Rechtbank voor arbeidszaken Hannover verbiedt VW gevaarlijke “islamist” te ontslaan die zijn collega’s bij VW bedreigde: “Jullie zullen allemaal sterven!”

Screenshot_127

“´Islamist´mag bij VW blijven werken”.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

VW: Bekende “islamist” Samir B. (30) diende een klacht in tegen zijn ontslag. En won.

Aan Samir B., om wie het hier gaat, ziet men wederom dat de islam een moorddadige religie is. Dat hij zijn gelovigen systematisch opvoedt tot het vermoorden van “ongelovigen”. Geen andere grote religie in de wereldgeschiedenis, afgezien van de Azteken, kent ook maar bij benadering zo’n systematische moord-cult als de islam.

Michael Mannheimer Blog

Alles in de islam, de koran,de soenna van de profeet, de Madrassa’s (bijzonder indoctrinerende islamscholen) in Pakistan, Afghanistan en andere landen, heeft slechts één enkel doel:

De africhting van oorspronkelijk geestelijk gezonde en empathische jonge moslims tot berouwloze killers jegens ons, dus wij, die niet van het islamitisch geloof zijn, kwalificeert als “levensonwaardig” en hiërarchisch minder dan dieren.

Zo’n potentiële killer is Samir B., werkzaam bij Volkswagen in Wolfsburg.

Hoewel Samir B. (30) rechtstreekse contacten onderhield met een Wolfsburgse ISIS-terroristen-cel, hoewel hij zijn collega’s bij VW bedreigde met de woorden “Jullie zullen allemaal sterven” , hoewel hij het plan had opgevat naar het IS-gebied af te reizen en bij zijn vertrek daarheen (waar men hem arresteerde) in zijn bagage een drone aantrof, hoewel hij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid deel uitmaakte van de bovengenoemde Wolfsburgse terroristen-cel en zijn collega’s bij VW steeds banger voor hem werden – velde de vermoedelijk Links doordrenkte rechtbank voor arbeidszaken Hannover het vonnis dat VW deze terrorist weer in dienst te nemen heeft, omdat – lees en huiver – “door VW aangevoerde verstoring van de arbeidsvrede niet voldoende bewezen zou zijn”.

Dergelijke gerechtelijke vonnissen bewijzen hoezeer er in Duitsland bij Justitie en de islam met twee maten gemeten wordt. We zitten allang in een gekkenhuis.

BEDREIGING MET MOORD VAN ARBEIDSCOLLEGA’S BEDREIGEN DE BEDRIJFSVREDE DUS NIET?

De rechtbank voor arbeidszaken die dit vonnis velde, is óf een geval voor de psychiatrie – óf eenvoudigweg crimineel. De rechter of rechters moeten uit het ambt van rechter worden verwijderd.

Want de bewijzen tegen de “islamist” zijn zó zwaarwegend, dat niet alleen een ontslag door VW gerechtvaardigd zou zijn, maar omgekeerd een aanklacht van de rechtbank tegen Samir B. wegens bewezen samenwerking met een terroristische vereniging dringend (!) plaats had moeten hebben.

Ook de verdediger van de beklaagde, die een royale compensatie van de kant van VW afwees, is, om het voorzichtig uit te drukken, een dubieus figuur. Men moet weten hoe hij heet- en dat hij zelf afkomstig is uit islamitische kring. En de advocaten van VW hebben óf slecht werk gedaan – óf ze stonden machteloos tegenover een vonnis dat niet in de rechtbank, maar in het ministerie van Binnenlandse Zaken geveld- en in de rechtszaal alleen maar voorgelezen werd. Waar is de uitgang?

De rechtbanken zijn blijkbaar alleen nog maar bezig met de enige doelstelling: Duitsland´s gevaar door het terrorisme te verhogen – in plaats van dit gevaar weg te nemen.

Over de talloze gedienstigheid vonnissen van islamitische seriële misdadigers, die herhaaldelijk na de zoveelste verkrachting werden vrijgesproken of wederom een voorwaardelijke straf kregen, heb ik al zo vaak geschreven dat ik dit hier niet nog eens wil herhalen. Terwijl een paar dagen geleden een bio-Duitser wegens het afvuren van Oudejaars-lichtkogels werd veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf, werd een ISIS-moordenaar tot een onbegrijpelijk belachelijke 22 maanden voorwaardelijk veroordeeld. (bron: www.anonymousnews.ru)

Bij de ontdekte ontplofbare voorwerpen gaat het om zogenaamde “Tsjechisch vuurwerk”, waar men in Tsjechië legaal aan kan komen en die ongeveer 130 maal zo sterk zijn als het grootste in Duitsland toegelaten Oudejaars-vuurwerk. Maar 10 jaar gevangenis? En vrijspraak voor een moordenaar van ISIS? Hier ziet men opnieuw dat onze Justitie het tegendeel is van onafhankelijk: In beide gevallen velde zij het vonnis, dat haar werd gedicteerd door haar meerdere, het ministerie van Binnenlandse Zaken.

