MIVD: ‘Populisten spelen Rusland in de kaart door de samenleving te polariseren’

Screenshot_82

‘Politieke agenda’s van PVV en Forum voor Democratie sluiten aan bij die van Moskou’

Populistische partijen spelen Rusland in de kaart bij zijn pogingen Europa te destabiliseren. Door de samenleving te polariseren, helpen populistische politici de Russische regering. Dat zegt de directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Onno Eichelsheim (foto) in een documentaire van Human. “We maken het ze (Rusland, red.) gemakkelijk.”

Rusland probeert de Europese Unie en haar lidstaten van binnenuit te verzwakken. “Rusland zoekt thema’s die binnen Europa scheuringen kunnen veroorzaken,” aldus Eichelsheim. Door het debat over Islam en migratie op scherp te zetten, maken populisten het de Russische president Poetin gemakkelijk. “Dit zijn nou specifiek thema’s die in Europa heel gevoelig liggen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Forum voor Democratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Rusland. Bookmark de permalink .

51 reacties op MIVD: ‘Populisten spelen Rusland in de kaart door de samenleving te polariseren’

 1. T.Troubadour zegt:

  Wie heeft de migratie mogelijk gemaakt?Zijn dat de Russen?Of zijn dat de westerse oanden die zonodig moesten ingrijpen in het midden oosten,en daardoor ee poorten gebben opengezet voor de echte vluchtelingen en de economische migranten, men gad kunnen weten wat de realtie zou zijn.Wienriep wir schaffen das?

  Geliked door 3 people

 2. ildiko zegt:

  een analyse en conclusie van een politiek correcte ezel !

  Geliked door 3 people

 3. Jdb zegt:

  Nog 1 stap verwijderd van het betichten van het ondermijnen van het landsbelang. Arrestaties zullen volgen met het opdoeken van de partijen onder het mom van staatsterrorisme. Schokkend schokkend

  Geliked door 3 people

 4. Bezorgde burger zegt:

  Rusland en Oost Europa hebben krachtige leiders, de meerderheid is nog christelijk, heeft moraal en is nog niet ten onder gegaan aan de moderne ‘emancipatie’ van normen en waarden die onze samenleving ooit sterk hebben gemaakt. De macht verhuisd van West naar Oost en het Westen verliest in rap tempo haar veiligheid, aanzien, economische kracht, sociale cohesie, opleidingsniveau, gezondheidszorg en vrijheden. De nep elite die dit allemaal bewerkstellen zijn doodsbang voor Rusland omdat ze zien dat de kaarten opnieuw worden geschut.

  Geliked door 1 persoon

 5. Stef zegt:

  Moet het niet eikelsheimer zijn?

  Geliked door 2 people

 6. Anna zegt:

  Als je het “ gevaar “ van de islam niet aan de kaak stelt dan ben je helemaal aan hen overgeleverd in een democratie………. Onze wetten zijn te soft en daarom zal de islam ons overwinnen……. ! .. Putin pakt dit duidelijk anders aan dat klopt….. !!!!

  Geliked door 3 people

 7. Mary zegt:

  Rusland probeert de EU te destabiliseren, verdeeldheid zaaien????,nou daar hoeft Rusland/Poetin helemaal niets aan te doen dat doen Merkel en de rest van de EU club zelf al geruime tijd en dat is ook de bedoeling van de EU, dus hoezo de Russen???, die kijken alleen toe hoe die duistere EU club dat hele continent afbreekt.

  Geliked door 3 people

 8. Harry zegt:

  Zou die NAVO liever niet een beetje inbinden ?
  Eerst de hele veiligheidszone die na de oorlog tussen de Russen en het Westen was opgetrokken gesloopt zodat Rusland zijn buffer kwijt is , dat hebben ze allemaal maar gepikt uiteindelijk .

  In de oorlog waren ze wel bondgenoten !
  Er waren zelfs geallieerde generaals die na de nederlaag van de moffen meteen door wilden stoten , Rusland in .
  Putin heeft gezorgd dat IS verslagen werd .
  Wij niet ! Integendeel , wij zouden Assad gaan bombarderen .

