Sadiq Khan: Het kritiseren van vrouwelijke “besnijdenis” en genitale verminking is “hate speech”

Screenshot_15

Het krankzinnige wereldbeeld van de Londense burgemeester Sadiq Khan

In enkele regio´s van Afrika en de islamitische wereld worden meisjes “besneden”. Migranten hebben deze “traditie” naar Groot-Brittannië gebracht. Veel vrouwen- en mensenrechtenbewegingen hebben hier felle kritiek op. Maar wat betreft de islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan (foto), is het “hate speech”.

Die Freie Welt

De krankzinnige multiculti-ideologie van de cultureel marxisten neemt af en toe zeer onvriendelijke trekken aan. Dit is te zien wanneer vrouwen, die het slachtoffer werden van radicale moslims, uit hun land moesten vluchten en ondertussen persoonsbescherming nodig zijn, omdat zij voor hun leven moeten vrezen, nu de beschuldiging van “hate speech” moeten ondergaan. Vaak gaat het om vrouwen, die bruut mishandeld of gepijnigd werden, of om vrouwen, die voor een gedwongen huwelijk vluchten of de dwang van hun samenleving niet meer uitgehouden hebben.

Ze komen dan naar Europa of Amerika, waar ze zich islam-kritisch uitlaten. Wat enkele jaren geleden nog als moedig en fatsoenlijk gold, wordt inmiddels door linkse activisten en enkele politici als “hate speech” gebrandmerkt. Een bekend voorbeeld is de uit Somalië afkomstige politieke activiste Ayaan Hirsi Ali, die tegenwoordig in de VS woont. Als kind werd zij tot een clitorisbesnijdenis en een islamitische opvoeding gedwongen. Nu bekritiseert ze de islam. Ze wordt zowel door radicale islamieten als linkse politieke activisten bedreigd.

Het nieuwste voorbeeld van hypocrisie heeft opnieuw de Londense burgemeester Sadiq Khan afgeleverd. De vraag van een voormalige moslims van Pakistaanse herkomst of de Britse wet volledig tot gelding zou komen wanneer iemand met een mes de vagina van zijn dochter besnijdt, werd door Sadiq Khan als “hate speech” voorgelezen. En dat, hoewel duizenden jonge meisjes uit Afrika en het Midden-Oosten ook in Groot-Brittannië worden besneden.

De betreffende vrouw die de vraag had gesteld en nu als haat-predikster wordt voorgesteld, werd uitvoerig door de activist en verslaggever Tommy Robinson geïnterviewd.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Londen, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Sadiq Khan: Het kritiseren van vrouwelijke “besnijdenis” en genitale verminking is “hate speech”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  En het is toch echt het Europese volk zelf dat deze figuren op zulke posities plaatst.
  En de ruimte geeft om de islam te promoten.
  Met alle gevolgen die daarbij horen.
  Dat zie je in alle landen terug exclusief de Visegrad-landen.

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  HOE werden gestolen gekleurde vrouwen door …….MOSLEMS…….tijdens ‘ ont-/wegvoering'( voorheen) ‘ uit hun gebieden behandeld?…als slavinnen? ….( dichtgenaaid soms??!)

  Geliked door 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  psychopaten aan de macht ! niet alleen in UK maar bijna overal in west Europa. In Amsterdam, Rotterdam ook.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ik zou graag dit handige apparaatje op meneer de burgemeester testen.
  En dan een stuk meer van z’n sigaar afknippen dan het plaatje laat zien:

  Geliked door 5 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Ook hier in Nederland is het mutileren van de vrouwelijke geslachtsorganen niet uitzonderlijk. Ik meen zelfs dat de vermoorde Els Borst ooit geopperd had besnijdenis voor jongens (ook een onvrijwillig ondergane mutilatie) in het ziekenfondspakket op te nemen. Het idee erachter van de progressieve D66 vrouw was “dan gebeurd het tenminste medisch verantwoord”. Zo ver kan perversie gaan. Besnijdenis voor jongens en meisjes moet beide met grote kracht bestreden worden. Geen enkele geloofsdoctrine, ideologie of wat ook mag een vrijbrief zijn voor het verminken van mensen jong of oud.

  https://www.nlsupervrouwen.nl/ga-op-vakantie-en-kom-vaginaal-verminkt-terug/

  Geliked door 1 persoon

 6. Marijke zegt:

  Dit is toch niet te geloven?!?!

