Rode loper voor “Refugees” – Ex-soldaten verrekken op straat

Screenshot_27

Alles voor vreemdelingen – niets voor de eigen burgers.

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië neemt het aantal burgers toe dat in de open lucht moet overnachten. Meer dan 5000 mensen – onder hen veel veteranen, die na hun inzet in de oorlog niet meer kunnen wennen in de samenleving – noemen de straat hun “thuis”. Ondertussen rolt het land voor zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld de rode loper uit.

journalistenwatch

Autoriteiten registreerden bij een steekproef in de herfst van vorig jaar 4.751 “vrijslapers”, een stijging van 15% t.o.v. 2016. 14% van hen zijn vrouwen, slechts 20% geen Brit en 8% onder de 25 jaar, aldus het verantwoordelijke ministerie.

Na Westminster staat de beroemde kustplaats Brighton aan het Nauw van Calais op de oneervolle tweede plaats voor wat betreft dakloze Britten.

Geprezen als “internationaal en tolerant” wijst de stad op zijn homepage bijzonder graag op zijn betrokkenheid voor “Refugees”. Brighton & Hove zou in samenwerking met vluchtelingenorganisaties “Refugees, asielzoekers en andere migranten” helpen, verkondigt de badplaats met van trots opgezwollen borst en noemt zichzelf “City of Sanctuary”, dus een stad die bescherming biedt. Ondertussen sliepen bij de telling in de herfst van vorig jaar officieel 178 mensen in huisportieken op de koude grond.

Volgens informatie van de arts Tim Worthley, die zich bekommerd om daklozen, stierven verleden jaar 17 van hen onder omstandigheden die te vermijden zouden zijn geweest, berichtte de lokale krant “The Argus” in december.

Precies een jaar eerder had de lokale krant Brighton & Hove nog geprezen voor de edelmoedigheid waarmee de gemeente 65 jeugdige “vluchtelingen”, onder hen vele zogenaamde onbegeleide minderjarigen, een onderkomen had geboden. Elk van deze “kinderen” kost de Britse belastingbetaler tot aan diens 25e verjaardag gemiddeld een bedrag van bijna € 80.000,- per jaar, zoals begin januari bekend werd.

Screenshot_28Terwijl de enen, net zoals in Duitsland, volledig “gepamperd” worden, eindigt voor anderen het leven eenzaam na jaren in de open lucht. Er ging een schreeuw van verontwaardiging door Groot-Brittannië toen het nieuws van de ex-soldaat Darren Greenfield (foto recht) de ronde deed. De 47-jarige was enkele dagen voor de kerst na jaren van dakloosheid in een ziekenhuis gestorven. Greenfield had van 1986 tot 1998 in het Britse leger gediend en na zijn afscheid niet meer in de samenleving kunnen integreren. Jarenlang bedelde hij in zijn militaire kleding voor een station in Edinburgh om een paar centen. De exacte doodsoorzaak is tot op de dag van vandaag niet bekend.

Volgens schattingen van het leger leven er in Groot-Brittannië intussen ongeveer 13.000 voormalige soldaten zonder onderdak op de straten van het land – een recordaantal.

“Het is tekenend voor onze tijd dat een soldaat op straat sterft. Veel mensen zijn er woedend over dat een held buiten moet slapen, en ze zijn er nog woedender over dat hij daar compleet verlaten moet sterven. Dat is volledig terecht weerzinwekkend. Het aantal dakloze soldaten zal met het oog op de bezuinigingen op het leger en het steeds groter wordende aantal van diegenen die uit Afghanistan en Irak terugkeren, verder toenemen”, vreest de ex-infanterist Calum McLeod, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis en zich met de door hem opgerichte organisatie “Who Dares Cares” voor anderen met  PTSD.

Dat er binnen afzienbare tijd iets aan de situatie verandert, is onder de huidige politiek nauwelijks te verwachten. Iedereen is er teveel mee bezig om de honderdduizenden uit allerlei landen in de hele wereld van een aangenaam verblijf te voorzien.

