De terugkeer van de door de staat verordende demonstraties

Screenshot_64

De minister-president van de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz, Malu Dreyer (SPD).

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

In de DDR waren we dat gewend. Een paar keer per jaar moesten we aantreden om met van tevoren gemaakte spandoeken en zwaai-elementen, die men ons op de plek van ontmoeting handen drukte, onze ondersteuning voor de SED-politiek te demonstreren. Nee, niemand werd ertoe gedwongen dit te doen, maar wie niet kwam, kon zijn carrière vergeten, zijn studieplek of zijn met veel moeite veroverde functie. Bij de jaarlijkse demonstratie ter ere van de communisten Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht marcheerde zelfs het voltallige Politbureau in de voorste gelederen mee.

Nu heeft de SPD gezorgd voor de terugkeer van de staatsdemonstraties. Gerhard Schröder had dit al geprobeerd met de “Opstand van de fatsoenlijken”. Dat zorgde echter voor een averechts effect, want de zogenaamde rechts-radicale aanslag op een synagoge bleek achteraf een radicaalislamitische te zijn.

Deze keer marcheerde minister-president Malu Dreyer van de deelstaat Rheinland-Pfalz aan het hoofd van een demonstratie tegen het vrouweninitiatief “Kandel is overal”. In haar toespraak belasterde ze niet alleen duizenden burgers die voor de veiligheid van vrouwen in ons land de straat opgaan als “rechts-extreem”, maar riep hen toe dat zij luider, maar “wij” (de Dreyer-demonstranten) met meer zouden zijn.

Dat kan wel zijn. De politie heeft het aantal “Kandel is overal”-demonstranten met 1000 aangegeven. Dan kun je er met een gerust hart 500 bij optellen. Dreyer´s demonstratie had ook ongeveer 1500 deelnemers. Dat waren overwegend mensen, die met overal in Rheinland-Pflaz vertrokken gratis bussen waren gekomen, terwijl de mensen van “Kandel is overal” op eigen kosten kwamen.

Of er, net zoals in Thüringen, ook een financieel cadeautje voor de deelname was, is niet bekend. Maar vriendelijke oproepen aan staatsdienaren om deel te nemen, waren er vast en zeker.

De deelstaatregering zou aan de kant van de burgers staan, die opkomen voor een internationaal ingesteld, liberaal en geweldvrij met elkaar, beweerde Dreyer in haar toespraak. Korte tijd later viel de door de staat gefinancierde Antifa de politie aan met flessen en rotjes. Dat is Duitsland 2018!

Bron:
http://vera-lengsfeld.de
Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Lügenpresse", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De terugkeer van de door de staat verordende demonstraties

  1. Kees zegt:

    Het zijn en blijven moffen!

    Like

    • droevige mof zegt:

      Goed een kwart van de bijdragen op e.j.bron is geschreven door moffen en vertaald uit het Duits (moffentaal). Wat nu? Omdat het zijn en blijven moffen, zegt de droevige mof.

      Like

      • fleckie zegt:

        Fleckie is beslist GEEN mof, als ik ook de Duitse taal redelijk beheers::: MIJN familie is zelfs toendertijd voor de (rot) moffen in 1923 gevlucht,( na kennis te hebben genomen van Hitlers ‘MEIN KAMPF’,nog in DEUTSCHE BUCHSTABEN, …misschien begrijpt U NU..WEL.. DE ORIGINELE HERKOMST van fleckie!!!

        Like

  2. Kraftavilqa zegt:

    In wezen is er natuurlijk niets veranderd , socialisten die zich vroeger tooiden met het voorvoegsel (inter)nationaal hebben Hun ideologie des verderfs nooit losgelaten ze veranderen slechts af en toe de merknaam thans noemen ze zich vaak sociaal democraten, hetgeen bespottelijk is want ze zijn geenszins sociaal en met democratie hebben ze helemaal niets ook schuilnamen als groenen en liberalen worden gebruikt. Ook de stoottroepen om de macht in de straat te behouden de SA heeft men gehandhaafd, deze heet thans antifa.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie