Waarschuwing aan Brussel: Waarschuwingsbrief van acht landen tegen “meer Europa” stelt Duitse “Grote Coalitie” voor een groot probleem

Screenshot_25

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De ministers van Financiën van de landen Ierland, Zweden, Nederland, Denemarken, Finland, Estland, Litouwen en Letland hebben in een brief aan hun collega’s in de Europese Unie gewaarschuwd voor een overtrokken verdieping van de valuta-zone. Daarmee wordt opnieuw aangetoond dat de EU op haar eind loopt. Dergelijke waarschuwingsbrieven zijn de eerste aanwijzingen voor een distantiëring van steeds meer EU-landen van de bolsjewistische, georganiseerde centrale macht van de EU, die 550 miljoen EU-burgers leidt zonder enige democratische legitimatie, zoals destijds de CPSU haar Sovjet-imperium.

Michael Mannheimer Blog

De EU bracht onder andere de euro, die de koopkracht van de Duitsers – en daarmee hun inkomen – de facto halveerde.

Ongeacht de door regeringen uitgegeven tegengestelde “rapporten” is 1 Euro, die zogenaamd 2 DM waard moet zijn, in feite gelijk te stellen aan 1 DM. Een arbeider, die voor de Euro 3.000 DM verdiende, heeft tegenwoordig qua koopkracht nog maar 1.500 DM (=Euro) tot zijn beschikking. Wie iets anders beweert, woont niet in Duitsland – of behoort tot de klasse van de EU/Euro- bevoorrechten.

En zij bracht de Europeanen talloze miljoenen, niet tot integratie in staat zijnde moslims, die zich van het begin af aan in de sociale beveiligingssystemen van Europa vastbijten en het zichzelf daar goed laten gaan

Van Merkel´s 1,5 miljoen “hoogopgeleide” immigranten bezat nauwelijks 10% überhaupt een schoolopleiding, nog minder een beroepsopleiding, en daarvan zo goed als niemand een opleiding die ook maar bij benadering beantwoordde aan de eisen van de Europese economie.

Een belachelijke paar duizend van deze 1,5 miljoen migranten hebben thans “werk”: meestal door partijen bemiddeld, laagst betaald werk, omdat de immigranten a) op geen van de arbeidsplekken van het technisch hooggekwalificeerde Duitsland inzetbaar waren en b) de gevestigde partijen wanhopig alles deden om de indruk te wekken dat er metterdaad “dringend benodigde”arbeidskrachten gekomen zouden zijn.

Allemaal leugens. Want deze arbeidskrachten heeft Duitsland niet nodig.

Wij kunnen iedere arbeid zelf tot stand brengen – en zelfs aanmerkelijk beter dan welke uit de Hindoekoesj gehaalde moslim dan ook, die tot nu toe in zijn vaderland geiten hoedde. En heette het niet lange tijd dat het om “oorlogsvluchtelingen” ging? Welnu, ook deze leugen is allang achterhaald, en van de kant van de regering hoort men ook bijna niets meer over “oorlogsvluchtelingen”- maar over “immigranten.”

Welk duivels plan – namelijk het inruilen van de Europese bevolkingen tegen volkeren uit ver verwijderde culturen – daarachter steekt, is intussen ook al bij een groot deel van de Europeanen duidelijk geworden.

In bijna geen enkel land, met uitzondering van de zieke man van de EU, de Bondsrepubliek Duitsland, hebben de linkse partijen überhaupt nog een kans

De waarschuwingsbrieven van bovengenoemde 8 EU-landen vormen daarmee slechts het begin van het complete verval van de EU. De EU heeft inmiddels meer vijanden dan vrienden – binnen de eigen gelederen …

– De Visegrád-landen weigeren om ook nog maar één enkele vluchteling op te nemen en laten zich niet langer door Brussel chanteren.

Oostenrijk heeft de eerste conservatieve regering sinds tientallen jaren, waarin de gehele uitvoerende macht onder de controle van de FPÖ is: Wat dit betekent, behoeft geen nadere uitleg.

Spanje staat intern op instorten.

Frankrijk zal spoedig een conservatieve presidente hebben, die eveneens al de uittreding uit de EU heeft aangekondigd. (Vertaler: Stel U hier liever even nader op de hoogte, MM: de koers van Mme Le Pen is intussen helaas gewijzigd.)