Zo ondertekenden de Britse premier Theresa May en de Franse president Emmanuel Macron enkele dagen geleden een nieuw akkoord om een snellere asielprocedure mogelijk te maken voor de Calais-vluchtelingen. Bovendien investeert Groot-Brittannië nog eens € 50 miljoen in de grensbeveiliging in Calais. Na de aankondiging dat volwassenen in het vervolg nog maar zes maanden en “onbegeleide minderjarigen”nog maar 25 dagen op de beslissing over hun asielaanvraag en zodoende op de binnenkomst naar Groot-Brittannië hoeven wachten, nemen de aantallen “vluchtelingen” in Calais weer toe. Kort na de bekendmaking van de nieuwe regelingen op 18 januari kwamen er bij de circa 1000 “migranten” nog eens 200 anderen in Calais aan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Mensenrechten, moralisme, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Rode loper voor “Refugees” – Ex-soldaten verrekken op straat

 1. T.Troubadour zegt:

  De waanzin van open grenzen,eigen soldaten naar de s…….

  Goed gedaan politieke nitwits

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  SCHANDE!
  Maar verbaast dit mij? Nee.
  De ‘vluchteling’ gaat nu eenmaal voor, altijd en overal.
  Daar zijn we inmiddels al aan gewend.

  Like

 3. theresageissler zegt:

  Arme Britse veteranen! Het doet me min of meer denken aan de eerste “Rambo” film:
  Jarenlang gevochten hebben voor je land en dan zó als oud vuil behandeld woorden,schandalig!
  En overigens: We zien het hè: Brexit of geen Brexit, de massa-immigratie en de islamisering gaan daar gewoon op dezelfde voet door!
  Je vraagt je ècht af, wat daartegen dan wèl helpt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Quote: Rode loper voor “Refugees Geloof niet dat dit de bedoeling is van de brexit.

  Like

 5. Jean zegt:

  Niemand moet er nog aan twijfelen, het binnenhalen, het knuffelen én het voortrekken van vreemdelingen op eigen volk gaat zich wreken, zeker weten en diegenen die het eerst zullen aangepakt worden zijn de lafaards en verraders onder eigen volk.
  Dat zal een feestdag worden in héél Europa want in héél Europa komt het binnenhalen, het knuffelen en het voortrekken van allochtonen op eigen volk ‘de autochtonen’ de strot uit.
  Recent sprak ik met extreem linkse mensen in mijn gemeente en die kwam het knuffelbeleid zelfs de strot uit.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rapunzel zegt:

  Het is gewoon walgelijk.
  Maar het is te hopen dat steeds meer jonge mensen verdommen om nog bij “defensie” te gaan werken. Je land verdedigen is verzand in één of ander prestigeproject in Takkie-Takkië zodat een lamlul als Bertje Koenders daar toegejuicht kan worden door de zwartjes.
  Onder de ondeskundige leiding van een huppelkutje als Janine Hennis naar Mali met oude troep wat van elastiek en broze fietsbanden aan elkaar hangt.

  Zou wel leuk zijn dat als Captain Korsakov Junker zijn EU leger wil opstarten dat er niemand mee wil doen voor een hongerloontje met roemloos einde als dakloze.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wat heb je dat toch mooi gezegd Rapunzel

   Like

   • Rapunzel zegt:

    Dank scherpschutter.
    Ik zeg wel meer mooi maar dat mag niet van blogregel 4 en dat komt dus niet door op “Etiquette” waar ik blijkbaar niks meer mag zeggen.
    Nou ja, vanavond lekker genieten van NL-se en Zuid-Afrikaanse muziek en morgen gezond weer op.

    Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  De “migrants” krijgen skiles, terwijl de daklozen kreperen in de kou.
  * * *

  De [reeds] “getinten” gaan skiën”.

  Nee dit is geen nieuwe comische film maar de werkelijkheid die de idioten c.q, de Linkse-goedmenschelijke-immigatie bevorderende Verenigingen er door hebben gekregen in Frankrijk, op kosten van de Franse belastingbetaler.
  Het gaat over arme “vluchtelingen” die onderdak kregen in het Franse ski-resort Briançon .
  Dit alles als onderdeel zo snel mogelijk Frans te leren……….

