ER IS EEN OLIFANT IN DE KAMER…

(Door: “Driek”)

Ondanks de rijkelijk toebedeelde giften van de overheid aan die mohammedaanse zandprimaten blijven ze een bron van ergernis. De Nederlandse burger kan daar tegen protesteren tot hij een ons weegt. We staan met onze armen over elkaar en zien hoe ons vaderland wordt gesloopt door islamieten die nauwelijks kunnen lezen en schrijven. Doch de Nederlanders zien niet de kolossale olifant in de kamer. Liever kijken de burgers de andere kant op in plaats van het gevaar onder ogen te zien. Maar wat niet weet wat niet deert, denkt de naïeve burger.

Door de komst van al die mohammedanen is de woningnood schrikbarend gestegen. Maar blijkbaar huist de Nederlander veel liever in een caravan of een lekkende tent dan in een gerieflijk huis met centrale verwarming. De Nederlandse burger wacht al ruim tien jaar op een woning, alle registers worden opengetrokken om al dat woestijnvolk liefdevol te ontvangen. Maar waarom komt de Nederlandse burger niet in opstand? Zijn we nu werkelijk al volkomen murw geslagen?

Al in 1950 telde Nederland tien miljoen inwoners. Nederland kon toen al zijn onderdanen geen toekomst meer bieden, reden waarom honderdduizenden mensen emigreerden. De Nederlandse regering stimuleerde enthousiast hun vertrek, want ze voorzag een ongekende bevolkingsdichtheid.

Vooral in gereformeerde en katholieke gezinnen was het aantal kinderen groot en de geestelijke leiders deden er toen alles aan dat zo te houden. Maar Nederland werd te vol en de enorme woningnood maakte dat zonneklaar. Edoch, beste lezer, waarom herbergt Nederland al die Afrikanen? Wat voor belang heeft Nederland bij al dat schorremorrie? Is er sprake om Nederland om te vormen tot een grijze massa van horigen? Want het is toch niet normaal dat al die zogenaamde vluchtelingen worden ondergebracht in hotels en luxe passagiersschepen en de schaars vrijkomende woningen?

In de jaren ´30 werden Joden als niet welkome vreemdelingen beschouwd, maar de Nederlandse regering moest tenslotte ergens met die Joden naartoe. Op de Drentse heide werd een afgelegen plek vrijgemaakt, zodat koningin Wilhelmina de confrontatie met die vluchtende Joden kon vermijden. Weliswaar kregen de Joden niet de behandeling die asielzoekers ten deel valt. Een asielzoeker krijgt zakgeld, eten en drinken, ziektekostenverzekering en een huis. Ook worden splinternieuwe fietsen aan die lieden uitgedeeld. De Joodse vluchtelingen kregen toen niemendal.

Maar ondanks dat de Nederlandse regering die roversbende met open armen ontvangt, hebben die licht getinte lieden geen enkel respect voor de eigendommen van de Nederlander. De enige oplossing is om al die volgelingen van Mohammed met hun enorme aanhang voorgoed uit Nederland te verwijderen. Ik weet zeker dat het kleedjesvolk in hun landen van herkomst van harte welkom worden geheten.

Nederland moet er voor de Nederlanders zijn.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op ER IS EEN OLIFANT IN DE KAMER…

  1. rhgeggink zegt:

    Helemaal juist beste Driek, of moet ik zeggen; helaas…? Ja laatste is correct..!

    Like

  2. karton zegt:

    dhr. Wagensveld gaat wéér een koran verbranden in Arnhem, de stad van geitenneuker Makoets. Deze mafketel, Makoets dus, zou eveneens in de fik gestoken moeten worden; deze idioot heeft méér opvangplekken voor “vluchtelingen” geregeld in Arnhem als dat hem was gevraagd, de gore bruinwerker ! Naast Vitesse, is geheel Arnhem ten dode opgeschreven met een analfabeet als “burgemeester”.