En aan beide betreffende gevallen valt duidelijk te zien: Wetten gelden alleen nog voor de bio-Duitsers. Voor zover die niet links zijn. Voor de rest (Links en haar immigranten uit islamitische landen dus), zijn de Duitse wetten feitelijk buiten werking gesteld.

Dat een rechter die door te zweren werd beëdigd zichzelf strafbaar maakt aan rechtsverkrachting (ook wanneer het vonnis hem van hogerhand werd bevolen – hij had moeten weigeren een dergelijk vonnis te vellen), dat terzijde.

Tegen alle wetbrekende rechters moet een proces worden aangespannen.

Mogelijk zijn er duizenden die voor hun verraad aan de Duitse wetten verantwoording zullen moeten afleggen – en het vonnis kan alleen maar het volgende zijn: Verlies van de accreditatie als rechter, verlies van de accreditatie als jurist, verlies van de aanspraken op pensioen en onmiddellijk ontslag op staande voet. In zware gevallen mogen rechters naar de gevangenis:

“Vanuit deze basis kent het strafrecht de rechtsverkrachting in paragraaf 339 Wetboek van Strafrecht.Volgens deze maakt een rechter, magistraat of scheidsrechter, die het recht verkracht ten gunste of ten nadele van een partij, zich strafbaar. Aldus gaat het primair om de opzettelijk verkeerde toepassing van het recht. De rechtsverkrachting kan ook worden begaan door nalatigheid.”

Welke straf dreigt er bij rechtsverkrachting?

De rechtsverkrachting in de zin van paragraaf 339 van het Wetboek van Strafrecht is een misdrijf en wordt bestraft met vrijheidsstraffen van één tot en met vijf jaar. Dit betekent ook dat voor de rechter dwingend het ambtsverlies dreigt. Want paragraaf 24 nr. 1 DRiG schrijft een automatische beëindiging van het dienstverband voor als er een vrijheidsstraf wordt opgelegd van één jaar wegens een daad met voorbedachte rade. De rechtsverkrachting heeft daarenboven regelmatig een verjaringstermijn van vijf jaar.” (Bron:  www.strafrecht-bundesweit.de)

(Michael Mannheimer)

___________________________________

Na ontslag wegens verdenking van terrorisme-  VW moet islamist weer in dienst nemen

Hannover – Vandaag om 11.42 uur. kuiert Samir B. (30) in joggingbroek en op mocassins de rechtbank voor arbeidszaken Hannover binnen. De islamist heeft een aanklacht ingediend tegen Volkswagen.

De autofabrikant had hem in november 2016 ontslagen, omdat hij collega’s op het werk bedreigde en waarschijnlijk wilde afreizen naar ISIS-gebied.

Reeds op gerechtelijke bodem provoceert de Duitse Algerijn, filmt de aanwezige pers. Onder toezicht van een parketwachter moet hij de video wissen, omdat hij geen toestemming heeft om te filmen.

De beschuldigingen tegen de montagearbeider (maandsalaris € 3500,-) wegen zwaar: Volkswagen vreesde dat haar werknemer een aanslag zou kunnen plegen op de werkomgeving in Wolfsburg. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsvergadering, waar om en nabij de 10.000 arbeiders verschijnen.

BILD documenteert de zaak

Eind augustus 2014 zat Samir B. in een restaurant in Berlijn-Kreuzberg. Naast hem de Wolfsburgse Bilel H. en Houssem H. Kort daarop reisden beide metgezellen af naar Syrië, sloten zich aan bij de terroristische organisatie ISIS. Beiden zijn dood!

Ze maakten deel uit van de Wolfsburgse terreurcel. En Samir B. was blijkbaar meer bij hun activiteiten betrokken dan hij wil toegeven.

Op 28 december 2014 werd hij aangehouden door de grensrecherche van de federale politie op het vliegveld van Hannover – met € 9350,- contant geld en een drone, zoals de “Wolfsburgse Nieuwsberichten” berichtten.

