Linkse studenten vereren Hamas in UvA-groepsapp en noemen Joodse docent “kakkerlak”

(Door: “NieuwRechts”)

In een besloten appgroep genaamd “UvA for Palestine” worden berichten uitgewisseld over het legitimeren van gewapend verzet en steun voor Hamas. De Telegraaf heeft inzage gekregen in deze groep, waarin de meningen over de steun aan de Palestijnen sterk uiteenlopen. De gesprekken onthullen dat er de afgelopen weken continu tips zijn gedeeld om de politie te ontwijken en tegen te werken, met als doel de politie uit te putten.

De groep bestaat uit een diverse groep activisten, sommigen verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en anderen niet. Naast praktische tips wordt er ook veel gediscussieerd over ideologie. Dit zorgt voor spanningen, omdat leden moeten balanceren tussen radicale ideeën en de publieke opinie. Er is consensus dat men vreedzaam moet blijven voor de media om draagvlak te behouden, maar er is verdeeldheid over de beste strategieën. Terwijl sommigen het verbranden van de Israëlische vlag toejuichen, vinden anderen dit onverstandig vanwege mogelijke negatieve beeldvorming.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Linkse studenten vereren Hamas in UvA-groepsapp en noemen Joodse docent “kakkerlak”

  1. leeuw7 zegt:

    Wie anders dan het Westen kan vanuit Gods ogen als ‘hoer’ worden gekenmerkt? In naam weliswaar ‘christelijk’ (althans, vooral de Verenigde Staten), maar ondertussen exact het tegenovergestelde doend van wat Jezus Christus leerde. Het bouwde een militair imperium met 800 buitenlandse bases op, het bombardeerde tal van landen met miljoenen onschuldige slachtoffers als gevolg, het promoot (met steun van christelijke kerken en partijen) ideologieën die de natuurlijke scheppingsorde van God omkeren, bespotten en verkrachten (de LGBTQ/Transgender agenda, waarbij zelfs de geslachtsdelen van kinderen worden verminkt).

    Ook deze islamitische parasieten zijn een vloek voor Nederland en Europa,het afgrijselijke sprookjes boek de Koran leert deze psychopaten Christenen,Joden en andersdenkenden te haten!!

    Het GOD hatende Nederland is rot tot in de nerven!! Al GODS inzettingen zijn van overheidswege overtreden!!

    Geliked door 2 people

  2. leeuw7 zegt:

    Handelingen 19: 18,19,20.!!

    Wie tot bekering en geloof is gekomen, heeft niets meer op te houden. Alle eigendunk en alles wat hen gevangen heeft gehouden, wordt als zonde beleden. Onder hen die tot geloof zijn gekomen, zijn velen die toverkunsten hadden bedreven. Ze hadden zich in deze occulte bezigheden bekwaamd door middel van boeken. Die boeken verzamelen ze en steken er de brand in. Hierdoor kan niemand anders er nog schade door oplopen. 

    Pas nadat de boeken zijn verbrand, berekenen ze de waarde ervan. Als ze de waarde hadden berekend voordat ze werden verbrand, hadden ze zich misschien toch nog bedacht. Er is dan ook voor een vermogen in rook opgegaan

    Koranverbranding in Arnhem rustig verlopen; Marcouch afwezig!!

    Pegida-voorman Edwin Wagensveld heeft zaterdagmiddag in Arnhem een koran verbrand. De actie verliep rustig en zonder incidenten, in tegenstelling tot eerdere pogingen. Opvallend was de afwezigheid van burgemeester Ahmed Marcouch, die voor één dag het stokje overdroeg aan de locoburgemeester.

    De Koran is aantoonbaar een antisemitisch – antichristelijk boek wat alleen maar ellende veroorzaakt!!

    Het WOORD van de LEVENDE GOD,De Bijbel wijst eerst naar onszelf!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 2 people

  3. Frits ter Weele zegt:

    En wie financiert die Jodenhaat en onrust bewust ? George Adolf Soros

    Geliked door 5 people

  4. boorzalf zegt:

    Dat schorriemorrie oppakken en deporteren naar de Gazastrook.

    Geliked door 4 people

  5. Julia zegt:

    Ongelooflijk allemaal te danken aan die linkse fascistische regering in dit landje van vergane glorie voorheen Nederland. De algehele multi culti vergaarbak hebben wij te danken aan het linkse betonrot dat hier jaren aan heeft gewerkt om heel Nederland naar de gallemiezen te helpen. De alghele allochtone bende wordt hier als god in een paradijs in de watten gelegd en de grootste klappen krijgen de autochtone Nederlanders die hier zelfs nog financieel voor worden uitgebuit. Als er geen maatregelen worden genomen, komt het totale aantal asielverzoeken uit tussen de 49.800 en 78.500. Het aantal benodigde opvangplekken zal daarom ook verder toenemen. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers verwacht dat dat er volgend jaar januari 97.500. Er kan nog meer bij de situatie is nu al niet meer houdbaar het hele land wordt een grote moslim enclave waarvan de gevolgen desastreus zullen zijn. https://niburu.co/het-complot/19699-en-weer-komt-george-soros-tevoorschijn-bij-studentenprotesten-in-amsterdam.

