D66 Rotterdam wil minder straten vernoemen naar ‘witte mannen’

Screenshot_147

(Door: Elif Isitman)

De Rotterdamse fractie van D66 wil in de toekomst minder namen van ‘witte mannen’ op straatnaambordjes zien prijken. De partij pleit in de gemeenteraad voor een ‘diverser’ straatnamenbeleid.

D66-raadslid Nadia Arsieni zei woensdagavond in de gemeenteraad dat ’92 procent van de vernoemde straatnamen naar witte mannen verwijst’, meldt dagblad AD. ‘Mannen en vrouwen uit allerlei culturen maken een belangrijk verschil voor onze wereldstad. Dat moeten we terugzien op straat.’

D66 wil ‘diversiteit’ als voorwaarde voor straatnamen

De partij diende, samen met het ‘links-islamitische blok’ dat bestaat uit SP, GroenLinks, PvdA en NIDA, een voorstel in om dit voor elkaar te krijgen. Daar wordt later over gestemd.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Historie, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, political correctness, Racisme, Rotterdam, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op D66 Rotterdam wil minder straten vernoemen naar ‘witte mannen’

  1. zwartschakel zegt:

    “Klinkt witter dan witstraat beter ??

    Like

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Straatnamen benoemen is een Nederlandse aangelegenheid. Buitenlanders dienen zich daar niet mee te bemoeien. Doen ze maar in hun landen van oorsprong.

    Like

  3. Marlies zegt:

    Dat wordt een titanenklus. Zoveel noemenswaardige prestaties hebben de kleurlingen niet geleverd in de afgelopen 3000 jaar. Of wordt het zoiets als Arafat, Mandela, MLK of misschien wel MalcolmX? Je weet het maar nooit. Wat een schertspartij, dat D66. Ziek!

    Geliked door 2 people

  4. Henk der Niederlànder zegt:

    Bij D66 doen ze er dan ook alles aan om de NL. identiteit weg te werken.

    Like

  5. Guardiacivil zegt:

    Mijn comment op het vormen van NIDA op: nieuwsblog/dontessers
    HEEFT U HIER WEL EENS OVER NAGEDACHT………?
    MET ISLAMISEREN……….. IS NET ALS BIJ ORGAANDONATIE……….VAN ALLES UIT ONS MAATSCHAPPELIJK SYSTEEM WORDT GESNEDEN……….EN WIJ …..NEDERLANDSE BURGERS ……..GRIJPEN STEEDS VAKER………NAAST DAT GENE WAAR WE RECHT OP HEBBEN………OF WAT EEN DEEL VAN ONS NEDERLANDSE CULTUUR IS………OF MAAKT HET U NIETS UIT……?……..WACHT MAAR AF…….TOT UZELF ER MEE WORDT GECONFRONTEERD……..

    Dit is de kop met een link naar het Links-Islamitisch-Blok

    Like

  6. dutchess43 zegt:

    Wij zijn pas 50 jaar piepklein beetje divers, en pas de laatste 15-20 jaar héél divers.
    Zitten er tussen die “diversen” werkelijk mensen die iets voor dit land betekend hebben en die een straatnaam waardig zijn? Krijgen we straks een Abouthaleb- plein in Rotterdam? Of een Kuzu-Denk straat in Den Haag? Sodemieter toch op. We zijn een van oorsprong blank of wit zoals je wilt, land en dat willen we toch graag blijven?

    Like

  7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Shariastraat
    Stenigingsplantsoen
    Martelaren van 9/11 laan
    intifada gracht
    Sylvana Simons plein
    professor Wekkerpad
    Dood aan zwarte Piet kanaal
    Foikert van de Graafstad (als verandering voor Nijmegen)
    Gravin Ollogrenrepubliek (voor Amsterdam)

    Geliked door 1 persoon

  8. koddebeier zegt:

    D66 een walgelijk clubje achterbakse landverraders !! Wanneer valt dit zooitje landverraders is eindelijk bij de slapende kiezers door de mand ??

    Like

  9. Cathja zegt:

    Weer die rottige D66 die ons HUN WIL op wil leggen. Nu moeten er in ONS land dus ook al straatnaamborden komen met de namen van ‘wereldburgers’ van enige betekenis? Maar ik leef hier toch in NEDERLAND?
    Wanneer stopt D66 eens met dat vreselijke GEDRAM?! De ene eis van deze partij is nog niet eens bij wet geregeld, en de volgende dient zich alweer aan.
    Ik zou trouwens geen reden kunnen noemen waarom straatnamen naar overleden gemeenteraadsleden zouden moeten worden vernoemd. Vindt deze partij zichzelf zó belangrijk dat ze dit durven voor te stellen?

