Gemengde gevoelens

Screenshot_30

(Door: H. Numan)

De verkiezingen zijn voorbij. De resultaten zijn bedroevend. Zekers, de PVV heeft in alle steden waar ze meedeed zetels gewonnen. Fijn. Eén zetel hier of vier zetels daar, dat zet weinig zoden aan de dijk. Een redelijk begin, dat is alles. Maar, zo roept Winnetou: Te laat, te laat! De mohammedaan is reeds naar binnen toe!

Denk en Nida deden ook mee, en wonnen nogal wat zetels. Allebei mohammedaanse partijen die hoe dan ook mohammedaanse doelen nastreven. Turks of Marokkaans komt direct erna. In tegenstelling tot de PVV krijgen die alle medewerking. In de Haagse raad zitten nu de Islam Democraten, wat een contradictie is. Islam is niet democratisch, veracht democratie en zal nooit democratisch worden ook. Democratie, zo zei een bekende mohammedaan in Ankara, is de trein die we nemen onderweg naar sharia.

Als de PVV dit resultaat 10 jaar geleden had weten te boeken, was ik blij geweest. Nu niet. Niet omdat de PVV maar wat aan slabakt, maar omdat veertig jaar niet integreren klaarblijkelijk niet voldoende is. Ik schrijf met klem niet-integreren, want dat doen ze niet. Willen ze niet doen, en gaan ze niet doen ook. Met een koran dikke stapel argumenten waarom u zich in hun religie moet integreren en niet andersom.

U kunt er absoluut zeker van zijn dat een paar van die Denk/Nida-gemeenteraadsleden wethouder gaat worden. Deels om een lokale coalitie te steunen, en deels vanwege die (niet) integratie, dan (niet) integreren ze beter of zo. Andersom zal de PVV volledig geboycot worden. Heeft dat gevolgen? Natuurlijk. Zo’n wethouder zal er alles aan doen om zijn mohammedaanse agenda te verwezenlijken. Lokale verordeningen voor de honden en de hondenbelasting? Die gaan omhoog. Want mohammedanen houden niet van honden. Dus omwille van de mohammedanen gaat de hondenbelasting omhoog? Numan, je raaskalt!

Niet vanwege de mohammedanen. Geloof speelt – zogenaamd – geen enkele rol. Maar poep op de stoep wel. Overlast van honden, de vervuiler betaalt. Gevaarlijke bijtende honden. Moeten we wat aan doen. U kent het riedeltje zo onderhand wel. Daarom dus.

Alcohol is ook zo’n dingetje. Moeten we met z’n allen niet willen. Magnie van Mo speelt niet mee. Lokaal kan de gemeenteraad best een hoop doen om de verkoop en consumptie van alcohol aan banden te leggen. Niet vanwege de mohammedanen, uiteraard niet. Maar wegens overlast. Coma zuipen. Ongezond. Verkeersgevaar. Vandalisme. Ik dacht dat u dat riedeltje ook wel kende. Heeft niets met het geloof te maken, wat?

Hoofddoekjes? Wat denkt u zelf? Heel belangrijk Nederland (dus alles inclusief Forum voor Democratie), met uitzondering van de PVV, zoekt naar argumenten om dat toe te kunnen staan. Scheiding van kerk en staat dan? Bij de baardharen van de profeet, Numan! Een moskee is geen kerk! Hoe haal je het in je domme hoofd om een kruisvaarders haathut te vergelijken met een moskee? Kruisvaarders haathut? Ja. Zo noemen mohammedanen kerken. Realiseer je dat die kruistochten destijds gewonnen zijn door de mohammedanen. Niet door ons. Het is nog steeds een heikel punt. Zo labiel zijn mohammedanen. Als het ze uitkomt, tenminste.

Nu we het over kruisen hebben. Kruisen, dat kan dus niet. Is een vernedering. Vandaar dat het Rode Kruis tegenwoordig een rood vierkant hanteert, want mohammedanen, die moeten we integreren. Voetbalclubs worden onder druk gezet om hun kruis te verwijderen als ze dat hebben. Is in Spanje al gelukt. Bedrijven die een kruis toonden … doen dat nu niet meer, want we moeten de niet-integratie niet tegen werken. Dus een doos met Griekse hapjes en een Grieks kerkje er op mist dat kruis. Integratie, weet u wel? Maar hoofddoeken of een complete boerka, dat moet kunnen. Want dat is bevrijdend voor vrouwen. Stemmers op FvD, uw partij heeft daar geen probleem mee. Als er een stemming komt of boerka’s verboden moeten worden, stemt FvD daar tegen. Wegens vrijheid van meningsuiting en religie.