De opsporingsambtenaren zijn er zeker van: B. wilde naar het Syrische oorlogsgebied reizen. Zijn paspoort werd hem afgenomen.

Volgens de advocaten van VW en de administratieve rechtbank Braunschweig is het bewezen dat Samir B. “betrokken was bij de rekrutering en ondersteuning van strijders uit Wolfsburg”.

De ISIS-ronselaar Yassine O. en de beide intussen veroordeelde, teruggekeerde Ayoub B. en Ebrahim H. B. heeft Samir volgens een rechercheur zelfs naar het viegveld gereden.

Voor de rechtbank presenteerde de islamist zich cool, gimlachte alleen maar verveeld toen de rechter zijn zaak voorlas. Hijzelf had in zijn paspoort stempels uit Saoedi-Arabië, Egypte en Turkije. Naar Turkije reisde hij driemaal over land en terug per vliegtuig.

In de Wolfsburgse voetgangerszone deelde hij met andere latere ISIS-strijders korans en ook geschriften van de haatprediker Pierre Vogel uit. Maar niet alleen dat:

Volgens de rechercheurs zou Samir op zijn arbeidsplek in de bandenmontagekelder zijn arbeidscollega’s hebben bedreigd met “Jullie zullen allemaal sterven.”

Volgens VW kregen de arbeiders steeds meer angst voor de radicale collega. Derhalve was er voor de autofabriek geen alternatief meer dan ontslag. Sinds 11 januari 2018 heeft Samir B. zijn paspoort weer terug.

In Hannover legt hij het uitdagend voor zich op de tafel. VW wil de man beslist kwijt, biedt hem op aanraden van de rechter een tegemoetkoming van meer dan € 65.000, inclusief een onberispelijk getuigschrift aan – de islamist lijkt niet afwijzend, vraagt meerdere keren wat hem dat netto zou opleveren.

Maar zijn advocaten wijzen de deal af!

Om 18.39 uur spreekt de rechtbank het vonnis uit: Ze verklaart het ontslag ongeldig! VW heeft niet kunnen aantonen dat de bedrijfsvrede concreet zou zijn verstoord.

Komt neer op: Wanneer de islamist binnen vier weken het schriftelijke vonnis ontvangt, moet VW hem weer laten werken. De autofabriek acht het ontslag nog steeds gerechtvaardigd, wendt zich waarschijnlijk tot het Duitse Hof voor Arbeidszaken.

(Bron: www.bild.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op Rechtbank voor arbeidszaken Hannover verbiedt VW gevaarlijke “islamist” te ontslaan die zijn collega’s bij VW bedreigde: “Jullie zullen allemaal sterven!”

 1. louis-portugal zegt:

  Her gaat geweldig in Duitsland.
  Het doet me denken aan de USA waar inmiddels steden en zelfs landen zijn waar buitenlandse criminelen worden vrijgelaten en zelfs gewaarschuwd als de federale politie achter hun aanzit.
  Het zijn alleen de linkse staten en steden met California voorop,
  Alleen heeft de USA het geluk dat ze een prsident hebben die niet van plan is die rotzooi te accepteren.
  Het zal in Europa nog wat langer duren eer bwe zover zijn.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, Duitsland is niet meer, redelijkheid vervallen tot idiotie.
  In Nederland is het al niet veel beter, paar jongeren die en flesje brandend spul op een grasveld bij een moskee werpen, waarvan enkele grassprietjes wat schroeischade opliepen, werden veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf wegens terrorisme.
  Een islammert die met de auto, op verboden gebied, een groep toeristen, waaronder joden, aanrijdt en zwaar verwond, krijgt geen straf..
  Terroristische aanslag op een joods restaurant, dader gaat vrijuit..
  Tja, we zijn al veel verder heen dan we denken.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Hendrik M. Die islammerts worden gezien als “verwarde” mensen die moeite hebben met integreren. Die geven ze nog een kans. Wat zeg ik, een kans? Wel tien!!

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ‘Verwarde mensen’? een teken dat ze HIER NIET KUNNEN AARDEN! Een zeer goede reden om ze naar HUN THUISLAND terug te sturen,alwaar ze kunnen genezen in de, HEEL EIGEN !! OMGEVING.( DUS…….?)

    Like

 3. Marc zegt:

  Hoe zat het ook al weer met die twee Nederlanders uit Enschede die door politiek-correcte rechters tot vier jaar zijn veroordeeld ‘wegens terrorisme’?

