‘Links is op sterven na dood, en dus klinken de pauken der bloeddorst richting Baudet’

Screenshot_102

(Door: Jan Roos)

Jan Roos schrijft deze week over de teloorgang op links. Die politieke stroming ligt “op zijn reet”, dus het enige wat men nog weet te produceren zijn bloeddorst, alles-is-racisme gejengel en geschiedvervalsing. Jan is er klaar mee.

Wat me nog goed voor ogen staat is de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten. Niet zozeer dat hij gewonnen had, want dat was de oplettende toeschouwer al voor de uitslag duidelijk, maar wat er omheen gebeurde. In mijn geheugen staan de felle protesten gegrift: de huilende en schreeuwende vrouwen die deden alsof de wereld zou vergaan, maar vooral de gewelddadige rellen. Want blijkbaar is democratie een leuk ding zolang de Democratische (en bij ons de linkse) kandidaat maar wint. Als hoogtepunt van de chaos sloegen de zogenaamde anti-fascisten de winkelpui van onder anderen Starbucks aan gort. Leuk detail daarbij was dat Starbucks juist mevrouw Clinton steunde tijdens de campagne. Het was dus een letterlijke uitvoering van eigen glazen ingooien. Maar haat maakt blind.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Forum voor Democratie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Links is op sterven na dood, en dus klinken de pauken der bloeddorst richting Baudet’

 1. Hovawart zegt:

  Het naming and shaming zal de undesirables wel uitwieden, het publiekelijk bekendmaken en aan de kaak stellen van bepaalde, als onbevredigend ervaren situaties en de betrokken persoon of instantie, is een sociaal beproefde democratisch rechtssysteem , geef de leugenaars een gezicht, breng iedereen op de hoogte van het laakbare gedrag en laat de samenleving zijn corrigerende taak op zich nemen, de bewezen preventieve werking van een sterke sociale controle is echter dankzij allerlei wetswijzigingen door de overwegend linkse elite gewurgd en dichtgetimmerd om verbanden tussen personen die laakbaar handelen (of verweten worden) te voorkomen. Heeft de politiek en de media niet het fatsoen om de waarheid zijn loop te laten vinden, heeft ook zij geen plaats in een eerlijke en oprechte samenleving en maatschappij.

  Like

 2. Pingback: De pauken der bloeddorst… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 3. koddebeier zegt:

  Dat links afsterft is mooi, maar laten we niet vergeten dat links in Nederland in vele partijen is geworteld !!! (zoals D66, VVD, CDA enz, enz.)

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Telkens kan ik een glimlachje niet onderdrukken als er linkse leuzen gescandeerd worden, protesten gehouden worden door de Groenen, en praatjesprogramma’s avonden vullen met linkse monologen, als ik het europese project verpakt als een linksche utopie zie voortmodderen, en uiteindelijk kijk naar de echte begunstigden van de linksche verandering, namelijk de 100 machtigste economische entiteiten ter wereld, de grootste multinationals, is de EU ‘The greatest scam since the climate change talks in Paris”, en “It’s the biggest scam and phobia that’s been perpetrated on the world since the Devil.”
  Keep up the good work. Please keep doing the good things that you are doing now, Amen

  Like

 5. Cathja zegt:

  Goed gezegd Jan Roos!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Starbucks..
  Is dat niet dat “clubje” dat uit protest tegen POTUS Trump 10.000 (jawel) “vluchtelingen” wou aannemen en daardoor hun beursgang gekelderd zagen.
  In ieder geval hebbende de veteranen (in de US een niet te onderschatten groep) ervoor gezorgd dat het koffieclubje daar spijt van heeft gekregen.

  Like

 7. Rapunzel zegt:

  Ondertussen heeft glibber Rutte aangegeven dat hij achter de uitspraken van pot Ollongren over Baudet staat. Het zal eens niet. Rutte staat overal achter behalve achter Nederland en de Nederlanders.
  Hier in de comments wordt nogal eens neerbuigend over Baudet gesproken, het “stuudje” maar ik ben blij dat hij er is én zijn nek durft uit te steken. Over de islam is hij (nog?) te naïef maar hij is nog geen 40 en hij leert snel. Hij heeft nu al een aantal goed gelezen boeken geschreven en hopelijk heeft hij tijd van leven om dat nog aan te vullen.
  Zelf blijf ik de PVV trouw qua stemmen maar ik ben ook lid van FvD.

  Persoonlijk vind ik het geweldig om eens af en toe te kunnen luisteren naar een Nederlander die niet de continue flauwekul van niveau Gordon/ Barbie/DWDD debiteert.

  Martin Bosma is overigens net zo’n man, daar kan je ook makkelijk een uur naar luisteren zonder in te dutten.

  Het is toch gewoon fijn om te merken dat er ook nog mannen van kaliber Baudet afgeleverd worden door onze universiteiten?
  En als ik mijn dosis chagrijn over de politiek kwijt moet kan ik daarvoor prima bij de kleurloze zielloze oersaaie schijndoden terecht zoals Buma/Penthouse

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s