Groep “jongeren” valt politieagenten aan in Goethe Galerie Jena

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Al meerdere maanden lang trekt een groep niet-Duitse jongeren door het stadscentrum van Jena en valt daarbij op door agressief gedrag. Nu schold een 17-jarige de agenten uit met de woorden “Jij kloten-Duitser hoeft mij helemaal niets te vertellen” evenals “Koerdistan boven alles”.

Woensdag had de politie het druk in de Goethe Galerie in Jena. Een 20-jarige Syriër had in een winkel twee horloges ter waarde van € 20,- gestolen. Daarbij werd hij door getuigen gezien, die de bewakingsdienst van het inkoopcentrum waarschuwden. De beide beveiligers spraken de jonge man aan, die daarop een van hen met zijn vuist in de nek sloeg. Toen hij opnieuw wilde uithalen, verzette de security-medewerker zich, waarbij hij zijn rechterhand verwondde. De beide beveiligers konden de man desondanks naar het kantoor van de winkel brengen. Op weg daarheen schold hij de beide mannen heftig uit en beledigde hen. Ook tegenover de politieagenten was de 20-jarige opstandig en schold hij hen uit.

De winkeldief behoort tot een groep jongelui van niet-Duitse afkomst, die het incident eveneens heeft meegekregen. Omdat de bende in het verleden al meermaals negatief was opgevallen in de Goethe Galerie, op de Ernst-Abbe-Platz en in een afhaalrestaurant, had hij eigenlijk huisverbod. De agenten wilden de persoonsgegevens opnemen. Een 17-jarige Syriër weigerde dit agressief en moest uiteindelijk met handboeien om op de grond gehouden worden. Daarbij sloeg en schopte hij om zich heen, wat ervoor zorgde dat hier andere bendeleden op af kwamen. Ze trokken aan de uniformen van de politieagenten en brachten hen in het nauw. Bovendien probeerden ze een van de agenten in de buik te trappen om de bevriende winkeldief te bevrijden. Pas toen de agenten dreigden pepperspray te gebruiken, kalmeerde de situatie. Toen de 17-jarige naar de politieauto gebracht zou worden, schold hij de agenten opnieuw uit. Hij riep: “Jullie kloten-Duitsers zullen nog wat beleven!”, “Jij kloten-Duitser hoeft mij helemaal niets te vertellen!” en “Koerdistan boven alles!”. Hij bracht samen met nog een jongere de nacht in de cel door.

Voorbijgangers filmden de ruzies

Er werd aangifte gedaan wegens verzet, bevrijding van een gevangene, poging tot het toebrengen van lichamelijk letsel, belediging en ophitsing.

De groep houdt de politie van Jena en het openbaar ministerie al enkele maanden bezig. Hij valt op wisselende plaatsen tussen de binnenstad, Paradies en Lobeda steeds opnieuw negatief op. De politie vraagt de bevolking om hulp: wie heeft het incident in de Goethe Galerie gezien? Enkele voorbijgangers zouden de ruzies gefilmd en gefotografeerd hebben. Deze opnames zijn dringend nodig om de delicten op te lossen. Tegelijkertijd verzoekt de politie zulk materiaal niet openbaar te maken.

Bron:
www.thueringer-allgemeine.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A. van O.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Groep “jongeren” valt politieagenten aan in Goethe Galerie Jena

 1. Henk der Niederlànderï zegt:

  Deze jonge Syrier gewoon meenemen naar het bureau waar hij zich ook natuurlijk weerspannig gedraagd en politie aanvalt.
  Manneke met totaal verbouwde kop en wat breuken terug de straat op flikkeren en de boodschap aan zijn vrienden over brengen.
  Paar dagen later een stuk of 50 Syriers voor de deur van het politiebureau die stennis komen maken.
  10 stuks arresteren en dezelgde behandeling.
  Ook de straat op flikkeren om de boofschap over te brengen.
  Zal het snel afgelopen zijn met dit soort flauwe kul.

  Geliked door 1 persoon

 2. theresageissler zegt:

  Turken, Afghanen, Iraniërs, Jemenieten of Koerden, dat maakt uiteindelijk ook al niets meer uit: Het blijft hetzelfde, het westen vijandig-gezinde tuig!
  Allemaal er uit trappen, zou je dus zeggen…Maar ja, dan worden onze “democratisch gekozen” bestuurders boos…..

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Vroeg pas een Afghaan aan mij waar hij zeg maar dames van plezier kon vinden belachelijk
   Ik zei dat later tegen 2 kennisjes en 2 dames…uit Iran of iraak hoorden mij afghaan zeggen die ene spreekt Hollands en ze keken gelijk kwaad naar mij, nee ze moeten kwaad op die kerel zijn omdat die idioot het lef heeft aan een vrouw zoiets te vragen

   Like

   • theresageissler zegt:

    Dat ziet U toch verkeerd: Vanuit zijn “koeltoer” was dat nog niet eens zo beledigend bedoeld:
    Hij vroeg aan U, waar hij ze kon vínden, dus had hij door, dat Ú in elk geval zelf niet beschikbaar was.
    Voorts is het in zijn koeltoer gebruikelijk, dat je zulke ‘mannenzaken’ met mannen onderling bespreekt, dus zag hij U, hoewel vrouw, kennelijk als ‘mondig.’
    Al met al nog niet zo’n on-geïntegreerde handelswijze, gelet op zijn ‘koeltoer’; ik zou het niet als beledigend zien, als ik U was. (LOL!)

    Like

 3. BertG. zegt:

  Waarom hebben die agentjes eigenlijk pistolen mee gekregen als ze er toch niks mee doen.
  Schiet er een paar voor hun flikker en ze gaan het vanzelf wel snappen.
  Nu totaal niet. Al die agentjes zijn een lachertje voor ze.
  En geef ze eens ongelijk, ze hebben totaal niets te vrezen.

  Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  En wat doen ze eraan? In de gaten houden, oppakken en weer vrij laten? Helpt dit pappen en nathouden?
  Dit tuig hoort niet in Europa maar op de boot terug naar de zandbak.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  ERUIT met die bende!!

  Waarom tolereren ‘we’ dit gedrag en al deze beledigingen en agressieve aanvallen nog langer? Syrië is een gedeeltelijk vrij land, dus stuur die gasten maar terug naar hun thuisland. Kunnen ze helpen de zooi daar op te ruimen en is Europa weer van een stel mispunten af.
  Wat een brutale schoften zijn het! Tuig van de richel, wat Europa moet verlaten, willen we mettertijd niet allemáál met dit tuig te maken krijgen.
  Dit zijn geen bescherming zoekende ‘vluchtelingen’, maar islamitische veroveraars!

  ERUIT JULLIE!!

  Geliked door 2 people

 6. jantjeuitnl zegt:

  Van de gekken. “de groep houdt ze al maanden bezig” . Pak ze dan aan, die typhusleiers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Meer, MEER, M E E R ‘vluchtelingen’!

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Tegelijkertijd verzoekt de politie zulk materiaal niet openbaar te maken.

  Tja de privacy van de daders en de droomwereld van de elite moet nog een paar jaar mee. Bovendien stel je voor het het volk straks bij nieuwe verkiezingen terug denkt aan dit soort beelden. Dat willen we niet hebben. Positief nieuws dat is wat gebracht moet worden.

  https://nos.nl/artikel/2208997-een-jaar-lang-goed-nieuws-wat-heeft-het-ons-opgeleverd.html

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Ik hoop dat deze kloten-niet-Duitser zelf een flinke klap tegen zijn smerige gore bek heeft gekregen van zijn slachtoffers want als ik een van die politieagenten daar in Jena was geweest had ik dat erg graag gedaan! En ik wens zelfs dat hij in een stinkende en ijskoude cel is opgesloten zonder enig sanitair, in een gestreept boevenpak en op droog brood en zout water!
  Sarcastisch genoeg was Jena de stad waar Roland Freisler in 1912 rechten had gestudeerd en toen een tijdelijk lid van de broederschap SBV! Alemannia Jena in de Schwarzburgbund . Hij werd daar uitgezet nadat Freisler en een aantal kameraden hadden geprobeerd de Alemannia om te vormen tot een Wingolf- broederschap, een overkoepelende organisatie van christelijke, niet- confessionele, kleur-dragende en niet-kloppende studentenverenigingen. Na WO I was Freisler een tijdlang links geweest maar door toedoen van Adolf Hitler rechts geworden!

  Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  De groep?houd ze al maanden bezig,zegt alles hoe lekker ze het in de hand hebben ,en de narigheid maar uit het nieuws houden,zodat de suffe bevolking niks mee krijgt .

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Als je goed kijkt zie je dat de smeris op het eind nog door de arrestant midden in z’n gezicht wordt gespuugd. Dat is volledig acceptabel binnen de islam en toont de ware aard van deze kwaadaardige religie.

  Geliked door 1 persoon

 12. scherpschutter1943 zegt:

  een salvo met het dienstwapen vanaf de heup, doet wonderen. Daarna 3 dagen laten liggen die doden, weghalen als ze beginnen te stinken. Werkt als afschrikwekkend voorbeeld voortreffelijk. Zie 40-45t.

  Geliked door 2 people

 13. Klaas zegt:

  Deze video is verwijderd wegens schending van het beleid van YouTube inzake het aanzetten tot haat.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s