Wordt in de VS een staatsgreep ontrafeld?

Screenshot_276

(Door: “D.G. Neree”)

De gebeurtenissen in de Verenigde Staten zijn hallucinant. Een drama waar Shakespeare zijn vingers bij afgelikt zou hebben. Het hele verhaal van Russische beïnvloeding van de verkiezingen, tot aan de absurde beschuldiging dat Trump samen zou spannen met Poetin, is als een boemerang teruggevlogen naar de Clintons en de Democratische Partij (met een Obama, die op zijn nagels bijt, op de achtergrond). Maar deze boemerang heeft opeens een nucleaire lading gekregen nu het meervoudige schandaal rond de Clintons (top geheime documenten op haar persoonlijke, onbeveiligde telefoon/computers opslaan, de malversaties van de Clinton Foundation, de verdachte giften van buitenlandse mogendheden en het smeergeld dat ze kregen voor de verkoop van 20% van de Amerikaanse uraniumvoorraad aan de Russen) die op het punt staat om te ontploffen binnen de FBI en het Department of Justice (DoJ – Ministerie van Justitie).

Wat zich nu ontvouwt, is wat lijkt op een poging tot een staatsgreep. Persoonlijke mail van twee FBI-agenten onthult dat ook na de verkiezing van Donald Trump werd geprobeerd om hem ten val te brengen. Door deze twee mensen, die een buitenechtelijke relatie met elkaar hadden, is er vertrouwelijke informatie gelekt naar bevriende journalisten en binnen de FBI en het DoJ is er actief gefraudeerd om Trump ten val te brengen door enerzijds zonder grond het Rusland-onderzoek voort te zetten en anderzijds ieder onderzoek tegen de Clintons tegen te houden. De gebeurtenissen ontvouwen zich nu erg snel en het is onmogelijk om in een kort tijdsbestek uit te leggen wat er precies aan de hand is, aangezien er veel mensen bij betrokken zijn en de situatie uitermate complex is. De “liberalen” in Amerika haten Trump vrijwel eensgezind en de krachten in de Democratische Partij wapenen zich tegen deze verstoring van hun jarenlange status quo. Het gaat om hun voortbestaan en er zijn vele mensen die op dit moment zenuwachtig aan hun nek voelen of hun hoofd nog wel vast op hun schouders staat.

Wat in ieder geval duidelijk aan het worden is, is dat er inderdaad een moeras verstoord wordt. Het is aan het borrelen en er komen kwalijke dampen vrij. De situatie is niet van gevaar ontbloot. De aantijgingen tegen Trump worden voortgezet en hijzelf, denkt men,  zal op eieren moeten lopen om zelf niet door de methaangassen verbrand te worden. Maar ik denk dat Trump niet op de eieren zal lopen, maar ze zonder blikken of blozen zal vertrappen. Die eieren zijn het politiek correcte narratief waarbinnen de “liberalen” al die jaren hun complotten hebben kunnen smeden.

En natuurlijk geen woord hierover in de Nederlandse pers, waar men meer aandacht heeft voor dat lasterlijke leugenboek over Trump. Ik raad de lezer aan de komende dagen het nieuws (op het internet) te blijven volgen, want dit is nog maar net begonnen en als de lezers van “E.J. Bron” met links en video’s komen om deze gebeurtenissen duidelijker te maken, ben ik ze zeer erkentelijk.

Zie voor het laatste nieuws: www.zerohedge.com

Door:
“D.G. Neree”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Wordt in de VS een staatsgreep ontrafeld?

  1. Wachteres zegt:

    FULL SPEECH: President Donald Trump Davos Speech 1/26/18

    Trunmp gaat ondertussen gewoon door met het beschermen van de belangen van het Amerikaanse volk.

    Daar kan onze ‘elite’ nog alles van leren.

    Geliked door 2 people

    • Sabeltant zegt:

      Als je deze toespraak nou eens afzet op wat wij van die halve garen in Brussel te horen krijgen. De EU is alles wat de VS niet is.
      Geen grensbewaking, geen strikt toelatingsbeleid op basis van toegevoegde waarde voor de Europese economie, “leiders” die alles voor zich uitschuiven. Onderhandelingen op basis van “milieu”, “mensenrechten” en “vluchtelingenverdragen”
      Trump geeft zijn Amerikanen iets om trots op te zijn, trots op Amerika.
      En wat doet onze (marxistisch gedreven) EU, alles wat wij hebben opgebouwd wordt afgebroken, Zwarte Piet, Michiel de Ruyter, kerstfeest, Pasen en we worden steevast opgezadeld met “feesten” van lieden die ons haten.
      Ik denk dat de EU deze toespraak mooi in hun zak kunnen steken.
      Nu mag de EU weer verder mijmeren over windmolens en zonnepanelen en de ongebreidelde instroom van islamitische analfabeten die de Europese beschaving ten val zullen brengen.
      Hopelijk komen we de VS nog in tegen de tijd dat wij moeten vluchten.