  Onder Reagan kwam er ontspanning en nu gaan we de Russen weer treiteren met sancties en beschuldigen we hen van het voeren van een stille oorlog ?
  Steek de hand eens in eigen boezem , NAVO !
  Weet je nog van die gevaarlijke wapens die Saddam Hoessein zou hebben ?
  Niks gevonden !
  Fake news dus !
  Waarin Tony Blair ook een zeer bedenkelijke rol heeft gespeeld , de smeerlap .
  Er wordt iemand met gifgas bespoten en ze weten meteen al wie het gedaan heeft . PUTIN !
  En het zou best kunnen , maar ze wisten het haast al eerder dan dat het gebeurde .
  Dat is wel raar , want hoelang wachten wij al op de uitslag van de MH 17 ?

  Ik vraag me af of onze “eigen vrienden” onderhand niet vals genoeg zijn om Putin op die manier weer eens te beschadigen .
  De hele linkse politieke rotkliek is tot alles in staat .
  We zijn hier echt niet allemaal lieverdjes , hoor .

  Geliked door 3 people

 9. delamontagne zegt:

  LÉXPRESS, het Franse Weekblad:
  ( De Russen hebben Overal SCHULD an )).

  DE RUSSEN
  . ) Hoe Poetin de Amerikaanse verkiezingen beïnvloed heeft.
  . ) Hoen de Russen de dinosaurussen hebben uitgeroeid.
  . ) Die Russen die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde.
  . ) De verdwijning van de witte beer: een Russisch complot.
  . ) Hoe die Russische reptielen DE WERELD controleren.
  ……………..
  De “Rus” Depardieu [ nieuwe Rus ], heeft opgebiecht dat hij ’t leven op Mars heeft vernietigd in een “scheet”.
  De Russen zitten overal, kijk onder Uw bed…………….
  Express F 3.50 Euro

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   De aanslag op Sergej Skripal en diens dochter Julia was niet bepaald bijster slim van Putin, laat zien dat iedereen die zijn positie bedreigt, en dat is iedere politicus op dit moment, uit de weg ruimt. Een paar dagen eerder werd Nikolaj Gloeskjov geliquideerd. Alexei Navalny kan geen stap buiten de deur zetten of wordt opgepakt.

   Like

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Als de politieke elite luistert naar de bevolking en handelt naar de belangen, behoeften en wensen van het volk, dan behoeft de MIVD zich geen zorgen te maken. Tja, als de politieke elite zich niet democratisch gedraagt, maar als een dictator het volk alles door de strot duwt, dan gaat het volk moeilijk doen. Dus de oorzaak van het probleem is niet, wat meneer Onno Eichelsheim als populisme omschrijft, maar het elitaire politieke dictatoriaat.

  En als meneer meneer Onno Eichelsheim met beschuldigende vingers richting Rusland wijst, maar geen harde bewijzen overlegt, is hij heel gevaarlijk bezig. Het heeft er nu alles weg van, dat het dictatoriaat een conflict met Rusland probeert uit te lokken. Bedenk, dat ook aan het geduld van Poetin komt eens een eind. Eer je het beseft staat de hele wereld in brand. Wie wil dat ??? Wie heeft daar belang bij ???

  Vooralsnog zijn de beschuldigingen jegens Rusland slechts vage vermoedens, kromme redeneringen en gedachtenspinsels. Dit valt in dezelfde categorie als de zogenaamde “bewijzen” van massavernietigingswapens in Irak, die er NIET waren, maar desdtijds wel als Amerikaans excuus voor de 2e golfoorlog werden gebruikt, c.q. misbruikt.

  Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Het omgekeerde bijbelvolk wat echt nieuws als nep af doet en hun echte nepnieuws voor echt nieuws wil laten doorgaan om zo de belazerde schapen in slaap te houden speelt met de levens van hun volk.
  Net als met MH17 word er nog voor er enig onderzoek is gedaan meteen gewezen naar de Russen en werden de zwarte dozen meteen onder geheimhouding ondergebracht ( waarschijnlijk omdat er geen Russen op stonden) in het land dat nu de Russen zonder enig onderzoek ook al de schuld in de schoenen schuift.
  Teveel toeval allemaal.
  Wie het eerste ruikt heeft zijn poepertje gebruikt …..

