Péter Szijjártó: VN-migratieprincipe “onrealistisch”

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Het principe waarop het huidige migrantenpakket van de VN is gebaseerd, heeft niets met de realiteit te maken, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), in Praag na gesprekken met zijn Tsjechische collega Martin Stropnicky. “Het principe in het document dat migratie positieve effecten heeft en niet op te houden is, is fout en gefabriceerd”, zei Sjijjártó tegenover verslaggevers, en hij voegde er aan toe dat Hongarije deze uitspraak zou afwijzen.

Mitteleuropa

“Migratie is gevaarlijk en kan gestopt worden”, benadrukte hij zijn eerdere uitspraak dat Hongarije een procedure zou opstarten om een einde te maken aan de gesprekken van de Verenigde Naties over het migratiepakket wanneer de VN haar ontwerp op 5 februari zoals toegezegd zou vrijgeven.

Szijjártó bedankte de Tsjechen voor hun bijdrage aan de Hongaarse inspanningen om de grenzen te bewaken, die ervoor bedoeld zijn om de migratiegolf van de afgelopen jaren te voorkomen. “Wij hebben gezamenlijk laten zien dat migratie gestopt kan worden en dat grenzen in een gemeenschappelijke inspanning bewaakt kunnen worden”, zei hij. De inspanningen om de grens te beveiligen zouden opgevoerd moeten worden, aangezien het aantal pogingen van illegale grensoverschrijding de laatste tijd is toegenomen.

Tientallen en soms honderden migranten zouden dagelijks proberen illegaal Hongarije binnen te komen. Het globale migratiepakket van de VN zou uiteindelijk het vermogen beperken om grensdelicten te beperken, zei Szijjártó. “Ons standpunt is precies het tegenovergestelde; illegale grensoverschrijdingen zijn een misdaad, en wij zullen onze grenzen, die ook de Schengen-grenzen van de EU zijn, beschermen om de Hongaren veiligheid te bieden”, zei hij.

“Laat de VN de door haar gewenste voorschriften maar uitvaardigen; wij zullen de grenzen van Hongarije en de Schengen-grenzen beschermen”, zei Szijjártó en bleef erbij dat het “migrantenpakket eerder aan het zogenaamde plan van de Amerikaanse miljardair George Soros herinnert”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Verenigde Naties, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Péter Szijjártó: VN-migratieprincipe “onrealistisch”

 1. De VN is zelf een misdadige elite bende die telkens probeert hun wil aan leden op te leggen wat wel en wat niet kan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  En ik vroeger maar denken dat het volk achter het ‘ijzeren gordijn’ niet de moeite was om naar te luisteren.
  Heb ik toch mooi mijn mening stevig moeten bijstellen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als je de grenzen openzet verliest iedereen zijn identiteit behalve de moslims. Moslims hebben geen behoefte aan een natie staat. De identiteit van moslims is hun moslim zijn. De islam gaat over grenzen heen en heft uiteindelijk de grenzen op. Zo kon ook het Ottomaanse Rijk ontstaan en ook de Kalifaten eraan voorafgaand. Dat is ook de oorzaak dat geen vruchtbare natie staten kunnen ontstaan in het Midden Oosten en deze staten alleen enige cohesie krijgen middels een dictatuur. Turkije is een verhaal op zich. Turkije is de nog bestaande rest van het voormalige Ottomaanse Rijk. De enig redelijk vruchtbare niet Joodse natie staat die heeft bestaan in het Midden Oosten was Libanon toen het nog grotendeels bestuurd werd door een Christen meerderheid. Toen zij de invasie van moslims onder aanvoering van Egyptenaar Yasser Arafat toestonden (nadat de koning van Jordanië hem eruit knikkerde) was het snel gedaan met Libanon als functionerende eenheidsstaat.

  Geliked door 2 people

 4. louis-portugal zegt:

  Ik heb alleen het eerste stuk gelezen en daar ben ik het al helemaal mee eens.

  Like

 5. Rookmelder zegt:

  De VN en de EU zijn maffiaorganisaties die door hun beleid v.w.b “immigratie” -in-direct verantwoordelijk zijn voor veel ellende, verkrachtingen en doden, heerlijk om te zien dat de Oost-Europese landen rebelleren en op een goede manier tegenwerking geven. Een verademing voor de inwoners -aan de goede kant- van de West-Europese landen om dat te aanschouwen, waardoor ze ook nog eens een bevestiging krijgen wat voor “leiders”, handelend als natte dweilen en vaatdoeken, met knikkende knietjes ze hebben !

  Like

 6. Hendrik zegt:

  VN is een verwerpelijke moslim-club, is niets meer waard omdat er gewoonweg te veel moslimlanden zijn en zodoende met de hulp van een paar verloren landen in Europa (duitsland en zweden, frankrijk etc.) altijd in de meerderheid.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat het de bedoeling is van Trump om de VN, zoals ze nu gestructureerd is, t.z.t. drastisch te reorganiseren.
   Zolang de islam dominant aanwezig is in de wereld is dat ’n onmogelijkheid.
   Bovendien zal dat alléén met de medewerking van Rusland en China lukken.
   Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de VN in de huidige vorm zal ophouden te bestaan nadat er uitgebreide grensoverschrijdende militaire activiteiten in de Arabische wereld hebben plaatsgevonden.

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @paul, dat heb je goed gezien, dat denk k ook, het ligt er te dik bovenop dat de Arab. wereld de VN vrijwel altijd steunt in hun eigen belang…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s