Onderzoek naar misstanden in mohammedaanse internaten. Als dat nu al de doofpot in gaat, met (on)Leefbaar in de raad, wat denkt u dat er gaat gebeuren in een stad of dorp met mohammedaanse wethouders? Ik zie Marcouch daar echt niet tegen optreden. Eerder het tegendeel. Vooral als het een zeer streng salafistisch internaat is. Andersom, hoe gemakkelijk denkt u dat een mohammedaans gesticht (dat noemen ze internaat) geopend kan worden met mohammedaanse raadsleden? Kortom, na deze verkiezingen gaat de dhimmificatie een versnellinkje hoger. In veel meer gemeentes dan u weet, want daar praten de media liever niet over.

Er wordt door de nieuwbakken mohammedaanse politici, nog voor ze beëdigd zijn, al gesproken dat scheiding tussen kerk en staat niet in de grondwet staat. Dat belooft wat. Dames en heren van de PVV, dit is jullie vak! Als scheiding van kerk en staat niet in de grondwet staat, DOE ER DAN WAT AAN!!! Nu kan het nog. Dat is nou net een onderwerp waar een democratische partij niet anders dan voor kan stemmen. Enkel de SGP, Denk, Nida en misschien de CU stemmen uit principe tegen. De rest moet voor stemmen, anders verliezen ze het laatste restje geloofwaardigheid. Gebruik dat dan!

Amsterdam heeft gekozen voor een politbureau. Had u wat anders verwacht van het grootste gekkenhuis van Nederland? Daar gaat men dus vrolijk verder met niet integreren met behoud van eigen koeltoer en geld verbrassen. Leuk dat FvD een paar zeteltjes wist te winnen, dat zal links behoorlijk zeer doen. Alleen is dat pijn tussen de oren. FvD zal in Amsterdam net zo veel kunnen doen als de PVV in Rotterdam: geen bal.

Dan de 66 dhimmies. Die kregen een pak slaag. De partijleider, de bekende crimineel Alex P., mag dan beweren dat ze voor zilver zijn gegaan. Ze wonnen geen zilver, ze wonnen blik. Vindt onze meest corrupte politicus van Nederland helemaal niet erg, want hij heeft wat hij wil: de macht. In zijn partij, waar hij minstens even ‘democratisch’ over heerst als Marijnissen dat doet over de SP. En hij heeft Rutte bij de ballen. Rutte kan hem niet dumpen, want dat kost hem de coalitie.

Rutte zelf heeft nog een ander probleem. Hij wil (en gaat) in december verkassen naar Brussel. Dat is nog niet helemaal zeker, maar het zou me gigantisch verbazen als hij dat niet doet. Halve Zoolstra werd ingewerkt om zijn opvolger te kunnen worden. Die is met de staart tussen z’n benen en een gouden parachute vertrokken. Dat gaat de VVD problemen geven. Ten eerste, hoe verkoop je het vertrek van de premier straks, en ten tweede: wie zetten we nu als opvolger neer? Als toetje zal Rutte ook nog een spin aan het referendum moeten geven. Natuurlijk gaat hij dat referendum negeren. Tot op heden hebben alle regeringen alle referenda genegeerd. Met Rutte als recordhouder.

Als we dat bij elkaar optellen, heeft Rutte een serieus probleem.  Alex ‘Condo’ P., het is gebruikelijk om de naam van criminelen niet te vermelden, heeft de belasting niet ontweken, maar ontdoken. Meerdere malen. Dat is een serieus misdrijf, vooral als je politicus bent. Zijn duistere carrière als wethouder in Leiden gaat hem nu eindelijk last geven. Daar pleegde hij op grote schaal fraude en valsheid in geschrifte. Grote kans dat Alex P. gedagvaard wordt voor Rutte kan vertrekken. Dief en diefjesmaat zullen er alles aan doen om een proces te vertragen. Hoewel u het nog niet kunt zien, beschadigt dit het kabinet nogal. Alex P. hoeft nu niet proberen te dreigen met een kabinetscrisis als hij z’n zin niet krijgt.

Triest dieptepunt is Jan Roos. De bekende journalist met het matrozenpetje. De man weet waarover hij praat, maar toch niet helemaal. Baudet incasseerde na het referendum door z’n eigen partij op te zetten. Roos koos verkeerd door met twee zetelrovers in zee te gaan. Die twee genieten nu comfortabel van wachtgeld, en Jan moet stukjes tikken bij DDS om de kachel te laten branden. Hij is intelligent genoeg om te weten dat die twee geen schijn van kans hadden. Nu schrijft zijn z’n frustraties van zich af en probeert de PVV zo zwart mogelijk af te schilderen.

Nee Jan. Je weet donders goed dat je zit te wensdromen. Jij was verblind door je eigen succes. Niet Wilders. Jij wilde snel incasseren. Jij wist zelf dat je een enorme gok nam. Dan moet je ook met de gevolgen leven, en niet Wilders de schuld van je eigen falen geven.

Maar dat is de volgende stap in de demonisering van Wilders. Voel je vereerd Jan, jij hebt het startschot gegeven! Ik verwacht dat de komende maanden niets anders dan varianten van jou vileine stukje verschijnen. Dat de PVV niks klaar weet te spelen, en dat de PVV een gelopen verhaal is. Hoeveel zilverlingen heb je daar voor ontvangen?

