Havat Gilad krijgt status van “nederzetting”

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische regering heeft vandaag in haar wekelijkse kabinetsvergadering de buitenpost Havat Gilad (foto) als “nederzetting” erkend. Dit werd kort na de dodelijke aanval in januari, waarbij rabbi Raziel Shevach, vader van zes kinderen, uit Havat Gilad werd doodgeschoten, van veel kanten als antwoord geëist.

Israel Heute

“Enkele minuten geleden heb ik met Jael, de weduwe van rabbi Raziel Shevach, gepraat”, zei minister-president Benjamin Netanyahu aan het begin van de kabinetsvergadering. “Ik heb tegen haar gezegd dat de hele natie en alle leden van het kabinet haar en haar kinderen in hun tijd van rouw omarmen.”

“Ik heb tegen haar gezegd dat we op twee niveaus actief zijn. Ten eerste de uitvoering van gerechtigheid. Gisteren waren onze veiligheidstroepen opnieuw in actie om ook de laatste daders en betrokkenen bij de moord op rabbi Shevach te pakken. We zullen niet rusten tot we ze allemaal gepakt hebben. En ze zullen allemaal hun terechte straf krijgen.”

“Het tweede punt is om Havat Gilad de status van ´nederzetting´ toe te staan om daar een geordend leven mogelijk te maken. Voor de moordenaars wordt gerechtigheid geoefend. Als antwoord op diegenen die de dood vereren, vereren wij het leven. Dat is d ekern van de politiek van deze regering”, verklaarde Netanyahu.


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Havat Gilad krijgt status van “nederzetting”

 1. Rookmelder zegt:

  Groot gelijk, wie niet horen wil,moet maar voelen !

  Like

 2. t.troubadour zegt:

  Perfect rein direkt antwoord aan de terroristen die gesteund worden door mevr.Kaag

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Niemand schijnt het in de gaten te hebben… maar… zonder Palestijnen is het vrede in het Midden Oosten.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Eigenlijk zijn de Palestijnen slachtoffer van de Arabisch Islamitische politiek aangevoerd en onder de koepel van het IOC. Zij die Palestijnen worden genoemd worden gebruikt als breekijzer om de Joodse staat te demonteren. Bovendien wordt deze smeerlapperij ook nog mee gefinancierd door Westerse landen onder aanvoering van vooral die regeringen die zich kloppend op hun borst progressief noemen en zeggen op te komen voor de rechten van de mens. Hun huichelarij is onmeetbaar diep.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  IOC moet OIC zijn. Verschuift een letter want het een is nog lang niet het ander.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Organisatie_voor_Islamitische_Samenwerking

  Like

 5. Pingback: Moordenaar van rabbi Shevach doodgeschoten in Jenin | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s