    Geliked door 2 people

    • Beschimmeld Kaasje zegt:

      De Oranjes en de VVD en nog wat Clubs waren het samen eens over de diversiteit.

      De tyfuszooi is toch voor het plebs die het Zelf mogen oplossen je weet wel de leuze Samen .

      Hun de centen , Jij de ellende . En Ze hebben er een tyfuszooi van gemaakt.

      Bomaanslagen , criminaliteit , moord en doodslag hele steden vol geimporteerd.

      Het zogenaamde verdienmodel voor bepaalde Clubs en Clubleden en Families.

      https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

      Like

  6. Ravian zegt:

    Mooi inkijkje in de activistische linkse keuken…

    En dan moet je bedenken dat een gedeelte van dit tuig is voorbestemd om de “hoog geschoolde” toekomstige leiders van ons land te worden.

    Dit is dan tevens de wijze waarop de huidige linkse ‘leiders’ in het verleden ‘hoog geschoold’ zijn, want dit ‘linkse probleempje’ bestaat inmiddels al heel wat jaartjes op de Nederlandse universiteiten.

    Al zo’n beetje vanaf de ‘hippie tijd’ zal ik maar zeggen.

    Voor het geval u zich nog afvraagt “hoe het toch allemaal zo gekomen is”…

    En voor het geval u nog in de illusie verkeert dat dit allemaal toevallig zo gegroeid is, dit is vanaf het onwelriekende begin tot het stinkende einde door de socialisten gepland en uitgevoerd.

    “De lange mars door de instituties” noemde de door “cultureel Marxist” (klootzak) Gramsci geïnspireerde linkse klootzakken dit destijds.

    Het doel was de hele ‘elite’ toplaag in het Westen links te indoctrineren, en op die wijze alle bestuurlijke organen te infiltreren en te domineren.

    Slechts één blik op de politieke affiliatie van het ambtenaren apparaat, de media, en andere organisaties met directe of indirecte politieke macht is vervolgens voldoende.

    Het is enkel PvdA, D66, en GL, wat daar de klok slaat.

    Maar voor de rest is Nederland een democratie, LOL

    Nog niet misschien…

    Alles waar de Russische democratie, veelal valselijk, van beschuldigd wordt is in “het vrije democratische Westen” gewoon alledaagse realiteit.

    Het herstellen van onze Westerse democratieën begint vervolgens op de universiteiten, gewoon omdat de kraan dicht moet alvorens je kunt gaan dweilen.

    En maakt u zich geen illusies, wat in een halve eeuw is opgebouwd ga je niet ‘effe’ terug kunnen draaien.

    Ook als we links nu uit het zadel wippen gaan we dus nog jarenlang met die lui opgescheept zitten, en gaan die ons bij elke stap richting democratie dwars zitten en in de weg lopen, zo zijn die klootzakken nu eenmaal.

    In Rusland zie je dit al sinds 1991, want wat onze linkse klootzakken daar “de (heilige) oppositie” noemen zijn gewoon de uit hun macht gezette communisten die pogen die macht terug te veroveren, waarbij het linkse doel (zoals gewoonlijk) alle smerige middelen heiligt.

    Het gaat dus een lange moeizame weg wezen die we af zullen moeten leggen…

    Geliked door 7 people

  7. Tukker24 zegt:

    Het College van Bestuur kan tot schorsing van deze studenten overgaan. Daarnaast kan ze een toegangsverbod opleggen voor alle gebouwen van de UvA.

    Geliked door 1 persoon

  8. skippy zegt:

    tussendoor: de nieuwe premier van Nederland word…Renske Leijten

    Geliked door 1 persoon

  9. stradivotsi zegt:

    Als je je mannetje niet kunt staan ben je op alle fonten verloren. Ik heb een hekel aan laf in de rug anvallen en geschreeuw. Dat gepiep en gekraak veeg ik mijn kont aan af. Het is maar een minderheid, groot in beeld gebrachte………..

    Like

  10. karton zegt:

    @ leeuw7 op 12-5-2024 om 16.42 u.

    Ik weet dat het vechten tegen de bierkaai is, maar…… “al gods inzettingen zijn van overheidswege overtreden” lees ik tot mijn ontzetting. Wie is hier nou gvd de “baas” ? Die god van jou of de overheid ? Die god laat alles gebeuren en na 100-duizenden doden stopt de ellende en alle gelovigen jubelen : “de Heere is groot en één en al goedertierenheid ….. hij stopte de oorlog!” Wát een waanzin ! Zalig zijn de gelovigen …… maar geef mij maar een BosscheBol of Grönniger Kouke.

    Like

Plaats een reactie