  En dit zijn de tarieven ski-lessen per uur. ESF
  http://www.boutique-esforelle.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 29 januari 2018 om 21:18

   BESPOTTELIJK!
   En als ze hun poten breken, gratis ‘gipsvluchten’, gratis gipspoten, enz.

   Ik ben al blij dat ik mijn vaste lasten nog kan betalen, laat staan dat ik kan gaan skiën! Niet dat ik dat zou willen, maar het steekt wél dat die mohammedanen ook deze uitspatting weer gratis krijgen!

   Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Zo zie je maar wat er van je terecht komt als je soldaat wordt. Niet doen dus. Dat geldt zeker voor nederland. Je kan nog beter in een uitkering lopen dan je voor een paar rot centen voor je kop te laten schieten in 1 of ander apenland omdat politici dat hebben toegezegd aan andere klootviolen

  Like

 9. Marijke zegt:

  Hier kijkt toch niemand meer van op?!

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Het is hier niet veel anders…..denk aan het AOW-gat waar veel ex-militairen die na hun Functioneel LeeftijdsOntslag (FLO) de militaire dienst moeten verlaten. Want dankzij overheidsbeleid (verhoging AOW-leeftijd) vallen zij maximaal 24 maanden zonder inkomen te zitten……want UKW (Uitkeringswet gewezen militairen) eindigt op 65e jaar en tja je krijgt dan AOW als je 66+ dus 12 maanden geen inkomen…. Weliswaar is er nu een soort van compensatieregeling maar die vult niet aan tot 100%. En dan sturen ze je wel naar die gebieden, terwijl de jonge kerels in die landen hier in de AZC’s op hun luie reet zitten en alles gratis krijgen. Terwijl “hun familieleden” achterblijven……waarom worden al die jonge gasten niet simpelweg terug gestuurd en met de woorden: ga terug naar je eigen land en vecht voor je land en familie. En laat niet onze mannen jullie rotzooi opruimen en sterven terwijl jullie hier onder het gebrul van Allah Hakkenbar onze vrouwen verkrachten en/of vermoorden….

  Geliked door 1 persoon

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Bedenking van een militair

   Kom naar mijn land
   Bevrijd mij van gekken
   Idioten en moordenaars
   Zodat ik het niet hoef

   Ik ga wel even
   Naar de buren
   Wacht daar wel af tot u
   Het karwei hebt geklaard

   Stuur meer soldaten
   Stuur meer vliegtuigen
   Stuur materieel
   In allerlei soorten en maten

   Drop bommen
   Op mijn vijand
   Terwijl ik nog een tijdje
   Ergens op visite blijf

   Ik vecht niet
   Daar heb ik u voor
   Ik wacht bij u thuis af
   Tot u de strijd gestreden hebt

   Ik ben hoogopgeleid
   Dus ik mag niet vechten
   Ben elitair en bovenal laf
   Blij dat u het voor mij doet

   Tja waarom zouden wij
   Denk ik als ik dit hoor
   Gaan vechten voor figuren
   Die het zelf niet willen doen

   Waarom moeten
   Anderen de dood vinden
   In gevecht voor mensen
   Die zelf lamlendig zijn

   Duizenden jonge knullen
   Honderdduizenden jonge mannen
   Waarom zijn zij naar de buren
   Waarom vechten zij niet voor hun land

   Waarom moet ik dood gaan voor hen
   Waarom moeten wij
   Vechten voor hun bevrijding
   Iets dat zij zelf niet wensen te doen

   Breng jullie vrouwen
   Naar de buur voor veiligheid
   Breng jullie kinderen
   Waarom zitten jullie daar

   Lekker makkelijk
   Laat een ander voor je vechten
   En kom wellicht enkel terug
   Als je daarvan oogsten kan

   Like

  • Roeland zegt:

   We worden verraden en kunnen altijd met gevaar voor eigen leven de rotzooi opruimen. Helaas is dit iets wat we hadden kunnen zien aankomen.
   Ik wil mij niet op de borst slaan , maar sinds Vietnam wist ik in wat voor zogenaamde vrije “Westerse wereld” ik leefde. Velen keken ook toen weer de andere kant op. Vandaar de volgende video. Gelukkig , dat Trump nu eindelijk deze Veteranen de eer geeft , die ze toekomt. Beter laat dan nooit. Van het verraders zooitje, dat zich EU noemt, hoeven we niets te verwachten.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Alle links denkenden mogen van mij ter plekke sterven. U mag de volgorde zelf invullen.

    Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Er is niks nieuws onder de namaak progressief socialistische zon. In de jaren 80 kreeg ik al te horen dat er voor mij genoeg opleidingen waren. Gratis opleidingen waren ook toen enkel voor de binnenstromende zielige allochtonen vanuit de hele wereld, die grote achterstand hadden.

  Achterstand op wie? Op mensen als ik? Mensen die vanwege een bijstandsuitkering door Lubbers en nooit bestrafte schelders als Ruding als de grote boosdoeners werden aangewezen, maar die de kosten voor een opleiding ook niet zelf konden betalen.

  Dat soort als ik moest gewoon, net als nu, hun bek houden van de ordinaire geldharkende populisten uit GroenLinks, PvdA, D66 en in latere instantie, nadat de top van pluchelovers grootheidswaanzin kreeg, ook die SP.

  Dus hoezo verontwaardiging opeens? Dit heet POSITIEVE DISCRIMINATIE en dit is iets dat al meer dan een halve eeuw door de ‘nette’ politiek tegen haar eigen bevolking wordt ingezet.

  Like

 12. Onno zegt:

  Hoe denk je dat door de Britten en Amerikanen de onschuldige burgerslachtoffers (en hun hoogst eventuele nageslacht) van met name USA/GB evidente oorlogsMISDRIJVEN als bijv. Dresden, Hiroshima en Nagasaki (in die volgorde) behandeld worden???
  Of (laat staan…..) de (relatief keurige en geciviliseerde, dienende) Nederlandse ambtenaren, die bijv. in Cottbus, Koblenz of……. Dresden -omdat Wilhelmina, i.t.t. de Belgische koning, met haar (zgn. verstandige…..) uitwijken haar staatsapparaat internationaal juridisch met huid en haar in handen van Hitler had gespeeld, waarschijnlijk op advies van een zekere Nazi-‘deep state’ internationaal jurist/Referendar die zich in haar onmiddellijke nabijheid bevond-
  om erger voor Nederland (zoals het wettelijk verplicht inzetten bij Nazi-Duitse militaire inspanningen en objecten e.d. en dit véél grootschaliger) te voorkomen, tot hun complete verrassing wettelijk verplicht konden worden om, knarsetandend (en bekend verschrikkelijk- levensgevaarlijk) en cynisch lachend aldaar met de allerzwaarste rotklusjes beladen door hun Nazi-Duitse “collega’s”, een wettelijke standplaats (!) in Nazi-Duitsland te betrekken???

  Geloof mij, de “Oranjes” halen liever knettergekke Mogadishu bendes naar Nederland om als ambtenaar aan te stellen ter vervanging!

  Die soldaten hebben er, zichzelf kennelijk overschattend, nog voor gekozen om evt. in oorlogssituaties (wat nog lang niet altijd walgelijke en onvoorstelbaar immense moordpartijen op non-combattanten/onschuldigen vanuit de stratosfeer zijn) terecht te komen en waarschijnlijk zijn hun wettelijke (ziektekosten, pensioen e.d.) afspraken door GB dan nog wel nagekomen, maar schoten die voor de ontstane situatie tekort………..

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  Ja, een mooi -triest- voorbeeld, dit zijn de gevolgen van een stroom moslims binnenlaten die het socale stelsel dusdanig uithollen, maar….wel voorrang hebben en krijgen, dat de eigenlijke burgers daardoor het onderspit moeten en zullen delven ! Hoezee voor en met de islam…..

  Like

 14. D. G. Neree zegt:

  In Nederland is het aantal daklozen in NL verdubbeld, van 16.000 naar circa 30.000 in de laatste paar jaar. En dat geldt alleen de geregistreerde daklozen. Niemand weet hoeveel mensen er verder rondlopen en ook mensen die (grote panden) gekraakt hebben worden niet meegeteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s