Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

Screenshot_197

(Door: Karen Van Eyken)

De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon (foto) is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.

In het Witte Huis is hij niet meer welkom en bij Breitbart moest hij ontslag nemen. De man die hij aan het presidentschap heeft geholpen, beschuldigde hem ervan “zijn verstand te hebben verloren”. Maar Steve Bannon trekt nog steeds volle zalen. In Zürich sprak hij gisteravond – op uitnodiging van het conservatieve magazine Welt Woche – voor een uitverkochte zaal van 1.500 mensen.

Bannon toert door Europa en heeft de Italiaanse verkiezingen van nabij gevolgd. Hij noemt de overwinning van de populisten in Italië “een aardbeving”. “Daar heeft 65% van de bevolking het politieke establishment weggestemd”, zegt hij.

Lees verder>>>
(h/t Marc)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Brussel, Elite, establishment, Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

14 reacties op Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

 1. guusvelraeds zegt:

  Laat de populistische brandhaarden nog relatief verdeeld over Europa zich sluiten en de EU dictatuur in Brussel afbranden tot diep onder haar multiculturele fundament. Daarna een rigoureuze opschoning in de multi culti sector en de uitverkopers van Europa uit hun machtsposities schoppen.
  Ze hoeven nog net niet op de guillotine maar ze moeten wel aansprakelijke gesteld worden met hun persoonlijke bezit voor de schade die ze Europa hebben aangedaan. Breng ze aan de bedelstaf en schop ze allemaal Europa uit richting Afrika. Kunnen ze daar bouwen aan hun multiculturele samenleving. Het ANC en de kannibalen van Liberia (alle culturen zijn immers gelijk) en al het niet genoemde Afrikaanse gespuis staat te popelen van ongeduld.

  Geliked door 5 people

 2. Trucker zegt:

  In eu HQ brussel horen ze de (juiste) analyse van Bannon niet, die horen alleen zichzelf graag en is er een geluid dat ze niet willen horen stoppen ze beide vingers in hun oren (zoals het fotootje dat Tistochwat vorige week plaatste van het drankorgel Juncker).
  Tien jaar terug of nog eerder schreef ik reeds dat dat europa project een reus op lemen voeten was, nu weet ik met zekerheid dat ze zichzelf in de vernieling (gaan) rijden.
  Daarom dat in ijltempo alles er doorgedraaid wordt als afluisteren,censureren, referendum afschaffen en de bereidwilligheid tegenover de misdadige ideologie islam.
  Er zal een tekort zijn aan schavotten peins dus dat er veel geimproviseerd zal worden als doomsday er komt voor dictators en demagogen met hun knechtjes.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Veel geïmproviseerd? Met hun politiek correcte koppen tussen twee schuifdeuren lijkt me wel wat. Vaak en hard genoeg dichtslaan. Kan hun smoelen niet meer aanzien. Nooit gedacht dat ik zo zou kunnen haten. Ze weten dat ze Europa financieel kapot maken en toch doorgaan met hun dictatoriaal project.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Gelukkig zijn er nog bomen zat !!

   Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Bannon is veel te optimistisch en voorbarig. We hebben te maken met een terugkeer van de woede everywhere. De pijlen zijn gericht en de woede wordt verzameld. De omslag kan wel
  plotseling gaan en de tekens wijzen daarop.
  Ik zou zwaar teleurgesteld zijn als wij Patriotten ons erfgoed, recht, RIJKE verleden
  en cultuur niet terugveroveren. Om te beginnen; ALLE Erdoganisten het land uit !!!

  Geliked door 2 people

 4. Thom zegt:

  In het artikel staat: In het Witte Huis is hij niet meer welkom.
  daar zal Trump een goede reden voor hebben. Twee grote ego’s zullen bijna altijd botsen. Trump zei over Bannon dat hij nog harder lekte dan een vergiet. Ja je moet niet te intiem worden met politieke vrienden. Afstand houden werkt het beste om de relatie gezond te houden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  NOS, Eenvandaag, Nieuwsuur opvallend stil over de Italiaanse verkiezingen. Opdoeken die goedbetaalde baantjescarroussels !

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik vraag me eigenlijk af of die politieke aardbeving wel echt een aardbeving is of gaat worden.
  Je mag niet uit het oog verliezen dat de winnars ook in dit geval weer gesponsort word door Soros volgens Xandernieuws.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Weltwoche On the Road: Steve Bannon & Roger Köppel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s