Het is heel simpel. De problemen zijn er nog steeds. Ze worden enkel erger. We hebben 40 jaar lang de andere kant op gekeken en gedacht ‘het zal mijn tijd wel duren’. Nee dus. Het zal uw tijd niet duren. Tenzij u binnen twee jaar de pijp aan Maarten geeft. Problemen die voorheen zonder moeite opgelost hadden kunnen worden, zijn nu bijna terminaal.

De enige partij die daar op democratische wijze wat aan probeert te doen, heeft een redelijk succes weten te boeken. Niet geweldig, maar dat lag ook niet in de verwachting. De dhimmificering gaat nu pas echt beginnen. Als u denkt dat het niet gekker of erger kan? Dit is pas het prille begin.

Ik wens u sterkte. U gaat het nodig hebben.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Gemengde gevoelens

 1. Yvonne zegt:

  Webmaster,
  Kunt u a.u.b. in het vervolg de nieuwe berichten naar mijn nieuwe mail adres sturen?

  Vast hartelijk dank.
  Ondanks dat ik in Nieuw Zeeland woon, volg ik heel graag wat u plaatst. Ik houd graag bij wat er in de EU gebeurd.
  Met vriendelijke groet,

  Like

 2. Dewevoga zegt:

  We leven inderdaad in een tijd van de vrede van Saladin. Een van de nieuwe wapens: de zelfrijdende auto. De remote control in handen van Abu bin Pechtold of Yasir klaver.

  Like

 3. theresageissler zegt:

  Kijk, Mijnheer Numan, U heeft uiteraard gelijk met uw analyserende passage betreffende Jan Roos (al moet ik er, heel eerlijk gezegd, bij zetten, dat ik wel begrijp, waarom die man zich opstelt, zoáls hij zich opstelt; daarin spelen bepaalde frustraties een rol, die voor mij alleszins herkenbaar zijn, zodoende.) Maar is het daarom automatisch gerechtvaardigd om elke vorm van kritiek op het PVV-beleid maar af te doen als waardeloos , niet van belang en dergelijke? Dát vraag ik me af.
  De PVV heeft nu (bescheiden) successen geboekt, die echter – U geeft het in uw artikel zelf al uitgebreid aan – niet opwegen tegen de inderdaad oprukkende invloed van de islamisering, nu reeds in de gemeenteraden. Dat is een ernstig probleem, inderdaad. Wíl de PVV daar iets tegen kunnen doen? Uiteraard! Kán ze er iets tegen doen? Zoals het nú ligt inderdaad niet echt, nee.
  Ofschoon ze natuurlijk zéker niet willens en weten loopt te ‘slabakken,’ zal ze tóch bepaalde obstakels binnen haar eigen interne beleid moeten aanpakken om steviger voet aan de grond te krijgen en zich aldus beter te wapenen teneinde de gesignaleerde dreigingen beter het hoofd te kunnen bieden.
  What about iets meer blijk geven van vertrouwen in de eigen achterban, om dan bij het uiterste begin te beginnen…?
  En nee, het FvD IS inderdaad geen alternatief: We moeten het ècht van de PVV hebben.
  Des te belangrijker dan ook, dat die op haar beurt de schouders er onder zet, waar het nodig is tevens met hier en daar wat zelfreflectie.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Ik sta niet zonder kritiek tegenover de PVV. Ze doen meer dan genoeg dingen verkeerd. Maar wat is het alternatief? Bij gebrek aan beter zullen we maar zeggen. De PVV is de laatste partij die onze problemen democratisch probeert op te lossen. De volgende partij – want als de PVV wegvalt komt er echt wel een voor terug – zal zonder enige twijfel zeggen: Democratie? Dat is de trein onderweg naar sharia. Die gaan we dus niet nemen. Ik wil niet aan boord van die trein, en ook niet van die partij.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Nu, het standpunt, dat U inneemt, zoals U het beschrijft, huldig ik eveneens. Jammer alleen, dat het een vorm van loyaliteit is, die niet door iedereen wordt herkend.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @meneer Numan
    Het ware zeer te wensen dat de PVV zich zou orienteren op de AfD en zich minder als een polemische protestbeweging zou profileren en meer als een politieke partij. Dus met een doordacht en solide programma en een stevige theoretische en ideologische basis.
    En ook dat zij, net als het FvD, een ledenpartij zal worden, waar de koers niet slechts wordt bepaald door een paar ”oudgedienden” en Wilders zelf. En in plaats daarvan middels onderling overleg en door een veel meer veelzijdige en democratische consensus-besluitvorming tot stand komt.

    De islamisering en de federalistische EUSSR dictatuur in Brussel zijn zonder meer twee ernstige problemen, maar er zijn waarachtig ook nog wel andere zaken waarop men zich heeft te focussen, zoals al door mensen als Beertema (onderwijs), Agema (zorg) en Bosma (media) wordt aangekaart.

