En eeuwig kraait de haan!

Screenshot_64

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Een beetje innerlijke voorbereiding op de komende vier weken vastentijd voor Pasen.

Waarom hebben kerktorens eigenlijk een weerhaan? Heel eenvoudig. Omdat de kerken zich altijd naar de politieke wind hebben gedraaid die er op dat moment waait. In de keizertijd was de Duitse keizer Wilhelm II tegelijkertijd hoofd van de Evangelische kerk. Ze was staatskerk. In de nazitijd was ze de kerk van de “Duitse christenen”.

journalistenwatch

Tegenwoordig zijn zowel de Evangelische als de Katholieke kerk een deelstuk, of beter gezegd “wormvormig aanhangsel”, van de “Abrahamitische religie”. “OpMerkellijk” is het feit dat de “islamisten” het christendom als “blindedarm”, dus nutteloos orgaan beschouwen – de beroepsgeestelijken dit echter in hun bekrompenheid en blindheid helemaal niet merken. In plaats daarvan hebben de gelijkgeschakelde staatskerken zich in het kader van de “interreligieuze dialoog” volledig van de kernleer van Jezus afgekeerd en zich naar de islam gericht.

Als uiterlijk signaal van deze onderwerping deden in 2016 tijdens het bezoek aan de Tempelberg vooraanstaande vertegenwoordigers van de Duitse bisschoppenconferentie, waaronder Reinhard Marx, demonstratief hun kruiskettingen af. In 1933 bogen de types in toga als schurftige honden voor de nazi-hordes, nu trachten ze met de onderworpenheid van harem-slavinnen in ´t gevlij te komen van de vertegenwoordigers van de politieke radicale orthodoxe islam. Enkele vertegenwoordigers van de kerk, zoals de katholieke docent Klaus von Stosch uit Paderborn, eisen zelfs de invoering van de sharia in Duitsland.

Deze Judaskerk heeft absoluut niets meer met het christendom te maken. Als Jezus nog een keer ter wereld zou komen, zou hij net als toen de zweep pakken en de beroepsgeestelijken uit hun staats-tempels slaan en hen met een donderende stem naroepen: “Jullie hebben een moordkuil van het huis van God gemaakt” (Math. 21.13). Kennelijk moet de weerhaan altijd aan het verraad van Petrus herinneren, die Jezus driemaal verloochende, terwijl de haan tweemaal kraaide. Met het aanpappen met christen-vervolgers en Oriëntaalse despoten is het laatste grote verraad van de kerk voltrokken. De door zelfhaat en zelf-ontkenning opgevreten kerk verraadt zichzelf. Heel lang geleden heeft ze Jezus zelf al verraden. Misschien ook nog nooit begrepen . . .

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op En eeuwig kraait de haan!

 1. koddebeier zegt:

  Het is een triest zooitje !

  Like

 2. Jean zegt:

  De naam van die haan is ‘pechdrol’ met op de staart d66, zorg ervoor dat je er NOOIT onder staat want je komt er bescheten bij weg.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Nog een paar scheldwoorden van Jezus – de ‘christenen’ willen hem graag als een slappe dweil afschilderen:

  ADDERENGEBROED en WITGEPLEISTERE GRAVEN

  Wee jullie, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden.

  MATTHEUS 23

  Geliked door 1 persoon

 4. IAd bos zegt:

  Anders komt er geen kip. 🤤

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Goed stuk.
  Ongelofelijk hoever veel kerkelijlken afgedwaald zijn,
  P.K.N. voor palestina. enz. enz. enz,

  Like

 6. Dewevoga zegt:

  Ik zie Verhoeven van Doodseskader66 als weerhaan en als koekoeksjong. Als weerhaan de burger al meerdere malen verloochend en als koekoeksjong de Nederlander het nest uitkieperen ten faveure voor types zoals hij uitvreten op kosten van voeder.

  Like

 7. Jan zegt:

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s