Topambtenaar doet boekje open: 90% van alle seksdelicten wordt nooit bekend!

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit onderzoek is alarmerend: het gerenommeerde Amerikaanse Gatestone-Institute, waarvan de voorzitter John R. Bolton nu tot leider van de Nationale Veiligheidsraad van de VS werd benoemd, waarschuwt indringend voor een “migranten verkrachtingscrisis” in Duitsland. “Duitsland: migranten verkrachtingscrisis blijft zorgen voor verschrikking en leed”, luidt de titel van het nu in het Duits gepubliceerde onderzoek.

Blick

Daarin wordt o.a. de directeur van de Bond van Duitse Rechercheurs (BDK), André Schulz, geciteerd. Deze benadrukte al in 2015 in een interview dat talrijke delicten nooit bekend zouden worden.

“Burgers van de domme gehouden”

“Het daadwerkelijke aantal gevallen is veel groter dan de geregistreerde 6 miljoen delicten. Zo werd bijvoorbeeld slechts van 75% van alle woninginbraken überhaupt aangifte gedaan. Wat betreft de seksuele delicten en de cybercriminaliteit wordt in meer dan 90% van de gevallen geen aangifte gedaan.”

Schulz sprak o.a. van “goocheltrucs”. Zijn duidelijke kritiek: in plaats van de burgers “de waarheid te vertellen, zouden deze van de domme worden gehouden en de Zwarte Piet aan hen en de politie worden doorgespeeld.” Daardoor zouden de burgers in de steek gelaten worden!

Seksmigranten snel weer vrij

Het onderzoek van de gerenommeerde politieke wetenschapper en “Senior Fellow” van het Gatestone-Intstute, Soeren Kern, heeft het in zich: “Duitsland´s probleem met migranten die seksuele delicten plegen, wordt verscherpt door de milde Duitse justitie, die zelfs bij zware misdaden de daders maar tot relatief milde straffen veroordeelt. In veel gevallen worden personen die wegens seksuele delicten gearresteerd worden, onmiddellijk na verhoor door de politie weer vrijgelaten. Dat maakt het voor de verdachten mogelijk om ongehinderd delicten te blijven plegen.”

Asielmisdaden in de doofpot gestopt

Kern citeert bovendien een hoge Duitse politieambtenaar, die anoniem wil blijven, die tegenover de Duitse “Bild-Zeitung” al in 2016 een boekje open heeft gedaan. “Er is een strikte aanwijzing van de politieleiding om niet te berichten over delicten die door vluchtelingen worden begaan”, verklaarde de politieman. Er zouden alleen maar directe vragen van vertegenwoordigers van de media beantwoord moeten worden, aldus de man.

In het originele interview wordt het nog erger!: “Bij delicten door verdachten die een buitenlandse nationaliteit hebben en aangemeld zijn in een centrum voor eerste opvang, leggen we de zaak op ons bureau onmiddellijk opzij”, vertelt de politieman uit de deelstaat Hessen moedig.

Instituut: Media zwijgen oorverdovend

Kern geeft in zijn schokkende onderzoek een uiterst nauwkeurige opsomming van seksdelicten die door migranten en asielzoekers werden gepleegd. “opvallend is het zwijgen van de Duitse mainstream media over d emigranten verkrachtingscrisis”, aldus de bevinding van de man van het Gatestone-Institute.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Topambtenaar doet boekje open: 90% van alle seksdelicten wordt nooit bekend!

 1. Cathja zegt:

  Verschrikkelijk is het, als je moet constateren dat wanneer jij het slachtoffer bent geworden van een op seks beluste immigrant, je het beter maar uit je hoofd kunt laten om aangifte te doen, mits je nog in staat bent om aangifte te (kunnen) doen. Je wordt misschien ten hoogste te woord gestaan, maar daarmee houdt het op.

  Ben je dan helemaal NIETS meer waard als Duitser in je eigen land, behalve dan om financieel geplukt te worden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Islam, Allochtonen, Asielzoekers en SEKS | toodlessss

 3. Duchesne zegt:

  …vraag me af wat voor soort lui agent zijn als ze misdrijven wegleggen in opdracht van hogerhand….lijkt me dat ze dan ook zelf misdaden op bevel zullen plegen.

  Niks geleerd blijkbaar, en het geweten word met het burgerkloffie in de kast gehangen als uniformen worden uitgedeeld blijkbaar….

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Wat moet er toch gebeuren, om de Mensen allemaal of tenminste in grote getale met de neus de zelfde kant op te krijgen. En anders maar iets uit gaan delen voor de lange afstand, met een verrekijker graag.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Had iemand gedacht dat het in Nederland of in andere Europesche landen anders zou zijn.
  Laat Ik Uwes dan even wakker schudden.
  Hier staan de gevangenissen leeg terwijl zelfs Jules de Korte zou zien dat de criminaliteit ongekende vormen aan neemt.
  Justitie speelt het spel mee in alle landen puur en alleen om de bevolking zo dom mogelijk te houden, want die zijn er namelijk alleen om te betalen.
  Niet alleen in Duitsland maar in alle schengen landen.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Het Befehl ist Befehl principe is nog altijd springlevend in Duitsland.

  Duitse ambtenaren hebben een grote discipline tegenover hun meerderen.

  Like

 7. Zijlstra zegt:

  Dat moet gewoon zo, sonst kann die Angela das nicht schaffen!

  Like

 8. josee bammens zegt:

  Is zo in heel EU …… eigen volk moet zich onderwerpen , en werken jawel… wie anders hé …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s