    Wilders is zonder meer een moedige en gedreven man en een zeer goede debater en redenaar, maar zijn organisatorische kwaliteiten, waarmee hij alles in eigen hand wil houden en geen verantwoordelijkheid kan delegeren, zijn matig te noemen en hij heeft soms de tendens om zich in zijn eigen voet te schieten en mis te kleunen. Juist omdat hij zelf alle teugels in handen wenst te houden! Daar heeft hij waardevolle mensen als Richard de Mos, Jos van Klaveren en Louis Bonte mee de partij uitgejaagd. Omdat de rol van loopjongetje en jaknikker deze mannen niet paste.

    Het lijkt erop dat Baudet dit beter heeft begrepen en daarom wel bouwt aan een ledenpartij. Dan loop je inderdaad het risico dat er zich non valeurs, halve garen, mollen en saboteurs in de partij vestigen. Maar dat risico is ook niet uit te sluiten wanneer je alles in eigen hand wilt houden. En een goede screening kan in deze dan ook beter worden overgelaten aan een college van daar speciaal voor aangewezen vertrouwenspersonen, die je dit werk uit handen kunnen nemen, daar ook meer tijd voor zullen hebben en die dit daarom ook beter zullen doen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Taljaard: CHAPEAU Taljaard!
    Ik wíst gewoon, dat jij tot díe Bron-reaguurders behoorde, die niet blind zijn voor de realiteit; ik wíst het!

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Trees
    Kalm maar aan.
    Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen.
    En ik vind het eerlijk gezegd helemaal niet zo mooi dat het zo is.
    Maar als je het mij vraagt doen zowel Wilders als Baudet er beter aan om over hun eigen schaduw heen te stappen, de koppen bij elkaar te steken, en een brede rechts-realistische volkspartij in het leven te roepen, die ook op een basisdemocratische ledenstructuur kan bogen. Op die manier sta je maatschappelijk en institutioneel namelijk veel sterker en ben je ook beter opgewassen tegen mogelijke en periodieke electorale tegenslagen. En zo kun je ook een beter tegenwicht en een meer geloofwaardig en aansprekend alternatief bieden voor VVD, CDA, 50 plus en CU.
    Doet de AfD ook.
    En die zuigen de CDU en de CSU daarmee leeg.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.
    Dat zou het allerbeste zijn.
    Dàn zou rechts eindelijk serieus genomen worden.
    Ik ben er ook van overtuigd dat dat “samengaan” ook gaat gebeuren.
    Wilders is absoluutniet een man waar niet mee samen te werken zal zijn.
    De tijd zal er rijp voor moeten zijn.
    Laat het nog maar ’n tijdje sudderen in Nederland.
    De tijd werkt voor rechts.
    De grote fout zou zijn als rechts te snel actie zou nemen.

    Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Dank heer Numan en Webmaster voor deze heldere analyse van hetgeen zich in heel W-Eu afspeelt. Kijk en luister om u heen, en huiver!

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Amen!!!! Helemaal gelijk!

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/03/24/snowden-sleepwet/
  Snowden over sleepwet: ‘Dwing regering de wil van het volk te respecteren’
  Klokkenluider feliciteert Nederlanders

  Like

  • BertG. zegt:

   Geef maar niet teveel gehoor over Snowden onder de PVV fans hier.
   Gaan ze niet blij van worden hier.
   De PVV en het CDA wilde als enige in de EU deze klokkenluider opsluiten en uitleveren aan de VS.
   Juist omdat het een klokkenluider is.
   De PVV had liever niet gehad dat al deze kennis naar buiten kwam.
   Tot zover de vrijheid in de afkorting PVV.

   Like

   • BertG. zegt:

    Klokkenluiders zijn niet meer van deze tijd.

    Like

   • jannema zegt:

    Ook hebben ze ingestemd met steun aan ¨rebellen¨ in syrie. Dat was voor mij wel de druppel. Goed voor amerika en israel niet nederland.. Neocons zijn we nodig als kiespijn.

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Elisa
   Dan zou ik er gewoon wat andere herrie tegenin gooien.
   ”Merck toch hoe sterck.”
   ”Wilt heden nu treden.”
   ”Het Wilhelmus.”
   Muziek van Johnny Jordaan, Tante Leen, Willy Alberti, Louis Davids, Fien de la Mar, Manke Nelis en Jaap van Praag (wij zijn tenslotte in Amsterdam)

   En dat dan bij voorkeur wanneer die knakkers van DENK daar hun fractievergaderingen houden. Kwestie van stug volhouden en kijken wie de langste adem heeft.
   Overigens is Turkse volksmuziek nog wel te pruimen.
   Alleen dat hackbarren kan wel eens hinderlijk zijn.
   Maar daar hebben ze zelf ook last van.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Onzin Elisah.
   Je kunt van je muur ’n grote luidspreker maken door een enorme magneet centraal tegen de muur te bevestigen.
   Daarna kan je er zoveel decibels op loslaten dat de hele muur naar buiten zal vallen.
   Waarschijnlijk zal het plafond daarna ook naar beneden komen.
   Ik denk dat die klootzak die zo graag tussen FvD en de PVDA in wilde zitten,als hij geluk heeft natuurlijk, daarna voor ’n jaartje of zo in het ziekenhuis zal kunnen nadenken over z’n volgende move.
   Dus niet meer….