      Geliked door 3 people

  2. Jan zegt:

    Now there are growing calls for President Trump to read the explosive memo during his State of the Union Address on Tuesday.
    ..
    http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/growing-calls-president-trump-read-explosive-fisa-memo-state-union-address/

    Like

  3. Taljaard zegt:

    Ga er maar vanuit dat zowel de Democraten als Republikeinen tijdens de verkiezingen van dat Russische gesteggel afwisten. En dat zij dit nu al meer dan een jaar fanatiek tegen elkaar aan het uitmelken zijn. Met het ene ”sensationele breaking news” item na het andere, wat dan bij nader inzien weer helemaal niets blijkt voor te stellen.
    Over en weer, wel te verstaan
    De Amerikanen een beetje kennende, in het bijzonder hun diep verdeelde en rabiaat partijdige media; wanneer er echt iets bewijsbaar en concreet aan de hand zou zijn geweest was dit allang ”gelekt”.
    En met heel veel bombarie en spektakel de wereld in geslingerd.
    Geloof er geen bal van.
    Niet over Trump.
    Maar net zo min over Clinton.

    Like

    • biebie zegt:

      Juist Taljaard en dan nog dat nep-nieuws van de NOS.
      Als ze hier bij de AIVD zo’n sublieme hackers hebben die hackers van het Witte Huis 2,5 jaar kunnen volgen zonder dat ze het bemerken dan maak je dat natuurlijk meteen openbaar zijn die sublieme hackers terstond niks meer waard.
      Dit lijkt wel erg veel op dat “zeer professioneel” Nederlands onderzoek van vlucht MH17 waar de verdachten ook schijnbaar 100% meewerkten om zichzelf te beschuldigen.

      Like

  4. D. G. Neree zegt:

    Die gateway pundit zit er scherp bovenop.

    Like

  5. Petra DeBoer zegt:

    Het gaat nu eerst om de memo die schijnbaar explosief is.

    De inhoud van de memo word komende week geopenbaard en waarschijnlijk door Trump zelf tijdens de State of the Union, komende dinsdag. Verschillende republikeinen hebben de inhoud al gelezen en het schijnt zeer ernstig te zijn. Erger dan Watergate.

    Via de hashtag #releasethememo is er veel informatie te lezen. Wie geen twitter heeft kan gewoon meelezen.

    In onderstaande artikel is info in het Nederlands.

    https://www.dotcomnieuws.com/nieuwe-wereldorde/release-the-memo/

    Like

  6. Petra DeBoer zegt:

    Grote kans dat de Nederlandse inlichtingendiensten een grote rol meespelen maar dan niet zoals de NOS nu denkt maar in het voordeel van Trump. Het is met verschillende zaken al zo, dat waar ze Trump van beschuldigen, als een boemerang op de linkse kerk en de democraten in de USA terug komt. De NOS kijkt niet verder dan hun neus lang is en focussen hun alleen op Russen die de Amerikanen gehackt hebben maar uit niks blijkt nog dat het de Russische regering is. En hoezo mag de Nederlandse inlichtingendiensten wel hacken??? Doen alle landen en de USA voorop.

    In onderstaande artikel van de NOS ook info over de gelekte mails van Obama.

    https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2213762-hackteam-aivd-gaf-fbi-cruciale-info-over-russische-inmenging-verkiezingen.html

    Geliked door 1 persoon

    • D. G. Neree zegt:

      De AIVD is volgens mij ook zo rot als een mispel. Politiek gestuurd.

      Like

      • Anna zegt:

        De pers hier in Nederland begint m.i. Met een “ klein “ berichtje over de AIVD omdat ze dit grote schandaal op den duur niet meer voor het Nederlandse publiek verborgen zullen kunnen houden….. Wij kunnen ook USA nieuws volgen!

        Obama wist al in 2014 dat er in het Witte Huis “ getapt “ werd en hij deed niets !!!!!! en Clinton maar “ onbeveiligd” mailen( die nu kwijt zijn) Obama was hard bezig Amerika te ondermijnen ( lees te ontmantelen) de bewijzen stapelen zich hard en snel op….. En het straks Trump in de schoenen proberen te schuiven….. !!!!

        Het is werkelijk walgelijk wat daar gebeurt.

        Like

    • Rookmelder zegt:

      @Petra, de NOS speelt het spelletje met de policor ratten mee, en bedoint zich van maffiapraktijken om te proberen de bijwijslast tegen Trump hard te maken op een manier waar de maffia zich ook mee bedient. En gluiperd Rutte -een ander woord heb ik niet voor hem- grijpt dit onderzoek en medewerking aan om de kuddedieren in Nederland ervan te overtuigen om 21 maart .a.s. voor de “Sleepwet” te stemmen, wat later ingezet wordt om uw -onwelgevallige- doen en laten opsocial media te kunnen screenen ! Je hebt/krijgt de indruk van een vooropgezet spelletje op de juiste tijd en plaats !