  Geliked door 3 people

 12. Duchesne zegt:

  Wat een ontzettend staaltje van dictatuur, schuld proberen aan te praten omdat iemand een andere mening heeft. Als je geen nazi bent word je wel Rusland lover en landverrader.
  Het zegt alles over de geestelijke gesteldheid en de totale stugheid van de lieden die dit land overheersen, enkel hun mening kan bestaan en al het andere moet hoe dan ook neer.
  Die man van het interview, die zou goed met een schoon geweten en een onbezwaard hart een massa executie kunnen leiden. Voor koning en vaderland, in zijn optiek.

  Dit zijn de blinde volgers die met medailles en oorkondes en een vet salaris worden gekocht om een deel van het volk te onderdrukken in plaats van het hele volk te beschermen.

  Duim naar beneden.

  Geliked door 2 people

 13. wie is deze jandoedel die zo stellig beweert dat Rusland weer schuldig is aan deze verzonnen onzin. Het lijkt er meer op dat de linkse groep met allerlei waanzinnige beschuldigingen Rusland probeert te irriteren om waarschijnlijk een oorlog uit te lokken. om wat voor reden dan ook. Overigens zijn de beschuldigingen t.o. Rusland juist datgene waar de linkse meute zichzelf schuldig aan maakt !

  Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Dus daarom was Geert in Rusland, om z’n laatste instructies op te halen over hoe Europa te destabiliseren.

  Geliked door 4 people

 15. Astrid zegt:

  Aha, deze medaille- en lintjesmeneer kwekt hartelijk mee met het guur-linkse Soros-team, vast en zeker om een nog hoger salaris te verkrijgen, of nog een lintje op de borst. De islam-realiteit en EU-strategieën moeten vooral niet geopenbaard worden, dat zij overduidelijk.

  Maar, hoe harder dit soort omhoog gevallen meneren zich druk gaan maken, des te dichter we bij de waarheid zitten. Nu nog ‘even’ al die ingedutte Europeanen uit hun onbewuste slaap wekken, om hen te confronteren met de harde waarheid van de rappe uitverkoop van Europa, puur voor het eigen financiële gewin van een kleine machtbeluste minderheid.
  Vanwaar al die blindheid en doofheid, terwijl zoveel egoïsme en beperkingen van onze vrijheid ons dagelijks in de bek gewreven worden? In Zweden is men al druk bezig om cash geld af te schaffen.

  Insatiable Big Brother is watching your every move. Dus wat maakt het mij uit wie ons straks helpt ons te bevrijden van het EU-monster en haar diverse troetelkindjes, de wrede islamiet, de boosnegers en linkse fascisten, als we maar bevrijd worden!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Maar in Oost-Duitsland weten ze wat het betekent als je bevrijd wordt door de Russen, Astrid.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • theresageissler zegt:

    Spijker op de kop, Ted! Maar daar heeft bijna iedereen hier nu eenmaal zo zijn eigen gedachten over:
    Die twijfelachtige bevrijders waren de Russen niet, néé, dat waren de Russen-onder-het-communísme, onder Stálin.
    Nu het communisme daar verdwenen is -althans officieel- is er geen vúiltje meer aan de lucht.
    Dat ondertussen de Rússische, niet-westerse manier van denken datzelfde communisme meer dan 70 jaar in het zadel heeft kunnen houden, waar het na WOI juist in West-Europa geen poot aan de grond kreeg, doet uiteráárd niet ter zake….
    Of….?

    Like

   • Astrid zegt:

    Ja, excuses JC, dat begrijp ik volkomen in het geval van de Oost-Duitsers en mijn opmerking was dan ook meer bedoeld als een allerlaatste strohalm – dus kiezen tussen slechte en nog slechtere opties. Nu worden we regelrecht door de EU uitgeleverd aan de achterlijkheid van de narcistische, gewelddadige islam, die ‘ons zondaren’ sowieso dood wil hebben. Ik heb overigens vroeger een korte relatie gehad met een Duitser die een stuk van zijn jeugd in Oost-Duitsland heeft doorgebracht en die had daar het nodige meegemaakt en veel via zijn ouders gehoord over die ‘fijne Russen’.