   Het is allemaal ’n kwestie van creatief denken, weet je.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik krijg het gevoel dat de ‘drive’ er bij de PVV uit is.
  Met of zonder leden gaat het de PVV niet meer lukken, vrees ik. 😦
  De mohammedanen rukken te snel en zonder enige moeite op. Ze zullen doordenderen tot ze alles veroverd hebben.

  Ik zal desondanks op de PVV blijven stemmen. Niet alleen omdat er geen alternatief is, maar omdat ik het doorzettingsvermogen van Geert Wilders bewonder.
  Ga er maar aan staan, met al die kritiek, die landverraderlijke ‘collega’s’ en de haat en doodsbedreigingen die over je worden uitgespuwd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik ben volkomen gedesillusioneerd. Totaal afgeknapt op het Nederlandse volk. Dit gaat niet meer goed komen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Marijs
   Dat zei je in 2012 na de TK-verkiezingen ook al.
   En intussen is het ant-islam en het anti-EU sentiment in Europa flink gegroeid.
   Natuurlijk wordt er verbeten tegenstand geboden door links, de neocon-nepliberalen en de dhimmi-nepchristenen. Had je wat anders verwacht dan?
   Maar hun positie is sindsdien toch aanmerkelijk zwakker geworden.
   Vooral in Duitsland.
   Daar was het tot 2015 koekoek 1 zang.
   Dat is nu echt wel anders.
   In Frankrijk hebben ze Le Pen slechts met kunst en vliegwerk uit het Elysee’ weten te houden, maar Macron gaat gegarandeerd op zijn smoel.

   In Nederland moeten Wilders en Baudet gewoon hun krachten bundelen.
   Want wanneer de versplintering op links (PvdA, GL, SP, D’66) hun zwakte is, dan zou een verenigd realistisch rechts onze sterkte moeten en kunnen zijn. Zo worden CDA en VVD leeggezogen en kan niets ons meer tegenhouden.
   Noem het maar een contra-kartel.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Marijs van Slag (@DGNeree) 24 maart 2018 om 18:52

   Welk een heerlijk realistisch commentaar!
   Nee, natuurlijk komt het nooit meer goed, we zijn in een razend tempo, met als tussenstation armoede en onderdrukking, onderweg naar de vernietiging.

   Ik ben benieuwd hoelang de site van heer Bronmaster nog mag blijven bestaan.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Zo mag je niet denken.
    Natuurlijk komt het wel goed.
    Dat doemdenken doet bovendien je gezondheid geen goed.
    Ook al zou je tegenover een overmacht staan dan mag je je energie en intelligentie uitsluitend gebruiken om de vijand aan te vallen.
    Dáár moet je je op richten.
    Dat houdt je overeind.
    Probeer het eens.
    Bovendien zal de islam Europa nooit kunnen overheersen.
    Ik heb hier al ’n paar keer geschreven wat er wel gaat gebeuren.
    Dat zal je vast wel gelezen hebben.
    En zo zal het gaan.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 25 maart 2018 om 17:48

    Dat zeggen wel meer mensen: zo mag je niet denken… 😦
    Maar wát als je het zo voelt?
    Zo beklemmend en uitzichtloos?

    Als de mohammedaan nu onze enige vijand zou zijn…
    Maar nee, de mohammedaan is niet eens onze érgste vijand.
    De meeste angst heb ik voor de ‘overheid’ en ‘onze’ linkse ‘landgenoten’, onze grootste vijanden.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @paulzwueste, 17.48u: Hè, Goddank:
    Hoort ze het ook weer eens van een ander.
    Om de zoveel tijd heb ik al eens iets van gelijke strekking tegen haar gezegd, -en iets te vaak, naar ik vrees, want ik ben er al van beschuldigd, “belerend” te zijn.
    Dus ik ben oprecht blij, dat jij het stokje voor dit moment even hebt overgenomen, Paul, misschien komt dat wat milder over.
    Maar altijd maar weer die eeuwige moedeloosheid…..

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 25 maart 2018 om 18:42

    Kon je het weer niet laten om je ermee te bemoeien?
    Laat me toch #!#$%%^%$# mijn eigen mening en gevoel hebben!

    “Het stokje overnemen”! Mens, bazel toch niet zo arrogant!

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Wij mogen maar één mening en één soort gevoelens hebben, @Tistochwat.