Nederland zal uittreden, zodra Geert Wilders minister-president wordt.

Engeland is er al uit (Vertaler: Op een haar na, strikt genomen.)

Denemarken heeft zijn grenzen quasi afgesloten: Geen migrant van landen buiten Europa komt er meer in.

– En ook Zweden, het meest kapotte land van de EU, heeft verkondigd klaar te zijn met zijn politiek van massale immigratie van moslims, de welhaast zwaarste fout in zijn geschiedenis.

Blijft Duitsland, dat ondanks de AfD nog steeds in de ijzeren greep van het bolsjewistische establishment verkeert:

Geen krant, geen partij die geen bolsjewistische trekjes vertoont (aldus een citaat van Viktor Orbán, dat hij uitte voor het verschijnen van de AfD).

Tezamen met Juncker´s ministaat Luxemburg zal Merkel dan een mini-EU kunnen vormen en de droom van psychopaten mogen dromen: een met talloze islamitische volkeren doormengde dubbele staat, waarin binnen 50 jaar geen Duitser en geen Luxemburger meer te zien zal zijn. Want zij, die het konden, zullen dan al vertrokken zijn – en de rest uitgestorven.

(Michael Mannheimer)

___________________________

Waarschuwing aan Brussel: Waarschuwingsbrief van acht landen tegen “meer Europa” stelt de “Grote Coalitie” voor een groot probleem.

Reeds bij de vorige EU-top hadden staten als Nederland zich uitgesproken tegen hogere bijdragen aan de EU-huishouding. In een waarschuwingsbrief aan Brussel hebben acht ministers van Financiën van noordelijke landen de gelederen verder gesloten. Het schrijven is tevens een waarschuwing aan de toekomstige minister van Financiën.

De ministers van Financiën van de landen Ierland, Zweden, Nederland, Denemarken, Finland, Estland, Litouwen en Letland hebben in een brief aan hun collega’s in de Europese Unie gewaarschuwd voor een overtrokken verdieping van de valuta- zone. Het schrijven wordt behandeld in de krant “Die Welt”. Een verdere uitdieping van de valuta-unie zou zich moeten concentreren op datgene wat zinvol is en niet op het overdragen van vèrstrekkende competenties op het Europese vlak”, citeert de “Welt” uit de brief.

De acht ministers van Financiën geven daarmee een signaal af tegen de koers van de president van Frankrijk, Emmanuel Macron.

Maar ook in het Duitse coalitieverdrag van CDU en SPD is sprake van een financiële versterking van de EU en van een Europese meerwaarde. De verdere debatten moeten plaatsvinden op basis van “het noodzakelijke”- en niet vanwege aspecten die mogelijk overbodig zijn, beklemtonen de ministers van Financiën in hun waarschuwingsbrief.

Mocht SPD-politicus Olaf Scholz de post van minister van Financiën overnemen, dan is de brief voor hem zowel een bedreiging als een zegen. Want zo kan hij enerzijds de EU-hervormingen van Macron in zekere zin afschuiven op de Europese partners. Aan de andere kant echter heeft Scholz ook voor de EU-plannen van de Bondsregering niet de rugdekking van de noordelijke landen.

(Bron: www.focus.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, euro, Europa, Europese Commissie, EUSSR. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarschuwing aan Brussel: Waarschuwingsbrief van acht landen tegen “meer Europa” stelt Duitse “Grote Coalitie” voor een groot probleem

 1. paulzwueste zegt:

  Goed nieuws.
  Het licht begint door te breken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Klinkt leuk, maar de realiteit is:
  a) Europa stroomt nog steeds vol
  b) er wordt bijna niemand uitgezet
  c) hoe raak je er nog ooit vanaf met de (militaire) middelen, die wij hebben?

  Om die reden zie ik weinig reden om mee te gaan in het positieve denken in het artikel

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thom, het zijn wanhoopskreten van Rutte en co tegen beter weten in voordat de EU valt. De muntunie is onhoudbaar en de EU ook.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Wacht de e.v. (geheime) Bilderbergbijeenkomst maar eerst een af en ook de gemeenteraadsverkiezingen hier. Wellicht heeft die laatste nog aardige verrassingen in huis. En als die Bilderbergbijeenkomst (meestal in juni meen ik) weer plaatsvindt goed opletten wie er van Nederlandse zijde naar toe mag gaan. De laatste jaren waren dat Rutte en Penthouse. Vorig jaar die laatste niet, maar er ging een ander fractielid. En na afloop zei Rutte op eens: ik ben een fel tegenstander van referenda. Een uitermate verrassende en duidelijke uitspraak die hij na de uitslag van het referendum over Oekraïne nog nooit had geuit. Dus kennelijk wachtte hij bewust tot die bijeenkomst achter de rug was…….