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Zolang het systeem verkracht wordt door de linkse en christelijke partijen zal het land, de cultuur, de welvaart en de samenleving naar de verdommenis gaan !!

    Like

  4. Jan j zegt:

    ik betwijfel of dat klootjesvolk in de landen van herkomst welkom zijn. Eerder denk ik dat ze blij zijn dat deze niet productieven weg zijn naar het land van melk en honin. Iedereen tevreden toch?

    dat de autochtone burger ermee opgescheept zit is hij zelf schuld. Had hij maar op andere partijen moeten stemmen en niet op de landverraders die deze onnozelen geïndoctrineerd hebben. De islamieten die gehersenspoeld zijn worden welkom geheten door de Nederlanders die gehersenspoeld zijn

    Like

  5. 007lucia zegt:

    Tja, dat is een potje logica en het probleem fileren

    van de bovenste plank Hr Driek

    maar het volk staat alleen nog maar op

    om te feesten en wat snaaibaars te halen

    de doorsnee-nederlander lijdt aan een ingegroeide reet aan/in de bank

    Like

  6. Mike zegt:

    Hopen kan altijd maar de realiteit is dat Nederlandse vrouwen nauwelijks nog kinderen krijgen. Het vruchtbaarheidscijfer is al 15jr aan het dalen en heeft nu een nieuw dieptepunt bereikt van 1,49 kind per vrouw. Mohammedanen hoeven niet eens te vechten om dit land te veroveren. Het wordt ze gewoon op een zilveren plaatje aangeboden. Gratis en voor niets. Aan alles kan je zien dat we in de eindtijd leven (totaal disrespect voor ouderen en al het andere. Het draait puur om geld en uiterlijke schijn) en het gelukkig niet lang meer zal duren voordat Jezus terug keert en voor eens en altijd orde op zaken zal stellen. Het ritueel voor de bouw van de 3e tempel waar de antichrist plaats zal nemen is al geweest. Het westen heeft God bij het grof vuil gezet en daarmee de poorten van de hel wagenwijd opengezet. Er staat ergens in Openbaringen dat God mensen gek zal maken. Dat is wat je nu ziet met leiders die het westen zelf van binnenuit vernietigen met klimaatwaanzin, met woke etc. Geen mens gaat dit tegenhouden. God’s molens malen langzaam maar met uiterste precisie. Ook een gezegende dag gewenst

    Like

  7. Renato zegt:

    Egypte, UAE, Qatar, SA en Kuweit hebben hun grenzen potdicht gespannen met scheermesdraad. Zij hebben de EU bovendien gewaarschuwd voor een invasie. Het plan van Uncle Sam om dit prachtige continent voor eigen gewin om zeep te helpen voert gestaag tot de volledige instorting. Serge Borte Bokwango, een voormalig Congolese diplomaat van de VN heeft hier al jaren geleden voor gewaarschuwd dat we overspoeld zullen worden met geteisem uit Afrika.

    Like

  8. Willem zegt:

    Ik ben 68, krijg geen nieuw huis en ook geen nieuwe fiets, moet alles zelf betalen.

    Like

  9. Harry zegt:

    Goed gezien , Driek !

    Hélemaal to the point !

    Like

  10. ruud van hagen zegt:

    341 jqqr geleden werden de moslims bij Wenen verslagen door Europeanen en terug gedreven met een leger van 300.000 man warem zij niet opgewsssen tegen de mensen die zij onderdrukten. Nu is de situatie veranderd, door in alle lagen van beslssende regels bij overheden en gemeentes hebben ze al de macht, het wachten is op de geplande oorlog met oekraine tegen Rusland, alle weerbare mannen naar het front, en ze hebben Europ voor het oprapen

    Like

  11. Ravian zegt:

    “Ondanks de rijkelijk toebedeelde giften van de overheid aan die mohammedaanse zandprimaten blijven ze een bron van ergernis.”

    Ondanks = dankzij…

    Like

Plaats een reactie