    Dat weet je toch wel? Pas je daar nu maar gewoon bij aan.

    Geliked door 3 people

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 21.35u: Het is zomaar een manier van zeggen; arrogantie als zodanig steekt er niet bewust achter.
    Ik voorzag metterdaad, dat, als ík er als eerste over zou beginnen, jij so wie so kregel zou worden.
    Nu deed Paul het, en daar was ik, zoals reeds te lezen valt, èrg opgelucht over:
    Zo van: “Ben ik tóch niet de enige, die er moeite mee heeft.”
    Want dat hèb ik af en toe wèl. Het spijt me, als ik dat niet altijd weet te verbergen, maar het is nu eenmaal niet anders:
    Alles is op dit moment nog een open boek, we zitten inderdaad vast in die rotte EU, de ogen van té veel mensen willen niet open gaan en de enige politieke partij, waarvan we het zóuden moeten hebben, de PVV, functioneert óók al niet, zoals het zou moeten, heel naar allemaal, maar anderzijds is het ook weer zo, dat de islam op het moment althans nog niet de overhand heeft hier, dat er nog steeds geen concentratiekampen dreigen, dat we niet omkomen van de honger en dat we momenteel nog steeds frank en vrij kunnen gaan en staan, waar we willen. Het Realisme hééft nog niet gewonnen, maar dat kan nog best komen en zolang het niet zo ver is leven we in dit land ècht niet als in de voormalige DDR: Dat was het nou juist, waarom ik destijds zo kwaad werd op dat kreng Maria: Die wou dat ons land, Nederland, pesterig en vol dédain, in de schoenen schuiven, terwijl dat nu juist bezijden de realiteit was. Dat laat ik geen mens zeggen van óns Nederland, want, al heeft het de tijdgeest niet mee, in de grond is het, naar mijn mening en althans op bepaalde punten, een FIJN land om in te wonen, en al heeft het ook zijn mindere kanten, het is óns land en nog steeds de moeite waard om er voor te blijven strijden!
    Arrogant….ja, er zijn er hier, behalve jij, nog wel een paar, die dat arrogant vinden, dat weet ik inmiddels. Het spijt me, dat ik nu eenmaal niet mee kan gaan in dat eeuwige deemoedige van “Ach, het heeft allemaal toch geen zin meer en waar doen we het nog voor…?” Kijk dan om je heen en ZIE, waar we het allemaal voor doen!
    Als dat arrogant gedacht is…. Weet je, wat i k arrogant vond? Die houding van María vond ik arrogant, zoals ze geen gelegenheid voorbij liet gaan om te laten merken, dat Nederland en het Nederlandse volk in haar ogen niet dát waard waren! Nooit heb ik begrepen, dat dat mens met ‘r dédain indertijd hier zo weinig feedback kreeg! Háár noemden jullie niet arrogant, maar m i j nu wel, sommigen tenminste.
    Terwijl ik in feite niets anders bedoel te zeggen dan: We (dus jij evengoed) hóeven helemaal niet deemoedig ons einde af te wachten; we hebben zóveel, waar we tróts op kunnen zijn, of wat tenminste hóóp geeft!
    Raak dan tenminste verbolgen, zodra je met èchte arrogantie te maken krijgt, dan ga je daar tenminste werktuiglijk terècht tegenin!

    Like

   • Harry zegt:

    Ik heb denkelijk een oplossing voor de doorlopende en onophoudelijke ergernis , ons aangedaan , Tistochwat .
    Ik kijk dan naar de bewuste foto van Jack Terrible met vriend en vriendin , van een paar dagen geleden , even goed kijken en dan is het toch nog knap dat daar uit sommigen op die foto nog af en toe wat zinnigs komt , toch ?
    Persoonlijk denk ik dan : ach laat ook maar .

    Geliked door 3 people

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat: En omdat hierboven de term “onophoudelijke ergernis” gevallen blijkt te zijn, (samen met kinderachtige toespelingen op uiterlijke zaken, die er niets toe doen) en omdat er nóg een stukje naar boven gesuggereerd wordt, dat “men hier maar één mening en één soort gevoelens mag hebben”: Dat is de zaken omdraaien: Niet alleen jullie kunnen je ergeren aan bepaalde opinies, maar een ander net zo goed, om tegengestelde redenen. En die heeft dan ook evenzeer het recht om dat te uiten als jullie dat hebben.
    “Arrogant” zou het zijn, als iemand, ik of een ander, van mening zou zijn, dat hij alléén recht van spreken had, zoals dat pracht-exemplaar-met-Russische-roots, wat ik hierboven al aanhaalde: Die eiste op een gegeven moment nota bene ook, “dat er niet meer op haar comments gereageerd zou worden.” Dát was pas arrogant!
    Ergeren kunnen -en mógen- we ons allemaal op z’n tijd; maar dan verdienen we ook allemaal dezelfde mate aan ruimte om dat naar buiten te brengen, ook al is het om tegengestelde redenen. “Arrogant” is -volgens mij dan, hoor – daarbij niet iets, wat hier aan de orde is.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 25 maart 2018 om 22:56

    Gelukkig is Jack iemand – voor zover ik hem ken – die een ander nooit zijn mening opdringt.
    Er zit geen cent kwaad in die man. 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 25 maart 2018 om 22:50

    Ik kan hier kort over zijn.

