Zo probeert Jared Kushner namens zijn schoonvader Israël en de Palestijnen nader tot elkaar te krijgen

Screenshot_89

(Door: Ernst Lissauer)

De EU marcheert vooralsnog dwars door deze deal heen

Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump, is belast met de onderhandelingen tussen Israël en de Palestijnen die rust, veiligheid en vooruitgang moet brengen in Israël en de omringende landen. Hij werkt aan een contract waaraan alle partijen zich moeten houden en waar alle partijen aan verdienen. De blauwdruk valt te destilleren uit de vele lekkages, maar opvallend nieuw is de zakelijke benadering van het historische conflict. Deze makelaarstransactie, het gaat voor een groot gedeelte over bezit – zowel land als vastgoed – lost de haat niet op maar wel de praktische problemen rond emotionele en religieuze claims. De afgelopen 40 jaar is het probleem niet opgelost omdat men die zaken niet wilde scheiden. Het religieuze conflict is niet op te lossen en zal er altijd zijn. De zaken waar wel concreet stappen kunnen worden gezet liggen op het terrein van vastgoed, grond en demografie. Zaken waar uitgerekend de familie Trump groot mee is geworden.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Donald Trump, EUSSR, Gazastrook, Israël, UNRWA. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zo probeert Jared Kushner namens zijn schoonvader Israël en de Palestijnen nader tot elkaar te krijgen

 1. koddebeier zegt:

  Palestijnen……….moet je gewoon wereldwijd een paar jaar negeren !!

  Like

 2. Rookmelder zegt:

  Goed bezig aan de andere kant van de plas, Trump heeft zijn steun aan Israel toegezegd, dat is voor hen in ieder geval een gigantische opsteker en een pluspunt, hoe het verder zal verlopen ? Er zal nog veel water door de Rijn stromen, het begin is er en nu maar afwachten wat er op termijn uit de bus gaat rollen……

  Like

 3. Rookmelder zegt:

  Goed bezig aan de andere kant van de plas, Trump heeft zijn steun aan Israel toegezegd, dat is voor hen in ieder geval een gigantische opsteker en een pluspunt, hoe het verder zal verlopen ? Er zal nnog veel water door de Rijn stromen, het begin is er en nu maar afwachten wat er op termijn uit de bus gaat rollen……

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Zolang we (EU) de Palestijnen voeden met Euro’s is een pragmatische oplossing versus mohammed onmogelijk!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Trump & Co.
  Wat ’n firma…!!!!
  Trump leidt de VS als ’n succesvol bedrijf, (wat in het begin niemand wilde geloven) dat miljoenen banen opleverd en het land weer financieel gezond maakt.
  Dit regeringsbeleid, dat politieke oplossingen biedt door met elkaar deel te nemen in elkaars belangen, is een unieke methode van politiek bedrijven.
  Wat is er mooier dan een politieke oplossing te realiseren waarbij alle betrokken partijen de mogelijkheid hebben geld te verdienen aan de erkenning van elkaars rechten op land, en er vervolgens economisch beter van te worden…!

  Like

 6. Wolf zegt:

  Die palestijnen moeten VERPLICHT ALLEMAAL gecastreerd en gesteriliseerd worden zodat binnen 1 generatie dit duivels gebroed uitsterft!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik had het al gelezen. Heel pragmatisch los van welke ideologie dan ook. Zakelijk zakelijk en nog eens zakelijk. Uiteindelijk wil iedereen een beetje welvaart. Echte welvaart wel te verstaan. Niet een socialistische welvaart en ook geen lucht fietsende welvaart van welk andere ideologie ook. Tastbare welvaart, een stuk veiligheid en de rust krijgen hiervan te genieten. Ook het benadrukken van de eigen verantwoordelijkheid en geen spoor van nieuw koloniale betutteling tot aan de nek volgestopt met subsidie’s zonder verantwoording te hoeven afleggen. Geen socialistische, islamitische en raciale ophitsing zoals die zwart joekel voor hem wel deed. Zo bestuur je een land en zo bestuur je de wereld.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik vrees dat ook deze man geen stap verder komt in het conflict tussen beide partijen. Israël zal voet bij stuk houden, en geen zaken weggeven die aan hen toebehoren.
  Zeer terecht.

  Like

 9. willie zegt:

  ”De leden van dit Comité mogen ook niet zomaar met iemand trouwen, dit mag alleen met toestemming van het complete Comité. De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is bijvoorbeeld direct gerelateerd aan een van de topleden. ”
  uit:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11798:de-werkelijke-top-van-de-piramide-eindelijk-ontmaskerd&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11832:de-echte-amerikaanse-president-achter-de-schermen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 10. Jan zegt:

  Podesta: Jared Kushner doet er goed aan een kogelvrijvest te gaan dragen

  Seems like those “unnamed sources peddling second-hand hearsay with rank speculation that continue to leak inaccurate information,” came straight from 1600 Penn. Jared better start wearing his kevlar on his back. https://t.co/Aps6BEkJDd

  — John Podesta (@johnpodesta) February 27, 2018

  enkele reacties:

  Kevlar? Sounds like Podesta is issuing a clear threat to Jared Kushner. https://t.co/4MepdOMM8O

  — PolitiDiva™ (@realPolitiDiva) February 28, 2018

  Is this a threat against Jared Kushner? @DHSgov @FBI @SecretService
  If Podesta had any brains he would STFU already… h/t @AulonaBC pic.twitter.com/tFFhJN2JON

  — Social Claude (@SocialClaude) February 28, 2018

  http://thegatewaypundit.com/2018/02/threat-bad-word-choice-john-podesta-warns-jared-kushner-wear-kevlar-vest/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s