    Arrogantie, dat is het kenmerk van deze partij.

    Like

  10. Williaan zegt:

    De SP, GroenLinks, PvdA zijn handlangers van de NIDA

    Like

  11. Jean zegt:

    d66 is blijkbaar een dodelijk vergif, hoogtijd dat vergif te verbieden op het grondgebied.
    M.i. is het gevaarlijker dan arsenicum en strignine…
    Als het referendum verboden wordt dan wordt automatisch de dictatuur bevestigd. Hoe laag kunnen politiekers toch vallen en dat allemaal voor “eigen gewin”….

    Like

  12. Cleo zegt:

    De ‘nuttige idioten’ van PvdA, D66, groen links laten zich gebruiken door de vooruitgeschoven pionnen van de islamitische bezetting van Europa; zie DENK (eerst afkijken hoe de Nederlandse politiek werkt van binnen een gevestigde partij en dan komt de islamitische duivel ‘uit het doosje’ en wordt vol trots een eigen islam-partij opgericht en begint het gesodemieter pas echt). Wat nou ‘verbinden?’, wat nou ‘de boel bij elkaar houden?’, wat nou ‘bruggen bouwen?’ en nog meer van deze holle woorden?!

    Like

  13. Elisah zegt:

    Hoe noem je zoiets, landverraad, volksverraad of beiden?

    Like

  14. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Ongelofelijk wat een achterlijk plan. Je zal maar een huis toegewezen krijgen in b.v. de Yasser Arafatsteeg, mag ik bedanken.

    Like

  15. Hovawart zegt:

    Het inmiddels overbekende gummetje van Ollongren&Rutte, het uitgummen van Nederland om overnieuw te kunnen beginnen met een blanco inlegvelletje, oh oh oh domme domme Hollanders toch, maak u maar op voor een domdomoptocht, te voet naar het Binnenhof, uitgelachen te worden, en s’avonds weer allemaal thuis met een warm hapje op schoot voor de buis naar de NPO-verveling kijken………..zucht.

    Like

  16. Cleo zegt:

    De pvda, d66 en groen links laten zich als nuttige idioten telkens weer gebruiken voor de islamitische oorlogsstrijders: DENK gebruikte de Pvda. Maar goed, van fouten kun je ook niet willen leren.

    Like

  17. hans zegt:

    Weet je dat soort ideetjes hebben ze als opdracht gekregen in Dresden
    bij de laatste Bilderberg-meeting van Soros, want daar was Pechtold, Rutte, Willem Alexander en nog meer van dat tuig dat zou weten wat goed voor ons is!
    En nu,” nu zitten Pechtold en ook weer Rutte in een kabinet!? Dus gewoon al decennialang verkiezingsfraude! Iets anders kun je daar gewoon niet van bakken.

    Like

  18. Kraftavilqa zegt:

    Tja Nederland is een blank land met een blanke geschiedenis, het ontbreekt ons derhalve aan overgepigmenteerden van statuur. Dus dan maar lukraak plukken uit ’t buitenland, zo komt ’t dat zeer ergerlijk allerlei locaties en objecten zijn genoemd naar de gekende terrorist Nelson Mandela. waarom geen josef stalin-laan of een pol pot-viaduct. Waarschijnlijk kunnen we wel vernoemingen naar sinte obola verwachten want de vermeende neger des heils is natuurlijk wel een echt links icoon. De linksbende demonstreert met deze onzin weer eens dat men in het roodkwartier gaarne afziet van gezond verstand ten faveure van blind dogmatisme. Van gezond verstand krijg je maar realistiche (i.e. rechtse) denkbeelden.

    Like

  19. boorzalf zegt:

    We beginnen:
    Al Qaidastraat
    Isisweg
    Profeetstraat
    Mahdistraat
    shirkplantsoen
    Mohammedsteeg ( is al meer dan 10 jaar dood)

    Like

  20. Aegolius cs zegt:

    Lof der Zotheid……. De Rotterdamse universiteitsnaam van de schrijver “Erasmus”. Mocht men denken dat we niet gekker kunnen maken?!