  Like

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Ben 70+ en verwonder mij eigenlijk nergens meer over. Maar als dit waar is denk ik dat de westerse mensen gestoord zijn t.o.v. van de islam en bewust bezig zijn met een weg met ons. Waarom is voor mij een groot raadsel.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ze kunnen NIET, of willen NIET, DE situatie doorzien, ( niet kunnen is dan jammer,…..NIET WILLEN, is dan echt de boel gewoonweg LOOCHENEN( omdat men er misschien / waarschijnlijk…financieel …’baat’ …bij …heeft!!!)

   Like

 5. Steven zegt:

  Op deze manier doet héél Europa zaken. De cultuurverzieker wordt aan alle kanten in bescherming genomen, en de autochtoon voor de kleinste dingen tot in de top van de boom opgehangen. Het is toch wel duidelijk waar men naartoe wil…..het afschaffen van de eigenlijke bevolking!
  Mag hopen dat een agressieve opstand niet lang meer op zich laat wachten!
  Ik denk dat de meeste mensen het achterstellen van de eigen burgers door deze landverziekers van alles voorzien (GRATIS) inmiddels wel meer dan spuugzat zijn!.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Hoelang blijven we dit nog pikken ??

   Like

   • BigLJohn zegt:

    koddebeier van 18 maart 2018 om 19:48 ….Hoelang blijven we dit nog pikken ?? Als ik naar de mening vraag van andere mensen zegt de een; Het zal mijn tijd wel duren, de ander zegt; onze regering weet wat het beste voor ons is, een derde ontkent alle problemen waar Nederland mee te maken heeft, een vierde noemt mijn visie ronduit belachelijk, en een vijfde noemt mij zelfs een racist. Zoals het er de afgelopen 5 decennia aan toe ging, en nog steeds, ziet het er naar uit dat we met volle kracht afstevenen op een islamitisch Nederland met sharia-wetten.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het lijk mij dan ook het beste Nederland tzt te verlaten !!

    Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Niks betrouwbaar Duits automobiel, zo mogelijk door een terrorist in detail mogelijk gesaboteerd.

  Rudi Carell wist het al:

  Wat een rechtspraak van maatschappelijk ontspoorde rechtsgeleerden.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Jezus, ook in Duitsland komt de rechterlijke macht nogal dom over. Hebben zij soms in Nederland geroken of zo? Want wij hebben hier veel DDR66-rechters.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Wat ik al schreef.
  VW moet de man in een klein kamertje stoppen zonder vensters, alleen ’n paar TL-balken.
  ’n Tafel ’n stoel, geen telefoon.
  Daar mag hij dan autobanden controleren, dwz. diepte van het profiel met liniaaltje na meten
  en tellen of alle groeven kloppen.
  Als dat niet helpt, ’s avonds in ’n smal steegje knieschijven laten verbrijzelen.
  Moettie zeker 6 maanden het bed houden en revalideren.
  Dat zal wel afdoende zijn.
  Helpt dat ook niet dan in beton gieten en voor de deur van ’n moskee zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   In de tijd dat ik studeerde en parttime voor een staalfabriek werkte (moest tenslotte ook af en toe wat eten en een dak boven m`n hoofd) kwamen daar na de Italianen de eerste Turken. Er waren er een paar behoorlijk vervelend en eentje heel erg vervelend. Op een avond na de ploegendienst en het al donker was, kreeg die vent een zak over z`n kop en gingen er een paar knuppels overheen. Toen die buiten westen was, zak eraf en verdwenen de knuppelaars. Nooit geen last meer gehad van de eerste lichting Turken. Van wie hij dat enorme pak slaag heeft gekregen is nooit bekend geworden. Toentertijd was er nog niemand bang voor dat zooitje.

   Geliked door 3 people

 9. Tistochwat zegt:

  Heel logisch toch, als je bedenkt dat het de bedoeling is om de autochtone bevolking te vervangen door mohammedanen?

