Gemeenteraadsverkiezingen

Screenshot_9

(Door: Hugo Bos)

Wat ik al langer vrees is gisteren realiteit geworden. De politieke islam is de Nederlandse gemeentepolitiek binnen gemarcheerd.

Identiteitspolitiek

Het duo ex-Pvda’ers Kuzu en Özturk incasseert voor hun partij DENK de beloning van unverfroren identiteitspolitiek. Door almaar te hameren op vermeende discriminatie en achterstelling van allochtone Nederlanders, hebben zij de islamitische stem gewonnen. Die is afkomstig van kiezers met een veelal Turkse achtergrond en een ‘tweede’ paspoort, dat zij zelf als het eerste beschouwen.

‘Vijfde colonne van Erdoğan’

Commentator Afshin Ellian noemt DENK dan ook “de vijfde colonne van de Erdoğan-staat.”  In grote steden staat DENK nu in een klap op de kaart. In Amsterdam stemde driekwart van de Turkse Nederlanders erop. In Rotterdam is DENK de vierde partij geworden en passeert daarmee het antisemitische NIDA, dat zijn twee zetels overigens heeft weten te behouden (en daarmee even groot is als nieuwkomer PVV).

Links-islamitisch blok

Het islamitische partijtje had kort voor de gemeenteraadsverkiezingen een blok gevormd met PvdA, GroenLinks en SP. Dit links-islamitische blok was een kort leven beschoren. Toen een oude tweet van Nida opdook waarin Israël met ISIS werd gelijkgesteld (‘Zionisme=ISIS’) en de partij weigerde de tweet in te trekken, moesten de linkse partijen de samenwerking wel verbreken.

Laboratorium Rotterdam

Rotterdam lijkt inmiddels het politieke laboratorium van Nederland. Ondanks de entree van de PVV is Leefbaar Rotterdam (dat zich verbonden heeft met Forum voor Democratie) met elf zetels nog altijd de grootste. Daartegenover staan dus de islamitische partijen DENK en Nida, die goede perspectieven hebben. Immers meer dan de helft van de bevolking van Rotterdam is inmiddels al allochtoon, van wie velen islamitisch. Een verder opmars – en mogelijk uitbreiding – van islamitische partijen is dus de verwachting. Dat stemt bepaald niet vrolijk. Journalist Wierd Duk sprak naar aanleiding van de intrede van de politieke islam dan ook van een “zorgelijke dag” voor de Nederlandse democratie.

Sharia

Islamitische partijen onderschrijven voor de vorm misschien de Nederlandse rechtsstaat, vanuit hun wezen blijven ze georiënteerd op een alternatief rechtssysteem, de sharia, die ze als ‘heilig’ beschouwen. Van de Nederlandse wet mag je er misschien maar één echtgenote op na houden, volgens de ‘heilige’ islamitische wet mogen het er gerust meer zijn. Openbare steniging mogen wij dan wel barbaars vinden, volgens de sharia is die juist geboden bij bepaalde misdaden. Zo gaat van islamitische partijen een ondermijnende invloed uit op de traditionele Nederlandse, op het christendom gebaseerde cultuur.

Weinig constructief

Een ander probleem is dat deze islamitische partijen over het algemeen een weinig constructieve houding tonen. Dat kan in de nieuwe, sterk verbrokkelde situatie in Rotterdam voor problemen gaan zorgen. DENK bijvoorbeeld bedrijft zijn identiteitspolitiek weliswaar in ronkende linkse clichés van ‘inclusiviteit’ en ‘verbinding’, maar er zijn weinig politieke waarnemers die daar geloof aan hechten.

Boycot door DENK

Afshin Ellian noemde DENK onomwonden “een achterlijke Midden-Oosten-partij”. Het kwam omroep WNL onmiddellijk op een boycot door DENK te staan, hoewel WNL alleen maar de microfoon had vastgehouden waarin Ellian zijn mening gegeven had. Ellian´s karakterisering werd dus onmiddellijk bevestigd.

Onze cultuur onder druk

Cultuur onder Vuur ziet de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen als extra reden om voluit actie te voeren. Want de Nederlandse traditionele cultuur komt steeds meer onder druk. De gewone Nederlander belandt tussen hamer en aambeeld van de allochtonisering enerzijds en de blinde politieke correctheid van de bestuurlijke elite anderzijds. Dat moeten we niet laten gebeuren!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos (Cultuur onder Vuur)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

32 reacties op Gemeenteraadsverkiezingen

 1. Cathja zegt:

  Ik deel de zorgen van de schrijver van dit artikel. Als we de opmars van de islam niet aan banden leggen, en wanneer we toestaan dat stiekem de sharia ingevoerd gaat worden in de steden waar meer dan de helft van de bevolking islamitisch is, dan vrees ik dat de islamisering van ons land nog veel sneller zal gaan dan we nu denken.

