focus.de/politik/deutschland/hilfe-bei-fluechtlingsangelegenheiten-cottbuser-oberbuergermeister-fordert-mehr-unterstuetzung_id_8360827.html

  Geliked door 1 persoon

 13. Heil Merkel …als die in de fik staat : niet blussen 😛

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s