  Like

 10. Jan zegt:

  Duitsland valt uit elkaar, Mark Steyn en Douglas Murray

  Like

 11. Jan zegt:

  Hoe meer de staat uit elkaar valt hoe erger het regime om zich heen begint te schoppen: Wie kritiek uit op de dictatuur in Duitsland is zijn kinderen kwijt

  Umgangsrecht: Merkel-Regime will Kritik an Asylpolitik mit Kindesentzug bestrafen

  Wer „fremdenfeindliche“ Aussagen auf Facebook tätigt oder gegen „Flüchtlingsheime“ demonstriert, könnte demnächst sein Umgangsrecht mit seinem Kind verlieren, auch wenn keine Straftat vorliegt, erklärt der Deutsche Anwaltverein. Eine Personalie des Anwaltvereins weist ins linksextreme und zugleich linksrassistische Milieu. Heiko Maas Kampf gegen missliebige Meinungen wird auf immer breiterer Front ausgefochten.
  ….
  http://www.anonymousnews.ru/2017/01/22/bei-kritik-an-asylpolitik-ist-umgangsrecht-in-gefahr/

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Een overduidelijk bewijs dat de elite achter de islamisering staan………..brrrrr

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  De perversen in Duitsland vergrijpen zich aan kinderen

  Kinder kamen verstört nach Hause: Schule zwingt Schüler zu perverser Sex-Orgie im Theater

  Heute hat man Bock auf Hetero, morgen hat man Bock auf Homo, übermorgen hat man dann Bock auf Sado-Maso und im nächsten Jahr ist es ein Schaf von hinten. Seit Jahren versuchen perverse Politiker und pädophil veranlage Journalisten unseren Kindern einzureden, das biologische Geschlecht wäre beliebig wechselbar. Ein besonders widerlicher Vorfall ereignete sich jetzt in Düsseldorf.

  https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2018/03/18/kinder-kamen-verstoert-nach-hause-schule-zwingt-schueler-zu-perverser-sex-orgie-im-theater/

  Like

  • theresageissler zegt:

   Verrek, Jan, zulke relatief kleine stukken kun je toch net zo goed even voor de mensen hier vertálen, als je ze kennelijk tóch al hebt opgezocht èn gevonden!
   Ik kom nl. niet onder de indruk uit, dat je het Duits feitelijk perfect beheerst.

   Like

   • Wolf zegt:

    @theresageissler, Neen, dat is niet nodig. Wij bij ons en de rest van Nederland behalve de “Gwrjwachten gowrjwdel “spraken en verstonden de gemakkelijke Duitse taal al toen we nog maar 2 a 3 jaar waren. Duits is een eenvoudige gemakkelijke taal te lezen ,schrijven, spreken en vooral te verstaan.

    Like

   • Wolf zegt:

    P.S. Het Oostenrijksche Duitsch is trouwens voor ons hier [Oost Nederlandsche Veenkoloniën het Duits wat het perfect’s wordt gesproken met duidelijke accenten en de HARDE G! Dat Duits in het algemeen en vooral dat Merkel Duits klinkt veel te SANFT!

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Wolf, 07.50u.: Ja, dat vind ik dus eigenlijk ook, maar tóch heb ik hier met iemand -ik zal geen naam noemen- al hooglopende ruzie gekregen omdat ik nu en dan voor de gein óók wel eens wat intikte in het Duits. Dat getuigde van te weinig rekening houden met degenen, die het niet verstonden, beweerde die persoon.
    Kun je dus ook alweer met een korrel zout nemen; dacht het eigenlijk al.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wolf, het blijft een nare onhebbelijke gewoonte om er maar van uit te gaan dat iedereen wel Duits kan verstaan en lezen omdat jij er zelf geen moeite mee heb.
    Maar daar ben je dan ook niet bepaald de enige in.
    Rekening houden met mekaar is dan ook niet bepaald de sterkste eigenschap die de meeste Nederlanders beheersen.
    En dat zie je dan ook dagelijks om je heen, een naar egoïstisch volk is het, wat er maar van uit gaat dat andere zich wel aanpassen.
    Waarin sommige wel heel erg in doorschieten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dus ik mag wel een opmerking op Wolf maken, maar een opmerking op Trees is blijkbaar verboden.
    En dat terwijl ze die zelf in die richting maakt, maar net niet op de persoon speelt, wat ik dus ook niet doe.
    Duidelijk dus, wie er hier beschermt wordt.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Onzin. Ik heb alleen jouw reactie beoordeeld. Ik heb deze keer niet terug gebladerd.
    En ik ga er ook niet meer over in discussie. Kost me teveel energie.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Je hebt er in ieder geval een plezierige middag bezorgd, daar zal ze je dankbaar voor zijn.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik vind eerlijk gezegd dat zij zich tot nu toe, na de waarschuwing, uitstekend aan de regels houdt . . .

