Kosovaar slacht echtgenote met 39 (!) bijlslagen af: Geen gevangenisstraf!

Screenshot_235

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Ik herhaal het maar weer eens: Doodstraf voor dergelijke monsters in mensengedaante

Telt U eens tot 39, terwijl U met een denkbeeldige bijl 39 keer op een denkbeeldige persoon inslaat. Pas dan zult U begrijpen welk bloedbad dit Kosovaarse monster bij zijn echtgenote heeft aangericht – en hoe lang deze slachtpartij voor het slachtoffer heeft geduurd.

Dat is deel 1 van de tragedie. Deel 2 volgt dadelijk:

Michael Mannheimer Blog

De rechtbank stelde nu vast dat deze killer “niet toerekeningsvatbaar” is. Wat moet er eigenlijk gebeuren eer een moslim, die zijn vrouwen of “ongelovigen” afslacht, toerekeningsvatbaar wordt verklaard?

Dat zich achter deze “ontoerekeningsvatbaarheid” het verrotte linke politieke systeem verbergt, dat daders tot slachtoffers en slachtoffers tot daders maakt, daarover heb ik al zó dikwijls geschreven dat ik mij hier ieder verder commentaar over zal besparen.

Volgens Justitie doodde Rasim L.,omdat de lichamelijke mishandeling die er aan vooraf was gegaan niet mocht worden ontdekt – dit betekent in duidelijke bewoordingen ondubbelzinnig: Moord volgens paragraaf 211 Wetboek van Strafrecht. Na de zware aanval op zijn echtgenote moet Rasim overvallen zijn door de angst wegens fysieke mishandeling weer de gevangenis in te moeten. En daarom moet hij besloten hebben zijn vrouw te doden, wat het O.M. dan duidelijk beoordeelt als moord om een strafbare daad te verbergen.

Sporen van een misdaad uitwissen, wordt dat genoemd. Als een bio-Duitser dit had gedaan, zou hem a) de volledige toerekeningsvatbaarheid worden toegekend en zou hij b) tot levenslang met TBS worden veroordeeld. Rassenjustitie noemt men zoiets.

Maar de Duitse rassenjustitie hanteert voor de indringers en potentiële moordenaars van de bio-Duitsers heel andere criteria. Ze komen er bijna altijd mee weg door het slechts op ontoerekeningsvatbaarheid te gooien.

Gewillige en criminele advocaten (de meesten van linkse snit) doen er het hunne aan om deze leugen te “bewijzen”. En een omvolkingsvriendelijke expert schreef de sinds 20 jaar (!) als oorlogsvluchteling in Duitsland wonende Kosovaar nu uit vriendelijkheid “psychische problemen” toe.

Dat is als honing voor rechtbanken, die eveneens overwegend uit linkse rechters bestaan.

De consequentie kan alleen maar zijn:

 1. Doodstraf voor dergelijke monsters in mensengedaante
 2. Gevangenis en levenslang beroepsverbod voor advocaten die met hun “bewijslast” het recht en de waarheid verkrachten
 3. Gevangenis en levenslang beroepsverbod voor experts die ondubbelzinnig het Duitse recht verkrachten – en de veiligheid van de Duitse bio-bevolking met hun criminele beoordelingen massief bedreigen.

Wie dit te hard vindt, moet maar eens met de nabestaanden van duizenden door moslims vermoorde Duitsers praten. En zich door hen de politiefoto’s laten tonen, in welke bestiale vorm talloze van deze slachtoffers hun leven moesten verliezen.

En die verdienen niets anders, dan dat ze bij het uitbreken van de te verwachten aanval van de islam op Duitsland tot diegenen behoren, van wie islamitische jihadisten genoeglijk en onder het uitroepen van Allahu Akhbar het hoofd van de romp scheiden.

En dan, zoals het bij “ongelovigen” hoort te gebeuren, niet van nek tot hals met één enkele houw met het zwaard, maar van hals tot nek met een kort mes: één van de vreselijkste en pijnlijkste manieren van doden, speciaal voorbehouden aan “ongelovigen”.

Tot slot mogen wij niet vergeten wie ons deze tragedie bezorgd heeft:

Het was Merkel en het onderdanig met haar meewerkende links-politieke establishment. Beiden horen voor een militair speciaal Hof gebracht te worden dat met precies dezelfde volmachten is toegerust als het Gerecht bij de processen van Neurenberg of van Tokio.

Dozijnen, zo niet honderden, doodstraffen door ophanging zullen de waarschijnlijke consequentie van deze rechtszaken zijn. De dag waarop deze processen worden geopend, is niet veraf. Want het Duitse volk is er aan toe om zijn soevereiniteit terug te veroveren.

Geen genade voor hem die voor zijn eigen volk geen genade kende!

(Michael Mannheimer)

_____________________________________

Bonn: Kosovaar slacht echtgenote met bijl af – geen gevangenisstraf!

Rasim, de razende wreker, handelde als in een roes en haalde zó pas goed uit. De 36-jarige Kosovaar doodde in oktober zijn vermeende eigendom “Medina” in Bonn-Siegburg. Concreet uitgedrukt slachtte hij haar met 39 bijlslagen regelrecht af.