    De wereld wordt nu eenmaal geregeerd door de grootste egotrippers. Al die expansiedrift en machtlust, het is niet mijn strijd, maar we worden er wel in mee getrokken. En een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Ik wil gewoon in vrede leven en met rust gelaten worden, al die bemoeizucht, pfffffff!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Astrid, 11.13u: Welnu, het is al heel wat, dat U wèl oog blijkt te hebben voor dat aspect. En persoonlijk stem ik volledig met U in wat betreft dat “wars zijn van bemoeizucht,”gelooft U me!
    Alleen even dit: Denkt U ècht, dat die “bemoeizucht niet meer aan de orde zou zijn, als wij -zoals sommigen hier geneigd zijn, te doen- de Russische invloeden zonder terughoudendheid zouden omarmen?
    Ik heb daar namelijk mijn twijfels over, aangezien de Russische mentaliteit, in tegenstelling tot de onze, zo’n absoluut collectivistisch karakter heeft, dat ik persoonlijk niet van het idee af kom, dat we ermee van de regen in de drup zouden raken.
    Zoals ik al liet vallen: Het feit, dat het communisme juist híer wortel kon schieten en meer dan 70 jaar aanblijven heeft daar misschien wel meer mee te maken, dan wij denken.

    Like

  • Jan zegt:

   Hij heeft nul komma nul gevechtservaring en is ook geen James Bond. In Afghanistan zat hij alleen in zijn tent/kantoor. Was nooit betrokken bij een of andere spionageoperatie. moet zien rond te komen met ca.€9.000 per maand
   …..
   Hij is 5 keer uitgezonden, de laatste keer in 2006 als detachementscommandant naar de Afghaanse provinciehoofdstad Tarin Kowt in Uruzgan.
   https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2015/12/17/eichelsheim-nieuwe-directeur-mivd

   De Nederlandse missie in de Afghaanse provincie Uruzgan kampte vanaf het begin met een gebrek aan visie en onrealistische politieke richtlijnen. Dat blijkt uit een onderzoek van Martijn Kitzen, voormalig militair en docent aan de Nederlandse Defensie Academie die woensdag promoveert op het onderzoek, meldt Trouw.
   ….
   Kitzen stelt dat Nederlandse militairen, diplomaten en ontwikkelingswerkers in 2006 zonder concrete doelen of een duidelijke strategie naar Uruzgan gingen. Toen de Taskforce Uruzgan (TFU) eindelijk de juiste strijdmethode onder de knie had, werd de missie in 2010 afgebroken.
   …….
   https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/politieke-flaters-bij-missie-uruzgan

   The role of Detachment Commander: What does it mean?
   https://armycadets.com/county/kent-acf/news/the-role-of-detachment-commander-what-does-it-mean/

   Like

   • Harry zegt:

    Prima speurwerk , Jan !
    Sluit goed aan bij de gevoelens die we hier al over hadden .

    Like

   • BertG. zegt:

    Ach Jan, mijn broertje mag zichzelf veteraan noemen.
    Is een half jaartje in Cyprus geweest, heeft ze vriendin over laten komen, en zich daar vermaakt met allerlei toeristische bezigheden aan het strand.
    Cursusje duiken, surfen, enz……….
    Hij heeft zich daar verder prima vermaakt.
    Best een mooi vak hoor, beroeps militair. Je komt nog eens ergens, gratis.

    Like

 16. christdus zegt:

  He militairtje , ga je ons ook beschermen als die fijne moSSlims straks mogelijk op ons
  los gaan , of moeten we de hulp van de – Christelijke – Putin inroepen om ons te komen
  bevrijden – net als toen van de Nazi’s…………….?

  Geliked door 2 people

 17. ed zegt:

  1984,1984.zou hij het zelf geloven.

