Identitaire Beweging: “Als de goeden niet vechten, zullen de slechten zegevieren”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Activisten van de Identitaire Beweging hielden afgelopen zondag een actie in het Beierse Türkheim tegen het bagatelliseren van links geweld. De reden daarvoor was de zogenaamde “Antifascistische Actie Türkheim”, die in Türkheim met actieve bedreigingen tegen andersdenkenden optreedt.

journalistenwatch

De links-radicale groepering “Antifascistische Actie Türkheim” schijnt burgers van Türkheim, die de links-radicale gedachtewereld van de zelfbenoemde “Antifascisten” niet delen, actief te bedreigen.

Zoals de website Mindelmedia-News, die een zekere sympathie voor de Antifa schijnt te koesteren, overeenstemmend met de voorstelling van de Identitiare Beweging Beieren bericht, werden folders met de openlijke dreiging “Nazi zijn betekent problemen krijgen!” onder de ruitenwisser van de auto van een burger van Türkheim aangebracht. Op een internetforum zou de bedreigde zich met een vermeend lid van de “Antifascistische Actie Türkheim” hebben ingelaten, zegt men. De Antifa ziet na een incident in het afgelopen jaar, waarbij meerdere Syriërs een burger van Türkheim het ziekenhuis hadden ingeslagen, een actieve “rechtse scene” in Türkheim. Korte tijd na de overval stonden er namelijk in de buurt van een asielonderkomen strobalen in brand.

De Identitaire Beweging Beieren deelt over de openlijke bedreiging van andersdenkenden door de “Antifascistische Actie Türkheim” mee dat zij het niet langer meer zou accepteren dat er steeds opnieuw burgers door een gewelddadige linkse scene bedreigd worden. Als teken van actief verzet bevestigde de Identitaire Beweging een spandoek aan de kerktoren in Türkheim met het opschrift: “Als de goeden niet vechten, zullen de slechten zegevieren”.

Screenshot_12

De methode van het openbare belasteren en in diskrediet brengen kent een lange linkse traditie. Waar inhoud ontbreekt en door een mens-vijandige ideologie wordt vervangen, blijven vaak alleen laffe aanvallen over, aldus de Identitaire Beweging.

Het gebruikelijke optreden van de Antifa tegen andersdenkenden ziet er als volgt uit:

 • Vernietiging van privé-eigendom van de vermeende tegenstander. Hiervan bestaan ontelbare voorbeelden.
 • Personen met een andere meningen rechtstreeks aanvallen, meestal vanuit een hinderlaag en/of in grote groepen.
 • Screenshot_14Personen met een andere mening openlijk en anoniem aan de kaak stellen. Daarbij wordt vaak gewerkt met valse beweringen, verdraaide feiten en hetze. Het doel van zulke aanvallen is om een verkeerd beeld over de aangevallene te verbreiden en hem in zijn privéomgeving, vooral bij de werkgever zwart te maken.

Dat de Antifa vaak ook door staatsinstellingen, politieke partijen en bondgenootschappen wordt ondersteund, is bekend. De wegen leiden tot diep in de politiek en de media, aldus de Identitaire Beweging Beieren, die hierover een informatieve video met Christian Jung (schrijver van “De Links-Staat”) over linkse netwerken en hun financiering aanbeveelt:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, burgermoed, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Identitaire Beweging, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Identitaire Beweging: “Als de goeden niet vechten, zullen de slechten zegevieren”

 1. Hovawart zegt:

  Gelukkigerwijs kent Nederland geen media die “een zekere sympathie voor de Antifa schijnt te koesteren”, maar ik was wel opgelucht dat Baudet en zijn Forum voor Democratie heeft afgezegd voor het NOS-verkiezingsdebat van komende vrijdag op NPO Radio 1 vanuit het Media Park….

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het Dom66 zal binnenkort wel (met instemming van GroenLinks) een motie invoeren om Nederlandse vrouwen met patriottistische gevoelens en/of een gelijk getinte partnervoorkeur hebben, vroegtijdig te laten steriliseren.
  Nooit durven geloven dat een politieke beweging Zó veel zeggenschap zou krijgen over lijf en leden……Brrrrr

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  zoek uit waar die antifavoorgangers wonen. Dat moet te doen zijn. Daarna letterlijk uitroken uit hun holen. Zorg dat ze zich nergens meer veilig voelen.Als het dan nog niet op houdt,dan iets anders verzinnen wat ze wel raakt, kinderen,echtgenote, familie, enz..

  Like

  • Harry zegt:

   Kennelijk is dat een goed georganiseerde bende !
   Er lekt weinig van uit .

   Maar , ik zou het ook graag weten !
   Wie oh wie , heeft die info ?

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Is er niet een pan-Europese jeugdbeweging die pleit voor het behoud van de nationale identiteit en een terugkeer naar traditionele westerse waarden?. Een groep die omschreven kan worden als onderdeel van een anti-jihadbeweging met een eigen karakter.
  .

  Like

 5. kulomnist zegt:

  Uitleg wat de Generation Identity is:

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Maar de hamvraag is en blijft “” Wie zijn de goeden ?””” en wie zijn de slechten ?”” …Wij rechtsen weten dat ….maar weten de slechten het ook ?

  Like

  • Onno zegt:

   Psychopaten zijn altijd de slechten en wel de (dit is fenomenaal!) PUUR (!) slechten. Ze weten daarbij de boel dusdanig kern-krankzinnig te verdraaien, dat ze als merkwaardige SS ingezworen Nederlandse illegale verzetsheld en hoogverrader te Londen bijv. feitelijk (voor de Nederlanders verholen als eerder het SS-lidmaatschap) als zetbaas van de USA/GB psychopaten-staten, NEP als Prins der Nederlanden aan de borst worden gekoesterd.

   Hier de verbijsterende waarheid over de dito diep-gestoorde, proactief agressieve moordzuchtige soortgenoot van de Prins, de alom gevierde Winston Churchill:

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s