    Like

   • BertG. zegt:

    Bert, ik weet het nog beter, krijg jij lekker wat met je site en je hele Trees er bij.
    Geen enkele behoefte om nog langer ergens te reageren waar sommige duidelijk een streepje voor hebben op andere.
    Sommige zijn nou eenmaal net iets meer bijzonder dan andere, dat blijkt wel weer.
    Dus kom maar op met je ban.
    Ze heeft het uiteindelijk dan toch gewonnen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Je geeft je wel erg snel over Bert. Is het nu echt zo moeilijk om je neer te leggen bij die waarschuwing van laatst?

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Wat is de tegenstelling van een gezonde geest in een gezond lichaam ?
    Een rancuneuze geest in een mankerende omgeving ?
    Het is ook te vatten in één naam .

    Ik begrijp eerlijk gezegd dan ook niet waarom dit niet afgekapt wordt !
    Madame kan het maar niet laten om te blijven etteren .
    Iedere keer begint ze opnieuw .
    Ik heb al heel veel meegemaakt , maar erger dan dat kom je ze niet tegen !

    Niet iedereen is even fijn besnaard , ook ik niet , maar daar heb ik ook niet de minste behoefte aan .
    Maar dat vileine gezuig , wat je van een valse schoonmoeder verwacht ,
    komt me ook een kilometer de strot uit .
    Een botsing , alla , maar dan moet je het er ook bij laten .
    Maar niet iedere gelegenheid te baat nemen om je “vijanden” weer te pogen door de stront te sleuren .

    Of zoals de moffen zeggen : never give up -never give up !

    Ik begrijp het gemak dat ze ook regelmatig wat vertaalt , maar maakt dat alles goed ?

    Persoonlijk had ik haar al lang afgeserveerd !
    Ze haalt steeds het bloed onder je nagels vandaan .
    Hoeveel heeft ze er al weggetreiterd ?

    Het spijt me , beter kan ik het niet maken .

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    E.J. Bron zegt om 18.52u.:

    “Ik vind eerlijk gezegd dat zij zich tot nu toe, na de waarschuwing, uitstekend aan de regels houdt .”

    Echt, daar is geen kunst aan! Op voorwaarde, dat ik op mijn beurt met rust gelaten word: Zolang dat het geval is, wíl ik zelfs niet liever!
    Er wordt, geloof ik, hier en daar gedacht, dat ik zou kicken op sneren en ruzie maken, maar het tegendeel is juist het geval: Vanaf het prille begin was ik al ingenomen met blogregel 4, die me buitengewoon zinvol leek!
    Zolang de rest niet persoonlijk wordt, heb ik daar evenmin moeite mee: Geen emmers shit over je heen, dan is er automatisch geen reden om er zelf wèl toe over te gaan. Waarom zou ik dan ook?

    @BertG., 13.29u: Dat “gewonnen” begrijp ik niet zo goed: Ik ben er echt niet op uit om jou hier weg te werken en dat ben ik ook nooit geweest.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ja, dat vind ik dus eigenlijk ook, maar tóch heb ik hier met iemand -ik zal geen naam noemen- al hooglopende ruzie gekregen omdat ik nu en dan voor de gein óók wel eens wat intikte in het Duits. Dat getuigde van te weinig rekening houden met degenen, die het niet verstonden, beweerde die persoon.”

    Aldus Theresa over BertG Terwijlwij de opdracht kregen om niet meer ‘persoonlijk’ te worden.

    En toch is zij de onschuld zelve en profiteert zij van een o
    pmerking die Bert maakt:

    “Ik vind eerlijk gezegd dat zij zich tot nu toe, na de waarschuwing, uitstekend aan de regels houdt .”

    Echt, daar is geen kunst aan! Op voorwaarde, dat ik op mijn beurt met rust gelaten word: Zolang dat het geval is, wíl ik zelfs niet liever!
    Er wordt, geloof ik, hier en daar gedacht, dat ik zou kicken op sneren en ruzie maken, maar het tegendeel is juist het geval: Vanaf het prille begin was ik al ingenomen met blogregel 4, die me buitengewoon zinvol leek!
    Zolang de rest niet persoonlijk wordt, heb ik daar evenmin moeite mee: Geen emmers shit over je heen, dan is er automatisch geen reden om er zelf wèl toe over te gaan. Waarom zou ik dan ook?” Aldus Theresa.

    Ik denk dat Theresa werkelijk gelooft wat zij over zichzelf schrijft. Inderdaad geen greintje zelfkennis. Zit er niet in.

