Niet om vrede te brengen, maar om oorlog te voeren. De achtergrond van het Europese project

(Door: John Laughland)

Vandaag precies 67 jaar geleden werd de EGKS opgericht – de voorloper van de huidige Europese Unie. Nog altijd wordt de ware reden van oprichting verbloemd met een zoetsappig discours over ‘vrede’. Lees hier het echte verhaal.

In discussies over de Europese Unie (EU) wordt op enig moment altijd naar voren gebracht dat het uiteindelijk allemaal zou gaan om ‘vrede’. Vanwege het bestaan van soevereine natiestaten zou Europa in twee rampzalige oorlogen zijn gestort die vervolgens de hele wereld naar de afgrond leidden; en slechts door natiestaten te vervangen en hun soevereiniteit te doen opgaan in een supranationale organisatie zou herhaling daarvan sinds 1945 zijn uitgebleven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Niet om vrede te brengen, maar om oorlog te voeren. De achtergrond van het Europese project

  1. olieklippie zegt:

    mag nu toch echt hopen dat de mensen nu wel verstandig zijn in juni, dus MASSAAL op de Anti Eu partijen gaan stemmen.

    Wij moeten zorgen dat deze oorlogszuchtige ondemocratische Eu een kop kleiner wordt gemaakt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Helemaal mee eens. De EU betekent de algehele ondergang van Europa al tekenen zijn goed zichtbaar. Toevallig was ik zaterdag in Hoorn waar FvD haar campagne voerde voor de EU verkiezingen er stond een handjevol mensen dus het grote gros wil geen vrede en zijn de mede verraders van eigen land en volk. Maar goed dat blijkt toch in de gene te zitten tijdens WOII waren 1 op 3 Nederlanders fout. Niets van de geschiedenis geleerd die zich nu aan het herhalen is.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie