Gekomen om te profiteren

Screenshot_263

(Vertaling: “delamontagne”)

Hoe moet je iemand aanpakken die als minderjarige vluchteling in Zwitserland aankomt, asiel vraagt, maar sinds zijn aankomst absoluut geen behoefte heeft om te integreren? Tegen z’n leraar zegt dat het pas mogelijk is om een vak te leren als je 24 bent, dat het naar school gaan eigenlijk geen serieuze zaak  is en hij eigenlijk liever eerst een paar jaar van de vrijheid in Zwitserland wil genieten: De “Basler Zeitung” kreeg toegang tot opgeschreven gebeurtenissen van enkele migranten.

Dit gebeurde er in een jeugdherberg in het kanton Basel met de komst van deze 3 vluchtelingen.

Het “ondersteuningsteam” wilde hen begeleiden om voet aan de grond te krijgen in hun nieuwe omgeving en hen bij de administratieve rompslomp begeleiden. Ze deden zoveel moeite om hen te helpen, om hierna ontgoocheld  in een diepe teleurstelling terecht te komen met deze  migranten die zich niet aan regels houden, noch op school, noch in de maatschappij. En in dit geval werden ze  uit de instelling gezet. De medewerkers van het centrum hoopten te kunnen helpen door de  jonge getraumatiseerde minderjarigen de overgang naar volwassenheid te laten  maken: maar uiteindelijk wilden ze niets meer met deze 3 te maken hebben.

Dit werd verteld door een medewerker van het centrum: deze zogenaamde behoeftigen bleken onruststokers te zijn met een verbazingwekkende mentaliteit van veel eisen, maar geen enkele wil of bereidheid om ook maar iets te bereiken.

Vanaf de zomer van 2016 was er het idee om deze migranten te verwelkomen en hen een ‘ideaal raamwerk’  aan te bieden dat gunstig zou zijn voor hun integratie. Een onderdeel hiervan was, aldus de Basler Zeitung, hen te laten samenwonen tussen jonge Zwitsers om hierdoor snel de Duitse taal te leren. Maar er zijn ook leefregels bij dit samenwonen: respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid, punctualiteit. Het zijn veel dingen die deze jongeren ook moeten helpen om in het latere beroepsleven te integreren. De kosten van dit soort projecten voor de Zwitsers zijn niet bekend: men schat de kosten per immigrant op 250 tot 350 Zwitserse frank per dag en per asielzoeker. Dus elke asielzoeker zoals zij kost elke maand ongeveer 10.000 Zwitserse Franc (ruim € 8.500,-).

Tegen de tijd dat de winter aanbrak, was het nodig om voor de vluchtelingen winterkleding aan te schaffen. Dus gingen de hulpverleners met hen naar een organisatie die kleding aan minder bedeelden verstrekt. Zoiets als bij “Terre des Hommes”. Maar het kledingaanbod kwam niet overeen met hun mode-eisen: “Ze lieten ons hun teleurstelling blijken en vertelden ons dat ze naar H & M of Dolce & Gabbana wilden om te winkelen”.

Weer in het centrum terug trokken zij deze kleren niet aan, maar om hun maandelijkse zakgeld van 160 Franc te vergroten, begonnen ze deze kleding aan andere mensen te verkopen. Maar volgens een medewerker van het centrum zit er bij o.a. de Eritreeërs een soort cultuur van dealen, dingen verkopen, verpatsen. Bij een van hen waren soms de schoenen of kleding kwijt/verloren, maar hij had dan wel opeens 2 of 3 Smartphones of een splinternieuw jacket. Toen we hem hierover ondervroegen, weigerde hij systematisch hier uitleg over te geven.

Ook werkten zij op allerlei manieren de vooruitgang van hun integratie tegen! Een van hen klaagde over zijn begeleider die niet genoeg tijd voor hem uittrok en zijn “eisen” negeerde. Hij kreeg ook veel te weinig zakgeld en zei verder nog meer wat niet begrepen werd, omdat er geen vertaler bij aanwezig was. De betreffende begeleider antwoordde simpelweg dat de aanvrager zelf de bron was van alle problemen die hij zelf maakte.