    Ik bedank er voor om in de toekomst op een ‘subtiele’ manier sneren van Theresa te moeten ontvangen, terwijl ik mijn mond moet houden, omdat ik anders een ban krijg.

    Ik heb dit ook met voorbeelden naar Bert geschreven.

    Bert Bron zou moeten weten dat ik naar anderen ook niet ‘persoonlijk’ word en ik ben bepaald niet rancuneus. Mijn reacties naar Theresa kwamen daar dan ook niet uit voort.

    BertG en Harry hebben groot gelijk.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Wachteres, 22.10u: Dat komt hoofdzakelijk, doordat ik het langzamerhand óók niet meer weet: Namen noemen: niet goed. Géén namen noemen dan: Óók niet goed.
    Ik was het eigenlijk helemaal eens met de opmerking van Wolf, dat het Duits voor Nederlanders relatief gemakkelijk te begrijpen valt. Als je het daar mee eens bent, wil je daar uiting aan geven, maar hoe moet dat, op deze manier?
    Daarnaast zie ik inderdaad niet erg, dat ik met die reactie iets zeg ten nadele van BertG.: Ik benoem alleen het feit, dát ik, schertsend, iets had ingetikt in het duits – niet eens aan hem gericht, trouwens- en dat hij daar toen kwaad over werd vanwege dat Duits. Dat is alles. Hij weet zèlf ook, dat dat zo gegaan is.
    Goed, verkeerd aangepakt dus weer. Als ik meteen gezegd had: Ik heb al eens met BertG. hooglopende ruzie gekregen….enz. was het dus wèl in orde geweest. Of tóch niet….?
    En dat van die “subtiele sneren” herken ik inderdaad ook niet, zéker niet naar jou toe, wat ik je heb uitgelegd. Ik heb je zelfs nog gevraagd om dat nader toe te lichten. In de mail gevraagd.
    Kun je wat mij betreft altijd nog doen. Máár: In de mail dus.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 20 maart 2018 om 22:52

    theresageissler zegt:
    19 maart 2018 om 12:37
    @Wolf, 07.50u.: Ja, dat vind ik dus eigenlijk ook, maar tóch heb ik hier met iemand -ik zal geen naam noemen- al hooglopende ruzie gekregen omdat ik nu en dan voor de gein óók wel eens wat intikte in het Duits. Dat getuigde van te weinig rekening houden met degenen, die het niet verstonden, beweerde die persoon.
    Kun je dus ook alweer met een korrel zout nemen; dacht het eigenlijk al.

    Beste Theresa, je had hier ook gewoon kunnen schrijven:

    @Wolf, 07.50u.: Ja, dat vind ik dus eigenlijk ook.

    Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Ich spreche und scheibe die Duitsche tale zere goethe

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Kinderen kwamen verstoord thuis: de school dwingt leerlingen naar perverse seks orgie in het theater

    Vandaag heb je zin hetero te zijn, morgen homo, overmorgen ga je voor sado-masochisme en volgend jaar wil ben je de kont van een schaap proberen Jaren achter elkaar proberen perverse politici en pedofiel aangelegde journalisten onze kinderen wijs te maken dat het biologische geslacht naar believen inwisselbaar is. Een bijzonder walgelijk incident in Düsseldorf vond plaats.

    Like

  • Elisah zegt:

   Krijgen links-extremisten en moslim-extremisten ook hun kinderen afgepakt?

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Deze “rechter” hoort in een inrichting voor zwakzinnige !

  Like

 15. Republikein zegt:

  Het kost kapitalen.

  Der Fall des afghanischen Mörder-Flüchtlings Hussein Khavari in Freiburg zeigt, wie die deutsche Gesellschaft in der Flüchtlingspolitik belogen und betrogen wird. Von den Tätern selbst. Und wie gutgläubige Behörden und ihre staatlichen Finanziers sich von schamlosen Profiteuren einer außer Rand und Band geratenen Asylindustrie ausnehmen lassen. Im vollen Bewusstsein der politisch Verantwortlichen.
  http://www.anonymousnews.ru/2018/03/18/merkel-migrant-vor-gericht-altersfeststellung-von-marias-moerder-kostete-zwei-millionen-euro/

  Like

 16. kampersrene zegt:

  De echte reden voor zijn ontslag was dat ze vijf maal per dag de transport-band moesten stilleggen om mijnheer” IS “de gelegenheid te geven om te bidden tot Allah de meest vredelievende Er was ook ambras omdat zijn werkgevers , inplaats van de richting Mekka ,lieten bidden in de richting van de arbeiders-scheithuizen en urinoirs. De rechter vond dat beledigend Dat hij dreigde “jullie zullen allemaal sterven , daar zag de rechter geen graten in …..iedereen moet sterven omdat wij mensen zijn , wij weten echter niet wanneer !