      Like

  7. Vederso zegt:

    Mee eens, Neree. En de Nederlandse media laten het (bijna) totaal afweten. Maar in Duitsland zijn de artikelen nog meer bevooroordeeld. Zelfs in Die Welt kan Trump geen goed doen.

    Like

  8. louis-portugal zegt:

    Ik sprak een antitrumper die me vertelde dat Trump -Muller wilde ontslaan maar tegengehouden werd door zijn advocatenteam dat dreigde op te stappen als hij dat zou doen.
    Fakenews zei Trump in Davos.
    Er is een hele rel overgemaakt in de V.S. en blijkbaar in de ned. pers.
    Trump heeft de hele tijd gezegd dat hij Muller niet zal ontslaan.
    Integendeel heeft de Trumpclub tientallenduizenden documenten bij Muller ingeleverd.
    Ik kan me ZEER goed voorstellen dat Trump hem niet gaat ontslaan want de schande wordt steeds groter,als Muller straks moet toegeven dat hij niets heeft kunnen vinden en dat heeft dan tig miljoenen gekost.
    Ik denk dat dat Mullers grootste probleem is.
    Hoe vertel ik het aan het amerikaanse volk???

    Like

  9. Penny Lain zegt:

    ‘Secret Society” Letterlijk en figuurlijk …….
    Texas Republican congressman Ratcliffe on ‘secret society’ referenced in Strzok texts…

    Geliked door 1 persoon

  10. Penny Lain zegt:

    Luister naar Carol Swain..The Inconvenient Truth About the Democratic Party..
    Did you know that the Democratic Party defended slavery, started the Civil War, founded the KKK, and fought against every major civil rights act in U.S. history? Watch as Carol Swain, professor of political science at Vanderbilt University, shares the inconvenient history of the Democratic Party.

    Like

  11. Rookmelder zegt:

    En prima artikel, om van te smullen en ik deel de mening van D.G dat Trump dit niet over zijn kant zal laten gaan – hij ruikt al stront, de deksel moet nog van de beerput- maar mogelijk nog wat langer wacht, tot het net zich zal sluiten en dan onverbiddelijk op alle toegestane wijzen zal en moet toeslaan, om dat liberale laffe en achterbakse bolwerk -voor de hem zo afgunstig en minachtend staande wereld- met geraas omver te werpen en een ieder daarin zijn straf niet zal ontlopen !

    Like

  12. Jan zegt:

    Documenten gepubliceerd

    The now-infamous memo was FINALLY released today! What we all have been too patiently waiting for. With the release of the memo, we finally have proof that, without a shadow of a doubt, the Clinton machine, powered by the Obama Administration, using the DNC as its main appendage, funded the creation of a false dossier, that they simultaneously leaked to the press and sold to the FBI, and then pressured top government employees to turn that into a FISA warrant, and more broadly into what the MSM refers to as the “Russia Investigation”.

    http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/watergate-x1000-msm-continues-ignore-fisa-memo-dangerous-terrifying/

    Gregg Jarrett: Criminal Acts by Comey, McCabe, Yates, Rosenstein, etc. Could Get 10 Years in Prison #FISAmemo (VIDEO)

    http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/gregg-jarrett-criminal-acts-comey-mccabe-yates-rosenstein-etc-get-10-years-prison-fisamemo-video/

    Rep. Nunes Speaks Out on Obama FBI-DOJ: “Type of Stuff that Happens in Banana Republic”

    Like

  13. Jan zegt:

    Dr. Sebastian Gorka: Ex-CIA director Brennan’s role in #Obamagate scandal revealed

    Like

  14. Jan zegt:

    FBI is een complete farce, ondervraagt Russische bokser die Trump ontmoette

    A Russian mixed martial arts fighter who has connections with President Donald Trump, the president’s personal attorney Michael Cohen and Russian President Vladimir Putin was questioned this week by the FBI, his manager confirmed Saturday.

    http://www.thegatewaypundit.com/2018/04/fbi-officially-becomes-a-national-joke-interviews-russian-fighter-trump-knew-in-2008/

    Like

  15. Jan zegt:

    Flynn moest om politieke redenen uitgeschakeld worden zoals nu blijkt

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/breaking-revelation-newly-discovered-handwritten-notes-show-fbi-discussed-framing-general-flynn-pure-political-reasons-video/

    🚨🚨 DEVELOPING…

    Unsealed FBI notes reveal the intent of the FBI’s 1/24/17 interview of Flynn:

    “What is our goal? Truth/Admission or to get him to lie, so we can prosecute [Flynn] or get him fired?”

    FBI Notes confirm it was all a pretext. pic.twitter.com/Y4IDyE4YZm

    — Techno Fog (@Techno_Fog) April 29, 2020

    Binnenkort weer vuurwerk

    Like

Plaats een reactie