Op dit punt bestaat er zekerheid bij het O.M. in Bonn. In elk geval heeft het nu geëist dat Rasim L. vanuit het Huis van Bewaring naar een psychiatrisch ziekenhuis wordt overgebracht, aangezien hij vanwege een “psychische stoornis” volgens paragraaf 20 van het Wetboek van Strafrecht ontoerekeningsvatbaar is.

Rasim´s “telefooncontrole” – met bijl en keukenmes

In augustus 2017 kon Rasim L. zijn echtgenote “Medina” door middel van gezinshereniging eindelijk vanuit Kosovo naar Siegburg halen, beide waren daar dolgelukkig over. Maar een maand later was de vrouw dood – helaas geen op zichzelf staand geval.

Op 1 oktober 2017 zo tegen 05.30 uur kwam het tot een ruzie in de woning van het echtpaar, dat pas een half jaar eerder in zijn vaderland in het huwelijk getreden was. De 36-jarige wilde de mobiele telefoon van zijn vrouw eens controleren uit panische angst voor mede-minnaars. De ruzie escaleerde.

Geen anklacht tegen Rasim – “verzoekschrift”

Daarbij moet Rasim de 27-jarige behoorlijk in elkaar geslagen hebben. Daarop, zo heet het in het verzoekschrift, moet hij zowel een slagersmes met een 20 centimeter lang lemmet als een bijl hebben gehaald om zijn vrouw te doden. Met de bijl sloeg hij vervolgens 39 maal op “Medina” in, in eerste instantie op haar achterhoofd. Hierop bracht hij haar meerdere steekwonden toe. De afgeslachte bloedde jammerlijk dood.

In het geval van “goudstuk” Rasim is dit echter niet zo heel erg: rechtbank en O.M. zijn het er absoluut over eens dat hij “ontoerekeningsvatbaar” is.

Een omvolkingsvriendelijke expert schreef nu de sinds 20 jaar (!) als oorlogsvluchteling in Duitsland wonende Kosovaar uit vriendelijkheid “psychische problemen” toe. Hij was daarvoor zelfs al in stationaire behandeling. De rechtbank in Bonn deelde mee dat het O.M. geen aanklacht zal indienen, maar bij een jury-rechtbank een verzoek zal indienen om Rasin in een psychiatrisch ziekenhuis onder te brengen. Vanwege zijn “zware aandoening”, de hersenen betreffende, dreigt voor de bijl-zombie voor de jury-rechtbank in Bonn dan ook geen gevangenisstraf.

Bijl-hard – De Bonner justitie in het teken van de grote uitwisseling!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Jeff Winston

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Kosovo, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kosovaar slacht echtgenote met 39 (!) bijlslagen af: Geen gevangenisstraf!

 1. BertG. zegt:

  Dus als er geen blauwe plekken waren geweest had hij nooit 39x er op los gehakt.
  En nu was het dus begrijpelijk omdat hij de blauwe plekken wou verbergen.
  Of snap ik het vonnis niet goed.

  Schiet mij maar lek.

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Het schijnt dat justitie dus een voorliefde heeft voor moslims en die met alles laat wegkomen. Ik zeg alle moslims en rechters uit Europa, ze horen hier niet!

  Like

 3. Klaas Dijkstra zegt:

  Moffen? Het blijft een onbetrouwbaar arrogant kloten volk en er is maar heel weinig voor nodig alle neuzen weer richting van een NAZI-Leider te krijgen.

  Zelf de AfD vertrouw ik voor geen meter!
  Waarom niet? HET BLIJVEN MOFFEN……….

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wow! Dát noem ik pas argumenteren . . . 😦

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo te lezen zou u minstens één van onze mede-reageerders een hand kunnen geven.
   Niet, dat diens opinie nu bepaald doorslaggevend is: Daarvoor lijkt hij íets te veel op de uwe….

   Like

   • BertG. zegt:

    Hij heeft nog steeds de tering er over in, dat hij ze rode driewielertje nooit meer terug gehad heb.
    Nooit heeft hij later ooit zo’n mooi fietsje meer ergens gezien.
    En dan begrijp je het ook meteen, dat gaat aan je knagen op den duur.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Klaas Dijkstra

   Ik krijg bijna het idee dat ú een ‘oorlogstrauma’ heeft. Waarom scheert u alle Duitsers over één kam? Ook in ons land lopen rotzakken en leugenaars, en ook onze rechters zijn niet allemaal onpartijdig, en we hoeven alleen maar te denken aan het proces Wilders, en we weten wat er hier speelt. Moslims in bescherming nemen. Dat dit in Duitsland precies hetzelfde is, komt niet omdat Duitsers ‘klotenvolk’ zijn, maar omdat de Bondskanselier opdracht geeft om moslims koste wat het kost te sparen, ten nadele van de ‘gewone’ Duitsers.