  Geliked door 1 persoon

 18. Johan zegt:

  De volgende gedachtenkronkel van de MIVD zal wel wezen : “De Russen hebben de Nederlandse Gemeenteraadsverkiezingen” beïnvloed en Poetin regelt rechtstreeks de Nederlandse politiek via lokale dekmantel-partijen, die in werkelijkheid onderafdelingen van de KGB blijken te zijn.”

  Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om de Russen in een slecht daglicht te plaatsen.
  Verbazingwekkend ! De MIVD is één grote kleuterklas.

  Geliked door 3 people

 19. Hovawart zegt:

  Nederland een postzegeltje op de wereldkaart, maar wat een enorme grote broek heeft het aangetrokken……..en de gulp staat open.

  Like

 20. Harry zegt:

  Ik heb daar vroeger nog wel eens een tijdje mogen werken , toen heette het nog M.I.D.,
  Militaire inlichtingen dienst in Den Haag
  Het viel me steeds op dat de heren daar nogal veel appelsap dronken .
  Van die literflessen met zo’n grote vuldop .
  In alle kasten stond wel zo’n fles .
  Alleen rook het een beetje anders ………………………
  Gegist ?

  Ik ben bang dat ze daar nu ook wat teveel van op hebben .

  Geliked door 1 persoon

 21. Trucker zegt:

  Ik dacht dat alleen de binnenlandse veiligheidsdienst in belgie maar wat aan rommelt en niet weet met wat ze bezig zijn…
  Zou dei Nederlandse oen wel weten dat er rechtse islamofobe kiezers bestaan die niks vandoen hebben met multikul en dat er ook partijen zijn die die lijn volgen?
  Knettergek die vent, zal ook in de kliniek Lobotomie een visite gemaakt hebben.
  Tja ik benijd jullie niet hoor, een rukkert als premier met een kabinet vol met lieden die de sjoemelen of een beleid voeren dat diametraal tegenovergesteld is wat de keizer wil.

  Geliked door 1 persoon

 22. duinsnip zegt:

  Politiek correcte propaganda, voer voor de onnozele massa. Gelukkig is ons militaire apparaat al jaren op het niveau van de hazepadkiezers dus zal Rusland niet echt wakker liggen van die volksverlakkerij en NWO geleuter.

  Like

 23. Pietersen zegt:

  Wat een ongelofelijke druiloor is Eichelsheim.
  Ten eerste dient hij zich te onthouden van scheldwoord ‘populist’, zoiets hoort niet bij zijn functie.
  Ten tweede kunnen wij constateren dat hij in ieder geval, geen populist is, waarmee hij zichzelf al boven ieder ander stelt alsof hij dan wel de waarheid in pacht heeft.
  Ten derde denkt hij nog ouderwets in vijandbeelden. Rusland zou de EU van binnenuit willen verzwakken en wordt daarbij geholpen door de PVV en FvD.
  Ten vierde, de samenleving was al gepolariseerd en we mogen juist dankbaar zijn dat de PVV dit aan de kaak gesteld heeft. De PVV heeft de massa-immigratie en de islamisering namelijk niet op zijn geweten, en FvD ook niet.
  Ten vijfde, de NAVO is zo dom geweest Rusland te negeren bij de bouw van het raketschild in Polen, daarom heeft Rusland nu een raketafweer ontwikkeld die niet meer door de NAVO te detecteren is. Hoe stom zijn ze daar bij de MIVD van meneer Eichelsheim. In plaats zich met poltieke correctheid in te laten had deze flapoor-organisatie beter kunnen wijzen op de gevaren om Rusland niet in gesprekken over een raket-afweer aan zijn grens te betrekken.
  Tot slot, de EU is de enige die verantwoordelijk is voor het scherp stellen van de tegenstellingen in de samenleving, daarbij geholpen door onze NSB-regeringen.

  Geliked door 1 persoon

 24. koddebeier zegt:

  Wie plaatsen er steeds meer troepen langs de Russische grens ??
  Waarom deze NAVO expansie ??
  En waarom dringt de EU steeds verder op ??