Het is een vluchteling die weigert naar school te gaan of deel te nemen aan de taken van het centrum. Hij weigert  hulp van onze mensen, die bereid zijn om hem te helpen. Maar voor deze meneer, met heel veel pretenties, is niets goed! Deze vluchteling had ook heel duidelijk verklaard geen huishoudelijke taken te willen verrichten en wilde bovendien een persoonlijke hulp die hem  24/24 en 7/7 terzijde zou staan en ook gelijk aan zijn wensen moest voldoen.

Het zijn dit soort jonge vluchtelingen die geen enkel teken van dankbaarheid vertoont, maar daarentegen eisen stelt als die van een hotelgast in een 5-sterrenhotel. Zo was er die Eritreeër die zich normaal leek te gedragen en te willen integreren, maar plotseling van gedrag veranderde. Hij deed alsof hij geen regels kende, daagde iedereen uit, provoceerde de Zwitserse jongens en ging zo ver dat men zich door hem bedreigd voelde, omdat hij zich zo ging gedragen als niet aan zijn grillen werd voldaan. Er werd van alles gedaan voor deze jongeman. Men vond een stageplek voor hem in een garage, maar dit werd vanaf de eerste dag een fiasco. Hij klaagde dat hij o.a. moest schoonmaken en wilde er niet meer heen. Door het salaris dat hij er kreeg hield hij het een week vol, maar werd tot 2 maal toe slapende op de achterbank van een auto aan getroffen. Een andere “leerling” kwam vrijwel nooit naar de les en de enkele keer dat hij kwam, was alleen om trammelant te schoppen, een totale desinteresse.

In de jeugdherberg zelf,  die een plaats is om gemeenschappelijk te leven, eisten de vluchtelingen permanente toegang tot internet en Facebook en aarzelden ze niet om na 22.00 uur heel luid naar muziek te luisteren, ook al betekende dit dat ze alle andere gasten van de herberg overlast bezorgden. Nog een slechte ervaring. Ze kregen een abonnement op het zwembad, maar ze vielen er de meisjes lastig met obscene gebaren en veelvuldige provocaties. Uiteindelijk werden ze uit de jeugdherberg weggestuurd en wonen nu ergens anders. Maar hun gedrag is nog hetzelfde gebleven. Er is niets veranderd of verbeterd aan hun gedrag.

Een maatschappelijk werker geeft toe dat ze niet allemaal zo erg zijn, maar dat van de 10 er slechts 3 zijn die zich enigszins normaal gedragen. Een trieste waarheid. Tot slot. Asielzoekers kunnen  doen wat ze willen, de verzorgingsstaat voorziet in hun behoeften. En omdat Zwitserland niemand naar Eritrea of Somalië terugstuurt, hoeven degenen die weigeren te integreren nergens bang voor te zijn.

Bron:
www.fdesouche.com

Bron oorspronkelijk artikel:
https://bazonline.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

27 reacties op Gekomen om te profiteren

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De doorsnee Europeaan weet al jaren dat dit genetisch afval erop uit is om roofbouw te plegen op onze sociaal economische zekerheden. De enige remedie is hen in groepsverband total loss te slaan om ze vervolgens over de landsgrenzen te schoppen. Het zijn zeer kwaadaardige bacteriën die zich snel vermenigvuldigen. En dat laatste dienen we te voorkomen.

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. zegt:

  Dat velen niet verder komen dan halve liters goedkoop blikbier en het lege blik vervolgens achterlaten waar ze op dat moment staan, is hier overal zichtbaar! Waar “het” woont ook!

  Tja, toch zal er een omslag moeten komen! De oplossing is feitelijk heel simpel; oppakken en per vliegtuig direct retour afkomst! En als de afkomst zoals zo vaak weer eens onbekend is, dan gok je maar! Moet je eens kijken hoe snel het dan ook afgelopen is…

  Het is toch te zot voor woorden, dat de Zwitsers (en ook wij) hiervoor moeten werken! Daarnaast, hoelang denken onze bestuurders dat dit goed gaat?

  Liked by 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Dus elke asielzoeker zoals zij kost elke maand ongeveer 10.000 Zwitserse Franc (ruim € 8.500,-).

  Van dat bedrag (van AL DIE BEDRAGEN) zou je veel goeds voor de eigen (bejaarde, hulpbehoevende) bevolking kunnen doen!