   Ik vind uw reactie vrij respectloos richting zeer veel Duitsers die de gang van zaken in hun land ook zeer betreuren.
   De eerste onbetrouwbare Duitser moet ik nog tegenkomen….

   Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Teveel gezopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. kruisridder zegt:

  Mij dunkt dat het onschuldige slachtoffer ook familie heeft die door dit vonnis zich geroepen voelt de dader in een takkenversnipperaar te storten…..

  Geliked door 1 persoon

 6. syberspees zegt:

  Het word met de dag knettergekker in Europa.
  “Rassenjustitie” mijn vocabulaire word steeds rijker.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  President van Kosovo is trots op de integratie van Kosovaren in Zwitserland

  In een interview met de Kosovaarse president Hashim Thaci prees hij in de krant “Blick”
  de integratie van Kosovaren in Zwitserland.
  Hij beschreef de betrekkingen tussen de twee landen als “uitstekend” en zei dat hij trots en blij was dat de mensen die tijdens de burgeroorlog in het voormalige Joegoslavië hun toevlucht zochten in Zwitserland nu deel uitmaken van de Zwitserse samenleving.

  Zwitserland is een ‘land of opportunity’, zegt Thaçi in het interview met de Duitse krant. Kosovaren in Zwitserland zouden er het beste uit moeten halen, aldus de President…………

  Tessin: Le Kosovar naturalisé qui a tué un père de famille ne sera pas déchu de la nationalité « Un homicide n’est pas une raison suffisante. »

  Suisse. Genève: Un meurtrier kosovar, qui devait être expulsé, tente de tuer encore une fois.

  Suisse. Immigration: Les Kosovars et les Albanais ont renforcé leur présence dans le trafic de drogues

  Argovie: Le Kosovar avait menacé les policiers avec une hache. Il bénéficiera d’un suivi psychiatrique à la place de la prison.

  Tessin: Un Kosovar habitant à Lugano poignarde deux Albanais

  Bâle: Un kick-boxeur Kosovar brise le crâne de son bébé alors qu’il frappait sa femme.

  Ze kunnen “bovenal”goed met vrouwen en babies omgaan. De babies wordt de schedel ingeslagen.
  Ook komen in al die berichten veel “BIJLEN” als gereedschap in voor.
  Valt mij nog mee dat die “Duitser”, ik bedoel Kosovaar niet tegen de Rechter zei:”Het was toch maar een VROUW”.
  Ze hebben nu eenmaal een andere mentaliteit………….

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Wat doet een Kosovaar in Duitsland die dan ook nog zijn vrouw kan laten overkomen wegens ‘gezinshereniging’. Ik wist niet dat Kosovo onveilig was voor moslims.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Als een bio-Duitser dit had gedaan, zou hem a) de volledige toerekeningsvatbaarheid worden toegekend en zou hij b) tot levenslang met TBS worden veroordeeld.”

  Volledige toerekeningsvatbaarheid en TBS gaan niet samen. Voorwaarde voor TBS is dat de rechter ervan overtuigd is dat de verdachte ten tijde van het delict lijdende was aan een gebrekkige ontwikkeling of ziekelijke stoornis van de geestvermogens.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  NAVO met oa Nederland hebben de Servische provincie Kosovo met geweld van de Serviërs afgenomen en aan de moslim Kosovaren/Albanezen gegeven.
  Ja, dat was al een smerige NAVO provocatie tov Rusland, de broeders der Serviërs.
  Begrijp nog niet dat de zogenaamde vluchtelingen uit Kosovo na de ‘bevrijding’ van Kosovo niet terug gestuurd zijn, Nederland en Duitsland hebben beiden ruime ervaring in het verplaatsen van mensen per trein naar door hun gewenste gebieden.
  Begrijp echt niet hoe het mogelijk is dat deze ‘Kosovaren’ nog steeds hier parasiteren; een enkele uitgezonderd die wel zonder crimineel te zijn in eigen levensonderhoud voorziet.

  Geliked door 1 persoon

 11. Geert zegt:

  Niet te snel reageren aub, misschien kon de vrouw in kwestie wel niet goed koken ofzo.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Natuurlijk heb je moffen en moffen.
  Maar gelukkig heb ik ook nog goede Duitse vrienden.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Je moogt niet vergeten , al de moslims zijn “niet toerekeningsvatbaar” , ze geloven nog in sprookjes
  Ze kunnen in hun thuislanden niets opbouwen ,dat het leven aangenaam kan maken , Ze verbieden hun vrouw , vrouw te zijn , ze moeten hun schoonheid bedekken met dekens enz enz Dat is toch geen normaal gedrag Bovendien zijn ze geweldadig .Liefde en respect voor hun andersdenkende medemens kennen ze niet .Als dat geen bewijzen zijn voor een psychishe aandoening .Ge moet eens proberen uw vrouw te hullen in een deken , dan zit ge in de kortste keren in een zothuis , of geweldadig worden , dan vliegt ge achter de tralies , maar voor Islammers wordt dat omschreven als “verward” of geestelijk gestoord .Europa is al gedeeltelijk en wordt het grootste gekkenhuis ter wereld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s