    Ik heb niets meer met dit land omdat:
    – er geen cm² van ons is zonder dat we ons kapot betalen aan de belastingdienst;
    – de ‘oranjes’ hier de enigen zijn die alles hebben ingepikt;
    – het hele land vergeven is van de linkse ‘denk’wijze;
    – het barst van de linkse landverraders;
    – de PVV, de enige kans die we hadden, schandalig wordt gedemoniseerd;
    – ik me bedreigd voel door onze ‘overheid’;
    – er in dit land niets is waar ik trots op ben, waarop zou ik trots moeten zijn?
    – geen hoop meer heb/voel;
    – we gegarandeerd over maximaal 10 jaar zijn geïslamiseerd, dat ziet zelfs een blind paard met
    oogkleppen.

    Enne, die DDR-achtige toestanden liggen niet zo ver in het verschiet , hoor.

    Misschien kan je je laten inhuren voor het houden van peptalks. Daar ben je erg goed in, ze werken alleen niet bij mij, dus bespaar je de moeite.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik wens jullie veel sterkte, maar er van af komen doen jullie nooit meer.
    Altijd zal er nog een laatste woord zijn ergens op.
    Je kan het er dan maar beter er op aan laten komen, hard tegen hard.
    En verbied om nog langer je naam te noemen of te gebruiken.
    Anders blijft dit door etteren.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 26 maart 2018 om 08:38

    Niet alleen jullie kunnen je ergeren aan bepaalde opinies, maar een ander net zo goed, om tegengestelde redenen. En die heeft dan ook evenzeer het recht om dat te uiten als jullie dat hebben.

    Beste Theresa, dat ben ik helemaal met je eens, dat iedereen het recht heeft om zijn opinies te uiten. Alleen als ‘wij’ dat doen, spring jij meteen op onze nek om ons te ‘beleren’, ‘terecht te wijzen’, jouw visie ‘op te dringen’.

    Geef dan jouw mening gewoon in een ‘nieuw’ reageervakje en plaats hem niet direct onder iemand die een mening heeft die jij liever niet ziet. En richt je niet zo ‘bazig’ tot iemand die ergens op een andere manier tegenaan kijkt dan jij dat doet. Dat ervaar ik als ‘arrogant’.

    Verder mijn complimenten voor je onophoudelijke strijdlust en je intelligentie, maar gebruik die alsjeblieft niet meer om iemand ‘de les te lezen’.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Tistochwat zegt om 14.52u:
    “Geef dan jouw mening gewoon in een ‘nieuw’ reageervakje en plaats hem niet direct onder iemand die een mening heeft die jij liever niet ziet. En richt je niet zo ‘bazig’ tot iemand die ergens op een andere manier tegenaan kijkt dan jij dat doet. Dat ervaar ik als ‘arrogant’.”

    Jij wint. De lust is mij in één klap vergaan om ooit nog op iets van jou te reageren.
    Het lijkt me zelfs maar het beste om aan jouw comments in het vervolg geen enkele aandacht meer te geven, dat zal waarschijnlijk de nodige wederzijdse ergernis voorkomen.
    Ik begon me langzaam te realiseren, dat ík soms wat erg lichtgeraakt ben, maar het kan kennelijk nog erger!
    Op dergelijke “fijngevoeligheid” heb ik geen weerwoord; sterker: Het slaat me met stómheid.
    Sommige dingen moet je ècht meegemaakt hebben…. Maar dat zal dan wel weer “arrogant” zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 26 maart 2018 om 22:12

    Mooi zo! En hartelijk dank.
    Je schijnt tóch niet te kunnen begrijpen wat ik (en anderen) bedoel(en).

    Geliked door 1 persoon

 9. jantjeuitnl zegt:

  “e PVV heeft in alle steden waar ze meedeed zetels gewonnen.”.
  Helaas is dit niet waar. In Almere hebben ze 3 zetels verloren, van 9 naar 6.
  Wilders moet zich toch meer openstellen, zodat er vers bloed de partij in kan stromen.
  Er is, volgens mij, genoeg belangstelling.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  @Tistochwat : ”Nee, natuurlijk komt het nooit meer goed, we zijn in een razend tempo, met als tussenstation armoede en onderdrukking, onderweg naar de vernietiging.”

