Keulen betaalt € 6.720,- huur voor Irakese immigrantenfamilie. Per maand!

Screenshot_89

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Woont U ook zo luxueus? In een edel Boutique-hotel in één van de grootste Duitse steden? Huurprijzen per vierkante meter tot € 200,- per maand zijn in Keulen geen zeldzaamheid meer. De indringers uit Irak kost het nul komma nul – want het gaat op kosten van de belastingbetaler – zoals hier in het voormalige luxueuze Boutique-Hotel, centraal gelegen bij het Chocolade-museum.

Michael Mannheimer Blog

€ 80.760,- huur: Jaar na jaar. Dat betaalt Keulen voor één enkele Irakese indringers-familie

Dat het betreffende bericht verschijnt in het systeem-magazine BILD betekent niet dat BILD zich nu aan de zijde van het Duitse verzet heeft geschaard. Zoals de meeste andere systeem-media bericht ook BILD bezijden – en tegen de waarheid. Dat doet dit blad om tegenover zijn lezers niet volkomen voor gek te staan. Maar laat U niet misleiden:

De berichtgeving ten gunste van de Merkeliaanse volkerenmoord staat tegenover kritische berichten in de geschatte verhouding van 999:1: Het is politieke calculatie voor de tijd na de ondergang van het Merkel-tijdperk, waarmee zich de tegenwoordige media-hoeren willen afschermen voor kritiek in de toekomst volgens het motto: “Maar wij hebben toch waarheidsgetrouw bericht, wat er in Duitsland speelt.”

Het zal ze niet helpen

De makers van BILD, SPIEGEL, de “Süddeutsche Zeitung” taz, FAZ en duizend andere Duitse bladen zullen allemaal voor een militair tribunaal komen: Aldaar zullen ze de straf krijgen die ze toekomt voor de ondersteuning van de “gevaarlijkste politica in de Europese geschiedenis” (een Engelse krant) en hun ondersteuning van haar plan voor de volkerenmoord op de Duitsers.

Wat BILD in het volgende artikel, dat ik grotendeels overneem, bericht, is bekend bij islamcritici en verlichte Duitsers. Maar toch kom ik met dit bericht. Alleen vanwege een latere documentatie en ter voorbereiding voor toekomstige geschiedenisboeken.

Lees met welke onvoorstelbare middelen de “kanselier van de buitenlanders” (AfD) de door de Duitsers onder de zwaarste omstandigheden bijeen gewerkte belastinggelden verkwist: Tegen het Duitse volk, dat ze onbekommerd steeds meer laat verarmen. En voor islamitische indringers, die het voortaan over het Duitse volk voor het zeggen zullen hebben.

(Michael Mannheimer)

______________________________________

1,5 miljoen per jaar voor luxueus Boutique- Hotel

Omvolking Alaaf! Keulen betaalt € 6.720,- huur voor Irakese immigrantenfamilie.

Binnen de vrolijke Keulse kliek is het het hele jaar door carnaval. Terwijl de woningnood voor Jan modaal uit de Duitse middenklasse volgens de WDR in de agglomeratie Keulen steeds drastischer wordt, smijt de stad Keulen het door redelijke burgers moeizaam bij elkaar gewerkte belastinggeld royaal uit het raam. Allemaal politiek-correct in het teken van de welkomstdictatuur van Merkel.

De stad betaalt € 200,- (!) huur – per vierkante meter

Het Irakese “vluchtelingengezin” Quaidi woont in een appartement in een voormalig zeer luxueus Boutique-Hotel in de buurt van het Keulse Chocolademuseum. De jaarlijkse huur alleen voor het achtkoppige gezin bedraagt al meer dan € 81.000,- Daar komen dan nog diverse sociale voorzieningen, Hartz-IV en de niet te versmaden kinderbijslag voor de thans nog kleine zes nieuwe Keulse burgers bij!

De woning in Boarding-Home heeft volgens de gegevens van de stad Keulen een oppervlakte van 50 m². Voor dit “aanbod” betaalt de stad volgens de betreffende documenten 28 euro per dag per persoon. Dat betekent een maandelijks huurbedrag van € 6.720, – Hoe dan ook een maandelijkse huur per vierkante meter van om en nabij de € 200,-.

