Run op fort Europa

Screenshot_247

(Door: “bozeoudeman”)

Er is nog nooit zo´n run op Europa geweest als nu dankzij Merkel en haar club breinloze Gutmenschen, die doelbewust onze wereld willen omturnen in het door hen gewenste krankzinnigengesticht, waar zij al fors in zijn geslaagd. Proberen de toekomst te verkennen, betekent dat je bereid moet zijn om akelige zaken onder ogen te zien. Er zijn in de wereld pakweg 100 miljoen mensen op drift. Merkel heeft met haar open deuren beleid iets veroorzaakt wat niet meer, of in ieder geval niet gemakkelijk, te stoppen of terug te draaien zal zijn.

Als wij niet snel effectieve antwoorden vinden, wordt het einde oefening voor de hele EU en onze democratieën zoals we die nu nog kennen. Honderd miljoen mensen, of straks wellicht nog meer, kunnen besluiten fort Europa te bestormen. Ter vergelijking: het aantal inwoners van de EU bedraagt iets meer dan vijf keer dat aantal, namelijk 500 miljoen. De binnenstormende massa heeft in veel gevallen niets te verliezen, wij alles.

Nog los van het feit dat in de EU-landen de volledige economie zal instorten als deze stormloop niet wordt gestopt, is het ook nog eens de vraag hoeveel rovers, dieven, oplichters, verkrachters, moordenaars, krankzinnigen, sadisten, terroristen en maniakken er tussen de miljoenen economische migranten, gelukzoekers en ordinaire avonturiers zullen zitten. Tienduizenden, honderdduizenden, meer dan een miljoen, miljoenen?

Zelfbenoemde grootheden, die zich zelfs als filosoof presenteren, schrijven in columns over boze witte mannen; alsof die de schuldigen zijn van aanslagen die we hebben meegemaakt en de aanslagen die op termijn zeker nog zullen volgen. Redenerend in het vervolg van dit denken vermoed ik dat allerlei ziektes die met de binnenkomst van de massa opnieuw de kop opsteken en nieuwe ziektes die hier nog nooit hebben geheerst, dus ook op het conto komen van die boze witte mannen. Nietwaar, grote filosoof?

Volgens dit soort volledig wereldvreemde ‘denkers’ moeten we alles, inclusief aanslagen, gewoon accepteren, net als we ongelukken op onze wegen accepteren. Want ook daar vallen dagelijks doden, stelt een van hen. Dus waar maken we ons dan eigenlijk druk om. Toch? We moeten ophouden met stigmatiseren. We moeten niet langer met de vinger wijzen zoals we deden bij aanrandingen en verkrachtingen in Keulen en andere Duitse steden, zoals tijdens die jaarwisseling, laat staan dat we verder moeten blijven klagen en mopperen over die bloedige aanslagen. Schouders ophalen en vrolijk fluitend doorgaan, zo schijnt hij voor te stellen.

Vrijheid, zo mijmert de selfmade nep-filosoof, brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Dat deze nep-filosoof zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde scientology garage moet terugkeren voor groot onderhoud aan met name zijn verstand, lijkt mij echt aan te bevelen. Misschien dat hij dan daarna weer vermogen tot relativeren en tot denken in het algemeen bezit.

Het kan helaas ook liggen aan een aangeboren storing aan het inlevingsvermogen of een chronisch gebrek aan sociaal inzicht of empathie bij de nep-filosoof, die zich, als narcistische witte man wonend aan de andere kant van de grote plas, nog niet perse ongerust hoeft te maken om aangerand of verkracht te worden. In het toch nog relatief veilige New York, waar nog geen miljoenen havenots als redders van de mensheid zijn binnengehaald, wat in Europa tot Rwandese situaties kan leiden, is het nog goed vertoeven.

Terugkerend naar de absurde vergelijking met het verkeer; waarom denkt deze nep-filosoof, en meer zwakzinnigen die in het openbaar de mening van deze nepper aanhangen, dat men verkeersregels heeft bedacht? Voor de veiligheid soms? Parallel met het sterk toenemen van het verkeersaanbod zijn verkeersregels bedacht, meneer de filosoof, om onder andere het aantal verkeersslachtoffers hiermee zo beperkt mogelijk te houden. Zonder regels is het een open vraag hoeveel doden er dagelijks meer in het verkeer zouden vallen.