  Deze vluchteling had ook heel duidelijk verklaard geen huishoudelijke taken te willen verrichten en wilde bovendien een persoonlijke hulp die hem 24/24 en 7/7 terzijde zou staan en ook gelijk aan zijn wensen moest voldoen.

  Wát een eisen stellen die immorele mohammedaanse parasieten toch aan de belastingbetaler!
  Kijk, dat een ‘deugmens’ voor deze fratsen graag belasting ophoest, zal mij een zorg zijn, maar ík heb ándere prioriteiten/hobby’s!
  Waarom moet ik verplicht bijdragen aan de verderfelijke liefhebberijen van de ‘socialist’?!
  Ten koste van mezelf? Waarom dwingt de ‘socialist’ mij om mezelf als een waardeloze ‘burger’ te beschouwen? Waarom is een mohammedaanse indringer belangrijker? Waarom gaan die allah-imbecielen voor?

  Ik ken de plannen van de ‘socialist’ natuurlijk wel (omvolking, etc.) maar ik zou die zo graag eens uit zijn eigen muil horen. Geef eens toe dat jullie ons kapot willen maken, Brusselse/Haagse dictators?
  Zou dat kunnen, één keer niet liegen?

  Liked by 1 persoon

  • Benesha zegt:

   Beroepshalve had ik vorige maand een meeting met een Duitser wiens zuster op de Duitse immigratiedienst zat. Hij vertelde dat de asielzoekers 6500 Euro per maand kosten en 24 op 24 bijstand krijgen. Dan zakt je broek af…

   Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Het is héél simpel.
  Die lui missen de nodige intelligentie om ’n vak te kunnen leren, en ze willen niet werken.
  Hoe wil je dan in Godsnaam iets bereiken met die onwillige honden?
  Grenzen dicht en alles wat niet deugt, dus 98%, er uit trappen.

  Liked by 2 people

  • delamontagne zegt:

   De Kalifaat-kindertjes mogen van Minister Graphaus/Regering terug komen naar NL. Want ze zijn zielig.
   Ze zullen worden begeleid en bij de familie worden “huisbezoeken” afgelegd om alles in goede banen te leiden.; UIT DE KRANT………
   * * *
   “Maar het blijft niet bij huisbezoeken alleen. Volgens de Raad voor de Kinderbescherming is inmiddels een poule van deskundigen als psychiaters, psychologen, trauma- en duidingsdeskundigen geformeerd. Duidingsdeskundigen kunnen worden ingeschakeld als er vragen zijn over de mate van radicalisering of zelfs bij de inschatting of een kind militair getraind is door IS.
   * * *
   Dat gaat weer een hoop geld kosten en het levert de deskundige gogomologen en andere gogen een aardig centje op.
   Zouden ze daarom zo voor terugkeer zijn ?

   Liked by 2 people

   • Francois Van Mol zegt:

    Juist !!! zo is het nu eenmaal. Er schuilt altijd een verdien model achter. Maar het is de politiek die het schept. Business has usual niet waar !!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Even wakker schudden….

    Dit is totaal geen business en er is totaal geen sprake van “zielig” vinden.
    Het is allemaal bedrog..
    Zorg, Justitie, Onderwijs, Schone Kunsten, Defensie.
    Dat zijn de sectoren die géén geld opbrengen, maar juist heel veel geld kosten!
    Hoe kun je het bedenken dat die spielerei door de regering zou worden aangemoedigd
    omdat jongens en meisjes in de psychiatrie en overige geestelijke zorgen daardoor zo’n leuke boterham zouden kunnen verdienen?
    En dat terwijl de èchte zorg zo zorgwekkend achteruit gaat.
    Het onderwijs degenereert, de onderwijzers staken.
    Defensie aan hoogmoed en lichtzinnigheid werd opgeofferd, de kunstzinnige jongens en meisjes er financieel sterk op achteruit zijn gegaan en de politie met de rug tegen de muur staat….!
    Neen!
    Het is nog véle malen erger dan in de volkse naïviteit vermoed wordt.
    Politici worden immer voor naïef versleten, hoe dom!
    Het volk is namelijk zo naïef te veronderstellen dat de overheid bestaat uit goedwillende mensen.
    Het spel wat nu gespeeld wordt, dient zo behendig gespeeld te worden dat de burger blijft geloven in de overheid.
    Iets wat ongeloofwaardig over zal komen moet dus “Naïef” genoemd worden…
    Vandaar dat we nooit verder komen dan “ach wat zijn ze (de overheid dus…) toch naïef”….