De stad Keulen: “Wij hebben genomen wat wij konden krijgen”- …. dat zegt ook Merkel

Het onderkomen geldt als “hotel of onderdak-verschaffings-onderneming”. Vandaar het ietwat exotische dagtarief, legt Josef Ludwig, leidinggevende van het Bureau voor huisvesting van de stad Keulen uit. Er is echter momenteel noch roomservice, noch een portier, noch wat dan ook, wat aan het hotelwezen herinnert, behalve dan de prijs van een vijf-sterrenhotel.

Hala Quaidi is wanhopig

Het gezin Quaidi heeft volgens vluchtelingenhelpers geen idee welke huurkosten het veroorzaakt. Het wil echter volgens berichten in de media “eindelijk eens leven onder menswaardige omstandigheden”. Want Hala Quaidi is volgens inlichtingen van Vluchtelingenhulp en van de WDR “wanhopig”.

De 36-jarige Irakese verwacht haar zevende kind, maar komt eenvoudigweg niet tot rust. Geen nacht kan ze slapen. Het gezin woont met zes kinderen plus de ouders op een woonoppervlakte van misschien 30 tot 35 vierkante meter. Er is voortdurend ruzie. Haar jongste kind is zes, het oudste elf jaar oud. “Ik zou meer vrije ruimte nodig hebben. Ook voor de kinderen. We zitten hier zo op elkaar gepakt”, zegt ze tegen de WDR-verslaggever. Binnen drie maanden komt het zevende kind van de Quadi’s ter wereld. Dan moet de stad nog meer overmaken aan de verhuurder. Maar de kamer wordt er niet groter door.

Zogenaamd 157 mensen voor 1,5 miljoen euro

Volgens de onderzoeksbond van de WDR – gaat het bericht verder – woonden “in het totale boarding-home 157 mensen”. De stad betaalt om en nabij de 1,5 miljoen euro per jaar voor het luxe object “Boarding-home bij het Chocolademuseum” in de Rheinaustraat 1, 5067 Keulen met de beste openbare en private verkeersverbindingen. Daarvoor hadden ze het object ook gemakkelijk kunnen kopen.

Omvolkings-verwerpelijkheden: Huizenbezitters worden slapend multimiljonair

De Kölner Express bericht verder sentimenteel over het mensonwaardige onderbrengen van de beschermingzoekers:

Er komen in Keulen allang geen treinen met vluchtelingen meer aan. Maar het Bureau voor Huisvesting heeft verdragen afgesloten die sommige huizenbezitters tot miljonair maken. Zoals het object in de Rheinaustraat. Het zwart-witte huis is een zogeheten Boardinghotel – een hotel waarin men zich voor langere tijd vestigt. [..]

“Het eigenlijke schandaal is dat het gezin niet eens menswaardig is ondergebracht”, bekritiseert vluchtelingen-hulpverlener Thorsten Kleinöder.

“De toestanden daar met acht personen zijn catastrofaal, zeker nu de vrouw zwanger is. Er is maar één tafel voor vier personen, ’s morgens moeten ze allemaal tegelijkertijd klaar zijn voor school. ’s Nachts kan niemand behoorlijk slapen. En daar betaalt de stad dan € 6.800,- voor.”

Maar Josef Ludwig van het stedelijk Bureau voor Huisvesting zegt: “Wat moet ik anders doen? We zijn destijds bij de aankomst van de vele vluchtelingen verdragen aangegaan en hebben 40 hotels met 3000 plaatsen geboekt. Nu zitten we nog op 2.250 plaatsen. We hebben eenvoudigweg geen woningen ter beschikking. En al helemaal niet voor grote gezinnen.”

Ook in Hannover heeft de waanzin een naam – Droomobject in 1AA-ligging voor 1,6 miljoen euro

De stad Hannover toonde zich genereus royaal met de middelen van de belastingbetaler: Ze kocht meteen maar voor haar “minderjarige vluchtelingen” de voorname luxe villa aan de Heymesstraat  voor de harde prijs van 1,6 miljoen euro. Want “zoals bekend is kopen goedkoper dan huren”.