    Like

  21. In enkele gevallen wellicht een goed idee, bijvoorbeeld Bernhardlaan of Prins Clausplein , die kunnen wel verdwijnen. Dan krijgen we straks dus het Mohammed B.plein? Idi Aminlaan? Allahlaan? Samir A.straat? Of misschien Laan van de Iftar? Gvd (sorry) ik wordt zo doodmoe van al dat gezeik over discriminatie, Islam, LHBT en weet ik al niet meer. Hier helpt een handvol bloeddruk verlagende pillen niet meer. Ik neig meer naar de pil van Drion. Aaaaaargh

    Geliked door 1 persoon

  22. leefbarbaar zegt:

    Binnenkort de eerste terroristenwijk?

    Like

  23. Motorman zegt:

    Zwarte Pietstraat?

    Geliked door 1 persoon

  24. Tistochwat zegt:

    Ik stel voor om in Scheveningen een Alexander Pechtoldboulevard te regelen.
    Wat zal het kereltje zwellen van trots.

    Like

  25. Peacepipe zegt:

    Wilt u meer of minder D66? Minder, minder, minder…!!!

    Like

  26. Aegolius cs zegt:

    Van Speykstraat in Rotterdam als Amsterdam (…) zal vernoemd worden aan: bomgordeldragers der vredige islam.

    Like

  27. louis-portugal zegt:

    Wat leuk.
    De meeste ouwe zakken heb ik toch nooit gezien cq. getroffen
    Een vootuitziende blik natuurleijk als Rotjeknor helemaal islamitsch wordt.
    Trouwens dan is het allang gebeurd.

    Like

  28. MK zegt:

    Belachelijk. Is Nederland Nederland of is Nederland geen Nederland. NEDERLAND = NEDERLAND en geen ander land, cultuur o.i.d.. Waar gaan we naar toe met D???.66 en zoveel anderen, (bijna) gelijken.

    Like

  29. MK zegt:

    D66-raadslid: Nadia Arsieni is natuurlijk een 100% Nederlan(der)(se) die al heel lang geleden uit Nederlandse voorouders hier is geboren, getuige de naam ….. of niet soms (sarcastisch).

    Like

  30. Bas zegt:

    Zou D66 in Den Haag niks anders te doen hebben, van ons belastinggeld, dan hun tijd te verdoen met het dromen en het fantaseren over politiek correcte straatnamen? De zelfgenoegzaamheid van D66 slaat helemaal door!

    Like

  31. Yvonne zegt:

    Krijgen we dit weer, ja de straatnamen zijn witte mannen omdat Holland eens wit was
    Wat krijgen we dan Ali Baba straat ? Mohammed B straat met uiteraard Arabische vertaling erbij

    Mevrouw Arsieni wil dat,klinkt ook weer echt Nederlands, ophouden met die flauwe kul als je de namen te wit vind wees vrij om in een land te gaan wonen waar geen witte mannen namen op de straat borden staan, ik woon in de zeeheldenbuurt allemaal spier witte mannen

    Like

  32. syberspees zegt:

    Deze mensen hopen op vrijstelling van hun eigen bekering, immers het begint met onze straten en dan moeten zij er aan geloven.

    Like

  33. Baksteen zegt:

    De volgende nieuwbouw wijk de straten noemen naar islamitische aanslagplegers misschien een positieve aanzet? En dan erbij zetten uit welk land die kwamen.

    Like

  34. Yvonne zegt:

    Nog even waar zijn de stukjes geschreven door onze Driek ik mis ze

    Like

  35. Roeland zegt:

    Je mag blij zijn , dat over 10 jaar het Nederlands als taal nog bestaat. Nu is het engels overal al dominant. Na het engels komt dan vanzelf….

    Like

  36. kampersrene zegt:

    Dat ze beginnen met de ‘Diversiteit steeg” of de Marc Rutte steeg , Mohammed steeg zou ook gepast zijn om een achterbuurt aan te duiden

    Like

  37. kampersrene zegt:

    Om te herinneren aan de duistere tijden van slavenhandel
    De slavenmarktstraat , de geketende negerslaaf straat .De negergeseilngstraat Op die manier zouden de autoriteiten en de NGO’s minder zeuren over die beroerde tijden omdat wij door die straatnamen voortdurend inwerken op ons schuldgevoel hoe slecht de witte man was……..Alhoewel slaven zullen er altijd zijn Hoe noem je een hardwerkende Nederlander die via belastingen een troep asielers mede moet onderhouden

    Geliked door 1 persoon

  38. daiyu-ninja zegt:

    Misschien moeten we alle zwart- mensen in een bak met bleekwater zetten.
    En ze er pas uithalen als ze wit zijn geworden, dan hoeven zij zich niet meer gediscrimineerd te voelen. Je wordt toch doodziek van dat gejank van hun.

    Like

Plaats een reactie