    En nu ook weer “Ze zullen er wel geld aan verdienen”, en daarom doet de regering dat.
    Neen, beste lieden.
    Zolang als er geld is zal de islam ontzien worden en alles wat daar mee te maken heeft vertroeteld en financieel gesteund.
    Dat die grachtengordel-zorguitvreters daarop kunnen inspelen omdat ze dat allemaal allang wisten is natuurlijk logisch.
    Maar verkijk je daar toch niet op.
    Het is de regering die het spel speelt.

    Dáár gáát het over.
    Vandaar dat Wilders stelselmatig vernietigd moet worden door ALLE andere partijen die in hetzelfde verbond zijn verenigd.
    Namelijk diezelfde criminele overheid…
    Die weer in dienst is van de EU… die weer de opdrachten van de dáár weer boven hangende machten moet uitvoeren.

    Het trachten te vernietigen van elke vorm van tegenstand tegen dàtgene wat de overheid wil, is heden ten dage in ALLE landen van West Europa aan de orde van de dag.
    En dit alles door het financieren van bewegingen die voor het gemak “Links” genoemd worden.
    Net zoals de strijd tegen de tegenstanders van de overheid voor het gemak onder het mom van het bestrijden van “Extreem-Rechts-Racisme” valt.

    Het probleem voor al dat gajes is alléén dat de tegenstand tegen die frauduleuze landsverrderlijke regeringen elke dag sterker en sterker wordt.

    Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Als de gelukzoekers weten dat ze niet teruggestuurd worden dan vraag je toch om moeilijkheden?

  Liked by 1 persoon

 6. theresageissler zegt:

  En dat allemaal in dat onafhankelijke Zwitserland!
  Maar in de EU of niet in de EU, niemand lijkt hieraan te ontkomen!

  Liked by 1 persoon

 7. Flo zegt:

  Iedereen ziet het,behalve die lamlullen in Den Haag .

  Like

 8. Rapunzel zegt:

  Mijn dochter heeft het aangelegd met een Canadees, leuke knul, niet lui en ook niet dom.
  Hij is in juni met haar mee naar NL gekomen en had in augustus vast werk, 40 uur pw in wisseldienst wat betekent soms avond- en of nachtdiensten. Hij heeft onlangs een fiets gekocht om niet meer lopend naar zijn werk te hoeven. Maar, geboren en opgegroeid in een gebied waar het erg bergachtig is was zijn fietservaring nogal beperkt. Daarom ’s avonds oefenen in de stad, als het niet zo druk is.
  Mijn dochter heeft een vast contract en dat moet ook want zij moet bewijzen dat ze hem kan onderhouden mocht hij werkeloos worden. Verder 60 pagina’s papieren invullen voor zijn visa verlengd wordt, wat ze o.a. willen zien is een verklaring dat hij niet al stiekem in Canada met een ander getrouwd is!
  En die achterlijke onwillige islamitische uitvreters zoals hier boven beschreven krijgen alles maar in de schoot geworpen. En al zijn ze met vier van die meurende besnorde schommelschepen getrouwd dan mogen die ook gewoon overkomen met een zooitje analfabete pokkenjong in hun kielzog.
  Hoewel 40 jaar ervaring met dit tuig het tegendeel bewijst denken de goedmensen blijkbaar nog steeds dat er een dag komt dat ze ons dankbaar zullen zijn. Knettergek.

  Liked by 3 people

  • Yvonne zegt:

   Iemand van goede wil moet idd alles kunnen aan tonen,ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat zomaar iedereen die niets bijdraagt binnen huppelt, het loopt de spuigaten uit

   Like

  • Republikein zegt:

   Was er in Canada geen werk?
   Kom maar binnen dan, de wereld is een gekkenhuis en hier staat het hoofdkantoor.
   Wel eens naar https://www.skoften.net/item/probleemwijken_-_de_wielenpolle
   gekeken?
   Allemaal gekkies.
   Maar nog maar eens, want ongelijk is een bult, er zijn meer ratten met dassen dan met staarten, eigenlijk ben ik de grootste gek, het zal wel karma wezen.