  Dat moeten we zéker niet laten gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   De alles verterende islamitische antichrist en joden hater hijgt al actief in onze nek. HELAAS het moet blijkbaar allemaal zo zijn. De God van Israel vindt het allemaal wel goed. ON BE GRIJPE LIJK …Kan hier met mijn pet niet bij.

   Like

   • Anneke zegt:

    Toevoeging: een half jaar geleden WEGGEVLUCHT uit de geïslamiseerde en politiek knalrode stad TILBURG.
    In iedere wijk daar zijn de moskeeën ruim vertegenwoordigd en dan nog die enorme Turkse miskeet, langs één van de Ringbanen richting het stadscentrum.
    Deze stad was mij al jaren een zéér pijnlijke doorn in m’n ogen. Kon helaas niet eerder terugvluchten, naar het (nog) zonnige Zeeland.
    “Onze joods-christelijke cultuur is ten prooi gevallen aan een alles hatende vijand”.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Blijkens de grote uitslagen die GoenLinks heeft geboekt, LATEN we het gebeuren, Cathja. Want hij heeft het er liever niet over, maar Jesse Klaver is moslim. Zijn vader is/was moslim en dus is hij het automatisch ook, daar kan hij niets aan veranderen. Als hij dat al zou willen.
   Voor we het weten zitten we in Amsterdam en Rotterdam met een islamitisch bestuur. En dat dan de sharia ingevoerd gaat worden is een logisch gevolg.
   De enige mogelijkheid om dat dan nog te stoppen is als de landsregering (sharia)regels gaat verbieden die tegen de wet ingaan. Zie je dat al gebeuren met wannabe Brussels topshot Rubberen Rutte aan het roer?
   Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe,
   vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waar naartoe.
   En ook al ben ik bijna 73, ik geloof niet dat ik met een gerust hart kan zeggen dat het mijn tijd wel zal duren…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  Helemaal met u eens, maar maak dat de rest eens wijs .die begrijpen het pas als straks iedereen in een burka loopt .

  Geliked door 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  Londen, Parijs, Stockholm, Rome, Athene, Berlijn en nu Amsterdam Rotterdam ook kapot ! Zo direct geen vaderland meer en ook geen eigen feesten meer, dank aan alle linkse landverraders en alle laffe volkeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. flo zegt:

  Of het mislim tuig verder politiek zal oprukken is eigenlijk niet eens meer zo boeiend, de moslim neukt zich onze beschaafde samenleving in. over zeg 20 jaar of wellicht eerder, zal het, mits er “iets” gebeuren gaat in ons voordeel, een andere wereld zijn….

  Like

 5. Anneke zegt:

  Wát ben ik blij, dat wijlen mijn ouders in de jaren-60 al zijn WEGGEVLUCHT, uit deze stad aan de Maas. Wel geboren in deze nu zwaar verloederde èn ARMSTE stad van dit land, máár gelukkig NIET getogen !!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De eerste stap naar de bezetting van Nederland is gezet !
  De infiltratie is in volle gang !

  Geliked door 1 persoon

 7. ed zegt:

  Al tientallen jaren word de Nederlandse burger bedonderd(tot internet als duiveltje uit een doosje kwam)door de politiek en het onder de pet houden ging vele malen makkelijker in die stuip zitten de meeste nog(normaal gesprek over problemen is niet mogelijk als je weet dat je je utopie moet opgeven)leugens in standhouden aandacht afleiden en Wilders de schuld geven.Geloof massamoordenaar .1984 is de truck .

  Like

 8. Stef zegt:

  Dit is niet zo erg als het lijkt.
  Islam in Europa is zeker ongewenst en een groot gevaar.
  Maar tot nu toe wisten we er niet de hand op te leggen. Nu weten we ze te vinden ,en zien we een gezicht. Ze kunnen zich niet meer verbergen.
  Daarbij komt dat de linkse partijen , die de islampartijen steeds hebben gebruikt om groot te worden , nu de islampartijen ( waar ze eigenlijk niets mee overeenkomen ) als tegenstanders zullen gaan zien.
  Het is wachten tot het moment dat links zich tegen de islam gaat keren vordat de grote schoonmaak kan aanvangen.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Gaat nooit gebeuren.
   Want dan moet links toegeven dat ze er naast zaten.