Valt het muntje al, grote filosoof? Verkeersregels zijn dus deels veiligheidsmaatregelen. En laten nu juist dit soort veiligheidsmaatregelen, dankzij Mutti en haar veelal leeghoofdige, deels geldgeile salon-linkse aanhang, volledig ontbreken bij het door hen op ongecontroleerde bijna anarchistisch wijze binnenhalen van miljoenen migranten, gelukzoekers en avonturiers, waarvan het leeuwendeel hier direct of anders op termijn eenzelfde lot zal wachten als dat zij in hun thuisland al hadden, absolute armoede! En wij, na het instorten van onze toch al moeizaam draaiende economieën, met hen. Dank u Mutti en dank u, geestelijk gestoorde aanhang, en dank u filosoof!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", Europa, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

15 reacties op Run op fort Europa

 1. travor zegt:

  hulde voor de landen zoals Polen en Hongarije die niet aan deze waanzin mee doen

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @travor

   Ik verkeer nog niet in een juichstemming.

   Het zijn schurken (eufemisme) in Brussel die kruiwagens vol met sancties gaan loslaten op de Visegrad-Landen.

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Zij hebben een sterke ruggengraat…Zij houden zich daarmee staande, terwijl de westerse landen aan het omvallen zijn. Als zwarte, duistere domino steentjes…

   Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Voordat deze waanzin gestopt is Bozz zijn we zeker 10 jaar en 15 miljoen gelukzoekers verder.
  Brussel en Den Haag zullen alles uit de kast trekken om de omvolking doorgang te laten vinden.
  De enige mogelijkheid om dit drama te stoppen zou zijn dat de Europesche bevolking en masse op de zogenaamde populisten zou gaan stemmen.
  Ik hoor en lees ook regelmatig dat de hooivork weer uit de schuur gehaald dient te worden.
  Allemaal onnadenkende quatch.
  Wie wil het met zijn hooivorkje het opnemen tegen Politie Leger en Marechaussee.
  Die zijn namelijk iets beter bewapend als een hooivork.
  Geloof me maar de laatste redding voor de Europesche bevolking is ofwel een totale omslag van denken ofwel hopen dat er een collaps komt omdat de Visegrad landen met Italie en Griekenland de handdoek in de Europesche ring gooien.

  Geliked door 2 people

 3. Flo zegt:

  Uiteindelijk zal alles eindigen met een burgeroorlog die zijn weerga niet kent .

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Gutmenschen hebben per definitie geen eigen ideeen en/of gedachten. Ze lullen anderen na om in het gevlei te komen bij de groep omdat een natte droom blijkbaar zo lekker schijnt te voelen. Nadenken hebben ze in hun indoctrinerende omgeving ook niet geleerd, want iedereen is zielig en moet geholpen worden op kosten van de gemeeschap. Natuurlijk nooit op hun eigen kosten. Geschiedenis hebben ze nog nooit van gehoord. Dus wat er uiteindelijk overblijft van de “fijne” eigen land verneukende gutmensch is niets anders dan een hoop domme nsb stront. Helaas zijn daarbovenop ook nog eens de meeste gutmenschen van het vrouwelijke geslacht en we weten wat er na de oorlog met moffenhoeren gebeurde. Die werden kaalgeschoren, maar k denk dat dat nu niet voldoende is!!!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Kwam zomaar weer bij me op:

  Like

 6. Jean zegt:

  Er is wél iets aan te doen, gewoon die lafaards en verraders van eigen volk wegjagen, alle illegalen en allochtonen met strafblad én islamieten binnen een periode van één maand terugsturen naar landen van herkomst dan zakt het cijfer allochtonen met 95%, die overige 5% “”echte”” vluchtelingen zullen dan geholpen worden in Europa.
  Conclusie: EU bende uitschakelen, grenzen sluiten en starten met dagelijkse vluchten richting Afrika het islamitisch continent, iedereen content.

  Geliked door 1 persoon

 7. Menno_Nijmegen zegt:

  @Jean 26 februari 2018 om 19:52. Je hebt helemaal gelijk. Wat wij nodig hebben is 1 ding: een totale RESET van West-Europa. Te beginnen vanuit de haarvaten van onze samenleving, ‘onze’ bestuurders in de gemeenten. Stem op 21 maart op PVV of FVD of een LOKALE partij. Al het andere is (1) Vergeefse moeite en (2) Nog -veel- meer van dezelfde drek en ellende. Ik hoop ZO op een overwinning van de populisten aka patriotten aka realisten! Daarna gaan we door naar stap 2 etc., zoals je al schetst in je stukje. Pim wist en zei het al: “C’est ca!!”

  En als alles mislukt, ga ik liever strijdend ten onder, dan de rest van mijn ‘leven’ door te moeten brengen op een matje, de koran citerend en nooit meer enige vorm van plezier!

  Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Moeten er wel genoeg stemmentellers zijn;en tot op heden is dat niet het geval!Dus zal er weer gesjoemeld worden en blijft alles zoals het was!

   Like

 8. Elisah zegt:

  Een geinig Russisch filmpje over merkel…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s