  Geliked door 1 persoon

 7. Haksteeg Anton zegt:

  All handelingen die zo gaan zijn verboden het is die vervloekte islam die dat voorstaat en dat is de diversiteit die die landverrader Timmermans najaagt want de islam is zo goed vindt hij. Die vent moet afgezet worden en weggestuurd worden uit Nederland. Ons land moet Nexit en grenzen dicht

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Er zou wel meer moeten gebeuren dan alleen grenzen dicht. Het krapuul wat hier al zit vermenigvuldigd zich inmiddels als ratten..dus die zou je dan ook de grens over moeten zetten…
   PIslam verbieden is de enige oplossing….aanpassen of oprotten!

   Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Hij zal zelf ook zo’n dicht genaaid strak vrouwtje hebben, anders kan je niet met zo iets aan komen.

  Geliked door 4 people

  • Dus die lui bluffen hun lengte van het gemacht maar een beetje bij mekaar. Vroeger om de vijand af te schrikken en nu om de Welkomstwijven te laten dijenwringen. Allemaal gelogen dus. Nu begrijp ik dat ze dichtgenaaide mokkels wegens de strakheid willen hebben met die feitelijke 6,8 cm in salueerstand. Altijd geouwehoer met lui met kleine pikkies.

   Geliked door 1 persoon

 9. theresageissler zegt:

  Sadiq Khan krijgt langzamerhand wat al te veel moslimpraatjes. Het wordt tijd, dat de messen geslepen worden om dit misbaksel van een “Burgemeester” voorgoed het zwijgen op te leggen!

  Geliked door 3 people

 10. hans zegt:

  Verkiezingsfraude! Nooit van gehoord! lijkt het. Dit volk is niet te verwijten, want ik weet zeker dat hier en in de rest van Europa massale fraude wordt gepleegd!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Daarom word ik altijd zo moe van al die cliche uitspraken hier en elders.
   Het volk krijgt de regering die ze verdient hebben, ze hebben er zelf voor gekozen.
   En dat klopt gewoon niet.
   De PVV is 2de geworden, maar worden totaal genegeerd.

   Geliked door 4 people

   • Nemesis zegt:

    Net als in R’dam waar Leefbaar n.b. gewonnen heeft, worden ook totaal genegeerd. Proberen met man en macht met de andere partijen de raad te vormen. Zal gezellig worden daar.

    Like

  • Gek dat er geen aangiftes van verkiezingsfgraude in Amsterdam zijn geweest. Of ik moet even geslapen hebben. Ze hadden dagen nodig om de zaak in wat meer welgevallige vorm te laten hertellen. Kennelijk zaten er teweinig stemmen voor GroenLinks onder het oplegstembiljet boven op de stapeltjes. En die met welgevallige stembiljetten gevulde kliko’s die om de hoek stonden te wachten om ingeruild te worden met die van Annabel hoor je ook niks meer van.

   Like

 11. kampersrene zegt:

  Zo wordt het laatste menselijk genot voor de vrouwen ontzegd
  “”””.daarnaast wordt voorkomen dat de vrouw plezier beleeft aan seksualiteit.”””””wie zich daartegen verzet maakt zich ,volgens die neukende burgermeester schuldig aan””” hate speech “””
  Islam en heel die troep zijn toch heerlijke idioten

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: Krankzinniger is onmogelijk! | Nageltjes

 13. Claudia M. zegt:

  Zonder medische redenen stukken van mensen afsnijden is gewoon ziek!

  Geliked door 2 people

 14. Charles Martel zegt:

  En dit haatventje mag dan wel zoveel haat uitbraken?

  Geliked door 1 persoon

 15. anna zegt:

  besnijdenis voor meisjes levert vaak levenslange pijn, incontinentie en andere ellende op … omdat die mannen bang zijn voor vrouwen … de helden …

  Geliked door 2 people

 16. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb een klein vraagje.
  Als de kutjes van de vrouwtjes zo ver worden dichtgenaaid, dat de piemeltjes van de ventjes er nog slechts strak in passen, hoe doen de vrouwtjes het dan, als ze moeten bevallen ???

  Geliked door 1 persoon

 17. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ Oeps48 7 april 2018 om 17:45:

  Een vertikale keizersnede w.s met blikopener, daarna weer dichtgenaaid tot strak peuterkutje.

  Like

 18. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 19. Juan Pan Blanco zegt:

  Een door met geweld verbonden smeltkroes van domme verzonnen wetten met knettergekke tradities voor achterlijke geintimideerde onfrisse “gelovigen”, zonder ooit te hebben gehoord van verlichting, als je daar als Eurocraat achter staat ben je zelf achterlijk.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Meer dan achterlijk en namelijk een “beest” en een vrouwenhater en dat is niet toegestaan in onze wetgeving maar of ze er zich aan zullen houden? Deze Nederlandse zgn. regering is tot alles in staat. Ze willen ook Facebook gaan controleren let maar op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s