GRENZEN DICHT!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op GRENZEN DICHT!!

 1. Cathja zegt:

  UITERAARD moeten de grenzen dicht! Ze hadden nooit geopend mogen worden.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Geloof mij maar..de grenzen gaan niet dicht. Erger nog.. ze halen ze gewoon via de achterdeur (verborgen voor het publiek) in grote aantallen naar binnen. Dit continent loopt straks helemaal over met haatkoppen, inbrekers en straatrovers.

   Geliked door 1 persoon

 2. Wen er maar aan. Grenzen blijven gewoon open, Ghana, Somalië, Israël, Turkije en Marokko komen in de EU, de #dobberhandel uit Zuid-Amerika wordt geïntensiveerd, oudjes hoeven hun organen niet meer af te staan wegens geen fluit waard, krijgen daarom vanzelfsprekend geen AOW meer maar voer uit van die gemeentelijke riooluitzuigwagens met zo’n dikke slang, die om de week de straat inrijden om alleen snelrennende ouwe sprinters een mop meuk in hun emmer te kwakken.

  Er komt ook nog een standbeeld van Prinses Lijkstra, die van de organen en de definitieve spuit, dat staat dan achter het grotere standbeeld van #AlexanderPenthouse, dat in goud is uitgevoerd en als het Hermannsdenkmal (https://nl.wikipedia.org/wiki/Hermannsdenkmal0 de geschiedenis in zal gaan.

  Het beeld stelt Arminius (Hermann of volgens de nieuwe spelling Alexander) voor die zijn voet op de overwonnen lijken van de in die tijd bekende terroristen Geert en Sjerrie heeft gezet als uiting van zijn overwinning op de rechts rascistische nazieopstandelingen, die de Bloksnorren werden genoemd.

  Berust, best woedend volk, het helpt allemaal geeen zier, ga naar de bloemetjes en de bijtjes kijken, zing een liedje voor de bomen, neem een snuif coke en de buurvrouw een beurt en hunker naar het moment dat de postbode je laatste en definitieve spuitje brengt.

  O, en stemmen is niet meer nodig op 21 maart want wat je ook stemt als je in het slipje van die partijtijgers kijkt spring er gewoon weer zo’n kutroos van de PvdA uit.

  Geliked door 2 people

  • Mary zegt:

   Grappig dat “wen er maar aan” dat was precies wat den Uil zei toen hij de Nederlanders dwingend mede deelde dat “we” een multiculturele samenleving MOESTEN worden, of we dat nu wel of niet wilde “wen er maar aan” zei de gluiperd, met als reden de leugen dat Nederlanders bepaalde werkzaamheden niet zouden willen doen.

   Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Grenzen dicht ja. We kunnen onze welvaart niet blijven delen, met mensen, die niks toevoegen aan deze welvaart. Alleen pakken. Politici en handophouders.
  In vrijwel iedere gemeente worden miljoenen uitgegeven om 10 mensen aan een (tijdelijke, onderbetaalde shit-) baan te helpen, terwijl er tegelijkertijd 50 statushouders bij komen.
  Een rekensom met altijd deze negatieve uitkomst en niemand, die ingrijpt.
  Tijd dat wij gaan ingrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mijn lange lappen reacties zijn na publicatie verdwenen. Kan zijn dat ze nu 3 keer in de spamfilter staan.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Nice try, maar er liggen verdragen en akkoorden vastgelegd in de grondwettelijke wetgeving van de EU, en eventuele verdragswijzigingen zijn gezichtsverlies voor de zittende macht in Brussel, zelfs als er een bezettingsleger binnenhuppelt word er eerst een maandenlang overleg gepleegd en talloze commissies opgesteld om het eerst te bespreken……………wrfckd.
  Het creëren van een log overheidsapparaat is een vereiste om noodzakelijke veranderingen te verhinderen, en koerswijzigingen te beperken om het roer wel op ramkoers te kunnen houden.

  Geliked door 3 people

 6. delamontagne zegt:

  Ik las vanmorgen in de krant dat steeds meer Nederlanders ‘WEG” willen !
  * / *
  137.000 per jaar ?
  Nederlanders emigreren voor aangeboden topbaan.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1628649/vakmensen-weggekaapt
  Daar voor in de plaats komen anderen…………….

  Geliked door 5 people

 7. Peter zegt:

  Gisteren op site NOS::
  Antiracisme-betogingen in Italiaanse steden
  Aan NOS het volgende gemeld :
  Wellicht zijn de Italianen niet racist maar hebben ze hun buik vol van negers die GEEN recht op asiel hebben of zullen krijgen maar die desondanks door het slappe handelen van Europa rond blijven hangen op kosten van de Italianen.
  Dat is nog eens andere koek !!

  16 april 2016 op JULLIE (= NOS ) site !!
  Het merendeel van de bootvluchtelingen die vanuit Libië de oversteek naar Italië wagen, zijn economische vluchtelingen. Op de boten die door kustwacht van zee worden gehaald, zitten voornamelijk mensen uit Gambia, Nigeria en Senegal. De meesten van hen krijgen vrijwel zeker geen asiel.

  Geliked door 2 people

 8. Eigen volk eerst zegt:

  Als het kalf verdronken is dempt men de put.

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  Ik zou zeggen, een wapen en hou je voordeur maar dicht met zware sloten en net als hier, reglas …..ijzeren spijltjes raamwerk voor het glas, zo kunnen ze niet binnenkomen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Anne zegt:

  Als die migranten niet zelf besluiten om terug te keren naar hun eigen land van herkomst, krijg je ze hier nooit meer weg, met alle naren gevolgen van dien. De Bijbel spreekt over de vermenging van de rassen, wat in de eindtijd zal plaats vinden. Velen zijn van gekleurd ras en met een moslim achtergrond. Als de massa migratie door het pact van Marrakesh uit Afrika en het midden oosten nog meer opgang komt en niet afgeremd wordt, zou je bijna gaan vrezen voor het behoud van het blanke ras!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s