  Geliked door 1 persoon

 25. Tistochwat zegt:

  Jullie kunnen kletsen wat je wilt, maar Onno Eikelsteen heeft toch maar een mooie verzameling medailles op zijn jasje. Ik wed dat hij er zo trots op is als een aap met zeven l*llen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Benesha zegt:

  Wat een lulkoek. De EU is de enige vijand van het Europese volk en zorgt zelf, misschien zelfs niet helemaal ongewild, voor polarisatie en groeiende woede. Deze meneer rapporteert natuurlijk aan zijn baas bij de cia en dus kakelt hij gewoon hun Langley retoriek na.

  Like

 27. BertG. zegt:

  Ze weten zich zelf wel bezig te houden daar bij de MIVD.
  Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze nou weer moeten gaan verzinnen.

  Like

 28. Williaan zegt:

  In de voor het publiek onzichtbare strijd tussen oost en west is echt alles geoorloofd.
  Leugens van beide kanten vliegen je om de oren. Natuurlijk maken de Russen handig gebruik van de populisten dat weten ze zelf ook wel. Erdogan doet het deels openlijk om zijn gelijk te krijgen op een andere manier.

  Like

 29. Williaan zegt:

  In de voor het publiek onzichtbare strijd tussen oost en west is echt alles geoorloofd.
  Leugens van beide kanten vliegen je om de oren. Natuurlijk maken de Russen handig gebruik van de populisten dat weten ze zelf ook wel. Erdogan doet het deels openlijk om zijn gelijk te krijgen op
  een tegen gestelde manier die nog gevaarlijker is.
  Bedenk wel dat “politiek-correct” slechts alleen correct is in de politiek. Maar hoeft daar buiten niet correct te zijn.

  Like

 30. OphEUffen zegt:

  Populistische partijen zijn te danken aan de oude politieke partijen die de Nederlander verraden hebben. Oorzaak en gevolg meneer MIVD. Wiens brood men eet , wiens woord men spreekt. De MIVD is dus van mening dat het grootste gevaar dat op de loer ligt populisme is. Goed om te weten. Fijn dat ik aan uw wedde mag meebetalen. Landverrader.

  Like

 31. Perfide Albion zegt:

  Ik ken de namen van 2 ex- MIVD agenten (te dom om voor de duvel te dansen) die aan iedereen die het maar horen wilde vertelden dat George Bush achter de aanslagen op 11-9-2001 zat 🙂

  Dat soort figuren zit er bij de MIVD.

  Binnenkort gaan we op het net en in elk gesprek allemaal woorden gebruiken om die teringlijers bij de AIVD en de MIVD dwars te zitten. Die lui werken voor de binnenlandse vijand of wel die ratten van de SPVVD66NIDASGPGL en noem al die partijkartel ratten maar op.

  Sterf met je Russen haat! Sterf AIVD!

  Like

 32. Hendrik M. zegt:

  Onno Eichelsheim, lijkt een directe afstammeling van ene Adolf Eichmann; iemand die we ons nogal negatief herinneren.

  Like

 33. Guardiacivil zegt:

  Ik weet niet meer waar, want ik lees zoveel, maar laatst las ik iets over Poetin die zei: hier in Rusland leven moslims naast anderen, iedereen gaat zijn eigen weg, niemand zit elkaar in de weg. Maar ze moeten niet radicaal worden en aanslagen plegen zoals een paar jaar terug de Tsjetsjenen die in de bioscoop een grote aanslag pleegden, want dan weten ze dat we ook heel hard terug slaan.
  Het grote probleem van het Westen is de uitvoering van het grote plan, daarnaast de smerige verdragen met de Arabieren “olie voor migratie”, en nu als je de berichten in GB volgt, de grote hetze tegen Rusland die is gestart na de vergiftiging van die rus en zijn dochter. Maar wie zegt niet dat er misschien een derde in het spel is.
  De koude oorlog is in alle hevigheid losgebarsten.

  Like

 34. Marc zegt:

  Dan hebben we nu met die gast dé reden te pakken op tégen die sleepwet te stemmen: het zal worden gebruikt om in conjunctie met Brusselse regelgeving tegen de vrijheid van meningsuiting, diezelfde meningsuiting definitief de kop om te draaien.

  Die lui zijn levensgevaarlijk en dienen per direct uit hun functie ontheven te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s