  Like

 17. Wolf zegt:

  De Azteken staken maar 1 x per week een VRIJWILLIGER het hart uit. Je kunt de hoog conjunctuur der Azteken niet vergelijken met de moordenaars van de islam. Niet te vergelijken!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Even een testje.
  Kijken of dit ook weer verdwijnt.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Christenvluchteling Spiro Haddad, 25 jaar, vertelde aan de Duitse televisie dat hij Oostenrijk ontvluchtte omdat hij voor zijn leven gevreesd had nadat hij had gezien hoeveel medevluchtelingen “openlijk trouw beloofden aan Al-Nusra en ISIS”.

  Haddad €3.000 uitgegeven aan smokkelaars om Oostenrijk binnen te komen, maar besefte al snel dat hij niet veilig kon onthullen dat hij een christen was.

  “Zij zouden spoedig moskeeën van de kerken maken,” bovengenoemde Haddad. “Ik moest spreken zoals zij spraken, ik kon ze niet tegenspreken.

  Haddad had de Europeanen gewaarschuwd door te zeggen: “Het is niet goed dat Europa openstaat voor iedereen”.

  “ISIS en Al-Nusra willen alles vernietigen, zelfs jou,” zei hij. “Als u dat niet begrijpt, ben ik pessimistisch voor de toekomst van Europa.
  https://nworeport.me/2018/03/19/christian-refugee-returns-to-syria-i-was-scared-when-i-saw-how-many-refugees-openly-pledged-to-isis/

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  Varkens zijn intelligenter dan de meeste mensen. Als er in een varkenshok waar een groep varkens al tijden een hechte groep vormen, een vreemd varken erbij geplaatst word, word dat door de groep niet gepikt, en word het vreemde varken doodgebeten. Bij mensen ligt dat anders. Als daar vreemde vogels tussen geplaatst worden, die een gevaar vormen voor de rest, worden zulke figuren door de overheid over-beschermd. Een ieder die last van ze heeft en zich verzet, krijgt ook nog eens met justitie te maken. Zo’n levensbedreigende rotzak word door de autochtonen dus niet aangevallen zoals bij de varkens, terwijl de overheden hem idolaat verklaren gelijk tieners Justin Bieber verafgoden. De meeste mensen zijn toch maar rare wezens….

  Like

 21. tinekevanschagen zegt:

  @BertG
  Ik ben het met jou eens.
  Er zijn al verschillende reacties voorbij gekomen,waar je exact proeft wie ze bedoelt.
  Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.
  Maar blijf gewoon en negeer de persoon in kwestie!

  Like

  • theresageissler zegt:

   Goed, Tineke:
   Ik heb in dít voorbeeld even geen náám genoemd, omdat ik langzamerhand niet goed meer weet, wanneer je dat hier nu wèl moet doen, en wanneer níet.
   Doe je het wèl: fout. Doe je het niet: Ook fout.
   Niets zeggen dan? Maar wat wordt er dan precies voor grensoverschrijdends in gezegd, vraag ik me heel eerlijk af:
   Dat van die ruzie over dat Duits wéét BertG. Hij begon daar toen zèlf over uit te vallen.
   En wat staat er verder nog in, wat voor onwaars, of kwetsends? Niets.
   Ik heb me eveneens al voorgenomen om niemand meer aan te vallen en daar ga ik dan ook mijn best voor doen.
   Maar alsjeblieft, ga dan níet op elke slak zout leggen, omdat ik het toevallig ben.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Theresa
    Het gaat er om ,dat je in je reacties dingen insinueert die gelijk te herleiden zijn naar een bepaald persoon.
    Het is dan toch ook logisch dat die persoon zich aangesproken voelt en daarop reageert?
    Jij zegt vaak in je reacties,wil je hier eens goed over nadenken…..
    Welnu….dit zou ik nu eens aan jou willen vragen.
    De website is te belangrijk voor ons allemaal,om het door dit soort onzin te laten klappen.
    Dat hebben de andere reageerders niet verdient,en zeker onze webmaster niet!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tineke, bespaar je de moeite.
    Dat is haar recht hier, zij mag het.
    Ga nou niet hetzelfde proberen Tineke.
    Want dan lig je er af.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s