    Like

 3. Hovawart zegt:

  Het Europese piramidespel van Juncker en Timmermans stort in, zij hebben hun zakken gevuld, de rest heeft het nakijken, zie maar hoe je de inleg terugkrijgt…. wat een zwendelaars.

  Like

 4. Jean zegt:

  Zal het er dus nog van komen, het opruimen van die EU misdaadinstelling én opsluiting van de misdadigers die ons enorme schade hebben toegebracht door die massale import van barbaren?
  Laten we die barbaren nu verdrijven en de rekening afgeven aan die misdadigers, uiteraard worden de grenzen gesloten en uiteraard worden de illegalen én de allochtonen met strafblad asap verwijderd zodat terug leefbaarheid, veiligheid en welvaart kan komen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Er zijn eerder soortgelijke “waarschuwingen” uitgegaan naar de EU er werd niet op gereageerd en de zaken bleven als van ouds/werden erger. Nu na Brexit, het NEE van de Visegrad landen, de anti EU regering van Oostenrijk, Italie die duidelijk heeft gekozen voor een anti EU regering komen ineens deze landen waaronder Zweden?? Nederland??met waarschuwingen??, klinkt leuk maar er veranderd hier niets tenzij ook Nederlanders massaal nee zeggen tegen Rutte en Co en Wilders het voor het zeggen krijgt dan is een Nexit snel aan de orde en worden de grenzen gesloten.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Zolang er nazies op deze kloot rond lopen blijft het grote gevaar aanwezig, dus naast moslims ook de nazies weg.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Te beginnen met al de Bilderbergers en Illuminati, w.o. Rothschilds, Draghi, Bushes, Rockefellers, Soros, Clintons, Juncker, Van Rompuy en de vele blauwbloedigen.

   Like

 7. fleckie' zegt:

  ZE! Lappen alles aan hun laars’, voelen zich waarschijnlijkoppermachtig.( HOUDT de EU in BBrissel zich uberhaupt aan de gemaakte ‘overeenkomsten/afspraken’?

  Like

 8. fleckie' zegt:

  Welke ‘, en hoever reikt de HANDELINGSBEVOEGDHEID’ van mevrouw KAAG! van. D66?!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  In Italië, waar het fascisme oorspronkelijk vandaan komt en ontstond na WO I, lijkt de haat tegenover de EU nog sneller op te lopen dan in Nederland. Italianen zijn namelijk van nature nooit erg trouw aan gekozen (?) leiders en zeker niet als die hun economie ruïneren of hen in vreselijke oorlogen storten. Dictator Benito Mussolini werd om deze redenen in 1943 afgezet door de Italianen en veel van zijn opvolgers hielden het in de Italiaanse regering evenmin lang uit. De Italiaanse leiders doen me overigens sterk denken aan de burgermeesters van Duckstad daar die ook geregeld moeten worden vervangen als ze deze fictieve stad, met inwoners die soms (net als in de huidige wereld) erg oneerlijk, egocentrisch, agressief, vernielzuchtig e.d. zijn, in de grootste problemen brengen en geen verstand hebben van regeren. En zeker niet met een beruchte inwoner als Donald Duck!
  Wat ik overigens wél pas geleden op internet ontdekte is dat woedende EU-hatende Italianen in 2013 een EU-gebouw in Rome bestormden en daar alle EU-vlaggen vernielden! Ze werden daarna aangevallen door de ME en hierna weggezet als rechts-extremisten! Maar EU-bestuurders als Rompuy en kornuiten begrijpen totaal niets van die EU-haat en zij zouden het liefste (eventueel met dwang en geweld) alle Europeanen willen omvormen tot één volk, ongeacht hun verschillende identiteiten, cultuur, gewoontes en economie. Het enige wat ze ermee gaan bereiken is dat de kruik net zo lang te water gaat tot zij breekt wat eventueel zal uitmonden in burgeroorlogen van deze Europeanen tegen hun eigen regeringen én tegen de EU!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s