BREAKING!: Groot-Brittannië weigert Lutz Bachman (Pegida-Dresden) binnenkomst – terreurgevaar!

Screenshot_128

Lutz Bachman.

(Door: Jeff Winston – Vertaling: E.J. Bron)

Oprichter van Pegida wilde bij “Speakers Corner” speechen met Tommy Robinson

Lutz Bachman, de oprichter van Pegida en burgerrechtenactivist, is wegens “terrorismegevaar” en de “ontdekking van een speech” gearresteerd op de Londense luchthaven Stansted. Hij bevindt zich momenteel in “uitzettingsarrest” op de retourvlucht naar München. Een tot nu toe unieke ontwikkeling in de Duits-Britse naoorlogse geschiedenis en opnieuw een onverdraaglijk schandaal van haat tegen rationalisten en de eigen bevolking.

PI News (2)

Burgerrechtenactivist Lutz Bachman werd uitgenodigd om vanmiddag in Londen bij “speakers Corner” in Hyde Park een speech te houden, HET wereldwijde bolwerk van vrijheid van meningsuiting in het eigenlijke moederland van de democratie. Samen met Tommy Robinson wilde Bachman vanmiddag om 15.00 uur plaatselijke tijd o.a. de door de Engelse autoriteiten verijdelde speech van Martin Sellner (Identitaire Beweging) voorlezen.

Sellner en zijn vriendin, de Amerikaanse journaliste en activiste Brittany Pettibone, werden eveneens door het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken wegens “terrorismegevaar” volgens “Schedule 7” uitgezet. Kort daarna werd het de Canadese journaliste Lauren Southern verboden Groot-Brittannië binnen te komen, uitgerekend in Calais, dat de schandvlek bij uitstek van verkeerde EU-migratiepolitiek werd. Southern werd gearresteerd op verdenking van terrorisme, urenlang verhoord en is nu officieel wegens “racisme” uit Groot-Brittannië verbannen.

Het historische schandaal “Bachman-deportatie”

Het is verbazingwekkend hoe effectief de Britse grenspolitie kan functioneren als het om critici van migratie- en hervestigingspolitiek gaat. Heeft de nieuwe Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), een bekennend fan van vrije meningsuiting en democratie, hier wellicht persoonlijk een handje geholpen?

Uit het schrijven van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken:

Tijdens het doorzoeken van de bagage werd bij u een speech ontdekt, die u naar eigen zeggen bij Speakers Corner wilde houden. Deze speech heeft betrekking op de organisatie Pegida, die de bedreiging door de islam wil bestrijden. De activiteiten van deze groepering namen deel aan het bevorderen en het ophitsen om de samenleving te splijten.

Bovendien lijkt het erop dat deze speech door Martin Sellner geschreven en overhandigd werd, die behoort tot een Oostenrijkse groepering die eveneens haat bevordert en actief tegen de samenhang van de samenleving werkt en die u naar eigen zeggen tijdens het verhoor al meerdere jaren kent.

Hier zit waarschijnlijk de pure angst van de Britse autoriteiten achter dat duizenden islamitische slapers woedende terreuraanvallen zouden kunnen uitvoeren. Dit is ook het beschermende doel van de norm van de Terrorism Act, Schedule 7. De wet werd in het jaar 2000 expliciet door Labour ingevoerd om terreur te bestrijden. En wordt nu misbruikt. Terwijl burgerrechtenactivisten en journalisten bestempeld worden als “splijters van de samenleving” en racisten”, lukte het tot nu toe meer dan 500 “Britse” terugkerende jihadisten uit Pakistan, Syrië en Irak om het nog-EU-land Groot-Brittannië binnen te komen. Voor hen bestaat er een royaal remigratieprogramma, gesubsidieerd van EU-geld.

Zo ver is het met de “Free Speech”- niet alleen in het model- en moederland van de democratie gekomen. En het is pas het begin in West-Europa. In het geval van de uitwijzing van Martin Sellner tekende het Oostenrijkse ministerie van Buitenlandse Zaken protest aan. Zal ook het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken onder de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken interveniëren? Zal de Britse ambassadeur morgen wegens het “schandaalgeval Bachman” op het matje geroepen worden?

Hier een statement van Lutz Bachman zelf. Bachman kon zijn mobiele telefoon zijn verhoor-cel binnensmokkelen – hier de video!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Jeff Winston

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, EUSSR, Groot-Brittannië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op BREAKING!: Groot-Brittannië weigert Lutz Bachman (Pegida-Dresden) binnenkomst – terreurgevaar!

 1. Daan Kranenburg zegt:

  Ik kan dit niet meer volgen, gestoorde samenleving daar in Engeland.
  Terwijl burgerrechtenactivisten en journalisten bestempeld worden als “splijters van de samenleving” en racisten”, lukte het tot nu toe meer dan 500 “Britse” terugkerende jihadisten uit Pakistan, Syrië en Irak om het nog-EU-land Groot-Brittannië binnen te komen. Voor hen bestaat er een royaal remigratieprogramma, gesubsidieerd van EU-geld.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Niet alleen dat, ook bendes verkrachters kunnen decennia lang hun goddeloze gang gaan. Heb ook nog niet het idee dat de politie daar er nu wel veel werk van maakt, hoor daar althans niets van en dat is ook geen wonder want voor onze MSM bestaat dit nieuws niet eens. Tot nu toe zijn alleen degenen die dit “nieuws” naar buiten brachten aangepakt.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Zeer gevaarlijke haatimam m’n hoela.