   Like

  • Anneke zegt:

   Of is het wachten dat de islam zich tegen links gaat keren??? Zij zijn de fanatieke ALLESHATERS…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heel goed gedacht Stef.
   Dit is tenminste creatief en strategisch denken tegelijkertijd.
   Ik geef je 100% gelijk.
   Links zal zich wel moeten keren tegen die allochtonenbende in de 2e Kamer want ze hebben namelijk geen enkele identiteit meer.
   Links zal moeten kiezen tussen DENK bestrijden of over enkele jaren, als de laatste principiële PVDA-er en communistische SP-stemmer gestorven zijn, het licht uit te doen.
   Het enige dat links dus nog kan doen is samengaan met de SP en gezamenlijk ’n nieuwe partij oprichten die zogenaamd Nederland zal redden.
   Ik voorzie trouwens ook dat D66 zijn tijd heeft gehad.
   We staan voor grote veranderingen in het partijenstelsel.
   Wat over zal blijven is de PVV, het FvD, de VVD, Groen-Links, de paar Christelijke partijen en misschien ook nog het CDA.
   En daar zal DENK met ’n paar zetels tegenover staan.
   Om DENK niet groter te kunnen laten groeien zullen de andere partijen zich veel meer op de bescherming van de Nederlandse cultuur moeten richten.
   Dat zal betekenen dat de tweedeling in de Kamer zich steeds openlijker zal manifesteren.

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  U heeft het beste Lezer niet alleen van mij :
  wat velen vrezen komt snel dichterbij…!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Als er nu een beweging zou worden opgericht met dezelfde doelen als de islam zou die onmiddellijk verboden worden wegens staatsgevaarlijk.
  Dus waarom niet de islam verbieden, alleen omdat er veel zijn?
  Staatsgevaarlijk is staatsgevaarlijk toch?

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Wat we nu in het klein zien bij de gemeenteraadsverkiezingen, zien we straks in het groot bij de volgende tweede kamer-verkiezingen. Dan blijft het niet bij een of twee kamerzeteltjes in de tweede kamer voor Denk. Bij de laatste tweede kamer-verkiezingen verloor de PVV in 2 a 3 dagen tijd zomaar opeens 17 Kamerzetels door, ja door wat anders dan stembusfraude. Die stembusfraude zou op grote schaal in het voordeel van Denk toegepast kunnen worden, ten na-dele van de alsmaar groter wordende PVV. Het PVV bashen is daar ook al een sprekend voorbeeld van. Denk zou door deze frauduleuze toestanden zomaar opeens de tweede politieke partij van Nederland gaan worden. En wat te denken van de VVD, die telkens de grootste politieke partij schijnt te zijn na iedere tweede Kamerverkiezingen. Al stemt er bijna niemand op de VVD, altijd komen uitgerekend zij als grote winnaar uit de strijd !

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Dubbele nationaliteit bezitters moet verbod opgelegd worden om deel te nemen aan binnenlands beleid en mogen nergens op politieke lijsten voorkomen, probleem opgelost.
  Geen ‘denk’ geen ‘groenlinks’ geen smeerlapperij in onze samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 13. Johan zegt:

  Het is niet dankzij Kuzu en Özturk dat “denk” een succes is geworden bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Het probleem zit bij de Nederlanders zelf. Zij leggen al jarenlang de rode loper uit voor de Islam en haar volgelingen. Elk jaar opnieuw worden steeds meer moslims uit vreemde landen ons land binnengeloodst. Het is dan ook niet vreemd dat deze mensen uiteindelijk hun eigen partij oprichten en daarvoor kiezen, zeker als er nul komma nul integratie plaatsvindt van deze uitheemse groeperingen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Eva110 zegt:

  Wij gaan er hier van uit dat iedereen net zo breed geïnformeerd en op de hoogte is als de lezers van Bron, maar het tegendeel is waar.
  De meeste mensen zijn bezig met hun eigen (over)leven en hebben geen flauw idee wat er in de wereld of zelfs in een ander gedeelte van het land gebeurt.
  Zij kijken het NOS journaal en/of lezen de plaatselijke krant waar politiek onwelgevallig nieuws zorgvuldig uitgefilterd word zodat het lijkt alsof het allemaal nogal meevalt.
  De grootste boosdoeners zijn het NPO en de landelijke media die schrijven wat Den Haag wil dat ze schrijven.
  Misschien word het tijd voor acties tegen de media zodat mensen juist en correct geïnformeerd worden, dan en dan alleen kunnen mensen op basis van brede en juiste informatie hun eigen mening vormen en keuzes maken.
  Vraag maar eens aan een willekeurige bekende of hij/zij wel eens het alternatieve nieuws leest, het antwoord zal je verrassen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ik hoorde net op de radio dat Denk 3 of 4 zetels heeft en de PVV 1…

  Like

 16. delamontagne zegt:


  Omdat iedere “Rotterdammer”! het recht heeft in vrijheid en veiligheid zijn geloof te beleven.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Och, ik geef het nog 5 tot 10 jaar en dan zijn we volledig geïslamiseerd.
  BEDANKT, STOMPZINNIG LINKS STEMVEE!
  BEDANKT, ACHTERLIJKE JIJ-BENT-WELKOM-BLATERS!