Hoe dan ook woonden daar korte tijd slechts alles bij elkaar 16 zogenaamd 17-jarige onbegeleide minderjarigen. Het gebouw werd door de stad Hannover uiterst kostbaar gerenoveerd, staat nu echter leeg. Mogelijk lag het aan de te hoge verwachtingen die het team van internationale en rood-groene Nedersaksische mensensmokkelaars wekte bij de ambitieuze gasten van Merkel. De rustige parkomgeving van het representatieve “Christian- and Betty-Wulff-Style”-juwelenkistje was de sensatie-hongerige beschermingzoekers mogelijk toch te ver van het “doel” af, – in de meest ware zin van het woord.

“Wij onderzoeken momenteel de verdere gebruiksmogelijkheden,” verklaarde een stadswoordvoerster over de actuele leegstand van het luxe onroerend goed, “mogelijk voor daklozen”. Geruststellend dat woningnood ook in in het gebied van Hannover – net als in Keulen – geen ernstig probleem betekent voor de vervullings-medeplichtigen van het grote historische experiment!

Het verzorgde “Boardinghome Cologne” voor 200 euro per vierkante meter – Wie zou niet graag gratis zo willen wonen in Keulen?

Voorstel van PI-News belastingexpert Johannes Daniels voor een eenvoudige oplossing:

Verkwisting van belastinggeld evenzeer strafbaar stellen als zogenaamde “belastingfraude” en alle kosten van de medewerkers van autoriteiten en verantwoordelijke politici, die de huurspiegel met 5% overstijgen, door middel van directe arrestatie persoonlijk voltrekken op grond van de paragrafen 266, 263 van het Wetboek van Strafrecht behoudens paragraaf 823 van het Burgerlijk Wetboek. Zo simpel is het -omdat simpel simpeler dan simpel is.

De AfD zou er warm voor te maken zijn.

(Bron: www.pi-news.net)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Keulen betaalt € 6.720,- huur voor Irakese immigrantenfamilie. Per maand!

 1. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Zet ze in kampen!
  Nog beter deporteer ze!

  Like

 3. Harrie Vaes zegt:

  Rustig doorslapen.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Op Europeesniveau zijn er de afgelopen decennia al 1000en M I L J A R D E N uitgegeven aan de Omvolking / Verrijking / ZielenpietenIndustrie!! Vanaf de binnenkomst tot/met justitie. Iedereen die MIJN BELASTINGCENTEN hieraan heeft uitgegeven, mag van mij alsnog 10x doodneervallen! Landverraders!

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  En nogmaals Keulen: Een bestuurslid van de CDU in Keulen is de eigenaar van een klein hotel.
  En omdat de CDU een christelijke politieke partij is, wonen er vluchtelingen in dit hotel.
  Nu zijn mensen boos omdat de vrouw er geld voor krijgt. Slechts 32500,- € per maand.
  https://www.express.de/koeln/aerger-in-der-cdu-koelner-politikerin-verdient-kraeftig-an-fluechtlingshotel-29978616

  Like

 6. Pietersen zegt:

  En maar klagen dat de ruimte te klein is, ondertussen wel door blijven fokken. In Iraq war alles besser, daar leefden ze in een lemen hut. Ga terug, opdonderen met je staart kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Volgens Merkel.

  Sie sind schonmal da.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Binnen drie maanden komt het zevende kind van de Quadi’s ter wereld.

  Het wordt tijd dat ze er bij die vent een knoop in leggen, anders komen er nog minstens tien opvreters bij.

  Like

 9. Thom zegt:

  Toevallig is in Keulen de eigenaresse van het “hotel” dat twee miljoen euro in twee jaar opbracht een CDU-lid. Het is CDU-Politica Andrea Horitzky.

  Lees het verhaal hier:

  https://juergenfritz.com/2018/04/08/cdu-lerin-stopft-sich-taschen-voll/

  Like

  • droevige mof zegt:

   Er zijn twee verschillende schandalen. Frau Horitzky is slechts de eigenaaresse van een klein hotel en verdient slechts 32500, – € per maand met de huur aan vluchtelingen.
   Dit hotel ligt in Keulen-Dellbrück, het dure hotel in het centrum van Keulen.

   Like

 10. kampersrene zegt:

  Mooie woonst en nu nog een goed leefloon en ze kunnen voort , terwijl dakloze Duitsers in de goot doodvriezen of onthoofd

  Like

 11. willem zegt:

  De hele zooi moet opsodemieteren inclusief dat vreselijke misbaksel Merkel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s