Zeker zes gevallen van seksueel misbruik bij hulporganisatie Plan International

Screenshot_149

Tegen vijf mensen is aangifte gedaan

Na hulporganisaties als Oxfam International en Artsen zonder Grenzen (AzG) zijn ook bij Plan International gevallen van seksueel misbruik aan het licht gekomen. Tussen zomer 2016 en de zomer van vorig jaar waren er zeker zes gevallen waarbij kinderen het slachtoffer waren. Dat staat in een mail aan de donateurs van Plan International, het vroegere Foster Parents Plan. Bij het misbruik zouden geen Nederlanders betrokken zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Weg met ons!", Barbarisme, Derde Wereld, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zeker zes gevallen van seksueel misbruik bij hulporganisatie Plan International

  1. BertG. zegt:

    Donateurs Oxfam: komt mijn geld wel bij de juiste seksfeesten terecht?
    Grote onrust onder donateurs van Oxfam: de organisatie kwam deze week in het nieuws vanwege het organiseren van seksfeesten in rampgebieden, maar leden vragen zich af of hun geld wel bij de juiste orgie terecht komt.
    https://speld.nl/2018/02/14/donateurs-oxfam-komt-mijn-geld-wel-bij-de-juiste-seksfeesten-terecht/

    Like

  2. eva110 zegt:

    Goh, wat een verassing!!
    Plan internationaal en rode kruis inmiddels ook al lid van de misbruik club, wie volgt??

    Like

  3. MK zegt:

    Rode Kruis is ook al genoemd als organisatie … waar dit is voorgekomen.

    Like

  4. Mary zegt:

    Als ik me goed herinner was Plan International (het voormalige Foster Parents Plan) ook diegene waar mensen maandelijks aardige bedragen aan betaalde voor hulp ter plekke en waar na onderzoek bleek dat b.v. de school die er gebouwd zou zijn of de waterput of zelfs het kind waarvoor je doneerde etc.etc. in geen velden of wegen te vinden waren m.a.w. leugen en bedrog, heeft hun toen zo ongeveer al hun donateurs gekost (vandaar de naamswijziging waarschijnlijk), nu dit weer!!!, Was het de een niet dan de andere “hulporganisatie” wel waar in het verleden de drek boven kwam drijven, heel apart volk die o zo sociale “hulpverleners”……..

    Like

  5. Jan zegt:

    ’Ook seksschandalen bij Rode Kruis’

    Het Internationale Rode Kruis (ICRC) onderzoekt berichten dat hulpverleners schuldig zijn aan seksueel wangedrag. Over dit gedrag wordt uitgebreid gediscussieerd in een besloten Facebook-groep met 4331 leden, meldt de NOS.

    Sinds 8 mei 2017 bestaat de besloten Facebook-groep die is bedoeld voor leden van het alumni-netwerk van ICRC en medewerkers van de internationale tak. Dinsdag berichtte de Zwitserse krant Le Temps over de groep waarin veel wordt gepraat over misstanden bij het Internationale Rode Kruis

    „Het is positief om eindelijk een open discussie te volgen over het gebruik van prostituees door ICRC-medewerkers. Tijdens mijn zes jaar bij de ICRC was dit soort gedrag bij elke missie gebruikelijk”, schrijft een van hen.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1704070/ook-seksschandalen-bij-rode-kruis

    Like

    • kampersrene zegt:

      Draai U eens om mevrouw en doet uw bustenhouder uit dan zal ik uw tepels eens onderzoeken en dat is volledig gratis !

      Like

      • Harry zegt:

        Tja , die Belgische politie is ook niet voor de poes !
        Dié zijn pas érg !

        Like

      • Jan zegt:

        Ik kijk nergens van op bij al die idealistische instellingen, immers, de pleiters voor pedofilie zitten allen bij linkse partijen, net als die lui die prostitutie aan baan zien en die legaliseerden.

        Like

  6. Jan zegt:

    Heksenjacht op ‘foute’ mannen in stroomversnelling:

    Tweede Kamer start onderzoek naar seksuele intimidatie in Nationale Vergaderzaal #Metoo
    D66 wil dat ook ministeries onder de loep worden

    http://politiek.tpo.nl/2018/02/22/tweede-kamer-start-onderzoek-naar-seksuele-intimidatie-nationale-vergaderzaal-metoo/

    Like

  7. Eigen volk eerst zegt:

    Alle smerigheid komt bovendrijven…. Het is tijd om de zieligheidsindustrie te stoppen. Geef landen de kans hun problemen zélf op te lossen en hun mensen verantwoordelijkheid te leren. Niet alles gratis krijgen maar aan het werk gaan.

    Like

Plaats een reactie