Hongarije legt 12-punten-plan voor aan de VN

Screenshot_98

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering heeft een 12-punten-voorstel betreffende het ontwerp van het migratiepakket van de Verenigde Naties goedgekeurd en zal dit voorleggen aan de secretaris-generaal van de VN, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), donderdag. Het voorstel omvat maatregelen om de veiligheid van Hongarije te garanderen, zei Szijjártó in zijn openingstoespraak op een internationale conferentie in Boedapest, die zich concentreerde op het migratiepakket van de VN.

Mitteleuropa

Als het 12-punten-voorstel niet in het VN-pakket wordt opgenomen, zal Hongarije niet in staat zijn het ontwerp van de gemeenschap te ondersteunen, zei hij. Szijjártó legde het voorstel uit en zei dat migratie gevaarlijk zou zijn en te maken zou hebben met serieuze nationale veiligheidsrisico´s, zoals de afgelopen tijd werd bewezen. Hij riep de internationale gemeenschap ertoe op voorrang te geven aan maatregelen ter beëindiging van de migratie.

Bovendien stelde hij vast dat het recht op migratie geen fundamenteel mensenrecht is, zei hij. Het voorstel benadrukt de negatieve aspecten van de migratie, inclusief diens effecten op diegenen die gedwongen zijn hun vaderland te verlaten, en op transitlanden. Er wordt ook op gewezen dat migratie de gemeenschappen kan dwingen een groot aantal mensen met een andere culturele achtergrond op te nemen en te integreren, zei de minister.

De internationale gemeenschap zou het recht van iedereen op een leven in vrede en veiligheid in hun eigen landen moeten erkennen of, wanneer dit niet mogelijk is, in hun buurt, zei Szijjártó. Het voorstel benadrukt de noodzakelijkheid om bendes mensensmokkelaars uit de weg te ruimen en mensensmokkelaars te bestraffen, zei hij. Hij legt het fundamentele recht uit van alle landen om voorrang te geven aan de veiligheid van hun burgers en te beslissen wie er op hun grondgebied mogen binnenkomen, zei Szijjártó.

De internationale gemeenschap zou de inspanningen van alle landen moeten ondersteunen om hun identiteit, tradities en sociale structuur te behouden, zei hij. Het voorstel benadrukt dat er betere methodes bestaan om de demografische uitdagingen en de uitdagingen van de arbeidsmarkt het hoofd te bieden, zei Szijjártó.

Hij roept de internationale gemeenschap op om de grensbewakingsmaatregelen van de door de migratie getroffen landen te ondersteunen en nationale en internationale voorschriften uit te vaardigen die de illegale grensoverschrijding als zware misdaad bestraffen, zei Szijjártó. Het migratiepakket zou geen juridische verplichting aan de lidstaten moeten opleggen. Szijjártó zwei dat het voorstel ook zal worden voorgelegd aan de EU- en NAVO-lidstaten.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hongarije legt 12-punten-plan voor aan de VN

 1. Cathja zegt:

  Een goed doordacht en zeer begrijpelijk 12-puntenplan, welk plan het waard is verdedigd te worden. Hongarije geeft duidelijk aan waar hún grenzen liggen, dus wie zij wel en niet op hun grondgebied toe willen laten. De Hongaren houden graag de teugels stevig in handen, wat alleszins begrijpelijk is als we kijken naar wat er elders in Europa gebeurt. Toestanden zoals in Duitsland, daar gruwen de Hongaren van. En zij niet alleen, maar andere Visegrádlanden eveneens.

  Ik ben werkelijk benieuwd welke reactie er op dit plan komt vanuit Brussel. Ik vermoed dat ze wel weer een aantal zaken willen bijschaven of verwerpen, maar ik hoop dat de Hongaren voet bij stuk houden, en de gevolgen die uit hun standvastigheid voortvloeien, ‘voor lief’ zullen nemen.

  Ik heb veel respect voor volkeren die karakter tonen.

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, denken wij er ook niet ongeveer zo over?

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zogenaamde vluchtelingen moet nooit en ten nimmer een vaste verblijf status krijgen maar een tijdelijke, want daarna zijn ze hard nodig om hun land weer op te bouwen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ koddebeier

   Zo is het, koddebeier. De ‘vluchtelingen’ zullen ooit weer moeten vertrekken naar hun eigen land, om de wederopbouw ter hand te nemen. Als ik zie hoeveel jonge en sterke gasten er deze kant uit gekomen zijn, dan hebben ze over arbeiders niets te klagen in het ‘bevrijde’ land.

   Geliked door 2 people

 4. Peacepipe zegt:

  Het in West-Europa permanent opnemen (hoog opgeleide) migranten, omdat wij die goed kunnen gebruiken is een vorm van neo-kolonialisme! Maar een samenleving heeft op elk niveau mensen nodig die productief zijn. Dus elke migrant die wij hier een definitieve verblijfsvergunning geven, onthouden wij zijn vaderland een werkkracht. Daarmee worden de achterblijvers dubbel getroffen en nog verder in de ellende geduwd. Maar dat schijnt volgens links Europa MENSLIEVEND te zijn. Volgens mij is dat MISDADIG! Bovendien, met al het geld dat hier aan 1 NEP vluchteling wordt uitgegeven zouden in de afkomstige regio veel meer mensen geholpen kunnen worden. Maar daar heeft niemand het over. Hier de “barmhartige Samaritaan” spelen dan ben je menslievend bezig!!!??? In de praktijk blijkt het de uitvoering van EU-resolutie 1743!!!
  Over 2 maanden op 4 mei staan we weer schijnheilig de WO II slachtoffers te gedenken, met zoals elk jaar het thema “dit nooit weer”!,,

  Like

 5. Hermansova zegt:

  voor een economische vluchteling is geen recht op verblijf. deze kunnen derhalve geen verblijfsvergunning aanvragen en dienen per omgaande terug te keren, en wel zonder toelage, het verblijf in de eu is illegaal en is strafbaar.

  Like

 6. Pingback: De VN zou de landen moeten beschermen in plaats van de migratie te bevorderen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s