   Like

   • Rapunzel zegt:

    Ja hoor Republikein, in Canada was er ook werk, ze hebben daar een jaar gewoond en gewerkt. Maar dat is het punt niet, het gaat hier om een relatie (al 4 jaar samen) tussen 2 blanke niet islamitische mensen uit verschillende landen die Westers georiënteerd zijn.
    En dat je dan dus hemel & aarde moet bewegen om samen te kunnen zijn waar een analfabete islamiet uit Somalië alleen zijn paspoort weg hoeft te flikkeren en hij komt hier in aanmerking voor “gezinshereniging” 10 x met al zijn vrouwen en daarna familie, buren en tegen betaling het hele dorp met het ene schijnhuwelijk na het andere.

    Gezien uw nickname kunt u beter een briefje naar Maxima sturen met de vraag of er in Argentinië geen werk was?

    Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Tegen zoveel vernuft kan ik niet op.
    Gefeliciteerd.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Wat U op “om 20:50 “schreef heb ik in de loop der jaren al meer van anderen gehoord/gelezen.
   Europeanen, Nederlanders wordt het moeilijk gemaakt om met iemand te trouwen uit een niet EU-land.
   Wat de toestemming betreft om in een ECHT immigratieland te gaan wonen ? ? ( NEDERLAND is geen immigratieland, het is een EMIGRATIELAND…………).
   Daar gaat een hoop rompslomp aan vooraf.
   1) Je moet nog in ’t betreffende quota terecht kunnen.
   2) Je moet een borg in dat land hebben, die er borg voor staat [ tot in de 1000-den Dollars ] dat je niet ten laste van de Staat komt, maar zij alle kosten zullen dragen.
   3) Papieren ondertekenen waarin je onderkent dat je nieuwe Land het Recht heeft je te deporteren in geval van ongerechtigheden tegen die Staat.
   4) Als je schriftelijke toestemming krijgt uit dat land, wordt je uitgenodigd op een consulaat van hen.
   5) Daar moet je de papieren inleveren en bij toestemming nodigen ze je uit naast de vlag van hun land te gaan staan en de Engelse woorden na zeggen die ze je voorschotelen.
   Het behelst zo’n beetje dat je geen verkeerde dingen doet in strijd met hun grondwet, etc etc.
   Je moet een puntje van de vlag beethouden en plechtig beloven etc.
   6) Om de Nationaliteit/ Paspoort van dat land te krijgen moet je onafgebroken 5 jaar lang in dat land zijn.
   Je mag dus niet een “snoepreisje” terug maken zoals die z.g.n. “Vluchtelingen”nu doen.
   Zo was het teminste in 1960 en dat gold voor U.S.A.
   Hoe een-en-ander nu is weet ik niet.
   En of je ZAKGELD krijgt………….

   je moet zo snel mogelijk gaan werken ook al is dat beneden je schooling.
   Maar al die miljoenen die nu naar EU/NL komen zijn natuurlijk geen immigranten, het zijn immers ZIELIGE VLUCHTELINGEN.

   Liked by 1 persoon

   • Rapunzel zegt:

    Goed gezien Delamontagne. Daarom is het ook zulke quatsch dat we immigranten nodig hebben om hier te werken want degene die zó mogen komen én blijven zijn te stom om te werken in een kenniseconomie als de onze, als ze al willen werken wat meestal niet het geval is.
    En een blanke Canadees met een IT achtergrond die met één hand op zijn rug en een vinger in zijn neus Ipad’s repareert moet van alles overhoop halen om hier te mogen blijven zelfs al werkt hij, betaalt belasting en spreekt Engels waar je overal mee terecht kan in het bedrijfsleven.
    Toen hij hier net was moesten ze naar de IND in Rotterdam om in te schrijven. Op de toiletten daar hangen overal getekende gebruiksaanwijzingen over hoe je je behoefte doet als het niet gewoon op straat of in een gat in de grond is. Een hele debielenuitleg voor analfabeten uit Tokkie-Tokkië, een how to vanaf de deur op slot draaien tot eerst je broek naar beneden tot afvegen met papier tot doorspoelen!
    Zo 8terlijk zijn de gemiddelde binnenkomers.

    Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Het Allergrootste Gevaar zijn “Onze Leiders”, of hoe je ze ook wil noemen. Zij hebben al deze ellende over ons uitgestort en w-Eu naar de filistijnen geholpen. Maar ook het onverschillige en domme kiezersvolk is hier debet aan. Jéééééé, wat een ingedut zootje! Blij dat het leven eindig is!

  Liked by 1 persoon

 10. kraftavilqa zegt:

  Ik dacht toch dat de Zwitsers verstandiger waren – ze zijn ook niet voor niets buiten de eu gebleven – en niet zoveel geduld hadden met bewezen parasieten. En inderdaad retour afzender die zooi en is de afzender onbekend dan doen we er wel een gooi naar (je bent bruin dus je hoort ergens in Afrika), moet je ’s zien hoe plotsklaps ze eenmaal in het vliegtuig naar woeloewoeloeland zich herinneren uit welk land ze ook alweer afkomstig zijn, nou pech gehad we zetten je af in woeloewoeloeland en je ziet zelf maar hoe je van daar naar klootzakkistan komt, je was ook bijdehand genoeg om naar Europa te komen dus van woeloewoeloeland naar klootzakkistan zal je ook wel lukken. “Ja maar in klootzakkistan word ik vervolgd door de revolutionaire peripathetische balbeukers van de Grote Somnifeer omdat ik niet geloof in de Grote Klootzak.” Ach gut dikke pech, niet ons probleem ies koeltoer weejewel.

  Like

 11. Jackholland zegt:

  Waarom verbaasd ? Somaliërs eritreers etc hebben meer gelijkenis qua intelligentie afkomst groepsgedrag en sexdrive met een bonobo dan met een westerse Europeaan. Bonobo s voeren we beperkt in en sluiten we op in een groepsverblijf in Artis .

  Liked by 1 persoon

 12. eva110 zegt:

  Moet eerlijk zeggen dat ik afgelopen week ergens langsreed en een Afrikaan met een bezem zag vegen, reed bijna tegen de stoeprand van verbazing.

  Like

 13. Astrid zegt:

  Eigenlijk zijn moslims gewoon arrogante narcisten die in het psychologische kleuterstadium zijn blijven hangen van stampvoeten en smijten met andermans spullen. En daar moet je dus nooit aan toegeven, maar ze wel [en vooral] met duidelijke spelregels confronteren en die natuurlijk ook handhaven met strenge hand. Op kinderachtig geklaag moet men nooit ingaan. Zie wat de klaagnegers voor onrust lopen te stoken met hun vermeende zwartepiettrauma’s.
  Maar ja, linkse empathisanten en onhebbelijke narcissisten zijn twee handen op één buik. Geef ze beiden een straffe heropvoeding, tot ze eindelijk eens wat nederiger leren worden.
  Waar wij in het Westen over het algemeen reeds verlicht en bewust zijn, blijven de moslims almaar ronddolen in hun eigen narcistische utopieën. Dus hebben ze hardere levenslessen nodig… Ze hadden sowieso nooit massaal naar Europa en elders mogen komen. In de VS moet je een eed afleggen en trouw beloven aan het gastland. In Japan zijn ze nog veel strenger en zie daar, nauwelijks moslims en nauwelijks aanslagen uit die hoek.

  Like

 14. Qvic zegt:

  Wat hulpverleners bij deze immigratie personen niet kunnen of willen begrijpen is dat die immigranten door hun onwil eigenlijk continu toch hun zin krijgen. Als ze naar een soort strafkamp zouden gaan en daar enkel privileges kunnen krijgen, mits zij zich gaan gedragen en handelen naar onze maatstaven. Als zij dan niet meewerken, dan leven zij zonder enig privileges en komen dan nooit buiten dit kamp. Dat is dan hun eigen keus. Privileges moeten zij verdienen en niet zoals het nu gaat, dat zij die gewoon eisen. Immigranten zijn net als verwende kleine kinderen, deze moet je ook aanpakken als kleine verwende kinderen. Ga je deze softie behandelen, dan worden het krengen die enkel een VIP behandeling voor alles eisen. Zonder dat daar een tegen presentatie tegenover staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s