Demonstratie in Bottrop: “Moeders tegen geweld!”

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

Na Kandel en Berlijn nu ook Bottrop. Overal in Duitsland staan vrouwen op om de straat op te gaan, om zich te weer te stellen tegen migrantenterreur en seksuele overvallen en om de arrogante politici in Berlijn, maar ook in de deelstaatparlementen, het vrezen te leren. Hier een persverklaring:

journalistenwatch

Het vrouweninitiatief “Moeders tegen geweld” uit Bottrop organiseert op 4 maart 2018 om 14.00 uur een burgerprotest-manifestatie “Vrouwen tegen geweld”. Plaats van samenkomst is de Cyriakuskerk, Hochstraße. Daarna volgt een rondgang door Bottrop.

Extreem geweld, vooral tegen vrouwen en meisjes, komt al vele jaren voor. Sinds 2015 is dit echter exorbitant toegenomen. Deze bedreigende ontwikkeling wordt echter door de politici van alle gevestigde partijen en de media grotendeels doodgezwegen en gebagatelliseerd. Iedereen, die zijn mening hierover geeft en uitdrukking verleent aan zijn angst, wordt door de oude partijen, de kerken en de vakbonden als “nazi” en “racist” belasterd, vaak zelfs lichamelijk aangevallen en tot aan karaktermoord toe bestreden om zodoende iedere opstand en ieder verzet van de bezorgde burgers in de kiem te smoren.

Dat pikken wij niet langer!

Wij zijn vrije burgers van een vrij land en hebben recht op respect en bescherming. Wij zullen niet langer zwijgen en kruipen, maar eisen een open politieke en mediale discussie over dit uiterst actuele onderwerp, dat ieder van ons aangaat of morgen al kan treffen, zoals ons de dagelijkse, brutale overvallen van meestal jonge mannen en groepen mannen laten zien.

Het motto van de manifestatie luidt: “Kandel is overal!”

Onze eisen:

Wij eisen de directe overname van politieke en mediale verantwoordelijkheid om de problemen helder en duidelijk te benoemen en maatregelen voor te stellen, die onmiddellijk en met de geboden consequentheid ingevoerd moeten worden, opdat de veiligheid van onze kinderen, vrouwen en meisjes en van de hele bevolking in het vervolg gegarandeerd is.

Het gaat niet om een politieke manifestatie, maar om een manifestatie van vrije burgers, ongeacht tot welke partij, tot welk burgerinitiatief of tot welke religiegemeenschap zij behoren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Verzet. Bookmark de permalink .

9 reacties op Demonstratie in Bottrop: “Moeders tegen geweld!”

 1. kampersrene zegt:

  Protesten ,hier protesten daar , maar achter de politieke schermen wordt de gezinsherreniging besproken en voorbereid, och die protesten , ze kunnen onze kl… kussen nichwaar fraulein Merkel
  nichwaar Herr schulz

  Geliked door 1 persoon

 2. Niet zo heel ver van mij vandaan.
  Nu maar hopen dat dit alles door zet.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Merkel en haar kliek zijn doof en blind, deze mensen krijgen pas spijt als ze op het schavot staan !!

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Uit alles blijkt dat de moslims goed georganiseerd zijn. Hun leiders bepalen hun gedrag en ze houden zich aan de orders van de imams en hun instructies uit hun thuislanden. Ze betalen zelfs belasting aan hun thuisland. Zowel de duitse- als de nederlandse regering weten dat maar doen er niets aan want de macht in duitsland en nederland ligt niet bij het centrale gezag maar bij de gemeenten. Daardoor is iedereen machteloos geworden. Niemand kan daarom de mosliminvasie nog tegen houden en men weet ook niet meer wat te doen. Daarom houdt men de schijn van de politieke correctheid op om te voorkomen dat het falen van de politiek en het bestuur zichtbaar wordt. Het volk begint eerst te morren en komt daarna in opstand. Het volk laat zich niet afschrikken door straffen van de rechterlijke macht die ook aan de hand van de machteloze bestuurders lopen.
   Wat me opvalt is dat bij elke maatregel tegen de moslims, direct de linkse politici hun mond open doen en beginnen met: “dat kan en mag niet van…” Hoe het dan wel moet om nederland te ontdoen van de moslims, dat hoor je ze niet zeggen. Komt er op neer dat niemand maatregelen wil nemen om het moslimgezwel weg te snijden. Het ettert door en door tot het vanzelf openbarst maar dan is er niets meer tegen te doen. Het grootste gevaar in nederland komt van de linkse partijen die er alles aan doen om nederland naar de bliksem te helpen, braaf geholpen door de christelijke coalitiegenoten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  (Te) langzaam worden burgers wakker en komen er protesten, ondertussen komt het middeleeuwse moslim schuim nog steeds binnen. Wwanneer en hoe brandt de strijd los tussen de autochtone burger en het smerige islam tuig met hun walgelijke achterlijke ideologie van moord en doodslag?
  En welke (leger) machten staan er klaar “ons” tegen te houden?

  Like

 5. Steven zegt:

  Mij benieuwen of de NPO en Nieuwsuur hier nog een lange reportage aan spenderen…UGHH

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s