Islamitische ambtenaar geeft tips voor asielmisbruik

Screenshot_43

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Zvi Jecheskeli, een Israëlische journalist, kroop voor een filmdocumentaire in de rol van een Syrische vluchteling – en vroeg asiel aan in Duitsland. Daarvoor had in Turkije een vervalst Syrisch paspoort bemachtigd, dat hem $ 125,- kostte en dat hij omschreef als “bijna niet van echt te onderscheiden”.

politikstube

Uiteindelijk reisde hij als “Abu Hamsa” (foto) naar Berlijn, waar hij in een opnamecentrum asiel aanvroeg – en op een meer dan hulpvaardige ambtenaar stuitte. Die legde hem uit hoe hij het Duitse rechtssysteem zou kunnen omzeilen en gaf hem mee op weg: “Met Allah´s hulp begin je hier een nieuw, islamitisch leven.” Opdat hij dit niet zonder zijn familie zou moeten doorbrengen, gaf hij hem ook direct nog even advies hoe hij deze het best Duitsland kon binnensluizen. Hij zou ze “gewoon over de zee” moeten zetten, aldus de ambtenaar in Berlijn.

Wat Jecheskeli beschrijft, is de ondermijning van Duitsland van binnenuit. Hieruit blijkt niet alleen het complete falen van de staat, maar het feit dat de staat, die er in zijn multicultiwaan constant mee werft om “vluchtelingen” in de openbare dienst te werk te stellen, zichzelf vrijwillig opgeeft. En daarmee voldoet aan de door islamitische geleerden gestelde eisen: “De islam zal Europa opnieuw moeten beheersen.” En dat zou, aldus Yusuf al-Qaradawi, nog steeds “niet met geweld” hoeven plaatsvinden.

We moeten eindelijk aan de noodrem trekken. Het asielrecht moet tot zijn kern worden teruggebracht: tijdelijke bescherming voor daadwerkelijk vervolgden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, corruptie, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische ambtenaar geeft tips voor asielmisbruik

 1. King Arthur zegt:

  Gebeurd in NL ook, misschien op een iets ander manier, maar onze rode stadhuizen zitten vol met mohammedanen en kopvodden die aan clientialisme doen. Eigen soort zit voornamelijk in de bijstand en andere uitkeringen, zonder te hoeven werken en autochtonen worden er zo snel mogelijk weer uitgeschopt. Deze zaken zijn alleen mogelijk met medewerking van het slinkse rapalje. Zolang de bruine nwo-rattenclub van de allochtonen (pvda) het in veel gemeentes voor het zeggen heeft zal dit door blijven gaan.
  Ach ja, maar wat zeur ik nu, den Haag zag dat het goed was en doet er niets aan.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Zoals Ik en meerderen hier al aangegeven hebben, ook na een verkiezing blijven dezelfde ambtenaren zitten en gaat het linkse systeem verder met de verschillende Europesche landen hun nationaliteit en cultuur te ondermijnen.
  Dat is ook de reden dat Ik al meermaals aangegeven heb dat door dat hele ambtenarenapparaat elke paar verkiezingen een hele grote bezem gebruikt hoort te worden om het zaakje bij tijd en wijle eens flink op te kuisen.
  Want ook hier in Nederland en Belgie kun je er vergif op innemen dat dezelfde praktijken schering en inslag zijn.

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: Asiel: Dweilen met de kraan open… | toodlessss

 4. Marc zegt:

  Voor die noodrem is het natuurlijk veel te laat. We zullen ons moeten opmaken voor een strijd op leven en dood. Hiervoor zal het noodzakelijk zijn eerst de hele verraderlijke ‘politiek correcte’ elite en middenkaders om zeep te brengen. Dus eerst een authentieke burgeroorlog om de macht aan de natie te herstellen, vervolgens een voldongen politiek van deislamisering. En dat laatste kan geheel op vrijwillige basis.

  Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  Kamervragen!

  Like

 6. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  “We moeten eindelijk aan de noodrem trekken. Het asielrecht moet tot zijn kern worden teruggebracht: tijdelijke bescherming voor daadwerkelijk vervolgden”.

  En die tijdelijke bescherming kan vaak veel goedkoper in ‘de eigen omgeving’.

  Dre keer raden waarom de EU dat niet wil.

  Like

 8. Pingback: Pesten op school: Voortschrijdende radicalisering van de islam is een probleem | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s