Houden jullie je eens bezig met de echte zorgen van de mensen i.p.v. met meer homo verkeerslicht-poppetjes

Screenshot_65

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

We plaatsen hier delen van een rede van de AfD-politicus Oliver Wurtz in het stadhuis van Frankfurt tijdens de plenaire vergadering op 1 februari over het mega belangrijke thema “gelijkgeslachtelijke verkeerslicht-stelletjes”. Het thema werd door de coalitie (CDU-SPD-Groenen) op de agenda gezet.

Zeer geëerde meneer de voorzitter, zeer geëerde dames en heren,

2015, 2016, 2017 en 2018… De voetgangerslichten moeten dit jaar niet alleen slechts drie dagen, maar permanent met gelijkgeslachtelijke poppetjes aangepast worden. Even eerlijk… Wie heeft zoiets eigenlijk nodig?

De grote meerderheid van de homo´s en lesbiennes, die een heel normaal leven leiden en sinds kort zelfs kunnen trouwen, of een minderheid van activisten, die lijdt aan vervolgingswaan, graag tegen windmolens vecht, die er überhaupt niet zijn, en meer subsidies van de stad verwachten?

Ik vind het verschrikkelijk. Verschrikkelijk, dat u voortdurend mensen op hun seksualiteit reduceert. Maar nog verschrikkelijker, omdat u constant altijd alles moet genderen!

Jullie willen een signaal afgeven voor tolerantie, maar laten mensen ongecontroleerd Duitsland binnen uit streken waar de middeleeuwen nog steeds thuis is, waar men homoseksuelen en andersdenkenden opsluit, zweepslagen geeft, verbrandt, stenigt of van gebouwen afgooit.

Jullie willen een signaal voor tolerantie afgeven, echter exclusief die plaatsen waar men “naakte vrouwen als een duivelse verleiding” en “homoseksualiteit als een kankergezwel tegen de moraal” respectievelijk “als een misdaad” beschouwt.

Het ergste: deze weerzinwekkende uitspraken zijn afkomstig van een imam, die bekend staat als tolerant en met open oog voor de dingen van de wereld. Daarover kunt u heel eenvoudig een keer de bestseller “Inside islam: wat er in Duitse moskeeën gepredikt wordt” van Constantin Schreiber lezen.

Jullie willen een signaal voor tolerantie afgeven, maar jullie zijn dit zelf niet, als ik zie dat jullie mensen als Sabatinia James, Imad Karim, Hamed Abdel-Samad of Bassim Tibi doodzwijgen en censureren.

Zelfs moedige vrouwen als Seyran Ateş, die een moskee exploiteert waarin vrouwen mogen prediken en homoseksuelen welkom zijn, worden nauwelijks door jullie partijen ondersteund. Bij jullie flirt men liever met “islamisten”.

Zo zijn de oude partijen dames en heren… Niet anders!

Tegen deze achtergrond wordt de zaak met de verkeerslicht-poppetjes nog belachelijker dan hij sowieso al is.

Met verkeerslicht-poppetjes-amuletten en mantra´s op respectspandoeken zal men vast en zeker niet de burgers van deze stad beschermen, mevrouw Heilig!

Ieder van ons kent de spreuk die zegt dat “men door de bomen het bos niet meer kan zien”. Over jullie, beste collega´s van het links-groene politieke spectrum, zou je kunnen zeggen:

Louter vanwege al die gender verkeerslicht-poppetjes zien de oude partijen de echte problemen van de burgers niet meer!

Inwoners van Frankfurt willen dat jullie je bezighouden met de dagelijkse problemen. Er komen steeds vaker burgers bij ons, onafhankelijk van hun cultuur, hun sekse, hun nationaliteit of hun herkomst, omdat ze niet meer op jullie willen stemmen…

Ze stemmen op ons, de AfD, omdat ze merken dat wij hun zorgen serieus nemen.

Met jullie verkeerslicht-poppetjes maken jullie jezelf alleen maar belachelijk! Als u werkelijk een signaal wilt afgeven, begin er dan eens mee om de echte problemen van deze stad aan te pakken:

 • Onze vervuilde stad moet weer schoon worden en vervuilers moeten rekenen op een geldboete.
 • Onze stad moet veiliger worden. In plaats van knuffelen hard ingrijpen!
 • Scholen moeten plaatsen zijn waar men leert en geen plaatsen waar men bang moet zijn! Kinderen zijn onze toekomst!
 • Huren moeten betaalbaar blijven. Ik vind het treurig dat zoveel werknemers met een laag inkomen, die we hier nodig hebben, evenals gezinnen en veel senioren, zich in onze stad geen woning kunnen veroorloven of niet meer kunnen veroorloven.