  Like

 18. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  In Rotterdam is 1 restzetel naar denk gegaan en heeft de PVV er 1 minder. Toen ik de zgn. “studenten” met hoofddoekjes om stemmen zag tellen zakte de moed me al in de schoenen. 😦

  Geliked door 2 people

 19. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank Hugo Bos voor uw geweldige bijdrage. Uw artikel reflecteert een grimmige realiteit die werkelijkheid is geworden. “Wat ik al langer vrees, is gisteren realiteit geworden. Dat is pas het begin. De politieke islam is de Nederlandse gemeentepolitiek binnen gemarcheerd”.
  Deze zin laat mij herinneren een zin uit de redevoering van Adolf Hitler direct na de overwinning van 30 januari 1933: “Die Macht haben wir uns in Deutschland gewonnen, nun gilt es das Deutsche Volk zu gewinnen. Ich weiss es meine Kameraden es ist euch nun oft schwer gefallen, wenn ihr meintet es müsse nun ein Wandel kommen und er kam nicht und immer wieder musstet ihr aufgerichtet werden. Es muss weiter gekämpft werden, es geht nicht, ich dürft nicht handeln ihr müsst gehorchen, ihr müsst euch fügen, ihr müsst euch diesem Urhaften Zwang beugen.
  Vooral de volgende zinnen passen perfect bij de wijze waarin moslims zijn van plan door te gaan: “Wij hebben de Nederlandse macht centra binnengedrongen. Nu moeten wij er voor zorgen dat al de moslims bij ons zouden voegen. Er moet verder gevochten worden, anders zal het niet functioneren. U moet gehoorzamen, u moet zich onderwerpen en u moet zich buigen voor deze oeroude dwang.
  Het duo Kuzu en Özturk zijn de handlangers van Erdogan in Nederland. Hen politiek wordt in Ankara gedicteerd. Kuzu – zoals eerder werd gezegd – is een lid van de Grijze Wolven. DENK is een Vijfde Colonne daar bestaat geen twijfel over. Maar doch werd door niemand, die op onze veiligheid moet waken, een strobreed in hen weg gelegd. De linkse retoriek die beide heren op na houden is leeg. De gehamer op discriminatie en achterstelling heeft maar een doel: ZO VEEL MOGELIJK gevoelige plekken bij de overheid door MOSLIMS laten bemannen. Zo veel mogelijk overheidsbanen voor moslims. Hetzelfde geldt ook voor NIDA. De Links-islamitische blok gevormd door PvdA, GL, en SP zal hun eisen met de mantel der liefde behandelen. Laten zien dat zij progressief zijn en niet discrimineren.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 20. Thomasson zegt:

  Hugo Bos heeft 100% gelijk in zijn stelling dat Rotterdam is nu een politiek laboratorium. In tegenovergestelde tot de cordon sanitaire op de PVV, worden partijen met islamitisch karakter met open armen ontvangen; al weet men hoe gevaarlijk ze zijn!. De Amsterdamse combinatie Groen Links (en andere linkse partijen) en DENK/NIDA zal ervoor zorgen dat Amsterdam anno nu, zal in 2030 of 2035 veranderen in een soort Johannesburg. https://www.youtube.com/watch?v=Cbt4l6jI2TE en https://www.youtube.com/watch?v=LW6lOdxqSUE
  DE STAD GAAT ERAAN. De bedrijven zouden wegtrekken en zo ook de beter gesitueerde blanke bevolking. De arme autochtone Nederlanders zouden moeten vechten of voor hun leven vluchten op de wijze waarop de blanken in Zuid Afrika het doen. De machetes van de Islamitische en Afrikaanse Rainbow Nation met ‘linkse idealen’ hangen al in de lucht. Alle signalen zijn al present. Niet enkel de Nederlandse cultuur is in gevaar, maar het leven van de autochtone Nederlanders zelf

  Like

 21. Republikein zegt:

  Hugo Bos maakte maatpakken.
  Zal wel een nickname zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s