Pinokkio

Screenshot_148

(Door: “bozeoudeman”)

Vertrouw een nette tandpastaverkoper. Amerikanen, laat jullie niet belazeren door krachten die erop uit zijn om ook in Amerika alle burgers te ontwapenen en hen zo in eenzelfde positie te manoeuvreren als de meeste Europese burgers al decennia lang verkeren, om hierna, via het alleenrecht op het bezit van wapens, burgers te overheersen en te knechten.

Lever jezelf niet uit aan willekeur en zelfs terreur van politieke criminelen en ander gespuis. Zie wat er in grote delen van Europa gebeurt: koeien voor de slacht is wat de Duitsers zijn, de Zweden zijn, de Fransen zijn, de Belgen zijn, de Nederlanders zijn, de Britten zijn, et cetera.

Lever de bescherming van uw vrijheden niet uit aan types als Obama, die vanaf de eerste dag van de eerste termijn bezig zijn om burgers te ontwapenen om geen of nauwelijks weerstand van hen te ondervinden als zij de macht wensen te grijpen.

Ondanks leugens, ondanks bedrog blijft de zich links noemende meute en media achter valse profeten aanhobbelen: een filantroop die de wereld wenst op te blazen, een persoon die nog steeds president speelt en een vrouw die niet tegen haar verlies kan in combinatie met een enkel in naam progressieve pers en eveneens enkel in naam Democratische Partij. Eenzelfde beeld is te zien in Europa, bedriegers huichelen betrouwbaar te zijn.

In Europa kunnen burgers zich niet zelf verdedigen, dat mogen zij van hun leiders niet. Hun overheid beschermt hen. Een overheid die ageert tegen schendingen van mensenrechten door dictators ver weg, die eigen burgers bombarderen, iets wat Europese leiders anders doen. Zij halen onbeperkt terroristen en allerlei booswichten hun landen binnen om hun burgers een voor een op straat, in clubs, in het openbaar vervoer of waar dan ook door criminelen te laten afmaken, en ze weigeren deze moordenaars uit te zetten. Maar gezegd moet worden dat zij niet zelf het mes, knuppel of pistool hanteren, noch dat zij de wagen besturen. Brutalen hebben de wereld, niet enkel de helft, getuige hare heiligheid Merkel.

De wereld verkeert in groot gevaar, maar fascisten en reactionairen stellen graag iedereen gerust: er is niets aan de hand. Zij, de zelfbenoemde goede mensen, waken over ons, onze levens en vrijheden. Luister dus niet naar al die nep-nieuws verspreiders en samenzweerderige idioten. Luistert naar uw overheid! Volgt uw leiders richting de kliffen en gelooft dat u vliegen kunt! Vertrouw op uw leider Pinokkio.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Pinokkio

  1. Thea zegt:

    Zo langzamerhand mag Pinokkio zich beledigd voelen, wanneer hij wordt gekoppeld aan de naam of beeltenis van Rutte

    Like

  2. Anton Haksteeg zegt:

    Ja we kunnen in Rotterdam best een “Zwarte Piet”straat hebben

    Like

  3. paulzwueste zegt:

    Maak je over mij maar geen zorgen ‘Boze Oude man”…!

    Like

  4. Hovawart zegt:

    The nine most terrifying words in the English language are, ‘I’m from the government and I’m here to help.’ van Ronald Reagan.
    Het is het pijnlijkste wat je kan overkomen, het is vernietigend. iemand die zegt je te vertegenwoordigen, je kinderen wil beschermen, en dan…verraad. In de steek gelaten worden, iemand blijkt niet de waarheid gesproken te hebben, liegt en kiest voor zichzelf, negeert je behoeftes, verlangens, rechten, je normen en waarden. Wat volgt, in eerste instantie, is een alles verterende woede, een prangende behoefte om keihard terug te slaan, de ander net zoveel ongelijk aan te doen als hij of zij mij gedaan heeft. Waarom?
    Terwijl de ultieme repercussie een stempas blijkt te zijn, Stem ze Weg!.. Maar pas op, ook daar zal binnenkort wel aan getoornd gaan worden, want politiek heeft maling aan volkse sentimenten, als waarheid en eerlijkheid.

    Geliked door 1 persoon

  5. Jean zegt:

    Zet daar maar de grootste pinokkio uit Gent die momenteel ligt te orakelen in die EU misdaadorganisatie en vriend van rutte naast, beide huichelaars zijn een echte bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid, die verraders zelfs de eigen familie voor postjes en poen, die geven zelfs judas daarvoor een zoen.

    Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    Leider? Ik zie nergens een leider; hooguit het braafste jongetje van de klas!
    Overigens dan weer wel precies het type, dat naadloos aansluit bij landverraderlijke domme blondjes als Ollongren en Kaag! Enfin, dit in beschouwing genomen kun je je althans afvragen, hoe lang een kabinet met een dergelijke bezetting kans heeft om overeind te blijven.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    De meeste politici zijn onbetrouwbare figuren, die alleen op eigen gewin uit zijn en een mooi baantje.

    Like

  8. Guardiacivil zegt:

    Ik wacht geduldig op die grote BOEM

    Like

  9. bigljohn zegt:

    De Belgen mogen dan hun Manneken Pis van Brussel hebben, wij hebben hier, tot ons grote ongenoegen, Manneken Pis uit den Haag (Rutte). Hij zet alle Nederlanders in de zeik !

    Geliked door 1 persoon

  10. Johan zegt:

    “Amerikanen, laat jullie niet belazeren door krachten die erop uit zijn om ook in Amerika alle burgers te ontwapenen” , aldus de aanhef van het artikel.

    Het wordt echter hoog tijd dat de Amerikanen, dat zieke en psychisch gestoorde volk, eens stopt met die hetze om maar steeds meer wapens te bezitten. Hoeveel meer kinderen en tieners moeten er nog zinloos vermoord worden, voordat deze waarheid eens in hun domme koppen doordringt ?

    Kijk, Je kunt best voorstander zijn van zelfverdediging en eventueel een handvuurwapen binnen handbereik. Dat is begrijpelijk en daar zijn ook argumenten voor te vinden.
    Die Amerikanen zijn echter compleet doorgeslagen: volledig automatische mitrailleurs en kalasjnikows kun je als warme broodjes in de supermarkt kopen. Hoe ziek wil je het hebben ?
    Het moet maar eens afgelopen zijn met die nonsens.
    Trouwens, ook op het argument van zelfverdediging valt veel af te dingen. Er vallen jaarlijks vele malen meer doden door ongewilde en ongewenste interactie met vuurwapens dan door feitelijke zelfverdediging.

    Like

Plaats een reactie