Dat is het wat onze burgers willen en niet jullie stomme verkeerslicht-poppetjes! Dat geldt overigens ook voor Eskişehir, onze Turkse partnerstad. Hoewel, misschien zou u het kunnen uitproberen en testen of men daar met u samen een signaal voor homoseksuelen zal afgeven.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), betutteling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sarcasme, Satire, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Houden jullie je eens bezig met de echte zorgen van de mensen i.p.v. met meer homo verkeerslicht-poppetjes

 1. BertG. zegt:

  Ik zie het als dat vrouwtjes nooit mogen oversteken, dat houdt enkel het verkeer maar op.
  En alleen de mannetjes altijd, die hoeven nooit te wachten.
  Want als het rood is, staan er geen mannetjes in het plaatje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik zegt:

  dit kunnen alle west-europese regeringen zich aantrekken, men is alleen nog maar bezig met geneuzel in de marge.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Waren de oude partijen (ook hier in Nederland) maar belachelijk, ze zijn echter levensgevaarlijk !!
  Het beste voor de bevolking zou zijn dat de oude partijen zichzelf ophieven, ze zijn niet meer van deze tijd, ze zijn achterhaald door hun eigen achterbaksheid en verraad aan de autochtone bevolking. Rot aub op met jullie corrupte leugenachtige zooitje, landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Dat domme gender neutrale hype gedoe is enkel afleiding, om de echte problemen weg te moffelen onder het tapijt. De realiteit is hard en daarom willen de goedmensen deze werkelijkheid willens en wetens niet zien, omdat deze realiteit een aanval is op hun gedroomde utopia. Aan hun wensdromen hechten zij veel meer waarde, dan aan de realiteit. Want de realiteit geeft aan dat zij niet capabel zijn om een stad of dorp te kunnen besturen. Door nu voor hen leuke zelf bedachte uiting te geven aan wat zij onder tolerantie verstaan, door stoplichten met figuurtjes van homo stelletjes uit te beelden. Geven volgens hen een duidelijk signaal af aan de gemeenschap, denken zij. Dat dit de meest domme en een belachelijke verspilling van het belastinggelden is, komt niet in hun op. Door ook alle moslim immigranten te gaan knuffelen van hoe zielig zij wel niet zijn en daarom moeten zij in alles geholpen worden, want tenslotte is iedereen het zelfde denken zij. Met hun instelling verraden zij met alle gemak en met droge ogen, de autochtonen bevolking. Zonder dat zij het beseffen en dat is dan ook niet tot hun verstand door te dringen. Als jij ze met feiten en voorbeelden aangeeft hoe zij de stad of dorp ten gronde richten, door dit soort domme acties. Dan ontkennen zij dat en gaan iedere discussie met jou uit de weg. Simpel omdat jij kritiek hebt op hun beleid, dus dan ben jij de boeman in hun beleving. Met zulke goedmensen is geen land mee te bezeilen, het grootste nadeel is dat zij de politieke macht hebben en wij realisten meestal niet. Nu met de aanstaande gemeente verkiezingen hoor je veel over duurzaamheid bij de politieke partijen, maar als je doorvraagt over welk soort duurzaam heden zij dan aan denken te gaan doen. Blijft het veelal stil of proberen ze jou vraag te ontwijken. Want het woord “duurzaamheid” bekt zo lekker weg, maar wat dat dan inhoudt hebben zij meestal geen flauw idee van. Zo praten zij ook vaak over subsidies voor allerlei projecten, maar als je vraagt waarom deze projecten en van waarom iedereen daar aan mee moet betalen voor een zeer select groepje die dit project wil uitvoeren. Kijken zij je met schaapachtige ogen aan van wat bedoel jij hier mee. Kortom deze meeste politieke partijen kraaien als kippen zonder kop en vinden dat zij zich de beste zijn voor hun stad of dorp.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  O jee, o jee, ik besef opeens dat ik een stuk of dertig foute lichtschakelaars in huis heb:

  Die zijn natuurlijk niet genderneutraal. Goed dat ik er door dit artikel op gewezen ben.

  Alle gekheid op een stokje: het is toch te bespottelijk voor woorden om je dáár druk over te maken?
  Man, man, man… ik bedoel: ‘het, het, het’, ik kijk niet eens naar wat voor poppetjes er in verkeerslichten zitten, ik let alleen maar op de kleur. Wát een flauwekul om niks!

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Eventjes over kleur:
  Hier een prachtig filmpje met Morgan Freeman over black history…

  Als iedereen nou eens zo lekker nuchter en verstandig was, en bepaalde querulanten niet de hele dag zielig bezig zouden zijn met pathetisch muggeziften…dan zou het een stuk beter zijn in de wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar Morgan Freeman is wat dat betreft, geloof ik, welhaast uniek: De man is gezegend met een volkomen uitgebalanceerde persoonlijkheid.
   Misschien, dat dit wat vergezocht klinkt, maar ik denk zomaar, dat dát er best eens mee te maken zou kunnen hebben, dat hij voor de gevangenisfilm “The Shawshank Redemption” tenslotte werd gecast voor de rol van “Red”, daarmee vele mededingers van náám achter zich latend en ondanks het feit, DAT DIE ROL NIET VOOR EEN KLEURLING GESCHREVEN WAS.
   Tóch werd dat geen doorslaggevend bezwaar gevonden, omdat hij doodgewoon de bèste “Red” neerzette. Hij acteerde als het ware over alle raskenmerken heen.
   Wie dát in zijn mars heeft, is volgens mij in staat, het héle bestaan in al zijn facetten te beschouwen, zoals het nu eenmaal is.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Exact, Morgan Freeman is alles wat Black Panter niet is.