  Iedereen die de strijd aangaat tegen de politiek correcte waanzin en de islamisering waarmee de ”vooruitstrevende” elites ons naar de slachtbank willen voeren, zal kijkende maar de ogenschijnlijke vastberadenheid van links en de teleurstellende verkiezingsresultaten van de afgelopen week wel eens te maken krijgen met verlammende gevoelens van ontmoediging. Wij zijn daar allemaal vertrouwd mee
  Dat gevoel gaat wel weer over, Tistochwat. En de reden is simpel:
  Het succes van de strijd tegen het ”Kwaad” hangt niet af van de vraag of Wilders er in slaagt een goede partij op te zetten.
  Hij koos, naar eigen woorden, ooit voor een zeer directe vorm van contact met mensen via Twitter en hij vergat daarbij dat het scheppen van een breed kadert van hoog opgeleide mensen een goede zaak zou zijn, zoals wij bij de AfD kunnen zien.

  Veel gegadigden voor het uitoefenen van bestuurlijke functies uit naam van de PVV zijn nogal middelmatig, omdat het moeilijk is om hoger opgeleide mensen die hun nek durven uitsteken. Je publiekelijk doen kennen als een PVV kan je beroeps carrière schaden! Wat er dus rest is het laten horen van een glaszuivere boodschap die inzichten in de ontwikkelingen bevordert!

  Ik verschil in zoverre van Wilders dat ik niet meer geloof in het verdrijven van de politiek correcte wan-bestuurders en des-informanten met louter partij politieke middelen
  Ik denk dat de lakse westerse bevolking uiteindelijk zo getergd gaat worden dat het wordt geprikkeld tot verregegaand verzet., En onze taak is het om onze tijd te gebruiken en heel veel inzicht doorgeven.
  Dus hebben wij geen andere keus dan DOORGAAN waar wij mee bezig zijn.
  Wij hebben de waarheid en het recht aan onze kant 🙂
  Komaan, L. .We zetten de strijd gewoon door.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 26 maart 2018 om 00:05

   Ik denk dat de lakse westerse bevolking uiteindelijk zo getergd gaat worden dat het wordt geprikkeld tot verregegaand verzet

   Beste Henk, dát zie ik nu juist nooit gebeuren, maar ik hoop dat ik het mis heb.
   Vorige week heb ik opnieuw een poging gedaan om enkele verdwaasden uit hun coma te doen ontwaken. Ik vertelde hun over die tandarts wiens wachtkamer vol zat met ‘asielzoekers’, die peperdure behandelingen gratis krijgen.
   Ik heb zelf zo’n formulier gezien (het werd per ongeluk aan mij gegeven) waarop stond ‘asielzoekersregeling’. Het hoge bedrag (voor een tandartsbehandeling) dat erop vermeld stond, moest dus door ONS opgehoest worden. En dat voor al die mohammedanen in de wachtkamer, die – zoals te doen gebruikelijk – allen een enorm grote bek hadden.
   Ik kreeg het er ijskoud van, zo gingen ze tekeer met dat koeterwaalse gebrul.
   De verdwaasden, die ik wilde wekken, keken me met een lege blik aan en gingen er niet eens op in.

   Ik twijfel eraan of ik het stomme ‘deugmenselijke’ volk nog wel wakker wíl maken. Het vreet energie en het is me nog nooit gelukt om er ook maar één iets aan het gespoelde brein te peuteren.

   Wat jij over de PVV zegt, onderschrijf ik. Het is doodzonde dat mensen bang moeten zijn om hun baan te verliezen als ze zich verbinden aan de PVV. Dat noem ik DDR-achtige praktijken.

   Ik vraag me af of de leden van een eventuele PVV-ledenpartij ook getreiterd, bedreigd en gedemoniseerd zouden worden. Dat lidmaatschap zou je dan zeker ook geheim moeten houden? Wie weet, zou er zelfs wel een bom gegooid kunnen worden op een bijeenkomst van een PVV-met-leden.

   Like

 11. BM Fidel zegt:

  Bij een ledenpartij hoort een openbare ledenlijst met namen en adressen. U vraagt zich af of de leden moeilijkheden zullen krijgen. Nou, ik weet wel zeker dat ze prooi zullen worden voor de anti-fascisten, dat ze stenen door de ruiten krijgen, dat ze hun promotiekansen kunnen vergeten, dat ze zelfs ontslagen worden en op een zwarte lijst komen te staan. De anti-fascisten zijn de fascisten van nu zoals PVV-ers de joden van nu zijn.
  Verder stel ik voor dat mohammedanen met gezondheidsklachten zich uitsluitend tot mo’daanse artsen wenden, tandartsen, hartchirurgen, neurochirurgen (uiteraard met mouwen tot op de pols, moet van de grote Proleet). Hoeft Kuzu ook niet meer bang te zijn dat bejaarde Turken worden “abgespritzt” door ongelovige artsen – tegen die tijd zijn ze allang bezweken aan allerlei infecties, van cholera tot builenpest (vanwege die lange mouwen). Daar hoort natuurlijk ook een halal ziektekostenverzekering bij, van, voor en door de ware gelovigen.
  Het zullen gouden tijden worden voor halal begrafenisondernemers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s