  Like

 3. theresageissler zegt:

  Uniek? Wilders is jaren geleden al hetzelfde overkomen!
  Had een uitnodiging gekregen uit nationalistisch-conservatieve hoek, werd op Heathrow aangehouden en na uren in ‘verzekerde bewaring’ te hebben doorgebracht weer teruggestuurd..
  Heeft geruime weken later, na het nodige politieke gesteggel tóch kunnen gaan, maar die eerste uitzetting was een feit!
  Nu zien we het echter zelf: Al gaat GB de EU uit, waar het de islamisering betreft, maak t dat in dit geval totaal niets uit: Als er – naast Zweden – één land is, dat de islamisering zelfstandig heeft uitgevonden, is het GB!
  (Ik begrijp steeds minder van het verschijnsel waarover ik het laatst al had op een ander topic: Dat van al die politiek-incorrecte Britse drinkebroers, die je aan de Costa Blanca tegenkwam/komt. Zouden de Britten wat dat betreft een gespleten persoonlijkheid hebben of zo?

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Wat een beklemmende gedachte dat er over ons wordt geheerst door land-/volksverraders die ons haten.
  Ik sta hier steeds vaker bij stil.

  Wedden dat een imam met een haatpreek wél het land in mag?

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   die wordt geen strobreed in de weg gelegd meisje Tistochwat, hij moet toch de kans krijgen om teruggekeerde Syrië strijders te mogen onderhouden in de taal van de totale oorlog tegen onze Westerse Wereld.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Misschien wordt de Engelse Regering “bang” voor nog meer geweld
  * * *
  Een LINKSE Groepering waarschuwt:”Rechtse extremisten bereiden een oorlog tegen de islam voor……..”

  Dit rapport komt van de linkse groep ‘Hope not Hate’,
  die zich voordoen als antifascisten, hun gebruikelijk benaming van hen die zich zo voordoen en die degenen die tegen immigratie zijn “fascisten” noemen.
  Gestand aan hun hypocrisie doen dergelijke extremisten nu alsof ze aanstoot nemen aan de ontstane situatie en “waarschuwen”.

  We zullen het merken: de islam kan aanslagen in de vier hoeken van de wereld aanwakkeren, het zijn de patriotten die deze aanslagen willen tegen gaan en zij worden op magische wijze als schuldigen bevonden.

  We kunnen ook zien dat de site van “”Hope not Hate”, uitsluitend gericht is op wat zij “extreem rechts” noemen, islamisten en de misdaden van migranten zijn in hun kritiek.
  niet te vinden……….

  Engelse Krant:
  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/far-right-war-islam-hope-not-hate-britain-first-tommy-robinson-national-action-a8235556.html

  Like

 6. Trucker zegt:

  euh zoals ik een paar dagen geleden ook al pende meisje Pamela Geller en Robert Spencer, bekenden in de US (en en ver daarbuiten) bij anti islam gelederen zijn jaren geleden ook de toegang geweigerd om Groot Britagne binnen te komen.
  Er is één constante het zijn islam critici die dit lot ten beurt valt.
  Zweden is nog niet zo ver als Groot Britagne waar het islamisering betreft.
  Heb trouwens gisteren twee (oude) filmpjes gepost over de Britse SCHIJTERS die van zichzelf denken dat ze politie zijn.
  Heb ergens ook beelden de revue zin voorbijkomen van een neger die staat te “rijden” tegen de bil van een Britse “politie agente”.
  SCHIJTERS in het kwadraat tekende ik gisteren op en dat is een waarheid als een koe.

  Like

 7. Qvic zegt:

  De waarheden mogen niet meer verteld worden aan de gewone autochtonen, volgens de heersende politiek. Want hun huidige beleid moet en zal voort gezet worden. Engeland is allang gevallen voor de islam, want die delen nu de lakens uit, gezien de gebeutenissen. Iedereen die de islam zou kunnen bekritiseren, wordt het land ontzegd en wordt van haatzaaien en terroristische handelingen beschuldigd. De omgekeerde wereld voor de christelijke weldenkende mens, die de echte ware bedoelingen zien waar de islam voor staat.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Een verloren eiland !!

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Schandelijke vertoning van de Brexiteers, maar het volledig negeren van 4 miljoen PVV-stemmers door “ons” kabinet is slechts een “dingetje”, 1/3 van alle stemmen zijn PVV-stemmers, hebben de PVV de op 1 na grootste partij gemaakt, zijn tot op heden het overgrote gedeelte van werkend NL waar “onze” politici klaarblijkelijk een broertje dood aan hebben, lak aan hebben, ze in het verdomhoekje zetten, uitgesloten worden in “onze” parlementaire democratie, uitmaken voor racisten en nog veel meer…….Den Haag, Holland op z’n smalst.

  Like

 10. t.troubadour zegt:

  Eens het land van de last men standing nu het land van the frist men falling

  Like

 11. Jan zegt:

  Man die voor de grap hond hitlergroet liet brengen krijgt waarschijnlijk twee jaar cel

  Scottish YouTube personality Count Dankula — real name Mark Meechan — was found guilty at Glasgow Sherrif Court Tuesday of a hate crime, and potentially faces two months in prison after recording a video of his girlfriend’s dog doing Nazi salutes.

  http://www.breitbart.com/london/2018/03/20/youtuber-count-dankula-found-guilty-in-shtposting-case-by-british-court/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s