    Like

   • BertG. zegt:

    Jij kan zo bij SBS terecht i.p.v. Albert Verlinde.
    Jij kan het nog veel gladder brengen dan hij het ooit uit ze strot gekregen heeft.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, maar jij zat toch ook bij de casting om de rollen te verdelen.
    Waarna je nog een tijdje ingevallen bent voor de regisseur, want die redde het anders niet zonder jou hulp.

    De man is gezegend met een volkomen uitgebalanceerde persoonlijkheid.
    Over ze raskenmerken heen acteren.
    het feit, DAT DIE ROL NIET VOOR EEN KLEURLING GESCHREVEN WAS.

    Hoe krijg je het allemaal verzonnen.
    Dat kan je enkel beweren wanneer je er bij bent geweest, of de man persoonlijk kent.
    Zeg dan gewoon dat je het een lekkere neger vind vanwege ze moedervlekjes.
    Zelden zo’n slijm stukje gelezen hier.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 8.27u: Hoe ik het “verzonnen” krijg? Niet van mijn eigen aannames in elk geval.
    Het komt bij jou kennelijk niet op, dat ik door de jaren heen misschien wel eens wat over Margan Freeman gelezen of gehóórd zou kunnen hebben.
    Niet buitensporig veel, maar tóch. Hier en daar genoeg of tot een zeker beeld te komen.
    Dat heb jij in ieder geval níet gedaan, anders had je gewéten, dat die rol van “Red” ècht niet voor een kleurling geschreven was, dat is officieel bekend!
    Je kunt het zelfs nog aflezen /horen aan een paar seconden tekst: Andy: Waarom noemen ze je “Red?” Red: Oh, ik ben Ier. En ik heb rood haar.
    Het is trouwens maar één voorbeeld, want Freeman is dat wel vaker ten deel gevallen: Hij staat officieel te boek als behorende tot het zeer selecte groepje gekleurde Hollywood-acteurs, die tevens rollen aangeboden krijgt, die níet geschreven zijn voor gekleurde personages.
    Dat is een feit. En mag ik dan alsjeblieft nog constateren, dat hij daarvoor dan kennelijk de persoonlijkheid heeft, of vind je dát ook alweer ‘pretentieus’ of zo?
    En wat dan nog? het is geen persoonlijke aanval op jou of op een ander, het is helemaal níets van dat alles. Dus waar maak je je zo druk over?
    Die twee laatste zinnen van jou slaan al helemáál nergens op!
    Jij zit de laatste tijd bepaald niet lekker in je vel, want alles en iedereen, en ik nu ook, kan ze uitgemeten krijgen om niets!, om dingen, die jij zelf dènkt, maar niet zeker weet.
    Alsjeblieft zeg!

    Like

   • BertG. zegt:

    Waarom zou ik dit zien als persoonlijke aanval.
    Ik zeg enkel dat je zo terecht kan in de roddel rubriek bij SBS boulevard.
    Daar kletsen ze net zo over iemand, alsof ze iemand persoonlijk kennen, het slijm druipt er dan van af.
    Je moet er van houden natuurlijk, maar dat is wel besteed aan sommige vrouwen, die zwijmelen helemaal weg bij het laatste verhaaltje van een acteur.

    Like

   • BertG. zegt:

    En als iemand het niet volmondig met je eens is of ook maar enig commentaar durft te hebben, dan komt de kenau in jou los.
    Dat is iets wat mij de laatste tijd opvalt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: 10.53u: Oh, als het gaat op de manier, waarop jij het nu weer doet, zéker!
    Het is gewoon een overpeinzing, het valt niets en niemand aan; jet is niets dan een indruk, die ik gekregen heb door een paar dingen, die ik er over gehoord en gelezen heb en jij begint het vanuit het niets met de nodige sneren af te breken, nog op een agressieve toon ook!
    Wat wil je nou, dat ik daar deemoedig op zwijg, of anders ben ik een ‘kenau?’
    Dat is dan toch wel een beetje van “de pot verwijt de ketel.”
    Jij hebt me zelf wel eens gezegd, dat ik “te netjes” bleef, nou, dan word ik vanaf nu iets duidelijker, heel eenvoudig.
    Maar dat lijkt je ook al niet te bevallen. Het is kennelijk nooit goed.

    Like

 7. Williaan zegt:

  Uit; All the World is Mad

  Something’s gone terribly wrong
  With everyone
  All the world is mad
  Darkness brings terrible things
  The sun is gone
  What vanity! Our sad, wretched fires

  We can’t medicate man to perfection again
  We can’t legislate peace in our hearts
  We can’t educate sin from our souls
  It’s been there from the start

  But the blind lead the blind into bottomless pits
  Still we smile and deny that we’re cursed
  But of all our iniquities
  Ignorance may be the worst

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s