De politieke agenda van Trump 2.0

(Door: Johannes Vervloed)

Als de polls kloppen keert Donald Trump terug in het Witte Huis. Wat zou dat voor de wereld en voor de VS betekenen? Voor Trump is er veel unfinished business. Een einde aan de oorlog in Oekraïne, vrede in het Midden-Oosten, China kaltgesteltAmerica Great Again en het voltooien van de muur om de illegale immigratie te stoppen, afrekenen met de invloed van particuliere belangen (drain the swamp) en een bloeiende economie. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De politieke agenda van Trump 2.0

  1. dutchess43 zegt:

    Als mens vind ik Trump een disgusting persoon.

    Maar als president is hij op dit moment het beste wat de USA kan overkomen.

    Geliked door 1 persoon

  2. nemo zegt:

    Als ik dit lees, krijg ik de indruk dat de Messias terugkomt. Dus Trump heeft de 61 miljard aan het corrupte Selensky-regime goedgekeurd omdat Duda hem had overgehaald Oekraïne sterk te maken zodat de vredesonderhandelingen succesvoller zouden zijn.
    Tot nu toe zijn er in totaal 700.000 jonge mannen gesneuveld. Tot het einde van het jaar zullen er tot 1000 per dag bijkomen.

    Dit is dus prijzenswaardige realpolitik, zegt de auteur en voormalig diplomaat, die de oorlogen waarschijnlijk vanuit zijn leunstoel heeft uitgevochten.

    Like

  3. Ravian zegt:

    “Autocratische leiders als Poetin en Xi hadden respect voor de macht van de VS en diens leider. Een inval in Oekraïne durfde Poetin tijdens Trumps eerste termijn niet aan.”

    Wat een vette misser…

    Ten eerste is enkel Xi een autocratische leider, Rusland heeft namelijk gewoon een democratisch systeem, dat sterke overeenkomsten vertoond met dat van Frankrijk.

    Ten tweede was een “inval van Poetin in Oekraïne” ten tijde van het presidentschap van Trump niet nodig, omdat de Deep State plannen voor Oekraïne (en Rusland) toen in de ijskast stonden.

    Meneer Vervloed heeft blijkbaar gemist dat de situatie in Oekraïne pas met het (frauduleus) aantreden van Biden ontspoort is, omdat onder Biden de Deep State plannen, onder aanvoering van Nuland, ontdooit en opnieuw in gang gezet zijn, wat de Russen geen andere keuze meer liet dan in te grijpen.

    En dit is tevens waarom een werkelijke vrede met Oekraïne (en diens Deep State meesters) er niet meer in zit.

    De Russen gaan namelijk niet elke vier jaar, bij elke al dan niet frauduleuze Amerikaanse verkiezing dus, opnieuw een existentiële dreiging voor 144 miljoen Russen riskeren.

    Dat “effe vrede met de Russen sluiten” van Trump, tenzij hij feitelijk gewoon een totale Oekraïense capitulatie en hereniging met de Russische Federatie accepteert, ga ik dus eerst nog eens moeten zien gebeuren…

    Geliked door 1 persoon

  4. leeuw7 zegt:

    Ook Donald Trump is net als Joe Biden een domme puppet (marionet!)

    van de criminele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristen!!

    Geliked door 1 persoon

  5. stradivotsi zegt:

    Geloof maar in hollywood , en slaap lekker een doornfukking roosje

    als polls kloppen ja hoor, nou pols met één S klopt bij mij op tijd alvast

    Geliked door 1 persoon

    • 007lucia zegt:

      Menigéén heeft niet door dat steeds maar op/in de achtergrond dezelfde trein door raast..alleen hij doet een paar andere stations aan, anders zou het teveel opvallen..mensen letten teveel op de stations, die de trein aan doet..ze zouden veel meer oog moeten hebben voor waar de treinreis naar toe gaat

      Like

  6. pepo Copyright zegt:

    Het is allemaal een toneelstuk dat wordt opgevoerd door de zionisten.

    Think again .

    Als hij nóg steeds de 💉 promoot én politieke gevangenen (die de waarheid vertellen) niet heeft vrijgelaten in zijn presidents periode en zo zijn er nóg meerdere dingen op te noemen dat bewijst dat hij ook een zionist is en gewoon de nwo agenda uitrolt.

    Like

Plaats een reactie